Moni hakee vastausta kysymykseen mistä vippi puhelimella. Vastaus on yksinkertainen, seuraa näitä ohjeita ja hae lainaa meiltä. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa puhelimella, tarvitset vain toimivan internet yhteyden.

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta myös mobiililaitteilla, kuten puhelimella tai tabletilla. Et tarvitse lainaan vakuuksia tai takaajia, laina on siis täysin vakuudeton.

Vippi puhelimella ilman pankkitunnuksia

Lainahakemusta täyttäessä tarvitse pankkitunnukset, mutta heti kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen voit nostaa pikavippiä ilman pankkitunnuksia.

Valitettavasti vippiä ei voi saada liitettyä puhelinlaskuun, sillä luotonmyöntäjien on noudatettava vastuullista ja hyvää luotonantotapaa.

luottopalvelut logo
  • 50 - 4000 euroa
  • Nopea, joustava ja turvallinen
  • Heti tilille

Lainaa Puhelinliittymällä

Käydään seuraavat asiat läpi, ennen kuin haet lainaa puhelimella. Käyttääksesi palveluitamme sinun tulee olla vähintään 19-vuotias, Suomen kansalainen ja luottotietojesi on oltava kunnossa. 

Voit hakea vippiä aina 100 eurosta 4000 euroon asti, rahat maksetaan tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

Pikavippi tekstiviestilaina

Pikavippiä ei voi hakea tekstiviestillä, mutta hakemuslomakkeen täyttäminen mobiilissa on yhtä helppoa kuin koneella. Huomioi, että ensimmäinen nosto maksetaan 7:00 – 23:00 välisenä aikana.

Arvostele
[Ääniä:6 Arvosana:3.3]
Kategoriat: Lainaa