Klarna pikavippi – etsitkö edullista Klarna lainaa?

Klarna laina on hyvä vaihtehto laskujen maksamiselle. Sillä on kuitenkin hintansa, joka on yksi kalleimmista osamaksuvaihtoehdoista Suomessa. Siksi listasimme sinulle parhaat korvaavat rahoitusvaihtoehdot klarnan pikavipille. Ne ovat edullisia, heti tilille saatavia ja voit maksaa ostoksesi yhdellä kertaa.

Tämän lainavertailutaulukon halvimmat korot alkavat vaivaisesta 3,9 prosentista.

  • Lainaa 100 - 60.000€
  • Maksuaikaa 12 - 180kk
  • Ikäraja 18v
  • Lainaa 100 - 60.000€
  • Maksuaikaa 12 - 180kk
  • Ikäraja 20v
  • Lainaa 2000 - 60.000€
  • Maksuaikaa 12 - 180kk
  • Ikäraja 20v

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Mikä on klarna laina?

Klarna on maksuvaihtoehto, joka tarjoaa joustavuutta jota monet shoppailijat kaipaavat. Saat shoppailla vaikka kotisohvalta turvallisesti ja joustavasti. Klarnalla on maailmalla yli 85 miljoonaa käyttäjää ja maksuvaihtoehtona se on tarjoilla jo yli 205 000 verkkokaupassa ympäri maailman. Voit maksaa ostoksesi heti tai myöhemmin erissä. Palvelua on mahdollista käyttää maksamiseen täysin ilmaiseksi, jos maksat summan takaisin kahden viikon kuluessa.

Lue myös: mikä on paras pieni laina?

Klarna Appin avulla pystyt helposti seuraamaan lyhennyksiäsi ja osamaksuja joita olet käyttänyt. Maksun yhteydessä ostokset kirjautuvat automaattisesti applikaatioon josta pääset ne näkemään.

Jos sinulla on kysyttävää Klarna laskuista käännyn Klarnan chatin puoleen, he osaavat auttaa niissä tapauksissa. Chat palvelee sinua aina 8:00 – 18:00 välisenä aikana.

Suosittelemme kuitenkin tutustumaan ensin taulukossa esiteltyihin lainavaihtoehtoihin, ennen kuin päätät valita maksutavaksesi klarnan luottorajan, joka määräytyy aina tapauskohtaisesti.

klarna pikavippi

Miksi Klarna ei välttämättä ole hyvä vaihtoehto?

Klarna saattaa olla huomattavasti kalliimpi maksutapavaihtoehto kuin moni muu internetistä löytyvä rahoittaja. Siksi suosittelemmekin aina ensin tutustumaan kaikkiin mahdollisiin rahoitustapoihin ja katsomaan jos rahoitusta saisi edullisemmin. Klarna saattaa kuitenkin monelle olla helppo ja nopea tapa maksaa, mikä saattaa johtaa huolimattomaan velkaantumiseen.

Lue myös: katso mitkä ovat parhaat nettilainat vuonna 2020

Koska maksaminen on tehty niin helpoksi voi huomaamattaan ostella turhan paljon tavaroita laskulla. Laskulla ostaminen tarkoittaa aina lisäkustannuksia, etenkin jos ostosten suuruudet ovat huomattavan suuria tai useita pieniä ostoksia.

Klarna perintä

Tähän asti et halua joutua, joten muista aina huolehtia siitä, että maksat laskusi ajan eräpäivänä. Mikäli kuitenkin maksukykysi heikentyy tai tiedät ettet selviä maksuista, muista ottaa heti yhteys Klarnan asiakaspalveluun ja kysy neuvoa miten toimia. Löydät tarkat yhteystiedot heidän nettisivuilta.

Lue myös: liiaalliset osamaksut voivat aiheuttaa ongelmia

Perintään ajautuminen edellyttää, että olet jättänyt maksamatta laskusi jopa 8 viikon ajalta. Perintätapauksissa Klarna toimii samalla tavoin kuin mikä tahansa muu rahoituslaitos lainojensa suhteen.

Yhteenveto artikkelista:

Palvelu on siis kaiken kaikkiaan erinomainen lisä kuluttajien ostopäätöksissä, sillä tärkeät ostokset voidaan tehdä heti. Kaikilla palveluilla on kuitenkin hintansa ja siksi on järkevää tutustua myös muihin vaihtoehtoisiin rahoitusmenetelmiin. Tutustu siis ihmeessä sivustomme muihin lainapalveluihin, poimimme parhaimmat sivun yläosassa olevaan vertailutaulukkoon.