Komplett Bank kokemuksia - lue kattava tietopankki

Artikkeli päivitetty 8. Helmikuu, 2023

Komplett Bank on vuodesta 2014 lähtien tarjonnut asiakkailleen taloudellista joustavuutta. Voit hakea vakuudetonta 1000 – 50 000 euron joustavaa luottoa.

Palvelun tarjoamassa lainassa ei ole ennalta määriteltyä laina-aikaa, vaan voit maksaa luottoa takaisin itsellesi sopivissa erissä.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Pyydä henkilökohtainen lainatarjous Komplett Bankilta. Tarjouksen pyytäminen vie vain muutaman minuutin, eikä sido ottamaan lainaa.

Tietoa Komplett Bankista
Lainasumma
1000 - 50.000€
Korko (alk)
7,49%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Komplett Bank taustatiedot

Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 ja se on siitä lähtien tarjonnut asiakkailleen taloudellisesti joustavia rahoitusvaihtoehtoja.

Palvelun tarjontaan kuuluu perinteisten kulutusluottojen lisäksi myös luottokortit, POS-myynti ja säästötilit.

Komplett Bankin tavoitteena on luoda asiakkailleen arvoa joustavilla, tehokkailla ja asiakasystävällisillä ratkaisuilla.

Palvelu on nykyaikainen digipankki, jolla on käytössään yksinkertainen hakuprosessi ja laadukas asiakaspalvelu.

Komplett Bank tarjosi vuonna 2022 palveluitaan yli 350 000 asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa.

Tämän digitaalisen pankin tavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita, käyttökokemuksia ja palveluita Pohjoismaiden parhaiden pankkien tasoisesti.

Komplett Bankin laatu pohjautuu heidän neljään arvoonsa, josta edustavat arvojaan ja sitä, miten he tekevät työtään. Nämä neljä arvoa ovat joustavuus, kunnianhimo, pätevyys ja tehokkuus.

Tämä kirjoittamani kattava tietopaketti käsittelee Komplett Bankin tarjoamia rahoitusvaihtoehtoja, asiakkaiden kokemuksia ja kaikkia tärkeimpiä faktoja tästä digitaalisesta pankista.

Komplett Bank kokemuksia

Komplett Bank tarjoaa jopa 50 000 euron joustavaa luottoa

Komplett Bankin kautta voit hakea joustavaa luottoa jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia. Palvelun korkoprosentti on kilpailukykyinen muihin luottoihon ja pikalainoihin verrattuna.

Palvelun kautta haetussa joustoluotossa on joustava takaisinmaksuaika, eli voit maksaa lainasi takaisin, vaikka muutaman kuukauden kuluttua tai lyhentää lainasta vain koron osuuden.

En välttämättä suosittele kevyin perustein maksamaan lainasta pelkkiä korkoa ja kuluja, sillä se voi muuttaa edullisemmankin lainan suhteellisen kalliiksi. Pitkitetty lainan takaisinmaksu nostaa automaattisesti lainan kokonaiskustannuksia.

Tämänkaltaisten joustoluottojen paras ominaisuus on se, että sinulle myönnetään tietty luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä joko pienempiä tai suurempia nostoja.

Esimerkiksi jos saat Komplett Bankilta joustoluoton, joka sisältää 20 000 euron luottorajan, voit päättää nostatko koko summan kerralla tilillesi vai nostatko alkuun vain puolet koko lainasummasta.

Lainan lyhentämisen jälkeen sinulle vapautuu uudelleen nostettavaksi tämä lyhentämäsi summa. Joten jos esimerkiksi päätät lyhentää lainaasi 1000 eurolla, voit milloin tahansa nostaa uuden 1000 euron lainan tilillesi.

Komplett Bankin tarjoama laina soveltuu erinomaisesti arjen yllättäviin kuluihin.

Harva Komplett Bankin kaltainen digipankki tarjoaa lainavaihtoehtoja yhtä joustavalla takaisinmaksuajalla.

Entä millainen on lainan korko ja kustannukset? 

Komplett Bankin lainan nimelliskorko voi olla 7,49 – 12,99 % väliltä. Palvelun kautta haetun lainan korko on vaihtuva ja se koostuu viite- ja marginaalikorosta.

Lainan korko on aina asiakaskohtainen ja jokainen luottopäätös on yksilöllinen. Annettu korkotaso pohjautuu sinun taloudelliseen tilanteeseesi sekä haettuun lainasummaan.

Komplett Bank lainahinnasto: 

 • Lainan nimelliskorko: 7,49 – 12,99%
 • Lainan avausmaksu: 0-49€
 • Lainan tilinhoitomaksu: 3-8€
 

Lainaesimerkki: korko 7,49%, todellinen vuosikorko 9,77%, 10 000 €/5v, avausmaksu 49€, tilinhoitopalkkio 8€/kk, yht. 12 559€, maksuerä 209€/kk.

Kuka voi saada lainaa Komplett Bankilta?

Pystyt vastaanottamaan Komplett Bankin lainatarjouksen, kunhan täytät palvelun asettamat vähimmäisvaatimukset.

Komplett Bankin lainanhakijan vähimmäisvaatimukset ovat seuraavanlaiset:

 • Olet vähintään 23-vuotias
 • Tulosi ovat säännölliset
 • Vakituinen osoitteesi on Suomessa
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
 • Luottotietosi ovat puhtaat
 

Jotkut Komplett Bankin tapaiset toimijat ovat asettaneet lainan saannille tätäkin korkeammat vaatimukset. Esimerkiksi jokin lainapalvelu on voinut asettaa hakijalle vähimmäistulorajan.

Komplett Bank ei ole ottanut tätä vaatimusta käyttöönsä, vaan se tarkistaa jokaisen lainanhakijan tulot pyytämällä liitteitä.

Yleisempiä liitteitä on esimerkiksi kopio viimeisimmästä palkkalaskelmasta.

Palvelun asettamia lainavaatimuksia pidetään kohtalaisen hyvinä, mutta esimerkiksi ikävaatimus voi olla jollekin hakijalle liian korkea.

Jos ikäsi on riittämätön, voit harkita pyytäväsi lainatarjouksia esimerkiksi Omalainalta. Omalaina vaatii, että hakija on vähintään 18-vuotias.

Komplett Bankilta haetun lainan voit maksaa takaisin omassa tahdissa

Komplett Bank ei ole määrittänyt lainalle mitään tiettyä takaisinmaksuaikaa. Palvelu on erittäin joustava takaisinmaksun suhteen.

Palvelun kautta haetussa joustoluotossa ei ole lyhennyspakkoa, vaan voit vapaasti valita miten paljon kuukaudessa haluat käyttää rahaa lyhennykseen.

Lainan kuukausittaisia pakollisia kustannuksia ovat lainasta kertyvä korko ja lainanhoitokulut.

Jos haluat välttää lainan kokonaiskustannuksien nousun, suosittelen, että maksat luoton takaisin mahdollisimman nopealla aikataululla.

Komplett Bank luotto

Komplett Bank Mastercard – Miten se toimii?

Perinteisen luoton lisäksi Komplett Bankilta saat joustavuutta arkeen sen tarjoaman Mastercard-kortin avulla.

Komplett Bankin luottokortti ei sisällä vuosimaksua ja siinä on ainutlaatuinen sekä kattava vakuutusvalikoima.

Voit saada luottokortillesi jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa, kun maksat luoton kokonaissaldon pois eräpäivään mennessä.

Luottokortin ansiosta käytössäsi on helpot ja turvalliset maksut Apple ja Google Paylla. Saat myös bonusta jokaisesta tekemästäsi ostoksesta.

Luottokortin bonusominaisuus toimii seuraavalla tavalla:

100 bonuspistettä = 10 euroa

 • 2% verkossa tehdyistä ostoista*
 • 1% muista ostoksista
 

*Mastercard-tunnuksella merkityistä verkkokaupoista.

Luottokortin ansiosta sinulla on mahdollisuus kerryttää 500 bonuspistettä kuukaudessa sekä 2000 pistettä viimeisen kahdentoista kuukauden aikana.

Luottokortin avulla voit saada ostoksillesi maksulykkäystä. 50 päivän korottoman maksuajan lisäksi saat korkovapaata maksulykkäystä 3, 6 tai 9 kuukautta.

3 kuukauden maksulykkäys maksaa 25 euroa, 6 kuukauden 35 euroa ja 9 kuukauden 45 euroa. Katso Komplett Bankin tarjoaman luottokortin tarkempi hinnoittelu heidän verkkosivuiltaan.

Komplett Bankin Mastercard -kortti sisältää myös kattavan ja hyödyllisen vakuutuspaketin, jonka avulla varmistat ostostesi turvallisuuden. Käytössäsi on henkilöllisyysvarkaus, matka- ja peruutusvakuutus, ostoturvavakuutus ja vapaavalintainen maksuturvavakuutus.

Maksuturvavakuutuksen avulla pystyt maksamaan lainasi kuukausieriä esimerkiksi, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Komplett Bank luottokortti minimilyhennys 

Komplett Bank luottokortin vuosimaksu on 0 euroa, vuotuinen nimelliskorko ostoista 19,94 % ja vuotuinen nimelliskorko käteisnostoista 19,94 %. Katso tarkemmat tiedot luottokortin hinnoittelusta Komplett Bankin verkkosivustolta. 

Komplett Bank luottokortti

Komplett Bank luottokortti kokemuksia 

Komplett Bankin luottokortti on saanut asiakkailta kiitosta ja sitä on pidetty kohtuullisen edullisena. Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta sen tuomasta taloudellisesta turvasta.

Plussaa se saa myös 50 päivän korottomasta maksuajasta. Eli käytännössä jos maksat luottokorttilaskusi ajallaan takaisin, vältyt ylimääräisten korkojen maksamiselta.

Luottokortti on loistava valinta esimerkiksi arkisiin äkillisiin menoihin. Lisäksi Komplett Bank Mastercard -kortti kulkee mukanasi digitaalisena lompakkona.

Komplett Bank mobiilisovellus

Komplett Bankilla on käytössään myös sovellus, joka tarjoaa sinulle tarkan yleiskatsauksen menoistasi sekä laskuistasi.

Kyseisen sovelluksen ensimmäisessä versiossa sinun on mahdollista saada yleiskuva kaikista laina- ja luottokorttitapahtumistasi. Voit esimerkiksi kätevästi tarkistaa Komplett Bankin laskujen eräpäivät sekä maksujesi kirjautumiset.

Voit ladata sovelluksen App Storesta tai Google Playsta ja pääset kirjautumaan sinne verkkopankkitunnuksillasi, kasvotunnuksella tai kosketustunnuksella.

Komplett Bank sovellus

Miten Komplett Bankin lainanhakuprosessi etenee?

Komplett Bankin lainanhakuprosessi on erityisen simppeli ja nopea.

Voit hoitaa koko tämän prosessin helposti verkossa ja parhaimmillaan voit saada lainan tilillesi parin päivän kuluessa hakemuksen hyväksymisestä.

Komplett Bankin lainanhakuprosessi etenee seuraavanlaisesti:

 1. Siirry Komplett Bankin verkkosivustolle
 2. Tutustu ensin palvelun hinnoitteluun ja lainaehtoihin
 3. Täytä hakemukseen kaikki kohdat omilla tiedoillasi
 4. Lähetä hakemuksesi eteenpäin ja saat alustavan luottopäätöksen heti
 

Ennen kuin päätät hakea lainaa Komplett Bankilta, suosittelen, että tutustut palvelun hintatasoon, korkokuluihin ja lainaehtoihin. Näin saat kattavan kuvan siitä, tarjoaako Komplett Bank edullisinta lainavaihtoehtoa.

Komplett Bank lainanhakuprosessi

Näin kilpailutat parhaan lainatarjouksen Komplett Bankin avulla

Komplett Bankin kautta voit saada lainatarjouksen, jonka minimikorkotaso on 7,49%. Se ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä, että saamasi lainatarjous sisältäisi alhaisimman koron.

Useimmat Komplett Bankin asiakkaat ovat ilmoittaneet, että palvelun tarjoama korkotaso on usein paljon suurempi.

Tyypillinen lainatarjouksien korkotaso on 8-10 %. On myös paljon todennäköisempää, että voisit saada edullisemman korkotason joltain toiselta toimijalta.

Tuskin haluat maksaa lainastasi kohtuuttoman korkeita kustannuksia. Varsinkin jos edullisempiakin vaihtoehtoja on saatavilla.

Esimerkiksi Omalainan kautta pystyt kilpailuttamaan lainahakemuksesi Komplett Bankilla ja jopa 25 muulla lainapalvelulla.

Kilpailutukseen erikoistuneiden palveluiden avulla pystyt parhaimmillaan tekemään ison säästön lainan kuluissa ja koroissa.

Komplett Bankin taustalla operoi Komplett Group-konserni

Komplett Bank on osa suurta Komplett Group-konsernia. Kyseinen konserni tunnetaan verkkokauppaan erikoistuneena jättiläisenä. Komplett Group-konserni pyrittää Skandinaviassa ja Norjassa monia suosittuja verkkokauppoja.

Vuonna 2014 tämä järkälemäinen konserni laajensi toimialaansa myös rahoitusalalle, jonka myötä syntyi Komplett Bank.

Tämän pankin osakkeet ovat myös noteerattu Oslon pörssissä. Komplett Bankin pääkonttori sijaitsee Norjassa.

Muutamissa vuosissa tämä digitaalinen pankki on noussut yhdeksi Norjan suosituimmaksi ja luotettavimmaksi netissä toimivaksi rahoituspalveluksi.

Komplett Bankin menestyksen reseptin salaisuus on erityisesti sen tarjoamassa alhaisessa korkotasossa sekä joustavassa takaisinmaksussa.

Asiakkaiden Komplett Bank kokemuksia ja meidän yhteenvetomme

Komplett Bankin yhteistyön aikana tietoomme ei ole tullut mitään vakavampia ongelmia.

Asiakkaat tai asiakkaaksi aikovat ovat kirjoittaneet useita arvosteluja Komplett Bankista tunnetulle Suomi24-keskustelupalstalle.

Palvelun käytettävyydestä löytyi useita positiivisia kokemuksia. Mutta joukkoon mahtui myös monta negatiivista palautetta. Monet myös pohtivat sitä onko Komplett Bank huijaus.

Useimmat negatiiviset palautteet pohjautuvat tyypillisesti siihen, että asiakas on saanut huonon korkotason tai lainan kokonaiskustannukset ovat kohonneet suuriksi.

Tämä taas puolestaan johtuu siitä, että hakijan taloudellinen asema voi olla heikko tai hän on lykännyt lainan takaisinmaksua liikaa.

Komplett Bank saa erityisesti plussaa siitä, että se tarjoaa asiakkailleen joustavan takaisinmaksun. Halutessaan asiakas voi siis päättää maksavansa lainasta ainoastaan korkokustannukset ja muut kulut.

Tässä muutamia poimintoja Komplett Bank asiakkailta, jotka löysin Suomi24-keskustelupalstalta:

”Eivät myöntäneet lainaa, vaikka hyvät tulot ja kaikki kunnossa. Turhaa mainostusta”

”Eikös tämä ole verrattavissa banknorwegiaan, mutta lainaa voi lyhentää miten haluaa, kuitenkin se pienin mahdollinen?”

Jos lyhennät pienimmän mahdollisen niin laina ei lyhene ollenkaan!! ihan hämärä syysteemi”

Tähän väliin on pakko kommentoida. Eli jos päätät valita lainan lyhennystavaksi pienimmän mahdollisen tavan, niin käytännössä maksat lainasta vain korkoa ja muita kuukausittaisia pakollisia kuluja. 

Tämä tapa ei siis lyhennä itse lainaa. Kannattaa mieluummin pyrkiä maksamaan lainasta hiukan enemmän, jotta laina lyhenee eikä korot nouse kohtuuttoman korkeiksi.

”Komplett Bank maksaa ymmärtääkseni koko myönnetyn lainasumman tilille samantien eli et nostele rahaa erissä”

Toki voit nostaa koko lainasumman tilillesi, mutta sinulla on myös mahdollisuus nostaa lainaa tilillesi erikokoisissa erissä.

”Hyvin pelasi tunnistautuminen. Nyt vain odotellaan lopullista päätöstä”

”Minä hain lainan, sain kyllä sen muutamassa päivässä. Ei ollut ongelmia. Ensin maksoivat velkoja pois ja loput tulivat tililleni. Olen jo maksanut ensimmäisen lyhennykset. Ei moitittavaa!”

Yhteenveton voin todeta, että Komplett Bank on varteen otettava vaihtoehto, joka tarjoaa perintestä joustoluottoa, kulutusluottoa tai luottokorttia. 

Komplett Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Komplett Bankin asiakkaana pystyt ottamaan palveluun yhteyttä helposti Oman Sivut -palvelun viestilaatikon avulla.

 • Puhelin: 09 42452288
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi
 

Tavoitat asiakaspalvelun arkipäivisin maanantaista perjantaihin kello 10.00 – 15.00.

Luottokortin sulkupalvelu:

 • Puhelin: 0942452288
 

Sulkupalvelu on avoinna päivittäin ympäri vuorokauden.

Komplett Bank usein kysytyt kysymykset

Voinko käyttää Komplett Bank lainan jälleenrahoittamiseen?

Voit käyttää! Ilmoita lainahakemukseesi, jos tarkoituksenasi on hakea jälleenrahoitusta nykyisten luottojen tai lainojen yhdistämiseen.

Yhdistelylainan avulla voit pienentää kuukausittaisia menojasi ja muistettavanasi on vain enää yhden lainan eräpäivä.

Ennen yhdistelylainan luottopäätöstä Komplett Bank pyytää sinulta sähköpostitse tarkemmat tiedot jälleenrahoitettavista luotoista.

Jos saat myönteisen luottopäätöksen jälleenrahoittamiseen, Komplett Bank maksaa yhdistettävät lainat puolestasi ja loppuosuus luotosta maksetaan tilillesi.

Komplett Bank yhdistelylaina

Onko Komplett Bank luotettava ja turvallinen palvelu?

Komplett Bankin toimintaa pidetään erittäin luotettavana ja turvallisena. Se on yksi lainamarkkinoiden suosituin digipankki.

Miten Komplett Bank nosto toimii?

Komplett Bankin joustoluoton avulla pystyt tekemään kaikenkokoisia nostoja tilillesi. Voit siis päättää nostatko koko lainasumman kerralla vai osittain.

Miten voin käyttää lainaa?

Jos sait hyväksytyn joustoluotto päätöksen, luotto on käytössäsi saamasi luottorajan puitteissa. Voit nostaa sekä maksaa lainaasi haluamallasi tavalla. Korkoa peritään ainoastaan käytössäsi olevasta luotosta.

Luotto ei sisällä ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa eikä siinä ole lyhennyspakkoa. Lainan minimilyhennystapa koostuu edelliskuukauden koroista ja kuluista.

Annuiteettilainaa taas maksat takaisin kuukausittain. Lasku sisältää edelliskuukauden korot, tilinhoitomaksun sekä pääoman lyhennyksen. Tarvittaessa voit kuitenkin lyhentää lainaasi myös suuremmissa erissä.

Kuka voi saada lainaa Komplett Bankilta?

Voit täyttää Komplett Bankin lainahakemuksen, kunhan tulosi ovat säännölliset, pysyvä osoitteesi on ollut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta, luottotietosi ovat puhtaat ja iältäsi olet vähintään 23-vuotias.

Mikä on Komplett Bank omat sivut -osio?

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen pääset kirjautumaan Komplett Bankin omille sivuille verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näet omilta sivuilta  mm. luottorajasi ja jäljellä olevan saldon sekä pystyt nostamaan luottoa omalle tilillesi. Pystyt myös tarkastelemaan tilitapahtumia ja laskuja sekä tarvittaessa voit muuttaa yhteystietojasi. 

Millainen on Komplett Bank joustoluotto? 

Komplett Bankin kautta voit saada joustavaa joustoluottoa 1000 – 50 000 euron luottorajalla. Joustoluoton avulla on mahdollista rahoittaa helposti suuremmatkin hankinnat. Lainaa on mahdollista maksaa takaisin joustavasti oman aikataulun mukaan. 

Entä Komplett Bank käsittelyaika?

Komplett Bank tarjoaa lainoilleen nopeat käsittelyajat ja parhaimmillaan voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. 

Mitä tehdä, jos Komplett Bank luottokortti hylätty?

Valitettavasti Komplett Bank ei erikseen kerro hylättyyn päätökseen johtaneita syitä. Voit kuitenkin odottaa tovin ja yrittää hakea luottokorttia myöhemmin uudelleen.

Miten Komplett Bank irtisanominen tapahtuu?

Palvelun tarjoaman luottokortin hatlijalla on oikeus irtisanoa kyseinen sopimus ilman irtisanomisaikaa. Myös pankilla on oikeus irtisanoa sopimus kirjallisesti minimissään neljän viikon irtisanomisajalla. Lue lisää Komplet Bankin verkkosivustolta luottokortin ehdoista.  

Entä Komplett Bank ulosotto?

Kaikki maksut kannattaa aina hoitaa ajallaan, sillä jos niitä ei hoida useista maksumuistutuksista huolimatta, niin maksamatta jääneet laskut siirretään perintään. Jos maksuja ei hoideta perinnän kautta, niin ne siirtyvät käräjäoikeuden päätöksellä ulosottoon. Tämän seurauksena myös luottotietoihin tulee maksuhäiriömerkintä. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti