Vakuudeton yrityslaina

Artikkeli päivitetty 4. Tammikuu, 2024

Vakuudeton yrityslaina on yrityksille myönnettävä laina, joka ei vaadi raha- tai reaalivakuuksia lainalle. 

Yrityslainan hakeminen netistä on yhtä helppoa kuin minkä tahansa kulutusluoton. Juuri tästä syystä myös yritykset ovat siirtyneet rahoittamaan akuutteja tarpeitaan yksityisten yrityslainaajien avulla.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen onnistuu täysin verkossa, täytä lyhyt hakemus ja rahat voivat olla yrityksesi tilillä jo tänään!

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Yrityslainaa netistä

Yrityslainaa voi hakea netistä ilman vakuuksia. Tällä hetkellä Suomessa toimii useita yritysrahoitukseen erikoistuneita palveluita, jotka esittelemme alapuolella.

Vaihtoehtoisesti voit hakea lainatarjoukset myös kuluttajapuolelta, kuluttajille lainaa myöntävistä yrityksistä.

Qred

Qred kuuluu ruotsalaisen Qred Ab konsernin lainatuotteisiin, Suomessa kyseinen palvelu toimii nimellä Qred Yrityslaina Oy.

Qred myöntää lainoja, joiden suuruus on 1000 eurosta aina 25 000 euroon asti, lainasummaan toki vaikuttaa yrityksen liikevaihto. 

Lainaa myönnetään yritykselle joka on ollut toiminnassa vähintään kolmen kuukauden ajan ja yrityksellä on oltava liikevaihtoa. 

Qred ei ole tarkoitettu yrityksen perustamisen avuksi vaan akuuttien rahoitustarpeiden täyttäjäksi. Yrityksesi tietojen on löydyttävä kaupparekisteristä.

Ferratum Business (Capital Box)

Ferratum Business yrityslaina on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitset pientä tai suurta lainaa. Palvelun avulla yritys voi hakea lainaa aina 250 000 euroon asti. 

Maksuaikaa on mahdollista saada jopa 24 kuukautta. Laina ei vaadi vakuuksia.

Seuraavien ehtojen on kuitenkin täytyttävä: Yrityksesi on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta, liikevaihto on oltava 50 000 euroa ja yrityksen pitää olla suomalainen eli löydyttävä kaupparekisteristä.

BusinessCredit

BusinessCredit on tunnetun suomalaisen rahoittajan J.W-Yhtiöiden lainatuote, joka on toiminut alalla jo pitkään.

BusinessCredit palvelusta voit hakea yrityksellesi lainaa 1000 euroa tai 100 000 euroa.

Laina sopii mihin tahansa yrityksen rahoitustarpeeseen eikä vaadi vakuuksia. 

Ehdot lainan hakemiselle ovat suotuisat myös vasta alkaville yrittäjille jotka tarvitsevat yritysrahoitusta alkuun pääsemiseen.

Suomen yrityslaina

Suomen yrityslaina on fokusoitunut yritysten rahoittamiseen. Palvelun takana on Suomalainen Suomen yrityslaina Oy.

Heidän tavoitteenaan on tarjota yrityksille helpompaa rahoitusta, sillä he tietävät, miten hankalaa yritysten on hakea rahoitusta perinteisiltä pankeilta, he ovat laatineet ratkaisun joka tekee yrityslainaamisesta helppoa.

Yrityslainaa voi hakea 1000 – 25 000 euroa 1 – 12 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Heidän arvopohjansa nojaa suomalaiseen yrittämiseen, sillä totuus on että yli puolet Suomen työpaikoista on pienten ja keskisuurien yrityksien tarjoamia.

Yhteenveto Suomessa toimivista yrityslainoista

Vakuudettomia yrityslainoja voi siis hakea suoraan netissä. Sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt lainahakemus, jonka jälkeen luottopäätöksen saa nopeasti. 

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen laina maksetaan yrityksesi tilille saman päivän aikana tai enintään 3 arkipäivän kuluessa.

Ainoa tapa löytää paras yrityslaina on vertailla vaihtoehtoja. 

Toki pelkästään vertaileminen ei aina riitä vaan on oltava aktiivinen ja pyydettävä myös maksuttomat ja ei sitovat lainatarjoukset tarvittavasta lainasummasta.

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti