Etua.fi kokemuksia - lue aito arvostelumme

Artikkeli päivitetty 8. Tammikuu, 2024

Etua.fi tunnetaan kotimaisena lainojenvälittäjänä, jolla on yli 10 vuoden kokemus suomalaisten lainojen kilpailuttamisesta.

Palvelun kautta voit kilpailuttaa 500–60 000 euron lainat. Takaisinmaksuajaksi voit valita 1–18 vuoden väliltä. Laitoimme madon koukkuun ja otimme virvelöinnin kohteeksi Etua.fi palvelun. Näin kattavaan esittelyyn et ole vielä törmännyt!

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Pyydä henkilökohtaiset lainatarjoukset Etua.fi:stä. Tarjousten pyytäminen vie vain muutaman minuutin, eikä sido ottamaan lainaa.

Tietoa Etua.fi:stä
Lainasumma
500 - 60.000€
Korko (alk)
4,68%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Etua.fi taustatiedot

Etua.fi lukeutuu pitkäaikaisimpiin Suomessa toimiviin lainavertailuyrityksiin. Onhan se perustettu jo vuona 2008. Sinä aikana useimmat suomalaiset ovat ehtineet jakamaan omat mielipiteensä palvelun käytettävyydestä.

Vuosien saatossa se on ehtinyt niittää mainetta ja nykyään sillä on yli 150 000 asiakasta. Etuan kautta pystyt kilpailuttamaan 500–60 000 euron vakuudettomat lainat.

Kulutusluottojen lisäksi Etua.fi on hankkinut itselleen Finanssivalvonnan hyväksymän asuntolainavälittäjän oikeudet. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että voit kilpailuttaa jo olemassa olevan tai uuden 10 000–500 000 euron asuntolainan.

Perinteisten kuluttajille suunnattujen lainojen lisäksi Etuan kautta pystyt myös kilpailuttamaan 2000–100 000 euron yritysluotot.

Halusimme kerätä perusteellisen tietopaketin ja jakaa rehellisiä kokemuksia Etua.fi palvelusta. Tästä syystä suuntasimme netin ihmeelliseen maailmaan ja kaivoimme tämän 10 vuoden ajalta kaikki palvelun käyttäjiä mietityttävät asiat yhdelle sivustolle.

Sen lisäksi halusimme tuoda esille Etua.fi korkotason, lainanhakuprosessin toimivuuden ja kaikki muut kullanarvoiset asiat, jotka helpottavat hakijan prosessia.

Etua.fi kokemuksia

Miksi käyttäisin Etua.fi palvelua lainan hakemiseen?

Etua.fi on luotettava lainojen kilpailutus- ja vertailusivusto, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen lainatarjoukset matalin koroin. Palvelu ei kuitenkaan itse toimi lainanmyöntäjänä, joten lopulliseen korkotasoon vaikuttaa pankin tekemä riskiarvio lainanhakijasta.

Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on oma menetelmä toteuttaa riskiarvion tekeminen. On hyvinkin mahdollista, että saat kahdelta eri luotonantajalta täysin erilaiset tarjoukset.

Jotta pystyt selvittämään mikä rahoituslaitos tekee sinusta parhaimman riskiarvion ja näin ollen tarjoaa edullisimman koron lainalle, tulee sinun toimittaa lainahakemus mahdollisimman monelle luotonmyöntäjälle.

Tästä päästään taas siihen, että useiden hakemusten täyttämiseen kuluisi sinun kullanarvoista aikaasi.

Onneksi siihen on olemassa ratkaisuna lainankilpailuttajat, joihin riittää vain yhden hakemuksen täyttäminen. Tämä yksi hakemus voi parhaimmillaan tavoittaa yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki tutustuu hakemukseesi ja tekee sinusta riskiarvion. Tämän jälkeen sähköpostiisi kilahtaa vain niiden luotonantajien tarjoukset, joiden ehdot täytät.

Voit saada jopa minuuttien kuluessa useita lainatarjouksia ja tehtäväksesi jää valita niistä se itselleen sopivin. Tarjouksien vertaileminen on erityisen helppoa, kun ne löytyvät samasta paikasta.

Jos et saanut riittävän hyvää asuntolainaa, yritys- tai kulutusluottoa, pystyt hylkäämään kaikki saamasi tarjoukset. Palvelun ansiosta voit siis riskittömästi tarkistaa oman korkotasosi.

Riskittömyyden lisäksi lainojen kilpailutuksesta ei peritä ylimääräisiä kustannuksia, joten se on täysin ilmaista.

Millaisia rahoitustuotteita Etua.fi kilpailuttaa?

Etua ei ole se kaikkein perinteisin Suomessa toimiva lainanvälittäjä, sillä palveluvalikoimaan kuuluu kulutusluottojen ja yhdistelylainojen lisäksi myös vakuudettomat yrityslainat ja asuntolainat.

Etua on palveluntarjoajista se edelläkävijä, sillä asuntolainojen kilpailutus on kuulunut sen tarjontaan jo vuodesta 2009 lähtien. Etuan taustalla toimiva Etua Oy kuuluu Finanssivalvonnan ylläpitämään asuntolainojen välittäjärekisteriin.

Etua.fi palvelun rahoitustuotteisiin lukeutuu seuraavat:

 • Asuntolainan kilpailutus 10 000 – 500 000 euroa
 • Kulutusluotot ja yhdistelylainat 500 – 60 000 euron väliltä
 • Vakuudettomat yrityslainat 1000-100 000 euroa
 

Etua tarjoaa myös lainojen kilpailutuksen ohella maksuturvavakuutusta. Käytännössä se tarkoittaa maksullista vakuutusta, joka on hyvä turva esimerkiksi sairastumisen tai työttömyyden varalta.

Vakuutus turvaa lainan takaisinmaksun, jos lainanottajan taloudellinen tilanne horjuu. Maksuturvaa voi hakea lainanhaun yhteydessä.

Etua.fi lainahakemuksen tekeminen ja tarjouksien vertaileminen

Huomasimme, että asiakkaat olivat todenneet Etuan lainahakemuksen olevan simppeli ja nopea. Varmistimme tämän asian paikkansapitävyyden ja testasimme täyttää lainahakemuksen.

Ainakin ensimmäinen sivustolta löytyvä täytettävä taulukko oli hyvin pelkistetty ja nopea. Valitsemisen jälkeen minut ohjattiin varsinaiseen lainahakemukseen, joka alkuun näytti pitkäkestoiselta. Totesin jo ensimmäisten kysymysten jälkeen, että niihin vastaaminen olikin aika nopeaa.

Seuraavaksi vielä Etua.fi lainanhakuprosessi kiteytettynä:

Siirry Etua.fi sivustolle – Valitse etusivulta löytyvästä kohdasta itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Hakemuksen täyttäminen – Sinut ohjataan viralliseen lainahakemukseen, johon täytät nimesi, osoitteesi, tulotietosi ja ilmoitat mahdollisista nykyisistä lainoistasi.

Hyväksy ehdot – Ennen hakemuksen lähettämistä muista antaa suostumus henkilötietojesi käsittelyyn ja hyväksy Etua.fi lainapalvelun sopimusehdot.

Näiden vaiheiden ja hakemuksen lähettämisen jälkeen Etua.fi toimittaa hakemuksesi kilpailutettavaksi yli 20 eri yhteistyökumppanilleen. Tyypillisesti ensimmäiset lainatarjoukset kilahtavat sähköpostiisi heti.

Jos jokin tarjouksista vastasi odotuksiasi, siirry allekirjoittamaan se sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän kuluessa.

Ehdottomasti palvelu saa plussaa siitä, että lainatarjoukset ovat voimassa jopa 7 päivää, joka antaa hakijalle aikaa tutustua niihin huolellisesti.

Kun olet saanut kaikki mahdolliset lainatarjoukset, voit aloittaa vertailemisen. Vertailuun kannattaa ottaa mukaan ne tärkeimmät tekijät, jotka ovat todellinen vuosikorko, takaisinmaksuaika, lainan kokonaissumma ja luotonantajan ehdot.

Todellinen vuosikorko on se tekijä, joka kätkee sisälleen kaikki lainan kustannukset. On suositeltavaa myös pyrkiä valitsemaan mahdollisimman joustava luotonantaja.

Joustava luotonantaja tarjoaa hakijalle mahdollisuuden ylimääräisiin lyhennyksiin sekä lainan ennenaikaiseen takaisinmaksamiseen. Muita tärkeitä joustavuudesta kertovia seikkoja on ehdottomasti eräpäivän siirtomahdollisuus ja lyhennys- tai maksuvapaatkuukaudet.

Hakijan taloudellisen tilanteen ja tulotason perusteella tehdään myös päätös siitä, onko hänen mahdollista saada lainaa ilman liitteitä. Liitteiden pyytäminen ei viivästytä laina saamista, sillä ne voi toimittaa helposti sähköisesti.

Etua perinteisen kulutusluoton hakemusprosessi on lyhyempi mitä asuntolainahakemus. Asuntolainahakemuksessa pyydetään tarkempia tietoja asunnosta ja omarahoitusosuutta.

Joissain tapauksissa asuntolainan hakeminen ei onnistu täysin sähköisesti, vaan se voi vaatia erillistä vierailua pankkikonttorissa lainaneuvottelujen muodossa.

Mitkä ehdot palvelu on asettanut lainan saamiseksi?

Saadaksesi Etua.fi palvelun kanssa tekevien yhteistyökumppaneiden tarjouksia, tulee sinun täyttää muutama peruskriteeri. Kulutusluottojen ja yhdistelylainojen hakeminen palvelun kautta on mahdollista seuraavien ehtojen täyttyessä:

 • Olet vähintään 18-vuotias ja vakituinen osoitteesi on Suomessa
 • Käytössäsi on suomalainen henkilötunnus, verkkopankkitunnukset ja pankkitili
 • Luottotietosi ovat puhtaat. Maksuhäiriömerkinnän omaavat hakijat saavat kielteisen päätöksen
 • Kuukausittaiset tulosi ovat tasaiset ja säännölliset
 

Otathan hakutilanteessa huomioon sen, että jotkut Etuan yhteistyökumppanit ovat voineet asettaa tätäkin tiukemmat ehdot lainan saamiseksi. Jotkut rahoituslaitokset voivat vaatia hakijalta korkeampaa ikää ja suurempia kuukausituloja.

Vaikka et täyttäisi näitä tiukempia kriteereitä, niin sillä ei ole mitään väliä. Sinulle tarjotaan vain niiden yhteistyöpankkien tarjouksia, joiden vaateet täytät.

Miten palvelu pystyy tarjoamaan ilmaisen lainojen kilpailutuksen?

Etua.fi liiketoimintamalli on hyvin simplistinen. Palvelu pystyy tarjoamaan asiakkailleen ilmaisen kilpailutuksen ja vertailun, koska se saa palkkionsa siltä lainanmyöntäjältä, jonka tarjouksen päätät hyväksyä.

Vastaavanlaisia toimintamalleja on myös muilla toimialoilla, kuten esimerkiksi hotelli- ja lentovaraussivustoilla. Otetaanpas tähän väliin käytännön esimerkki, joka helpottaa palvelun toimintamallin ymmärtämistä.

Eli esimerkiksi jos päädyt vertailemaan eri hotellivaihtoehtoja ja päätät varata itsellesi sen kyseisen sivuston kautta. Tässä skenaariossa kyseinen vertailusivusto saa pienen palkkion hotellin toimesta, kun vertailusivusto on tuonut heille uuden potentiaalisen asiakkaan.

Sama kuvio pätee myös Etuan kaltaisiin vertailusivustoihin. Jos siis päädyt kilpailuttamaan lainasi palvelun kautta ja hyväksyt jonkin saamistasi tarjouksista, niin tämä kyseinen pankki maksaa Etualle uudesta asiakkaasta pienen välityspalkkion.

Pankit ja rahoituslaitokset pyrkivät hyödyntämään Etua.fi kaltaisia sivustoja saadakseen uusia potentiaalisia asiakkaita. Suosituimpien lainanvälittäjien sivustoiden käyttäjämäärä voi pyöriä jopa sadoissatuhansissa, joten ne antavat hyvän mahdollisuuden harjoittaa uusasiakashankintaa.

Etua.fi on myös itse avannut oman toimintamallinsa verkkosivustoilla. Tämä myös kertoo siitä, että palvelun toiminta on täysin läpinäkyvää.

Sivustolla toimintaa on kuvattu seuraavanlaisesti: ”Palvelumme on kuluttajalle täysin ilmainen eikä hakemuksen jättäminen sido mitenkään. Veloitamme kumppaneiltamme palkkion, jos asiakkaamme valitsee kumppanimme tarjoaman tuotteen.”

Etua.fi yhteistyökumppanit ovat luotettavia toimijoita

Etua.fi on ottanut yhteistyökumppaneikseen vain tunnettuja ja luotettavia pankkeja sekä rahoituslaitoksia.

Etuan yhteistyökumppanuuslistaan lukeutuu digitaalisten luotonmyöntäjien lisäksi myös muutama perinteinen kivijalkapankki. Listalta löydät esimerkiksi kivijalkapankit Aktia, Danske Bank, Nordea ja Säästöpankki. 

Yhteistyökumppaneihin kuuluu myös muun muassa seuraavat toimijat:

 • Nordax Bank
 • Bigbank
 • Credigo
 • KomplettBank
 • Instabank
 

Yrityslainojen kilpailuttajana toimivat Yritysluotto.fi ja Qred.

Alapuolella näet Etua.fi päivitetyn listauksen kaikista yhteistyökumppaneista:

Etua.fi yhteistyökumppanit

Onko Etualla maksuton asuntolainan kilpailutus?

Kyllä on!

Etua.fi palvelun avulla voit kilpailuttaa ilmaiseksi joko nykyiset tai uudet asuntolainat. Asuntolainahakemus vaatii hakijalta hieman enemmän tietoja mitä kulutusluottohakemus.

Etua.fi kysyy seuraavia tietoja asuntolainahakemuksessa:

 • Lainasumma ja laina-aika
 • Tiedon mahdollisesta omasta rahoituksesta ja vakuudesta
 • Henkilö- ja yhteystiedot
 • Asumismuotosi
 • Nykyinen työtilanteesi
 • Tulotilanteesi, tulojen ja menojen välisen suhteen sekä tiedon mahdollisista nykyisistä lainoista
 

Näiden tietojen perusteella pankit tekevät oman arvion siitä pystyvätkö he tarjoamaan sinulle asuntolainaa. Pelkän kilpailutuksen tekeminen ei vielä automaattisesti takaa sitä, että saisit yhtäkään tarjousta yhteistyökumppaneilta.

Asuntolainatarjouksien saamista voi joutua pisimmillään odottamaan jopa muutaman arkipäivän. Pankki voi olla myös yhteydessä sinuun henkilökohtaisen lainaneuvottelun merkeissä. Tilanteesta riippuen voit tässä kohtaa saada jo alustavan lainalupauksen.

Millainen on Etuan kautta haettujen lainojen korko?

Niin kuin aikaisemmin jo totesin niin Etua.fi ei ole lainanmyöntäjä, joten se ei voi itse vaikuttaa lainatarjouksien korkoihin.

Etua on itse maininnut asuntolainahakemuksessa, että asuntolainalaskurin näyttämät laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkemmat laskelmat ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä.

Mutta esimerkiksi asuntolainassa marginaali eli korosta se osuus, jolla pankki tekee voittoa, riippuu useista tekijöistä.

Siihen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa ostettava kohde ja miten sen arvioidaan säilyttävän arvonsa. Vaikuttavia tekijöitä ovat myös lainasumma ja takaisinmaksuaika, lainanhakijan tai hakijoiden taloudellinen tilanne sekä hakijan omien säästöjen määrä.

Sellainen hakija, jolla on ehtinyt elämänsä aikana kertyä varallisuutta, on usein paremmassa asemassa kuin sellainen, jolla ei ole säästöjä ja tulot ovat epäsäännölliset.

Asuntolainojen marginaali määräytyy aina hakijakohtaisesti, tästä syystä kilpailutusta ei kannata jättää tekemättä.

Entä millainen on kulutusluottojen ja yhdistelylainojen korko? 

Kulutusluottoihin ja yhdistelylainoihin pätee sama kaava kuin asuntolainoihin eli korkotaso on henkilökohtainen.

Etua.fi ilmoittaa sivustollaan tyypillisen korkotason olevan 4,68–20 % väliltä ja lain mukaan lainaan liittyvät kulut voivat enimmillään olla 150 euroa vuodessa. Muihin kuluihin lukeutuu mm. kuukausittain perityt tilinhoitomaksut tai joissain palveluissa voidaan veloittaa avausmaksuja.

Seuraavaksi näet Etua.fi sivustolta otetun lainan esimerkkilaskelman:

Etua.fi esimerkkilaskelma

Annetut esimerkkilaskelmat ovat aina suuntaa antavia ja tarkemmat laskelmat näet lainatarjouksesta. Lainantarjoajasta riippuen kustannukset tai korkotaso voi olla halvempi.

Etua on kilpailutuspalvelu, joten se ei itse pysty vaikuttamaan siihen millä ehdoilla tai korolla asiakkaalle annetaan lainatarjouksia.

Tutustu suuntaa antaviin laskelmiin kuukausieristä vaihtelemalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa Etua.fi lainalaskurin avulla.

Voinko käyttää hakemani kulutusluoton mihin tahansa?

Palvelussa ei ole erikseen määritelty lainan käyttötarkoitusta, joten sen voi hyödyntää haluamallaan tavalla. Tyypillisesti kulutusluotto käytetään seuraavanlaisiin tarkoituksiin:

 • Auton ostamiseen tai korjaamiseen
 • Hintavampiin kodinkoneisiin
 • Arkisiin kuluihin
 • Nykyisten pikalainojen tai luottokorttivelkojen yhdistämiseen
 

Lainan käyttötarkoitusta oleellisempi asia on asiakkaan takaisinmaksukyky. Vakuudetonta lainaa ei kannata koskaan hakea turhanpäiväiseen suunnittelemattomaan hankintaan.

Etua.fi palvelussa voit myös yhdistää vanhat lainasi

Kalliiden lainojen, osamaksujen tai luottokorttivelkojen yhdistäminen voi joissain tapauksissa olla järkevää. Yhdistelylainan avulla pystyt maksamaan kalliit lainasi pois yhdellä edullisemmalla luotolla.

Etua.fi auttaa sinua löytämään edullisimman yhdistelylainan muutamissa minuuteissa. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksien pyytäminen on ilmaista.

Tärkein elementti lainatarjousten vertailemisessa on ehdottomasti lainan todellinen vuosikorko.

Jos tarkoituksenasi on pyrkiä pääsemään veloistasi eroon mahdollisimman nopeasti, valitse itsellesi sellainen luotonantaja, joka maksaa lainat puolestasi pois.

Useammat yhdistelylainantarjoajat antavat asiakkaalleen mahdollisuuden käyttää ilmaista takaisinmaksupalvelua.

Käytännössä takaisinmaksupalvelussa kyseinen toimija kuittaa lainasi kokonaan pois yhdistelylainan avulla.

Suurin osa luotonantajista taas ei tarjoa tämänkaltaista ilmaista palvelua, vaan asiakaan tulee itse kuitata yhdistelylainalla vanhat velat. Jos aikaisempia velkoja on vain muutama, selviydyt myös itse niiden takaisinmaksamisesta.

Osamaksusopimuksien ja vanhojen lainojen yhdistäminen auttaa pienentämään tilinhoitomaksuja ja korkoa.

Luottojen yhdistämisen jälkeen maksettavaksesi jää vain enää yhden lainan tilinhoitomaksut. Tyypillisesti lainojen tilinhoitomaksut ovat alle 10 euron luokkaa.

Suosittelemme myös huomioimaan sen, että lainan kuukausittaisten kulujen pienentäminen voi myös pidentää takaisinmaksuaikaa.

Etuan kautta voit edullisesti uudelleenrahoittaa lainasi jopa 18 vuoden takaisinmaksuajalla. Ajan säästämisen lisäksi yhdistelylaina voi auttaa pysymään kartalla kuukausittaisista menoistasi, kun muistettavana on enää yhden laskun eräpäivä.

Minkälainen on Etuaan liitetty Kattokorko-palvelu?

Etua.fi lanseerasi keväällä 2020 uuden kilpailutuspalvelun nimeltä Kattokorko. Kattokorko-palvelun toimintamalli on lähes identtinen Etua.fi palvelun kanssa. Poikkeuksena on se, että palvelusta ei voi hakea asunto- tai yrityslainaa.

Kattokorko palvelusta pyydettyjen lainatarjousten korko on 4–10 % väliltä. Alhainen maksimikorko kuitenkin kätkee sisälleen tiukemmat lainanhakukriteerit.

Kattokorko-palvelu vaatii hakijoiltaan vähintään 25 vuoden ikää, vakituista osoitetta Suomen sisällä ja kuukausittaiset bruttotulot tulee olla minimissään 2000 euroa.

Palvelun maksuttomassa kilpailutuksessa on mukana jopa 20 pankkia ja rahoituslaitosta. Tarjouksien pyytäminen ei sido vielä lainan ottamiseen.

Asiakkaat ovat myös antaneet omia Kattokorko kokemuksia ja pääosin palvelua pidetään yhtä yksinkertaisena kuin Etua.fi-palvelua. Huonot kokemukset koskevat lähinnä sitä, että palvelun kautta ei voi saada yritys- tai asuntolainaa. 

Etua.fi palvelun taustalla toimii suomalainen Etua Oy

Etua.fi-palvelun taustalla toimii suomalainen Etua Oy. Yhtiön osake-enemmistön omistajan on tunnettu Alma Media Oyj.

Alma Media tunnetaan suomalaisena digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvänä mediakonsernina. Yhtiö on myös listattuna Helsingin pörssiin. Alma Median alla toimivia tunnetuimpia julkaisijoita ovat mm. Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com, Talouselämä, Arvopaperi ja Ampparit.com

Etua.fi-palvelulle on myönnetty avainlippu-merkki, Kauppalehti Menestyjät 2021 ja Suomen Vahvimmat Platina 2015–2022.

Etua.fi asiakaspalvelu auttaa sinua lainaan liittyvissä ongelmatilanteissa tai kysymyksissä niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Etua.fi yhteystiedot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi

Puhelin: 09 2316 3611 arkisin klo 9–16

Onko Etua luotettava ja turvallinen palvelu?

Etua.fi-palvelun tarjoama lainankilpailutussivusto on luotettava ja sitä voi käyttää turvallisin mielin. Palvelu on panostanut ja pyrkii myös jatkuvasti näkemään vaivaa tietoturvaan sekä henkilötietojen suojaukseen.

Sivusto käyttää suojattua yhteyttä ja kaikkien hakemuslomakkeiden täyttäminen tapahtuu SSL-suojatussa tilassa. Asiakkaiden tietoja ei luovuteta yhteistyökumppaneiden ulkopuolelle kuuluville toimijoille.

Etuan palveluita voit siis käyttää huoletta ja turvallisesti älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai millä tahansa Internet-yhteyden omaavalla laitteella.

Minkälaisia arvosteluja asiakkaat ovat antaneet Etua.fi palvelusta?

Etua.fi Trustpilot arvostelut

Etua.fi kokemuksien ja arvosteluiden löytämiseen ei tarvinnut käyttää kovinkaan paljon aikaa. Sillä palvelu on toiminut markkinoilla jo yli 10 vuotta, joten asiakkaat ovat sinä aikana ehtineet rustaamaan nettiin omia mielipiteitään.

Esimerkiksi Vauva.fi foorumilta löydät useita asiakkaiden antamia arvosteluita jopa vuodesta 2008 lähtien. Arvosteluja löydät myös Trustpilot sivustolta, jossa Etua.fi on saanut arvosteluksi Erinomainen 4,4 tähdellä.

Lainankilpailutussivustot tekevät erityisen tärkeää työtä ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden helpompaan lainanhakuun.

Tässä muutamia asiakkaiden jättämiä arvosteluita, jotka löysin Vauva.fi-foorumilta ja Trustpilot-arvostelusivustolta.

”Etua.fi on toiminut mielestäni aivan oikein mitä olen sitä itse käyttänyt. Sain jopa 4 eri pankilta asuntolainatarjouksen”

”Laitoin tarjouspyynnön lainasta ja sain vastauksia melkein saman tien ja valitsin niistä parhaan. Pari tuntia myöhemmin kaikki olikin hoidettu ja laina-asia selvä”

”Etua.fi toiminta nopeaa. Hain yhdistelylainaa ja sain talouteni kuntoon. Suosittelen kaikille Etua.fi palvelua. Erittäin kiitollinen, lainan tarjoamat pankit lähettivät nopeasti tarjouksiaan. Laina tilille muutamassa pankkipäivässä”

”Sain nopeasti pienen lainan, kohtuu korolla, kun vakuudeton luotto”

Suurimmaksi osaksi Etua.fi on saanut positiivista palautetta. Negatiiviset palautteet koskevat lähinnä vähäisten lainatarjouksien saamista. Kun taas osa hakijoista ei välttämättä ole saanut yhtäkään asuntolainatarjousta.

Usein kysytyt kysymykset ja yhteenveto

Mitä hyödyn Etua.fi sivuston käyttämisestä?

Etua.fi-palvelua käyttämällä säästät aikasi lisäksi myös selvää rahaa. Yhdellä hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia. Sinun ei siis tarvitse täyttää jokaisen lainantarjoajan hakemusta erikseen, vain yksi hakemus riittää. Etua.fi yhteistyökumppanit auttavat sinua löytämään netin parhaimmat lainatarjoukset nopeasti ja helposti.

Mitkä pankit ja rahoituslaitokset Etuan kilpailutuksessa on mukana?

Etua.fi kilpailutuksessa on mukana yli 20 tunnettua ja luotettavaa pankkia sekä rahoituslaitosta. Yhteistyökumppaneihin lukeutuu muun muassa Nordax Bank, Bigbank, Credigo, KomplettBank, Resurs Bank ja monta muuta toimijaa.

Voinko kilpailuttaa lainat ilmaiseksi Etua.fi-palvelun kautta?

Etua.fi tarjoaa asiakkaille maksuttoman kilpailutuksen. Kilpailutuksen tekeminen ja tarjouksien pyytäminen on ei-sitovaa. Jos päätät valita jonkun Etuan yhteistyöpankkien esittämistä lainatarjouksista, maksaa kyseinen luotonantaja Etualle pienen välityspalkkion.

Mitkä asuntolaina pankit ovat kilpailutuksessa mukana? 

Etua.fi asuntolainan kilpailutuksessa on mukana muun muassa Pohjoismaisena pankkina tunnetta Svea. 

Onko Etua.fi huijaus? 

Etua.fi ei ole huijaus, vaan kyseessä on luotettava ja turvallinen palvelu. Itse asiassa Etua on perustettu vuonna 2008 ja se on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Heillä on pitkä kokemus lainojen kilpailutuksesta, joten voit luottavaisin mielin hyödyntää sen tarjoamia palveluita. 

Mistä asuntolaina kaikille? 

Minkään lainan saaminen ei ole sataprosenttisen varmaa. Hyväksyttyyn lainapäätökseen vaikuttaa useat eri tekijät. Täytä maksuton hakemus ja katso saatko myönteisen lainapäätöksen. 

Mistä pieni asuntolaina?

Pienen asuntolainan voi saada useasta eri paikasta. Etua.fi -palvelun kautta voit saada minimissään 10 000 euron asuntolainan.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti