Suomen Yhdistelylaina kokemuksia - katso päivitetyt tiedot

Artikkeli päivitetty 5. Kesäkuu, 2023

Suomen Yhdistelylaina on erikoistunut kilpailuttamaan asiakkaiden vakuudettomat 100 – 60 000 euron lainat. Lainoille on mahdollista valita takaisinmaksuajaksi 1-20 vuoden väliltä.

Täyttämällä Suomen Yhdistelylainan hakemuksen, saat edullisen lainatarjouksen. Palvelu tekee yhteistyötä yli 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. 

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Pyydä henkilökohtaiset lainatarjoukset Suomen Yhdistelylainalta. Tarjousten pyytäminen vie vain muutaman minuutin, eikä sido ottamaan lainaa.

Tietoa Suomen Yhdistelylainasta
Lainasumma
100 - 60.000€
Korko (alk)
4,19%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Suomen Yhdistelylaina taustatiedot

Suomen Yhdistelylaina on tunnettu ja kotimainen LVS Brokers Oy:n omistama vertailupalvelu. Palvelu on erikoistunut kilpailuttamaan asiakkaiden yhdistelylainat.

Suomen Yhdistelylaina kilpailuttaa puolestasi useita lainantarjoajia, jotta löydät tarpeisiisi pahaan yhdistelylainan. Palvelun ansiosta lainasi korko laskee ja ylimääräiset kuukausittaiset kustannuksesi vähenevät. 

Muistettavanasi on enää yhden lainan kuukausierä ja säästät rahaa myös muihin menoihin. 

Tämä kirjoittamani artikkeli käsittelee Suomen yhdistelylainan taustatietoja, lainaehtoja sekä palvelun kautta haettavien lainojen korkotasoa.

Näiden lisäksi olemme myös keränneet tähän asiakkaiden jättämät arvostelut ja meidän omat näkemyksemme sekä arvostelut kyseisestä lainapalvelusta.

Suomen yhdistelylaina kokemuksia

Miksi hakisin yhdistelylainaa Suomenyhdistelylainan kautta?

Suomenyhdistelylaina.fi on vastaus ikuiseen ongelmaan eli siihen mikä palvelu on paras yhdistelylainojen kilpailuttaja. Tietenkin monet muutkin palvelut tarjoavat yhdistelylainoja, mutta paras vaihtoehto on sellainen, joka siihen on nimenomaan erikoistunut.

Täyttämällä palveluun yhden hakemuksen, tavoitat jopa kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Suomenyhdistelylainan lainatarjouksien pyytäminen on täysin ilmaista eikä sillä ole lainanottopakkoa.

Voit yhdistää joko pienet satasen lainat tai isommat jopa 60 000 euron lainat. Palvelunkäyttäjän tulee olla vähintään 18-vuotias.

Suomenyhdistelylainan erikoisalaa on siis kilpailuttaa hakijoiden pienet ja suuret kulutusluoto, jonka asiakas käyttää vanhojen lainojen pois maksamiseen.

Jokainen palvelun kanssa yhteistyötä tekevä pankki tai rahoituslaitos tietää, että hakijan tarve on yhdistelylainojen kilpailutus. Tämänkaltaisen palvelun ansiosta hakijoiden ei tarvitse käyttää turhaa aikaa useiden palveluiden hakemuksien täyttämiseen.

Edellä mainittu prosessi voi pahimmillaan viedä jopa useita viikkoja. Sen sijaan, jos käytät Suomenyhdistelylainan kaltaista kilpailuttajaa, saat lainatarjoukset vertailtavaksesi jopa samana päivänä tai viimeistään muutamien päivien kuluessa.

Palvelun käyttäminen säästää rahaasi ja aikaasi, kun kilpailuttaminen tehdään puolestasi.

Kokemuksieni perusteella voin sanoa, että Suomen Yhdistelylaina on suosittelemisen arvoinen palvelu ja sitä kannattaa käyttää velkojen uudelleenrahoittamiseen.

Miksi Suomen yhdistelylaina

Suomen Yhdistelylainan ansiosta teet hakemuksen nopeasti

Palvelun kautta voit hakea lainaa koska tahansa ja simppelin lainahakemuksen voit täyttää kaikilla laitteilla, jossa on nettiyhteys.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti, jotta lainahakemuksen täyttäminen sujuisi mutkattomasti:

 • Siirry täyttämään Suomen Yhdistelylainan ilmainen lainahakemus
 • Valitse etusivulta löytyvästä laskurista itsellesi tarvittava lainasumma ja takaisinmaksuaika
 • Sinut ohjataan viralliseen hakemukseen, jossa kysytään yhteystietojasi, asumisjärjestelyistäsi sekä tulojasi ja menojasi ja mahdollisesti myös niiden välistä suhdetta
 • Muista myös ilmoittaa lainahakemukseen mahdollisista aikaisemmista veloistasi
 • Merkitse myös hakemukseen ne lainat, jotka haluat yhdistää
 • Anna henkilökohtainen pankkitilisi, jolle hakemasi laina siirretään
 • Jos halut hakea lainaa yhteishakijan kanssa, merkitse hakemukseen myös hänen tietonsa
 • Lähetä hakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 25 eri pankille ja luotottajalle. Rahoituslaitokset ottavat hakemuksesi nopeasti käsiteltäväksi
 • Tyypillisesti saat ensimmäiset hakemukset vertailtavaksesi muutamissa minuuteissa
Suomen yhdistelylaina hakemus

Miten voin vertailla saamiani lainatarjouksia? 

Kun olet saanut kaikki lainatarjoukset, voit aloittaa niiden vertailemisen. Vertailun kohteeksi kannattaa ottaa lainan korko ja kuukausierä.

Varsinkin lainan todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Löydät jokaisesta lainatarjouksesta selkeästi kaikki tarvittavat elementit mm. todellisen vuosikoron ja nimelliskoron.

Siirry hyväksymään paras lainatarjous digitaalisesti omien verkkopankkitunnuksiesi avulla.

Jotkut pankit suorittavat lainojen siirrot asiakkaiden tilille jopa saman tien, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Suomen Yhdistelylainan ei vaadi hakemuksen täyttämisen yhteydessä mitään liitteitä kuten tulotodistusta tai muuta vastaavaa. Jotkut palvelun kanssa yhteistyötä tekevät pankit voivat kuitenkin haluta selvittää lainankantokykysi ja pyytää kopiota esimerkiksi viimeisimmästä palkkakuitista.

Mitkä ovat Suomen Yhdistelylainan asettamat lainavaatimukset?

Voit täyttää hakemuksen ja pyytää lainatarjouksia Suomenyhdistelylainan kautta, kunhan täytät seuraavat vaateet:

 • Olet vähintään täysi-ikäinen
 • Käytössäsi on suomalainen pankkitili ja vakituinen osoitteesi on Suomen sisällä
 • Luottotietosi on puhtaat eikä sinulla ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä
 

Jos täytät kaikki edellä mainitut Suomen Yhdistelylainan asettamat vaateet, voit siirtyä täyttämään maksuttoman hakemuksen. 

Vaikka jollain yhteistyöpankilla olisikin tiukemmat lainavaatimukset, voit siitä huolimatta täyttää hakemuksen. Saat lainatarjoukset vain niiltä pankeilta, jotka katsovat maksukykysi olevan riittävän hyvä.

Suomen Yhdistelylainan lainavaatimukset ovat suhteellisen löyhät. Kuitenkin sen kanssa yhteistyötä tekevällä Instabankilla on hiukan korkeammat lainavaateet. Instabank on asettanut lainan saamiseksi korkeamman 23 vuoden ikävaatimuksen ja vuotuiset bruttotulot tulee olla yli 20 000 euroa.

Sinun ei kuitenkaan kannata huolestua näistä tiukemmista ehdoista, sillä jokainen pankki ja luotonantaja tekee sinusta omanlaisen luottoarvioriskin.

Tästä syystä on hyvin mahdollista, että sinulta jää saamatta joidenkin luotonantajien lainatarjoukset, vaikka täyttäisitkin kaikki heidän perusvaateensa.

Mitkä pankit saavat Suomenyhdistelylainalle lähettämäni hakemuksen kilpailutettavaksi?

lvs brokers yhteistyökumppanit

Suomenyhdistelylainalle lähettämäsi hakemus on mahdollista kilpailuttaa niiden pankkien ja rahoituslaitoksien kautta, jotka tekevät yhteistyötä palvelun taustalla toimivan LVS Brokers Oy:n kanssa.

LVS Brokers Oy voi kuulostaa korvaasi tutulta nimeltä, sillä kyseinen yritys toimii myös tunnetun Omalaina.fi palvelun taustalla.

Omalaina.fi on yksi Suomen suosituin ja tunnetuin lainanvälityspalvelu. Tässä artikkelissa käsittelemäni Suomenyhdistelylaina on siis tämän yhtiön toinen brändi, joka pyrkii kilpailuttamaan kuluttajien yhdistelylainat.

Suomen Yhdistelylainan kaikki yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja luotettavia toimijoita. Joukkoon mahtuu useita kotimaisia palveluita sekä muutama ulkomaalainen lainantarjoaja.

Vaikka joukossa onkin muutama ulkomainen rahoituslaitos, tulee niiden toimia Etelä-Suomen aluehallintoviraston valvonnassa tai Finanssivalvonnan alaisena.

Suomenyhdistelylaina lähettää hakemuksesi kilpailutettavaksi muun muassa seuraaville toimijoille:

 • POP Pankki
 • Instabank
 • Komplett Bank
 • Bigbank
 • Nordax Bank
 

Voit kilpailuttaa lainasi yli 30 eri pankin toimesta ja joukkoon mahtuu myös muutama perinteinen kivijalkapankki.

Millainen on Suomen Yhdistelylainan kautta saatujen lainatarjouksien korkotaso?

Suomenyhdistelylaina.fi- palvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa vaihtelevalla 4,19-20 % korkotasolla.

Lainaan liittyvät kulut ovat vuodessa minimissään 0 euroa ja maksimissaan 150 euroa.

Alapuolella Suomenyhdistelylainan sivustolta napattu lainaesimerkki:

”Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.”

Jokaisella luotonantajalla on oma menetelmä määritellä lainan korkotaso. Lainan korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa seuraavat asiat:

 • Tulojesi ja menojesi määrä
 • Työsuhteesi (vakituinen, osa-aikainen)
 

Suomenyhdistelylaina tarjoaa helpon tavan vertailla lainatarjouksien korkoa. Edullisin vaihtoehto löytyy vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset.

Suomen Yhdistelylainan lisäksi muita suosittelemisen arvoisia palveluita on ehdottomasti Omalaina.fi. Monet suomalaiset lainanhakijat käyttävät Omalainaa nimenomaan edullisen lainan löytämiseen. Sitä ei turhaan pidetä yhtenä Suomen parhaimpana lainankilpailuttajana.

Omalainan lisäksi voimme suositella toista vastaavanlaista palvelua nimeltä Zmarta. Zmarta on nimenomaan erikoistunut tarjoamaan kilpailutuspalveluita. Lainojen lisäksi se kilpailuttaa asiakkaiden sähköt. Palvelu ei kuitenkaan sovellu alle 20-vuotiaille hakijoille.

Voinko kilpailuttaa lainani ilmaiseksi Suomenyhdistelylainan avulla?

Suomenyhdistelylainan hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien pyytäminen on täysin ilmaista.

Palvelun toimintaperiaate on lähes identtinen hotelli- ja lentovaraussivustojen kanssa. Näidenkin sivustojen käyttäminen on asiakkaalle maksutonta.

Suomen Yhdistelylaina pystyy tarjoamaan asiakkailleen ilmaisen kilpailutuksen, sillä se saa yhteistyökumppaneiltaan palkkion, jos päätät hyväksyä heidän lainatarjouksensa. Tästä syystä palvelu pystyy tarjoamaan asiakkailleen mahdollisuuden kilpailuttaa lainat ilmaiseksi.

Suomenyhdistelylainan kaltaiset välityspalvelut ovat loistava sauma pankeille harjoittaa uusasiakashankintaa.

Hakijan ei ole pakko ottaa vastaan yhtäkään tarjousta.

Voinko yhdistää lainat Suomenyhdistelylainan avulla?

Nimensä mukaisesti Suomenyhdistelylaina.fi on erikoistunut tarjoamaan lainojen yhdistämistä.

Palvelun kautta pystyt pyytämään useiden erilaisten pankkien yhdistelylainatarjouksia. Jotkut yhdistelylainaa tarjoavat yhteistyökumppanit voivat tarjota myös takaisinmaksupalvelua, jossa se maksaa vanhat lainat puolestasi pois.

Useat kalliit luotot kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi useista eri syistä. Esimerkiksi isompi laina sisältää alhaisemman koron mitä pienempi laina.

Yhdistelylainan avulla et myöskään joudun enää maksamaan useita tilinhoitomaksuja. Taloudenhallinta helpottuu, kun muistettavanasi on enää yhden laskun eräpäivä.

Yhdistelylainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta, joka tarkoittaa pienempää kuukausierää. Yhdistelylainan avulla säästämäsi kulut voit hyödyntää lainan ennenaikaiseen takaisinmaksamiseen.

Kannattaako lainat aina yhdistää?

Useimmiten lainojen yhdistämisestä on hyötyä, mutta joissain tapauksissa se ei aina ole kannattavaa. Ennen yhdistelylainatarjouksien vastaanottamista on erityisen tärkeää laskea tarkasti kaikki jäljellä olevat velat ja niiden kustannukset yhteen. Vain tällä tavalla pystytään varmistumaan, että yhdistelylainan hakeminen on järkevää ja se tuo pelkkää säästöä.

Yhdistelylainan takaisinmaksuaikataulu kannattaa aina mitoittaa oikein, jotta lyhennyksien jälkeen rahaa jää käytettäväksi myös muihin asioihin. Tyypillisesti yhdistelylainoille on mahdollista saada edullisempi korko mitä pienlainoille. Yhdistelylainan avulla pystyt myös vähentämään tilinhoitomaksuja, sillä yhdistämisen jälkeen maksettavanasi on vain yhden lainan aiheuttamat kustannukset.

Mikä yritys vastaa Suomenyhdistelylainasta?

Kerrataanpas vielä! Suomen Yhdistelylainan toiminnasta vastaa kotimainen ja tunnettu LVS Brokers Oy. Kyseinen yhtiö on perustettu vuonna 2012.

LVS Brokers Oy:n alla toimii myös muutama muu vertailusivusto. Niistä tunnetuin on Sähkömittari, joka on sähkönvertailuun erikoistunut palvelu.

Suomenyhdistelylaina asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@suomenyhdistelylaina.fi

Suomen Yhdistelylaina asiakkaiden kokemukset

Pääsääntöisesti Suomenyhdistelylaina on saanut asiakkailta positiivista palautetta. Palvelu saa eritoten plussaa useista yhteistyökumppaneistaan.

Sen lisäksi sitä kehutaan kohtalaisen edullisen lainan tarjoamisesta. Palvelun kautta on mahdollista hakea 100 – 60 000 euron lainaa alkaen 4,19 % korolla.

Halusin tuoda tähän myös muutaman palvelunkäyttäjän aidon kokemuksen Suomenyhdistelylainasta.

”Vihdoin markkinoille on tullut lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu. Tämä jo plussaa!”

”Sain palvelun kautta yhdistelylainan, jonka avulla sain maksettua erittäin kalliin pikavipin pois”

”Selkeästi taloudenhallinta helpottui, kun eräpäiviä enää yksi. Sain mielenrauhan takaisin”

 Asiakkaiden negatiiviset palautteet koskivat lähinnä hidasta asiakaspalvelua ja sitä, että asiakaspalvelun tavoittaa vain sähköpostilla.

Kielteinen yhdistelylainapäätös voi johtua esimerkiksi hakijan huonosta taloudellisesta tilanteesta, liian alhaisesta tulotasosta tai useista aikaisemmista veloista.

Suomen Yhdistelylaina usein kysytyt kysymykset ja yhteenveto

Tästä osiosta löydät vielä tiivistettynä usein kysytyt kysymykset Suomenyhdistelylainan käyttämisestä. Lopussa vielä meidän arvio kyseisestä palvelusta.  

Mistä varma yhdistelylaina?

Ei ole olemassa varmaa yhdistelylainaa, sillä sen saaminen edellyttää hakijalta riittävää ikää ja tuloja sekä puhtaita luottotietoja. 

Voinko saada vakuudetonta lainaa?

 Suomenyhdistelylaina tarjoaa ainoastaan vakuudettomien lainojen kilpailutusta. Voit siis hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Mistä helpoiten yhdistelylainaa?

Useiden lainapalveluiden tarjonnasta löytyy yhdistelylaina. Suomen yhdistelylaina on kuitenkin nimensä mukaisesti erikoistunut yhdistämään kuluttajien lainat ja osamaksut, joten palvelu todellakin tietää miten asiakkaiden lainat yhdistetään. 

Miksi en saa yhdistelylainaa?

Kielteinen lainapäätös voi johtua esimerkiksi hakijan riittämättömistä tuloista tai yksinkertaisesti hänellä on liikaa maksamattomia lainoja. Myös maksuhäiriömerkintä voi johtaa kielteiseen yhdistelylaina luottopäätökseen. 

Voinko hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Suomenyhdistelylainan kautta voit pyytää lainatarjouksia myös yhteishakijan kanssa. Usein rinnakkaishakijan kanssa haetussa lainassa on alhaisempi korkotaso. Yhteishakija voi olla esimerkiksi puolisosi tai sukulainen. Suomenyhdistelylainan avulla voit kilpailuttaa yhteislainat.

Useat pankit voivat myöntää lainaa helpommin, jos hakijoita on kaksi. Tämä pienentää pankin luotonantoriskiä.

Miten nopeasti voin saada lainaa?

 Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen vie vain muutaman minuutin. Tarjoukset voivat olla voimassa jopa useita viikkoja, joten voit rauhassa tutustua ja vertailla niitä.

Voinko käyttää Suomenyhdistelylainaa luottavaisin mielin?

Suomenyhdistelylaina on tunnetun LVS Brokers Oy:n omistama. Yritys noudattaa kaikessa toiminnassaan vaadittuja lakeja ja määräyksiä, joten voit huoletta käyttää sitä lainojen vertailuun.

Mistä paras yhdistelylaina?

Tähän kysymykseen ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta. Paras yhdistelylaina löytyy vertailemalla pankkien antamia yhdistelylainatarjouksia.

Vertaile yhdistelylainassa ainakin todellista vuosikorkoa ja kuukausierää. Korkotasoon vaikuttavia tekijöitä on lainasumma ja valittu takaisinmaksuaika. Mitä pidemmän takaisinmaksuajan valitset lainallesi, sitä suurempi on luoton lopullinen hinta.

Mitä tehdä, jos ei saa yhdistelylainaa?

Jos sait kielteisen yhdistelylaina päätöksen, selvitä ensin mikä johti siihen ja vasta sen jälkeen tee toimenpiteitä hyväksytyn päätöksen saamiseksi. 

Kannattaako ottaa yhdistelylaina?

Yhdistelylainan ottaminen on järkevää varsinkin jos nykyisten lainojen maksaminen on haastavaa. On huomattavasti helpompaa ja edullisempaa lyhentää yhtä suurempaa lainaa kuin useita pienempiä lainoja. 

Yhteenveto Suomen Yhdistelylainasta

Negatiiviset ja positiiviset kokemukset huomioiden voimme kuitenkin suositella Suomen Yhdistelylainan käyttämistä varsinkin yhdistelylainojen kilpailuttamiseen. Palvelun kautta voit saada useita järjestelylaina tarjouksia vain yhdellä nopealla hakemuksella. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti