Resurs Bank kokemuksia - lue päivitetty arvostelumme

Artikkeli päivitetty 27. Tammikuu, 2023

Resusr Bankin avulla voit saada vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroa. Palvelun kautta haettuun lainaan on mahdollista saada kohtuullinen koro.

Resurs Bankin lainan voit käyttää asunnon remontointiin, uuden auton hankintaan tai mihin tahansa rahoitustarpeeseen. Lainojen lisäksi löydät palvelusta myös osamaksuvaihtoehdot ja luottokortin. 

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saat tarjouksen Resurs Bankilta ja 25 muulta luotonantajalta, kun kilpailutat lainasi Zmartalla.

Tietoa Resurs Bankista
Lainasumma
1000 - 50.000€
Korko (alk)
6,95%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Resurs Bank taustatiedot

Resurs Bank tunnetaan pohjoismaisena Resurs-konsernin tytäryhtiönä. Palvelu pyrkii auttamaan asiakkaita oman talouden tasapainottamisessa. Tämän pohjalta Resurs Bank kehittää jatkuvasti lainojen, osamaksujen ja verkkokaupan palveluita ja tarjouksia asiakkaitten arjen tarpeisiin sopivaksi.

Vaikka Resurs Bank voi kuulostaa uudehkolta palvelulta, niin sitä se ei kuitenkaan ole. Palvelu on aloittanut toimintansa Ruotsissa jo 1980-luvulla.

Tähän päivään mennessä yrityksellä on Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Resurs Bank aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2002.

Vuoteen 2019 mennessä sillä oli jo 5,7 miljoonaa asiakasta. Alkujaan yrityksen liiketoiminta keskittyi pelkästään tarjoamaan osamaksuvaihtoehtoja. Edelleenkin sen tarjonnasta löytyy nämä, mutta sen lisäksi löydät palvelusta myös kulutusluotot ja lainat.

Suomessa Resurs Bankin toiminta tapahtuu sivuliikkeenä ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Suomen toimipiste sijaitsee Vantaalla ja se harjoittaa liiketoimintaa nimellä Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Tästä artikkelista löydät kaiken tarvittavan tiedon Resurs Bankista ja listasimme myös asiakkaiden antamat Resurs Bank kokemukset.

Resurs bank kokemuksia

Minkälaista lainaa voin hakea Resurs Bankin kautta?

Resurs Bankin kautta voit hakea 1000 – 50 000 euron lainaa ilman vakuuksia. Lainoille voit valita joustavan 1-12 vuoden takaisinmaksuajan.

Lainojen lisäksi Resurs Bank tarjoaa myös osamaksuvaihtoehtoja ja luottokorttia, mutta näistä tuotteista kerron lisää myöhemmässä vaiheessa.

Palvelun tarjoama vakuudeton laina tarkoittaa käytännössä sitä, että et tarvitse lainan saamiseksi erillistä takaaja tai vakuuksia.

Lähes kaikki Suomessa toimivat digitaaliset pankit tarjoavat vakuudettomia lainoja.

Kuka voi hakea lainaa Resurs Bankin kautta?

Resurs Bank on asettanut kaikille lainanhakijoille joitain tiettyjä perusehtoja, jotka tulee täyttää ennen hakemuksen täyttämistä.

Voit hakea lainaa Resurs Bankin kautta, kunhan täytät nämä seuraavat vaateet:

  • Olet vähintään 24-vuotias
  • Omaat säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Luottotietosi ovat puhtaat
 

Näiden ehtojen lisäksi Resurs Bank vaatii, että hakijan säännölliset työ- tai eläketulot ovat alle 3000 € lainoissa vähintään yli 800 € ja yli 3000 € lainoissa tulot ovat vähintään yli 1300 €.

Jos tarkoituksenasi on hakea Resurs Bankilta suurempaa lainaa, voi yhteishakijan ottaminen olla kannattavaa. Lainaa yhteishakijan kanssa parantaa mahdollisuuksiasi saada isompi laina edullisemmin ja paremmilla ehdoilla.

Voit siis esimerkiksi parantaa suuremman yhdistelylainan saamista ottamalla siihen yhteishakijan.

Palvelun asettamat lainaehdot ovat melko perinteiset ruotsalaisomisteiselle pankille.

Resurs Bank korko ja kustannukset

Resurs Bankin kautta haettujen lainojen korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa:

  • Lainasumma
  • Laina-aika
  • Hakijan taloudellinen tilanne
 

Lainan korkotaso vaihtelee 6,95-20 % väliltä. Suurin korkoon vaikuttaja tekijä on ehdottomasti asiakkaan oma taloudellinen tilanne. Lainan viitekorkona toimii 3kk euribor.

Muut lainasta perittävä kulut muodostuvat tilinhoitomaksuista. Lainan kuukausittaiset kustannukset voivat olla enintään 0,28 prosenttia lainasummasta, kuitenkin enintään 12,50 € kuukaudessa. Lainasta ei peritä avausmaksua.

Lainan todellinen vuosikorko koostuu kaikista lainaan liittyvistä kuluista eli korosta ja kuukausikuluista.

Resurs Bankin henkilökohtainen korkotaso arvioidaan asiakkaan antamien tietojen pohjalta. Korkotasoon vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi lainasumma, tulotaso ja mahdolliset aikaisemmat velat.

Parhaimmassa tilanteessa on sellainen hakija, joka on vakituisessa työsuhteessa ja hänellä ei ole aikaisempia velkoja.

Pankki voi antaa kielteisen luottopäätöksen esimerkiksi sellaiselle hakijalla, jonka tulotaso on riittämätön lainasummaan verrattuna. Tässä tilanteessa pankki arvioi, että hakija ei ole riittävän kyvyllinen selviytymään lainan takaisinmaksusta.

Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 15 000 € luotolle 12 vuoden maksuvaihtoehdolla on 10,89 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 8,93 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk (-0,54 % 1.4.2021) ja luottokulu, joka on 0,28 %/kk sovitusta lainasummasta, mutta kuitenkin enintään 12,50 € kuukaudessa. Kuukausierä 15 000 € luotolle on 182,65 €, yhteensä 144 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 26 289,34 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

Resurs Bank kilpailuttaa lainatarjoukset ilmaiseksi

Resurs Bankin tarjoama alin lainan korko on kohtalaisen hyvä, mutta se ei välttämättä ole se markkinoiden halvin vaihtoehto.

Kun kilpailutat Resurs Bankin ja yli 25 muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella, sinun ei tarvitse jäädä murehtimaan olisitko saanut edullisemman lainavaihtoehdon joltain muulta toimijalta.

Pääset vertailemaan Resurs Bankin tarjoamaa lainaa muiden pankkien lainatarjouksiin kilpailuttamalla lainasi ilmaiseksi Zmartan avulla.

Zmartan avulla voit saada Resurs Bankin ja useamman muun toimijan lainatarjoukset. Palvelulla ei myöskään ole lainanottopakkoa. Joten vaikka et saisi yhtäkään miellyttävää lainatarjousta voit hylätä kaikki ilman ylimääräistä veloitusta.

Jos taas jokin saamistasi tarjouksista vastasi odotuksiasi, voit siirtyä hyväksymään sen verkkopankkitunnuksiesi avulla.

Zmartan kautta haettu laina maksetaan tilillesi yhtä nopeasti kuin olisit hakenut sen suoraan valitsemaltasi luotonantajalta.

Kulutusluottojen kilpailuttaminen on aina järkevää, sillä parhaimmillaan se auttaa säästämään korkokustannuksissa.

Alapuolelta olevasta kuvasta näet kaikki Zmartan yhteistyökumppanit.

Zmarta yhteistyökumppanit

Voinko käyttä Resurs Bankia lainojen yhdistämiseen?

Tyypillisin Resurs Bankin lainan käyttötarkoitus on yhdistelylaina. Käytännössä tällä tarkoitetaan sitä, että aikaisemmat pikavipit tai luottokorttivelat maksetaan kerralla pois yhdellä isommalla lainalla.

Pikalainojen korot ja kustannukset ovat usein kalliimmat mitä suuremmissa lainoissa. Pienemmistä lainoista voidaan periä esimerkiksi kuukausittaisia tilinhoitomaksuja, jotka automaattisesti nostavat lainan lopullisia kustannuksia.

Hakemalla yhdistelylainaa maksat edellä mainittuja kustannuksia vain yhdestä lainasta.

Isompien lainojen korko on myös paljon maltillisempi mitä esimerkiksi pikalainoissa. Yhdistelylaina voi alentaa huomattavasti kuukausittaisia lainanhoitokustannuksia.

Yhdistelylaina ei ole aina jokaisessa tapauksessa järkevä vaihtoehto. Tästä syystä ennen sen hakemista on suositeltavaa laskea nykyisten lainojen ja velkojen korot yhteen.

Vuonna 2019 astuneen korkokaton myötä lainojen korkotaso laski entisestään. Sen myötä varsinkin yhdistelylainan hakeminen on järkevää.  

Resurs bank lainojen yhdistäminen

Miten Resurs Bankin lainanhakuprosessi etenee?

Resurs Bankin lainanhaku on yksinkertainen ja nopea prosessi, joka kokonaisuudessaan tapahtuu palvelun verkkosivuilla. Luottohakemus on nopeasti täytettävä ja päätöksen saa usein heti. Voit aloittaa lainanhaun tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksillasi. 

Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia, ota puhelimitse yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat alustavan lainapäätöksen heti. Jos sinun onneksesi sait myönteisen lainapäätöksen, siirry tarkastelemaan saamaasi lainatarjousta ja hyväksy se sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Tässä kohtaa lainanhakuprosessia Resurs Bank on voinut pyytää sinulta tarvittavia liitteitä. Liitteitä pyydetään yleensä tapauksissa, jossa palvelu haluaa varmistua lainankantokyvystäsi. Liitteitä voivat olla esimerkiksi viimeisin palkkakuitti tai veropäätös.

Jos päätit hyväksyä ja allekirjoittaa saamasi tarjouksen, rahat maksetaan tilillesi yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa. Vaikka olisitkin valinnut lainallesi jonkun tietyn takaisinmaksuajan, voit halutessasi maksaa sen nopeammassa aikataulussa ilman ylimääräisiä kuluja.

Palvelussa on mahdollisuus myös maksuvapaisiin kuukausiin, jos laskuun on merkitty tämä tieto.

Resurs bank lainahakemus

Tarjoaako Resurs Bank lainojen lisäksi jotain muuta?

Lainojen lisäksi Resurs Bank tarjoaa osamaksuvaihtoehtoja sekä luottokorttia. Seuraavaksi paneudumme niihin tarkemmin.

Supreme Card kokemuksia

Resurs bank luottokortti

Resurs Bank halusi laajentaa tuotevalikoimaansa luottokorttiin. Aikaisemmin se tunnettiin nimellä Supreme Card, mutta nykyisin se toimii nimellä Resurs luottokortti.

Resurs Bankin luottokortin luottoraja on enintään 3000 € ja siinä on korotonta maksuaikaa 30-60 päivää.

Luottokortin kuukausimaksu on 4,90 € ja se veloitetaan vain silloin, jos tilillä on velkasaldoa. Luottokortin hakemiseen edellytetään vakituista työpaikkaa, puhtaita luottotietoja ja vakituista osoitetta Suomessa.

Luottokortin luottokorkoon vaikuttaa lyhennystapa, mutta maksimissaan se voi olla 19,90 %. Luottokortin todellinen vuosikorkoon vaikuttaa myös lyhennystapa, mutta tyypillisesti se voi olla 5,72 – 31,31 % väliltä.

Luottokortille ei ole mahdollista saada tuoteturvaa, mutta matkavakuutus on mahdollinen.

Resurs Bank luottokortin lisätiedot:

  • Voit valita luottokortilla maksettuun ostokseen useita lyhennystapoja. Näet lyhennystapojen hinnoittelun Resurs Bankin verkkosivustolta. Luottokortissa kannattaa hyödyntää korotonta maksuaikaa, jolloin maksettavanasi on ainoastaan luottokortilla ostamasi summa.
  • Kun teet ostoksiasi Resurs Bankin luottokortilla, kerrytät bonuspisteitä kaikista ostoksistasi. Kerryttämäsi pisteet voit vaihtaa Pisteshopissa laadukkaisiin design-tuotteisiin tai muuhun mielenkiintoiseen. Tutustu valikoimaan Resurs Bankin verkkosivustolta.
  • Kun maksat Resurs Bankin luottokortilla matkastasi vähintään 50 %, sisältyy matkavakuutus sinulle sekä kaikille mukana matkustaville perheenjäsenillesi.
 

Korttiostos 1 800 €/6 kk luottokoroton osamaksuaika. Kuukausierä 304,90 €, 6 kpl maksueriä, käsittelymaksu 4,90 €/kk. Todellinen vuosikorko 5,72 %. Luoton kokonaiskustannukset 1 829,40 €

Resurs Bank lasku

Resurs Bankkin luotossa sinun ei tarvitse päättää miten aiot maksaa ostoksesi takaisin. Laskun saapumisen jälkeen voit valita itsellesi sopivimman maksuvaihtoehdon. Sinulla on jopa 30-60 päivää kulutonta maksuaikaa. Voit maksaa kaikki kerralla tai osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

Ensimmäinen lasku lähetetään ostostasi seuraavana kuukautena. Sen jälkeen voit valita miten haluat maksaa, joko kerralla tai osissa.

Resurs Bank osamaksu

Resusr Bank palvelee kuluttaja-asiakkaiden lisäksi myös yrityksiä lasku- ja osamaksuratkaisujen saralla. Palvelun kanssa yhteistyötä tekevät liikkeet sekä myymälät tarjoavat asiakkailleen tavan maksaa ostoksensa osissa Resurs Bankin osamaksu- ja laskuratkaisun avulla.

Resurs Bankin tunnetuimpia yhteistyökumppaneita ovat Bauhaus, Jysk, Tokmanni ja Intersport.  

Resurs bank osamaksu

Resurs Bank yrityspalvelut

Resurs Bank tarjoaa yritysasiakkaille helppoja maksuratkaisuja, factoringpalveluita ja rahoitusta. 

Resurs Bank maksuratkaisut

Olipa yrityksellä pieni tai iso liike, myymälä tai verkkokauppa, Resurs Bank tarjoaa yhteistyöhön sopivat tuotteet sekä palvelut. Resurs Bankin maksuratkaisun avulla asiakas voi kassalla valita käyttävänsä maksutapana tililuottoa tai laskua. Näissä molemmissa vaihtoehdoissa on mahdollisuus jakaa maksu osiin. Resursin joustavat maksuvaihtoehdot auttavat asiakasta ostopäätöksen teossa ja samalla lisäten asiakasuskollisuutta. 

Resurs Factoring 

Factoringpalvelun avulla voit myydä laskut Resurs Bankille ja saat rahat tekemästäsi työstä nopeasti tilillesi sekä samalla parannat kassavirtaa ja pystyt kasvattamaan liiketoimintaasi. Resursilla on yli 20 vuoden kokemus laskujen ostamisesta. 

Resurs Bank yrityslaina 

Resurs Bankin kautta on mahdollista hakea yrityslainaa jopa 100 000 euroa edullisella korolla. Yrityslainalle on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 12-60 kuukautta. 

Resurs Bank yrityksenä

Suomalaisen sivuliikkeen taustalla operoi ruotsalainen osakeyhtiö Resurs Bank AB. Se on rekisteröity Ruotsin kaupparekisteriin ja se toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa sekä sillä on lupa harjoittaa pankkitoimintaa.

Suomessa toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta. Resurs Bank sai pankkitoimintaluvan vuonna 2001 ja vuonna 2016 se noteerattiin Tukholman pörssissä nimellä Resurs Holding.

Resurs Bank kokemuksia ja meidän arviomme

Suomalaisen sivuliikkeen taustalla operoi ruotsalainen osakeyhtiö Resurs Bank AB. Se on rekisteröity Ruotsin kaupparekisteriin ja se toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa sekä sillä on lupa harjoittaa pankkitoimintaa.

Suomessa toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta. Resurs Bank sai pankkitoimintaluvan vuonna 2001 ja vuonna 2016 se noteerattiin Tukholman pörssissä nimellä Resurs Holding.

Resurs bank trustpilot arvostelu

Resurs Bank on ehtinyt vuosien saatossa keräämään kohtalaisen paljon asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja. Törmäsin asiakkaiden kokemuksiin niin keskustelupalstoilla sekä tunnetun Trustpilot-arvostelu sivustolla.

Pääsääntöisesti Resusr Bank on saanut positiivisia kokemuksia, mutta esimerkiksi ennen vuoden 2019 korkokattoa asiakkaat antoivat negatiivista palautetta palvelun korkeasta korkotasosta.

Nykyään palvelun tarjoamien lainojen korkotaso voi korkeimmillaan olla 20 %. Seuraavaksi näet Resurs Bank asiakkaiden arvosteluja, mukaan mahtuu myös muutama negatiivinen kokemus.

Tässä muutamia asiakkaiden jättämiä aitoja arvosteluja Resurs Bankista:

”Paras palvelu”

”Lainapäätös tuli nopeasti mutta rahat tuskastuttavan hitaasti. Lainanhakijalta vaaditaan lehmän hermot”

Yrittää periä maksua, jossa tuote on palautettu. Eivät vastaa puheluihin eikä viesteihin. Tilien irtisanomiset on tehty kirjallisesti, mutta tilejä ei ole irtisanottu. Kauppias on kaksi kertaa ollut yhteydessä resurssin asiakaspalveluun maksun mitätöinnin suhteen tuotteen palautuksessa mutta resurs ei ole maksua tämänkään jälkeen poistanut. Finanssivalvontaan on tehty tarkastuspyyntö ja seuraavaksi yhteys kuluttaja-asiamieheen ja myös rikosilmoitus resurspankista. Tämän jälkeen, jos ongelma ei vieläkään korjaannu, asia viedään oikeuteen vahingonkorvauksineen!”

”Asiat sujuivat hyvin voin suositella”

Ystävällinen palvelu ja juuri minulle sopiva asiointipalvelu. Kiitos sinne kaikille”

Jatkakaa näin.”

Mahtavaa ja nopeaa pankkipalvelua, muut voisi ottaa opiksi! Tämä on niin harvinaista rahoitus/pankkisektorilla näin jatkuvana hyvänä palveluna!”

 Yritin lainankorotusta olevaan lainaani mutta koskaan ei tullut mitään tietoa onko hyväksytty hakemusta vai ei:(”

Nämä negatiiviset palautteet huomioiden voimme kuitenkin todeta, että Resurs Bank on luotettava palvelu. Mutta jos haluat saada yhden tarjouksen sijaan Resusr Bankin ja useiden muiden luotonantajien tarjouksia, suosittelemme kääntymään aikaisemmin suosittelemamme Zmartan puoleen.

Resurs Bank yhteystiedot

Resusr Bankin asiakaspalvelun tavoitat maanantaisin klo 11–17 ja muina arkipäivinä klo 10-17 puhelimitse numerosta 09 622 4308.

Halutessasi voit myös olla asiakaspalveluun yhteydessä omien sivujen Chat-palvelun kautta kirjautumalla resurs.fi

Resurs Bank sähköposti

Palautteisiin ja reklamaatioihin liittyvissä asioissa tavoitat Resurs Bankin sähköpostitse osoitteesta: reklamaatio@resurs.fi

Resurs Bank usein kysytyt kysymykset

Mikä on Resurs Bank sähköinen allekirjoitus?

Resusr Bank tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden hakea luottoa helposti etukäteen. Voit hakea luottoa joko mobiili- tai verkkohakemuksella. Luottopäätös annetaan heti ja sähköisen allekirjoituksen jälkeen luotto on käytettävänäsi myymälässä.

Miksi Resurs Bank ei myönnä lainaa?

Resusr Bank voi antaa kielteisen luottopäätöksen esimerkiksi hakijan heikosta taloudellisesta tilanteesta johtuen tai riittämättömistä tuloista. Luottoanalyysi tehdään asiakkaan antamien tietojen pohjalta.

Jos sait kielteisen luottopäätöksen, hae lainaa pienemmällä lainasummalla. Usein pienempi lainasumma voi mukautua taloudelliseen tilanteeseesi paremmin.

Onko Resurs Bank huijaus?

Asiakkaiden ja meidän kokemuksiemme pohjalta Resurs Bank on luotettava yritys. Asiointi kyseisen yrityksen kansa on helppoa ja nopeaa. Meidän tietoomme ei ole ainakaan vielä tullut yhtään pahempia ongelmia yrityksen toimintaan liittyen.

Millainen on Resurs Bank käsittelyaika?

Resusr Bankin lainojen käsittelyaika on tyypillisesti muutama arkipäivä. Sivustolla ei mainita tarkempia käsittelyaikoja, sillä se riippuu asiakkaan hakemasta lainasummasta ja taloudellisesta tilanteesta.

Jos tarkoituksenasi on saada lainaa nopeasti tilillesi, niin suosittelemme käyttämään Zmartan kilpailutuspalvelua.  Kilpailutuspalvelussa on mukana myös sellaisia luotonantajia, jotka suorittavat lainanmaksun asiakkaan tilille jopa saman päivän aikana.

Millainen on Resurs Bank maksuvapaa?

Jos Resusr Bank laskullasi tarjotaan maksuvapaata kuukautta, voit hyödyntää sen jättämällä kyseisen kuukausierän maksamatta. Maksuvapaan kuukauden käyttämisestä ei tarvitse erikseen tehdä ilmoitusta. Maksuvapaassa kannattaa kuitenkin huomioida, että kuukauden korko, sekä mahdolliset vakuutus- ja käsittelymaksut lisätään luoton kokonaissaldoon, joka pidentää maksuaikaa.

Sinulla on mahdollista pitää kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa. Maksuvapaat kuukaudet ei kuitenkaan saa olla peräkkäisiä kuukausia. Ennen ensimmäistä maksuvapaata vaaditaan 5 ajallaan suoritettua kokonaista maksuerää.

Tutustu tarkemmin Resurs Bankin tarjoamaan maksuvapaaseen heidän verkkosivujen kautta.

Mitkä ovat Resurs Bankin ostopaikat?

Resusr Bank tarjoaa seuraaville yhteistyökumppaneilleen monikanavaisia maksuratkaisuja:

Bauhaus, Tokmanni, Jysk ja Biltema.

Mistä näen Resurs Bank luoton laskut? 

Kirjaudu Resurs Bank omat sivut ja valitse luotto, jota laskusi koskee. 

Miten Resurs Bank lainan korotus toimii? 

Lainan korotus on mahdollinen, kunhan olet Resurs Bankin laina-asiakas. Hae lainan korotusta palvelun verkkosivuilta löytyvän hakemuksen avulla. Lue lisää lainan korotuksesta Resurs Bankin verkkosivuilta. 

Millainen on Resurs Bank korko? 

Resurs Bankin lainatarjouksien korkotaso vaihtelee 6,95-20 % väliltä. Korkotaso määräytyy hakemukseen täytettyjen tietojen pohjalta. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti