Freedom Rahoitus kokemuksia - lue todellinen arvostelumme

Artikkeli päivitetty 5. Kesäkuu, 2023

Freedom Rahoitus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ilmaiseen lainankilpailutukseen. Kilpailutuksen toteuttamiseen vaaditaan vain yksi hakemus. Palvelun kilpailutuksessa on mukana useita luotettavia yhteistyökumppaneita.

Kilpailuta 1000–60 000 euron lainat ja valittavanasi on 1–15 vuoden takaisinmaksuaika. Ruotsissa ennen Freedom Rahoitusta toimiva Bolånservice aloitti toimintansa jo vuonna 1999. Vuonna 2003 tehtyjen yritysostojen myötä nimi muutettiin Freedom Finance AB:ksi.

Vuonna 2008 palvelu lanseerattiin Suomeen toimivaksi nimellä Freedom Rahoitus.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Pyydä henkilökohtaiset lainatarjoukset Freedom Rahoitukselta. Tarjousten pyytäminen vie vain muutaman minuutin, eikä sido ottamaan lainaa.

Tietoa Freedom Rahoituksesta
Lainasumma
1000 - 60.000€
Korko (alk)
4,56%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Freedom Rahoitus taustatiedot

Freedom Rahoitus on yksi Suomessa kauiten toimivista lainanvälittäjistä. Sen historia ylettyy jopa yli vuosikymmenen taakse. Suomessa yritys on harjoittanut toimintaansa vuodesta 2008 lähtien.

Freedom Rahoituksen toimintamalli perustuu asiakkaiden lainojen välittämiseen. Palvelu kilpailuttaa puolestasi lainat 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Tarpeiden mukaan takaisinmaksuajaksi voit valita 1–15 vuotta.

Tähän sivulle toimme kaikki faktatiedot Freedom Rahoituksesta ja palvelun käyttämisestä. Lopusta löydät asiakkaiden jättämiä rehellisiä arvosteluja. Kaikki sivulla esitetyt asiat ovat ajankohtaisia ja päivitettyjä.

Halusin myös helpottaa sinun lainanhakuprosessiasi tuomalla yhdelle sivulle kaikki tärkeät asiat Freedom Rahoituksen käyttämisestä. Löydät tästä artikkelista lainaehdot, lainan keskimääräisen koron, usein kysytyt kysymykset ja paljon muuta.

Freedom Rahoitus kokemuksia

Miksi pyytäisin lainatarjoukset Freedom Rahoituksen kautta?

Freedom Rahoituksen sivustolla esitetty korkohaitari on suuntaa antava. Tästä syystä on järkevämpää tarkistaa oma korkotaso täyttämällä Freedom Rahoituksen tarjoama yksi hakemus. Yhdellä hakemuksella voit tavoittaa jopa yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta.

Vaihtoehtoisesti voit myös itse manuaalisesti täyttää jokaiselle 25 pankille oman hakemuksensa. Pahimmillaan tämä prosessi voi viedä jopa useita päiviä, siitä syystä suosittelemme ajan säästämiseksi käyttämään Freedom Rahoitusta lainojen kilpailuttamiseen.

Onko edes olemassa tämän helpompaa tapaa löytää itselleen netin edullisin kulutusluotto? Toisaalta on myös hyvin mahdollista, ettei mikään sinulle tarjotuista lainoista vastannut odotuksiasi.

Voit itse valita hyväksytkö vaiko hylkäätkö saamasi tarjoukset. Vaikka päättäisit olla ottamatta vastaan yhtäkään tarjousta, ei sinulta peritä tästä mitään kuluja.

Freedom Rahoituksen käyttäminen on ilmaista ja ei-sitovaa sekä se on yksi parhaimmista tavoista löytää halvin laina.

Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainat jopa 60 000 euroon asti

Freedom Rahoituksen kautta pystyt hakemaan vakuudetonta 1000–60 000 euron lainaa, johon voit valita 1–15 vuoden takaisinmaksuajan.

Tyypillisesti tämänkaltaisien lainojen käyttötarkoitukset voivat olla muun muassa arkiset äkilliset menot, auton tai asunnon remontointi, auton osto tai korjaus tai vaihtoehtoisesti pikalainojen tai luottokorttivelkojen yhdistäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Lainan käyttötarkoitus on pankille toissijainen tekijä. Paljon tärkeämpänä asiana pankit ja rahoituslaitokset pitävät takaisinmaksukykyäsi.

Vakuudetonta lainaa ei kannata koskaan pitää halpana rahana. Sitä ei missään nimessä tulisi käyttää harkitsemattomiin ja turhanpäiväisiin menoihin.

Tilanteesta riippuen on myös hyvin mahdollista, ettet saa yhtäkään lainatarjousta Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneilta. Tämä johtuneen pankkien asettamien lainanmyöntökriteereiden eroista.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos asettaa omat luotonmyöntökriteerit, joten Freedom Rahoituksella ei ole mitään tekemistä saamasi korkotason tai hinnoittelun kanssa. Kilpailuta laina ilmaiseksi Freedom Rahoituksen avulla ja katso miten edullista lainaa voit saada. 

Freedom Rahoitus tarjoaa myös rahoitusta auton ostoon

Freedomin avulla voit myös kilpailuttaa autorahoituksen maksuttomasti. Käytännössä autorahoituksene hakuvaihe on samankaltainen mitä kulutusluotossa, joten hakijan ei tarvitse hakuprosessin yhteydessä ilmoittaa käyttävänsä kyseisen lainan auton rahoittamiseen. 

Mitkä ovat Freedom Rahoituksen lainaehdot?

Voit käyttää Freedom Rahoitusta kulutusluoton kilpailuttamiseen, kunhan täytät muutamat palvelun asettamat ehdot.

Freedom Rahoitus vaatii hakijalta seuraavia perusvaateita:

 • Vähintään 20 vuoden ikää
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset palkka- ja eläketulot
 

Nämä edellä mainitut kriteerit ovat itse Freedom Rahoituksen asettamia, mutta joillain sen kanssa tekevillä yhteistyökumppaneilla voi olla tätäkin tiukemmat ehdot lainan saamiseksi.

Esimerkiksi Bigbankin kautta lainaa voi hakea vähintään 22-vuotias, jonka nettotulot ovat lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 €/kk.

Joillain palveluilla voi olla myös Freedom Rahoitusta alhaisempi ikärajavaatimus. Esimerkiksi jotkut palvelut antavat lainatarjouksia täysi-ikäisille ja osasta voi saada lainaa ilman liitteitä.

Kuitenkaan kaikilla Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneilla ei ole asetettuna tiukkoja kriteerejä ja vaikka olisikin niin sinun ei kannata siitä huolestua. Saat ainoastaan lainatarjouksia sellaisilta yhteistyöpankeilta, joiden kriteerit täytät.

Jos minimissään täytät Freedom Rahoituksen asettamat kriteerit niin ei kun vaan lainahakemusta sisään!

Miten voin hakea lainaa Freedom Rahoituksen kautta ja vertailla saamiani tarjouksia?

Freedom Rahoitus lainan kilpailutus

Freedom Rahoituksen konsepti on luotu parantamaan lainanhakijoiden mahdollisuuksia. Palvelun hakemus on hyvin selkeä ja nopeasti täytettävä. Halusin vielä entisestään helpottaa sinun prosessiasi ja otin tähän ohjeet lainahakemuksen täyttämiseen:

Siirry Freedom Rahoituksen sivustolle – Täytä etusivulta löytyvään lainalaskuriin tarvitsemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika

Varsinainen lainahakemus – Sinut ohjataan viralliseen lainahakemukseen, johon täytät henkilötietosi, asumismuodon ja tuot ilmi myös mahdolliset muut lainat

Lähetä hakemus – Täyttämäsi hakemus lähetetään kilpailutettavaksi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle

Lainatarjouksien vastaanottaminen – Saat ilmoituksen, kun ensimmäiset lainatarjoukset ovat saapuneet

Lainasopimuksen allekirjoittaminen – Jos jokin saamistasi tarjouksista vastasi odotuksiasi, siirry lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Parhaimmassa tapauksessa rahat maksetaan tilillesi jo samana päivänä.

Jos et jostain syystä tiedä tarkalleen vuokrasi määrää tai bruttopalkkaasi, voit helpottaa lainanhakua ottamalla valmiiksi esille vaaditut dokumentit.

Lainan hakeminen ei ole enää niin monimutkaista. Nykyään se on nopeaa ja todella vaivatonta digitaalisesti toimivien sivustojen ansiosta.

Keskimääräisesti lainanhakuprosessiin käytettävä aika on muutamia minuutteja. Voit siis tehdä kilpailutuksen missä ja milloin tahansa.

Kun taas lainavertailun tekemiseen on suositeltavaa käyttää enemmän aikaa, sillä fiksut valinnat ei välttämättä synny minuuteissa. Onneksesi Freedom Rahoituksen kautta saadut lainatarjoukset ovat voimassa jopa pari viikkoa. Tässä ajassa ehdit hyvin tututusta saamiisi tarjouksiin ja vertailla tärkeimpiä elementtejä toisiinsa.

Eikä sinun tarvitse myöskään murehtia siitä, että saattaisit unohtaa tehdä koko vertailun. Saat Freedom Rahoitukselta muistutuksen käynnissä olevasta kilpailutuksesta.

Vertailuun on suositeltavaa ottaa mukaan ne tärkeimmät asiat, jotka vaikuttavat lainan lopulliseen hintaan. Näitä ovat mm. todellinen vuosikorko, johon sisältyy kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Todellisen vuosikoron avulla pystyt kahmimaan itsellesi sen kaikista edullisimman vaihtoehdon. Jos tiedät ettet pysty lyhentämään lainaa kuukaudessa kuin pienen summan, niin valitse sellainen laina, joka soveltuu taloudelliseen tilanteeseesi.

Otathan kuitenkin tässä ominaisuudessa huomioon sen, että pieni kuukausierä pidentää lainan takaisinmaksuaikaa. Kun lainassa on pidempi takaisinmaksuaika, niin se myös kasvattaa lainan lopullista hintaa.  

Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, tutustu lainaehtoihin ja tarkista pystyisitkö esimerkiksi muuttamaan paremman taloudellisen tilanteen tullen lainan kuukausierää.

Tarkista myös, miten nopeasti laina maksetaan tilillesi ja voitko saada rahaa nopeasti.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneihin lukeutuu luotettavia nettipankkeja

Freedom Rahoitus on verkkosivustollaan esitellyt kaikki ne yhteistyökumppanit, joille lainahakemuksesi lähetetään kilpailutettavaksi. Tällä hetkellä palvelun yhteistyökumppaneihin lukeutuu jopa 20 tunnettua ja luotettavaa toimijaa.

Palvelu tekee yhteistyötä muun muassa seuraavien toimijoiden kanssa:

 • Kivijalkapankkina tunnettu Aktia
 • Vakavarainen digitaalinen pankki Bigbank
 • Suomalainen rahoitusyhtiö Santander
 • Yli 10 vuoden kokemuksen omaava Credigo

Tässä oli vain muutama Freedom Rahoituksen kanssa yhteistyötä tekevistä toimijoista.

Alapuolelta löydät kuvankaappauksen muodossa listan yhteistyökumppaneista. 

Lähes kaikki Freedom Rahoituksen kanssa yhteistyötä tekevät toimijat ovat kansainvälisiä digitaalisia pankkeja, mutta joukkoon mahtuu myös muutama pienempi tekijä.

Freedom Rahoitus saa plussaa myös siitä, että sen yhteistyökumppaneihin lukeutuu myös kivijalkapankkina tunnettu Aktia.

Freedom Rahoitus yhteistyökumppanit

Mitä hyötyä on käyttää Freedom Rahoituksen kaltaisia lainanvälittäjiä?

Lainojen korkotasojen tarkistamisen voi toteuttaa myös itse pankkien ja rahoituslaitoksien verkkosivustolla. Tavan ongelmana on se, että lainan hinta ja korko ei ole kaikille hakijoille sama.

Jokin pankki voi ilmoittaa verkkosivustollaan lainan koron olevan 4-10 % välillä ja samainen korko voi taas olla jollakin toisella palvelulla 5-15 %. Pelkästään näiden tietojen perusteella et pysty päättelemään omaa korkotasoasi tai sitä mistä palvelusta saisit edullisimman lainan.

Korkotaso määräytyy vasta sen jälkeen, kun pankki tietää hakemasi lainan määrän ja on arvioinut lainankantokykysi.

Tyypillisesti korkotasoon vaikuttaa tulojesi määrä, tulojen ja menojen välinen suhde, mahdolliset aikaisemmat velat ja varallisuus.

Lainanvälityspalveluiden kautta yksi täyttämäsi hakemus tavoittaa useat kymmenet luotonmyöntäjät, joten säästät huomattavasti aikaa. Vertailun avulla on todennäköisempää löytää ne matalakorkoisimmat lainatarjoukset.

Lainanvälittäjien kautta saat usein nopeasti tiedon siitä minkälaisella korolla voit saada lainaa.

Minkälainen on Freedom Rahoituksen välittämien lainojen korko?

Freedom Rahoituksen kautta pyydettävien vakuudettomien lainatarjouksien nimelliskorko on 4,41–20 % väliltä. Lainaan liittyvät kustannukset voivat olla enintään 150 euroa vuodessa.

Luoton todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,5 % – 38 % välillä. Omaan korkotasoon vaikuttaa pankin tekemä riskianalyysi, joka on jokaisella toimijalla hieman erilainen.

Pankit ja rahoituslaitokset ottavat riskianalyysin tekemisessä huomioon mm seuraavat tekijät:

 • Hakijan ikä
 • Työsuhde ja nettopalkka
 • Asumismuoto
 • Mahdolliset velat
 

Esimerkiksi hakija, jolla on taloudellinen tilanne vakaalla pohjalla ja omistaa esimerkiksi velattoman asunnon, on usein suurempi todennäköisyys saada lainaa suotuisalla korolla.

Omaa luottoarvioiriskiä pystyy myös parantamaan yhteishakijan kanssa. Useimmat pankit katsovat, että kaksi hakijaa sisältää usein pienemmän riskin.

Alkuun hakemuksesi käy läpi pankkien automaattisen käsittelyn, siitä syystä voit saada alustavan lainatarjouksen muutamissa minuuteissa.

Korko voi myös muuttua siinä tapauksessa, jos pankki pyytää lähettämään lisäselvityksiä esimerkiksi tuloistasi. Kun liitteet on käsitelty, lähetetään sinulle lopullinen lainapäätös, jonka jälkeen laina maksetaan tilillesi.

Freedom Rahoitus on erinomainen palvelu, kun halutaan vertailla lainatarjouksien korkoja. Saat kaikki tarjoukset samaan paikkaan nähtävillesi.

Freedom Rahoituksen lisäksi muita hyviä suosittelun arvoisia lainankilpailutussivustoja on erityisesti: Rahoitu.fi, Zmarta, Omalaina.fi ja Rahalaitos.

Freedom Rahoituksen kautta haetulla yhdistelylainalla säästät selvää rahaa

Freedom Rahoitus lainojen yhdistäminen

Useat Freedom Rahoituksen kautta lainansa kilpailuttavat hakijat käyttävät sen lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylaina tunnetaan myös nimellä järjestelylaina tai jälleenrahoitus.

Nimestä riippumatta nämä kaikki toimivat ihan samalla tavalla. Yhdistelylainan tarkoituksena on niputtaa vanhat kalliit pikalainat tai osamaksut ja kuitata ne kerralla pois yhdellä edullisemmalla lainalla.

Yhdistelylainan avulla pystyt alentamaan sinun korkokustannuksiasi. Pikalainojen ja osamaksujen korko on usein suurempi mitä isommissa lainasummissa. Ennen korkokattolain tulemista pikalainojen korot olivat reilusti yli 20 %.

Lainojen yhdistämisen avulla kuukausittaisten kustannuksien maksaminen on helpompaa, kun muistettavanasi on enää yhden lainan tilinhoitokulut. Kun kuukausittaiset useat lyhennykset jäävät pois, myös taloudenseuranta on mutkattomampaa.

Se ei tietenkään ole satavarmaa, että saisit pankilta tai rahoituslaitokselta edullisen yhdistelylainatarjouksen. Tähänkin vaikuttaa pankin tekemä luotonkantokyky.

Ennen kuin päätät hyväksyä yhdistelylainatarjouksen, laske nykyisten luottojesi määrä sekä niistä aiheutuvat kustannukset. Tämä auttaa sinua selvittämään tulisiko yhdistelylaina edullisemmaksi.

Minkälainen yritys Freedom Rahoituksen taustalla toimii?

Freedom Rahoituksen historia ylettyy Manchesteriin vuoteen 1983. Yhtiön laajentuminen Pohjoismaihin aloitettiin vuonna 1999. Toiminta aloitettiin Norjassa vuonna 2007 ja Suomeen Se rantautui vuonna 2008. Jo tällöin Suomen sivuliikkeen nimenä oli Freedom Rahoitus.

Vuonna 2013 Freedom Finance myytiin sijoitusyhtiö H.I.G. Capitalille.

Vuonna 2015 Freedom Finance päätti tuoda markkinoille tunnetun Zmrta-tuotemerkin. Muutama vuosi tämän jälkeen jokainen konsernin brändeistä kasattiin Zmarta Groupin alle. Saksalainen yhtiö nimeltä Bauer Media Group päätti ostaa koko helahoidon.

Tälläkin hetkellä Freedom Rahoituksen taustalla toimii tämä saksalainen Bauer Media. Kyseinen yhtiö omistaa myös muutaman suomalaisen radiokanavan.

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelu auttaa lainanhakijoita kaikissa ongelmatilanteissa niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Freedom Rahoitus yhteystiedot:

Sähköposti: info@freedomrahoitus.fi

Puhelin: 09-4241 4400 (ma-to 8-18, pe 8-17)

Eroaako Freedom Rahoitus jollain tavalla muista vastaavanlaisista kilpailutuspalveluista?

Käytännössä Freedom Rahoituksen toimintatavat ovat samanlaiset mitä muilla vastaavilla lainanvälittäjillä. Ennen kilpailutuksen tekemistä on suositeltavaa tarkistaa, että lainanvälittäjien sivustoilta löytyvät seuraavat asiat:

 • Palvelu on tuonut sivustolla läpinäkyvästi ilmi kaikki yhteistyökumppaninsa
 • Sivustolta löytyy yhteystiedot ja yrityksen taustalla toimiva konsepti
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 

Freedom Rahoitus lukeutuu niihin välittäjiin, jolta löytyy kaikki nämä edellä mainitut asiat. Voit siis turvallisin mielin käyttää kyseistä palvelua.

Freedom Rahoitus erottuu muista tekijöistä suurella yhteistyökumppanien määrällä. Suuri määrä yhteistyökumppaneita antaa suuremmat mahdollisuudet saada useita lainatarjouksia.

Onko Freedom Rahoituksen käyttäminen turvallista?

Niin kuin edellä mainitussa osiossa totesinkin, että kyllä Freedom Rahoituksen käyttäminen on turvallista. Palvelu pyrkii jatkuvasti edistämään turvallisuutta.

Kaikki henkilötiedot ja hakemukset suojataan SSL-salauksen avulla, joten ei ole pelkoa siitä, että ne päätyisivät vääriin käsiin.

Kaikkien hakijoiden henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädösten mukaisesti.

Freedom Rahoitus kokemukset ja arvostelut

Freedom Rahoitus on toiminut alalla jo sen verran pitkään, että siitä löytyy erinäisiä arvosteluja jo vuodesta 2009 lähtien.

Näemmä alkuaikoina närää on aiheuttanut liian hidas lainanmaksu ja hakemuksen jälkeen tullut lainamainostulva. Vuonna 2011 Freedom Rahoitus ei ilmeisesti ole tuonut sivustollaan ilmi yhteistyökumppaneitaan. Samaisena vuonna palvelulla on ollut ainoastaan kuusi yhteistyökumppania.

Selasin läpi useita keskustelupalstoja, joihin käyttäjät olivat jättäneet arvosteluja. Silmiini ei osunut yhtäkään ”mörköä”, joka olisi muuttanut mielipidettäni Freedom Rahoituksesta.

Suurimman osan ajasta Freedom Rahoitus on pystynyt tarjoamaan asiakkailleen kaikki ne tarvittavat asiat mitä he ovat lainankilpailuttajalta odottaneet.

Freedom Rahoitus on myös saanut Trustpilot-sivustolla arvosanakseen ”Erinomainen” 4,6 tähdellä.

Tässä muutama bongaamani arvostelu:

”Sain hyvää ja ripeää palvelua”

”Hienosti ja aktiivisesti olivat yhteydessä ja itse asiakin järjestyi sujuvasti. Lainatarjousten jälkeen tullut seurantasoitto on hyvä idea, muuten asiat voivat jäädä suunnittelun tasolle”

”Kaikki tapahtui nopeasti ja joustavasti. Siitä kiitos. Mitään huonoa en löytänyt”

”Kaikki toimi aivan loistavasti ja nopeasti”

Usein kysytyt kysymykset Freedom Rahoituksesta

Millainen on Freedom Rahoituksen välittämien lainojen korko?

Korkoon vaikuttaa haettu lainasumma ja pankin asettamat ehdot. Lainatarjouksien nimelliskorko voi vaihdella 4,41–20 % välillä. Koron lisäksi lainaan liittyvät kustannukset voi olla vuodessa enintään 150 euroa. Jos pankit arvioivat luotonkantokykysi hyväksi, voit saada lainallesi paremmat ehdot ja edullisemman koron.

Kuka voi hakea lainaa?

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea lainaa, kunhan olet vähintään 20-vuotias ja omaat säännölliset tulot. Palvelua ei voi käyttää, jos luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintöjä. Näiden ehtojen lisäksi pankit ovat voineet asettaa omia kriteereitä lainan myöntämiselle.

Minkälaista lainaa palvelun kautta voi hakea?

Freedom Rahoitus kilpailuttaa vakuudettomat 1000–60 000 euron kulutusluotot sekä yhdistelylainat. Lainalle on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1–15 vuotta. Tyypillisesti vastaavanlaiset kulutusluotot käytetään esimerkiksi asunnon remontointiin, auton ostoon tai korjaamiseen. Yhdistelylainat taas usein käytetään pikalainojen, osamaksujen ja luottokorttivelkojen maksuun.

Miten voin vertailla Freedom Rahoituksen kautta saamiani lainatarjouksia?

Näet luottopäätökset kirjautumalla freedom rahoitus oma-tilini-osioon. Kirjautuminen tapahtuu omia verkkopankkitunnuksia käyttäen. 

Onko järkevää hakea lainaa ilman kilpailutusta? 

Lainan hakeminen ilman kilpailutusta ei ole järkevää. Miksi jättäisit tekemättä maksuttoman ja ei-sitovan kilpailutuksen, jos sen avulla voisit löytää edullisemman lainan. 

Mistä lainaa nopeasti? 

Laina nopeasti on mahdollinen varsinkin jos hakemasi lainasumma on pieni. Lainan maksuaikatauluun vaikuttaa kyseisen pankin tai rahoituslaitoksen maksutapa sekä hakemasi lainasumma ja siihen valittu takaisinmaksuaika. 

Onko mahdollista saada lainapäätös heti?

Useimmat lainapalvelut antavat hakijalle hakemuksen jälkeen alustavan lainapäätöksen. 

Onko Freedom Rahoituksen luottohakemus nopea?

Freedom Rahoituksen tarjoama luottohakemus on erittäin nopea ja sen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. 

Voinko kilpailuttaa myös pienet luotot palvelun avulla?

Freedom Rahoituksen avulla voit kilpailuttaa minimissään 1000 euron lainat ja maksimissaan 60 000 euron lainat. 

Millainen on Freedom Rahoituksen OmaTili – osio?

Kuten jo aikaisemmassa osiossa mainitsimme, niin palvelun OmaTili -osion avulla pystyt näppärästi katsomaan ja hallitsemaan saamiasi lainatarjouksia. Lisäksi voit myös tarkastella omia tietojasi. Kirjautuminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla tai henkilötunnuksen ja asettamasi salasanan avulla. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti