anonyymi pikavippi

Anonyymi pikavippi - lainaa ilman tunnistautumista

Artikkeli päivitetty 16. Helmikuu, 2022

Monet ihmiset tänä päivänä eivät kehtaa myöntää, että heillä on lainaa. Monesti on kuultu kun henkilö sanoo, en kehtaa ottaa lainaa jos joku näkee.

Totuus on, että kukaan muu kuin luotonantaja ei näe että sinulla on lainoja. Vain vastuullisuutta noudattavat luotonantajat pääsevät näkemään tietoja aikaisemmista lainoista ei kukaan muu.

Tässä alapuolella on vastuullisia luotonantajia jotka tarjoavat lainaa anonyymisti, siten että naapurisi ei saa tietää että olet hakenut lainaa.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Näkeekö joku lainani?

Lainat näkyvät vain sellaisissa rekistereissä joihin vain asianomaisilla on pääsy. 

Eli kuka tahansa ei voi katsoa onko sinulla lainoja vai ei ellei se olennaisesti liity johonkin hankitaan tai muuhun vastaavaan jossa kyseistä tietoa tarvitaan.

Esimerkiksi uutta lainaa hakiessa luotonantajat voivat selvittää kaikki tällä hetkellä avoinna olevat lainasi ennen kuin he voivat antaa sinulle päätöksen uudesta lainasta.

Tämä sen takia, että heidän on tiedettävä sinun pystyvän maksamaan laina takaisin ajallaan.

Pikavippi ilman henkilötodistusta

Pikavippiä ei voi hakea ilman henkilötodistusta, koska luotonantajan on tarkasti tiedettävä kenelle lainaa myönnetään ja sitä on pystyttävä valvomaan.

On nähty useita väärinkäytöksiä joissa henkilö hakee pikavipin toisen nimissä. 

Jos pikavippi toisen pankkitunnuksilla olisi helposti haettavissa olisi järjestelmän väärinkäyttöä runsaasti liikenteessä.

Tällaisia järjestelmävirheitä olisi lähes mahdoton lähteä korjaamaan ja hankkimaan menetettyjä rahoja takaisin. 

Siksi Suomen lainsäädäntö on hyvin ankara tällaista väärinkäyttöä kohtaan ja pikavippi toisen henkilötiedoilla onkin törkeä petos, josta rangaistaan kovin.

Pikavippi lapsen nimissä

Pikavipin hakeminen lapsen nimissä on a. törkeää vaikka lapsi antaisi suostumuksensa b. laitonta jos lapsi ei anna suostumusta. 

Jos tarvitse rahoitusta tällä tavalla istu alas ja keskustele täysi-ikäisen lapsesi kanssa mahdollisista lainajärjestelyistä ja tehkää kirjallinen sopimus, jotta vältytään riitatilanteilta.

Monia perheitä on hajonnut taloudelliset ongelmien takia, jossa vanhemmat ovat haalineet lapsiltaan rahoitusta jota eivät koskaan olleet aikeissakaan maksaa takaisin.

Jos siis tarvitse lainaa hae sitä rehellistä tietä verkosta. 

Netistä on helppoa hakea luotettavaa lainaa, jonka pystyy maksamaan takaisin kevyin ponnisteluin kunhan se on haettu luotettavalta taholta.

Sivun yläosasta löydät kaikki Suomen suosituimmat ja suurimmat lainapalvelut jotka tarjoavat vakuudettomia lainoja netissä. 

Lisäksi näiltä haetut lainat ovat siten anonyymejä, että sinun ei tarvitse marssia konttoriin hattukourassa eikä kukaan mainosta että hait lainaa.

Huomaamaton laina

Suotta kukaan kokee nolouden tunnetta tai alemmuuskompleksia sen takia, että joutui ottamaan lainaa. 

Joskus elämä vain menee siten, että rahantarpeet yllättävät ja ne on paikattava heti mahdollisimman järkevästi.

Otatko mieluummin lainan vai hankitko esimerkiksi luottotietoihisi merkinnän, joka sulkee jopa matkapuhelimesi ja estää tulevaisuuden osamaksut pitkäksi aikaa.

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti