Avida Finans kokemuksia - lue perusteellinen tietopankki

Artikkeli päivitetty 22. Kesäkuu, 2023

Avida Finansilta voit hakea vakuudetonta 2000 – 50 000 euron lainaa. Tarjottavat laina-ajat ovat 1-15 vuoden väliltä.

Palvelun tarkoituksena on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille rahoitusratkaisuja nykyaikaisesti ja selkeästi. Palvelun avulla voit myös yhdistää vanhat kalliit lainasi yhdeksi edullisemmaksi luotoksi. Lainan ennenaikainen takaisinmaksaminen on mahdollista ilman lisäkuluja. 

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saat tarjouksen Avida Finansilta ja jopa 30 muulta luotonantajalta, kun kilpailutat lainasi Omalainalla.

Tietoa Avida Finansista
Lainasumma
2000 - 50.000€
Korko (alk)
6,95%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Avida Finans taustatiedot

Avida Finans tunnetaan ruotsalaisena luotoantajana, joka tarjoaa myös suomalaisille rahoitusratkaisuja.

Avida ei välttämättä ole se tunnetuin netissä toimiva rahoituslaitos, vaikkakin sen korkotasoa pidetään erityisen hyvänä.

Pääsääntöisesti netistä löytyy pelkkiä positiivisia kokemuksia. Halusin kunnolla perehtyä siihen minkälainen Avida Finans on, ja mitä kaikkea sen tarjonnasta löytyy.

Tästä tietopankista löydät Avida Finans asiakkaiden kokemukset sekä minun mielipiteeni. Sen lisäksi avaan kattavasti kaiken tarvittavan Avidan tarjoamasta lainasta.

Perinteisen kuluttajille suunnatun lainan lisäksi Avida tarjoaa myös yrityksille rahoitusvaihtoehtoja.

Avida Finans kokemuksia

Millaista lainaa Avida Finans tarjoaa?

Avida Finansin kautta voit hakea vakuudetonta 2000 – 50 000 euron lainaa. Voit valita hakemallesi lainasummalle 1-15 vuoden takaisinmaksuajan.

Palvelun tarjoaman kulutusluoton voit käyttää haluamallasi tavalla. Tyypillisesti kulutusluoton käyttökohteita ovat remontti, auton osto tai yhdistelylaina.

Avida Finans lainahinnasto:

 • Nimelliskorko= 6,95% – 19,45€ p.a
 • Avausmaksu lainasumma 2000 – 5000€ = 0€
 • Avausmaksu lainasumma 5001 – 50 000€ = 5€
 • Tilinhoitomaksu= 5€
 

Lainan lopullinen korko määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Hakijan antamien tietojen pohjalta palvelu tekee luottoanalyysin, josta muodostuu tarjottava lainan korko.

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 12 000€, 8,45% nimelliskorolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 9,17% ja kuukausieräksi 150,77€. Esimerkkilaskelman kuukausierä sisältää avausmaksun 69€ ja tilinhoitomaksun 5€/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 18 092,40€.

Avida Finansin kilpailutuksen avulla saat parhaan lainatarjouksen

Avida Finansin kautta sinun on mahdollista saada suhteellisen edullista lainaa. On myös hyvin todennäköistä, että voisit saada joltain toiselta luotottajalta vielä edullisemman koron lainallesi.

Jos haluat saada Avidan lisäksi useamman muun pankin lainatarjouksia, suosittelemme käyttämään Omalainan suosittua kilpailutuspalvelua.

Kun jätät lainankilpailuttajan huoleksi löytää lainatarjoukset puolestasi, säästät sekä aikaa että rahaa. Omalainan ansiosta saat lainatarjoukset vertailtavaksesi jopa muutamissa minuuteissa.

Valitse saamistasi tarjouksista edullisin vaihtoehto ja sinulle jää kuukausitasolla enemmän rahaa käytettäväksesi.

Jos mikään vastaanottamistasi lainatarjouksista ei miellyttänyt tai ei ollut riittävän edullinen, voit hylätä ne kaikki. Pelkän lainavertailun tekeminen on ilmasta.

Alapuolelta löytyvästä kuvasta näet kaikki ne pankit, joille Omalaina lähettää lainatarjouksesi kilpailutettavaksi.

Omalaina yhteistyökumppanit

Avidan lisäksi Omalaina tekee yhteistyötä loistavien lainanvälittäjien kanssa. Omalainan lisäksi varteenotettavia vaihtoehtoja ovat myös Rahalaitos ja Zmarta.

Näiden edellä mainittujen palveluiden toimintaperiaate on lähes identtinen Omalainan kanssa. Ne eroavat Omalainasta siten, että niiden yhteistyökumppanuuslista on hieman pienempi.

Avidalta saat myös rahoitusta pienille ja keskisuurille yrityksille

Avida pyrkii auttamaan sinua löytämään yrityksellesi nopean ja helpon rahoitusvaihtoehdon. Palvelu tarjoaa yrityksille laskujen rahoitusta, laskujen oston, vientirahoituksen ja yritysluoton. Näitä rahoitusratkaisuja avaan tarkemmin seuraavissa osioissa.

Avida laskujen rahoitus

Avida laskujen rahoitus on kätevä tapa parantaa likviditeettiä. Samalla pienennät luottotappioriskiä. Saat nopean ja helpon luototuksen yrityksellesi.

Laskurahoituksen avulla saat muutettua laskut heti rahaksi. Palvelun tarkoituksena on tasoittaa kassavirtojen kausivaihtelua sekä samalla parantaa yrityksesi kilpailukykyä.

Samalla saat säästettyä aikaasi ja voit keskittyä täysillä yrityksesi kehittämiseen.

Myyntilaskujen rahoitus toimii seuraavalla tavalla:

 • Toimita myyntilasku Avida Finansille tiedostona tai sähköpostilla
 • Palvelu lähettää laskut asiakkaille yrityksesi tiedoilla
 • Avida maksaa saatavan tilillenne ja rahoitusaste on 100 %
 • Avida valvoo saataviasi, tarvittaessa lähettää huomautuksen ja hoitaa puolestasi perinnän
 • Saat palvelun toimesta kattavan ja ajantasaisen raportoinnin reskontratapahtumista.
 •  Sinun on mahdollista seurata tapahtumia reaaliajassa verkossa
 

Jos kiinnostuit Avida Finansin tarjoamasta laskurahoituksesta, siirry täyttämään yhteydenottolomake. Tämän jälkeen myyjä ottaa sinuun pikimmiten yhteyttä.

Laskurahoituksen hinnoittelua on hyvin vaikeaa antaa ennen kuin olet antanut tarkemmat lisätiedot yrityksestäsi ja toiveistasi.

Avida Finans laskujen rahoitus

Avida laskujen osto

Valitsemalla Avidan tarjoaman laskujen oston vapautat pääomaa tehokkaaseen käyttöön. Samalla alennat myös luottotappioriskiä.

Myymällä laskusi Avidalle saat rahat heti tilillesi. Tällöin yrityksesi maksuvalmius paranee ja saat kilpailuetua, kun pystyt tarjoamaan asiakkaallesi pidempiä maksuaikoja. Avida kantaa laskuihin liittyvän luottoriskin.

Käytännössä Avidan tarjoama laskujen osto tapahtuu samalla tavalla mitä laskujen rahoitus. Lähetä Avida Finans sivuston kautta yhteydenottopyyntö liittyen laskujen ostoon. Myyjä ottaa sinuun nopeasti yhteyttä.

Yhteydenottopyynnön jälkeen saat tarkemmat hintatiedot laskujen ostosta.

Avida vientirahoitus

Avida Finansilta löydät myös vientirahoituksen, jonka avulla vapautat nopeasti käyttöpääomaa. Sen avulla suojaudut ulkomaisiin saataviin liittyviltä riskeiltä. Vältät myös ulkomaan perinnän kulut.

Avida rahoittaa myyntisaatavasi riippumatta siitä, missä päin maailmaa yrityksesi asiakkaat ovat. Palvelu on nimenomaan erikoistunut rahoittamaan kasvuyrityksiä ja vientikauppaa.

Vientirahoitus toimii seuraavalla tavalla:

 • Avida kartoittaa tarpeesi ja käy läpi toimintatavat
 • Lähetä palvelulle myyntilaskusi joko tiedostona tai sähköpostitse
 • Avida tarkistaa asiakkaittesi luottokelpoisuuden ja lähettää laskut asiakkaille
 • Avida maksaa rahat tilille 24 tunnin sisällä
 

Lähetä Avida Finansin sivustolta löytyvä vientirahoitus koskeva yhteydenottolomake. Saat tarkemmat hintatiedot yhteydenottolomakkeen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen.

Avida yritysluotto

Avida tarjoaa myös nopeaa ja helppoa rahoitusratkaisua yrityksellesi. Voit valita tasalyhennys- tai tasaerälainan. Sinun on mahdollista yhdistää palveluun myös factorin-rahoitus.

Onko tarkoituksenasi saada rahoitusratkaisua yrityksesi investointeihin? Tai onko suunnitelmissasi hakea rahoitusta yrityksesi tilauksiin tai varastoon?

Avidan yritysluottoon on mahdollista lisätä myös joustava factoring-ratkaisu jonka avulla parannat likviditeettiäsi.

Yritysluotto toimii seuraavanlaisesti:

 • Selvitätte yhdessä Avidan kanssa mikä on yrityksesi tarpeisiin paras rahoitusratkaisu
 • Palvelu tarkistaa luottotiedot
 • Avida tekee luottopäätöksen, jonka jälkeen luotto on käytössänne
 

Täytä Avidan yhteydenottopyyntö, joka koskee yritysluottoa. Saat vastauksen nopealla aikataululla. Yhteydenottopyynnön täyttäminen ja lähettäminen on yksinkertaista.

Avida Finans yritysluotto

Millaiset ovat Avida Finansin lainavaatimukset?

Voit hakea lainaa Avidalta, kunhan täytät seuraavat palvelun asettamat vaatimukset:

 • Olet 24-70 vuotias
 • Luottotietosi ovat puhtaat eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Tulosi ovat säännölliset ja ne ovat vuositasolla vähintään 16 000 euroa
 

Jos tarkoituksenasi on hakea suurempaa lainasummaa eikä tulosi ole riittävät, voit harkita hakevasi lainaa yhteishakijan kanssa. Sen avulla parannat lainamahdollisuuksiasi ja voit saada lainallesi jopa edullisemman koron.

Avida Finans arvioi jokaisen lainahakemuksen erityisen tarkasti, jotta lainaa ei myönnettäisi hakijalle, joka on ylivelkaantunut.

Avidan asettamat lainavaatimukset eivät olet tiukat mutta eivät myöskään erityisen löysät.

Palvelun asettama vähimmäisikäraja voi olla jollekin hakijalle liian korkea. Jos kuitenkin haluat saada lainaa, suosittelemme kääntymään Omalainan puoleen, jolla vähimmäisikäraja on 18 vuotta.

Avida Finans lainavaatimukset

Avida lainan korko

Päädyitkö lukemaan tätä kirjoittamaani Avida Finans arvostelua siitä syystä, että palvelun asettama minimi korkotaso voi tuntua melko kohtuuttomalta.

Palvelu kautta haetun lainan minimikorkotaso on nimittäin 6,95%. Huomioithan, että alle 10 prosentin korkotaso vakuudettomalle kulutusluotolle on melko edullinen.

Kuitenkin joltain vastaavalta palvelulta voit saada minimillään jopa 4,5 % korkoa. Tästä syystä suosittelemme hyödyntämään kilpailutuspalveluita, joiden kautta voit saada useita lainatarjouksia.

Useat lainatarjoukset auttavat karsimaan pois ne lainavaihtoehdot, joissa korkotaso on kohtuuttoman korkea.

Avida Finansin kautta voit siis saada lainatarjouksen, jonka korkotaso on 6,95-19,45 % väliltä. Saamaasi korkotasoon vaikuttaa mm. tulosi, työtilanteesi sekä aikaisemmat velat. Jokaisella palvelulla on oma tapa suorittaa asiakkaasta tehtävä luottoanalyysi.

Jos haluat saada lainaa mahdollisimman alhaisella korolla, suosittelemme edelleen käyttämään kilpailutussivustoja.

Esimerkiksi jo aikaisemmin suosittelemani yhteistyökumppanimme Omalaina on yksinkertainen lainankilpailutussivusto. Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista eikä sillä ole lainanottopakkoa.

Tehtäväksesi jää täyttää palvelun yksi hakemus, joka toimitetaan puolestasi jopa yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle.

Omalaina tekee yhteistyötä myös Avida Finansin kanssa, joten voit saada tarjouksia myös heiltä.

Miten voin hakea lainaa Avida Finansilta?

Useimmat Avida Finans-palvelun kautta lainaa hakevat asiakkaat ovat todenneet, että lainanhakuprosessi on aika monimutkainen muihin verrattuna.

Tämä johtuneen siitä, että palvelu vaatii hakijalta liitteenä tulotodistusta. Myös hakemusten käsittelyaikaa on povattu liian hitaaksi.

Avida Finans lainanhakuprosessi etenee seuraavanlaisesti:

 1. Siirry Avida Finansin verkkosivustolle
 2. Valitse tarvittava lainasumma ja haluamasi takaisinmaksuaika
 3. Siirry seuraavaan vaiheeseen ja valitse velallisten lukumäärä
 4. Viimeisessä vaiheessa kysytään sinun henkilötunnustasi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi, koulutustasi, asumismuotoasi, työsuhdettasi, bruttotulojasi, siviilisäätyäsi, kotona asuvien lasten lukumäärää, aikaisempia velkojasi ja sitä onko tarkoituksenasi maksaa haetulla lainalla muita lainoja.
 5. Saat Avidalta luottopäätöksen sähköpostiisi. Siirry hyväksymään lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi
 6. Rahat maksetaan tilillesi tyypillisesti kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun hakemus on hyväksytty ja olet lähettänyt tarvittavat liitteet palveluun.
 

Ennen lainan hyväksymistä, suosittelemme myös tutustumaan muihin vastaaviin lainavaihtoehtoihin. Näin saat realistisen kuvan siitä mikä palvelu tarjoaa edullisinta lainaa.

Mihin voin käyttää hakemani lainan?

Palvelu ei ole erikseen määritellyt Avida lainan käyttötarkoitusta. Tyypillisesti tämänkaltaisia vakuudettomia kulutusluottoja voidaan hakea esimerkiksi kodin tai mökin remontointiin, auton tai suurempien kodinkoneiden hankintaan tai pikalainojen ja luottokorttivelkojen yhdistämiseen.

Jos tarkoituksenasi on hakea yhdistelylainaa, suosittelen, että lasket tarkasti nykyisten lainojen tai osamaksujen kokonaismäärän sekä niistä aiheutuvat kuukausittaiset kustannukset. Tällä tavalla varmistut siitä, että säästätkö rahaa hakemalla yhdistelylainaa.

Yleensä säästöä syntyy siitä syystä, että pikalainojen korko on paljon korkeampi ja useammista lainoista pitää maksaa kuukaudessa monta tilinhoitomaksua.

Yhdistelylainan ansiosta muistettavanasi ja maksettavanasi on enää yhden lainan kulut.

Avidalta saat myös lainaturvavakuutuksen

Kun päätä hakea Avida lainaa voit sen lisäksi valita siihen lainaturvavakuutuksen. Sen tarkoituksena on korvata lainasi kuukausierä, jos sairastut tai joudut työttömäksi ja estyt maksamasta lainan ajallaan takaisin.

Kuoleman seurauksena vakuutus kattaa koko jäljellä olevan lainasumman aina 35 000 euroon asti. Saat vakuutuksen käyttöösi ilmaiseksi ensimmäiseksi kuukaudeksi. Tämän jälkeen kuukausimaksu on 8,75% sovitusta lainan kuukausierästä.

Tutustu Avida Finansin tarjoama lainaturvavakuutuksen ehtoihin ja muihin tietoihin heidän verkkosivustoltansa.

Avida Finans lainaturva

Mikä yritys operoi Avida Finansin taustalla?

Avida Finans AB filial i Finland on toiminut vuodesta 2013 lähtien.

Avidan toiminta tapahtuu Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Se on tarjonnut rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille jo vuodesta 1983 lähtien.

Tällä hetkellä yrityksellä on yhteensä noin 100 työntekijää Tukholmassa ja Göteborgissa sekä Suomen ja Norjan sivuliikkeissä Espoossa ja Oslossa.

Yhtiöllä on luottolaitostoimilupa sekä talletuksien hankkimiseen että luotonantoon. Avida Finans kuuluu myös muiden ruotsalaisten pankkien tavoin talletussuojajärjestelmän piiriin.

 Avida asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Puhelin: 075 755 0070 (Asiakaspalvelu avoinna arkisin ma-pe klo 10.00 – 16.00
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@avidafinans.fi
 

Postiosoite:

 Avida Finans AB, sivuliike Suomessa

Itämerenkatu 3, 00180 Helsinki

Avida Finans asiakkaiden kokemukset ja meidän arviomme

Ennen lainapalvelun valitsemista on hyvä tutustua netistä löytyviin asiakkaiden jättämiin kokemuksiin sekä arvosteluihin. Tutustuessani tähän palveluun löysin useita asiakkaiden jättämiä Avida Finans kokemuksia.

Avida Finansin verkkosivustot ovat miellyttävät ja helppokäyttöiset. Plussaa se saa erityisesti siitä, että asiakkaan on hyvin helppo valita, haluaako hän hakea rahoitusratkaisuja yksityishenkilönä vai yrityksenä.

Yksityisasiakkaille suunnatut sivut tarjoavat kaiken mahdollisen informaation siitä mitä lainanhakija voi tarvita.

Valitessasi lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa saat näkyviin myös suuntaa antavan kuukausierälaskelman.

Sivuston Usein kysytyt kysymykset osio on myös erityisen hyvä. Avida Finans on tehnyt siitä hyvin selkeän ja eri kategorioiden kysymykset on aseteltu oikeille paikoille. Tämä ominaisuus helpottaa sinua löytämään kysymykseesi vastauksen.

Tässä muutamia Avida Finans asiakkaiden antamia arvosteluita

”Päätin kokeilla maksaa luoton ja luottokortin ja sulattaa ne yhdeksi lainaksi jossa 5 vuoden takaisinmaksuaika ja kohtuullinen korko. Ennen minulla oli näistä yhteensä 250€/kk lyhennys mutta Avidan yhdistelyn jälkeen 128€/kk+käsittelykulut.”

Todella selkeä ja helppo lainahakemus.”

Tykkäsin erityisesti Avidan verkkosivuista, josta löysin kaikki tarvittavat asiat lainan hakemisesta.”

Kaikki sujui hyvin ja sain lainan kohtuullisella korolla.”

Useimmat Avidan asiakkaat olivat todenneet, että aikaisemmin palveluntarjoaman lainan korkotaso oli kohtuuttoman korkea. Mutta esimerkiksi sen kautta haettu yhdistelylaina oli melko edullinen.

Yhteenvetona voin todeta, että Avida Finans on ihan hyvä toimija. Miinusta se saa siitä, että ei voi saada lainaa ilman liitteitä. Jos kuitenkin haluat saada Avidan ja jopa 30 eri pankin lainatarjoukset, niin suosittelemme käyttämään Omalaina.fi tarjoamaa kilpailutusta.

Avida Finans usein kysytyt kysymykset

Mikä on Avida lasku? 

Avida lähettää lainan laskun sinulle, josta näet sen hetkisen velkasaldosi. Avidan lähettämästä laskusta näet myös sen, jos sinulla on mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin.

Mitä tarkoittaa Avida maksuvapaa? 

Sinulla on mahdollisuus pyytää Avidalta kahta maksuvapaata kalenterivuotta kohti. Nämä kyseiset maksuvapaat eivät voi olla perättäisiä kuukausia. Maksuvapaan vaatimuksena on se, että sinulla on ollut laina ainakin kuusi kuukautta ja olet hoitanut lainanmaksun ajallaan.

Maksuvapaa tarkoittaa sitä, että sovitulta ajalta sinun ei tarvitse hoitaa lainan takaisinmaksua.

Käyttäessäsi maksuvapaan kuukauden, sen kuukauden korot ja kulut lisätään lainapääomaan. Tämä myös pidentää lainan takaisinmaksuaikaa. Kuitenkin kuukausierä pysyy muuttumattomana.

Voit pyytää maksuvapaata Avidalta soittamalla heidän asiakaspalveluunsa. Jos haet maksuvapaata lainalle, jossa on rinnakkaishakija, niin molempien tulee olla erikseen yhteydessä asiakaspalveluun.

Voinko hakea Avidan lainaa rinnakkaishakijan kanssa?

Voit hakea Avidan kautta lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa haettu laina helpottaa haetun lainasumman saamista. Rinnakkaishakijan ottaminen on loistava vaihtoehto etenkin suuremmissa lainoissa.

Mitä liitteitä lainan hakemiseen tarvitaan?

Kun olet saanut Avida Finansilta alustavan tarjouksen ja allekirjoittanut sen, toimita palvelulle kopiot tuloistasi sähköpostitse osoitteeseen luotto@avidafinans.fi.

Palkansaajana, lähetä palvelulle kopiot palkkalaskelmastasi kahdelta edelliseltä kuukaudelta. Jos työsuhteesi on vasta alkanut lähetä myös kopio työsopimuksestasi tai työtodistuksestasi.

Jos saat tuloa useammasta eri lähteestä, lähetä palkkalaskelma kaikilta työnantajilta.

Eläkeläisenä sinun tulee lähettää kopio eläketodistuksestasi tai eläkepäätöksestäsi. Jos eläketulosi muodostuvat useasta eri lähteestä ja olet ilmoittanut nämä lainahakemukseen tuloiksi, tulee sinun lähettää kopio kaikista eläketodistuksistasi tai -päätöksistäsi.

Yrittäjänä sinun tulee lähettää kopiot tulos- ja taselaskelmasta viimeisen kahden vuoden ajalta.

Lapsilisää, asumis- ja opintotukea ei lasketa tuloiksi. Vuokratuloista tai muista tuloista lähetä kopio. Tarvittaessa Avida Finans pyytää muita liitteitä.

 Miksi sain hylkäävän päätöksen Avidalta? 

Voit saada hylätyn lainapäätöksen Avidalta esimerkiksi sen takia, ettet täyttänyt lainan vähimmäisvaatimuksia tai täyttämäsi hakemus on virheellinen tai puutteellinen.

Jos saamasi päätös herätti kysymyksiä, ota tarvittaessa yhteyttä Avidan asiakaspalveluun sähköpostiset.

Mikä on Avida lainan takaisinmaksu? 

Avidan kautta haetuille lainoille voit saada takaisinmaksuaikaa 1-15 vuotta. 

Mitä Avida tarjoaa henkilöasiakkaille? 

Avida henkilöasiakkaat voivat saada palvelun kautta lainaa 2000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. 

Onko Avida Finans luotettava?

Avida on toiminut alalla jo pidemmän aikaa sekä se on luotettava, sillä sen toiminta tapahtuu Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Tällä taholla on myös luottolaitoslupa niin talletuksien keräämiseen että luotonantoon.

Millainen on Avidan lainahinnasto?

Avidan lainojen korkotaso on 7,90 – 9,90 %, tilinhoitomaksut ovat 5€/kk. Lainojen avausmaksut menee haetun lainasumman mukaan: 2000 – 5000 € lainoissa on 0€ avausmaksu ja 5001 – 50 000€ lainoissa avausmaksu on 69 €.

Voiko Avidan kautta saada lainan korotusta?

Lainan korotusta on mahdollista hakea uuden lainan hakemisen yhteydessä. Uuden lainahakemuksen yhteydessä tehdään aina uusi luottoarvio ja sen perusteella tehdään päätös lisälainan myöntämisestä.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti