maksa laina puhelinlaskulla

Maksa laina puhelinlaskussa

Artikkeli päivitetty 3. Tammikuu, 2023

Useat lainat etenkin pikavipit olisi helppo maksaa vain puhelinlaskun yhteydessä koska lainasummat muutenkin ovat melko pieniä. 

Mistä haen tällaista lainaa, jossa maksutapana on puhelinlasku vai onko ylipäätään mahdollista maksaa lainaa takaisin puhelinlaskussa? 

Luotonantajia on monia ja niin on myös maksutapojakin, tässä parhaat luotonantajat joilta voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Vaikka voit koska tahansa hakea lainaa puhelimella ei se silti tarkoita, sitä että voisit myös maksaa lainasi puhelinlaskussa. 

Aikaisemmin vielä muutamia vuosia takaperin oli mahdollista yhdistää lainat puhelinlaskuun ja maksaa koko laina sitten puhelinlaskun ilmaantuessa. 

Nykyään kuitenkin operaattorit huolehtivat matkapuhelinlaskutuksesta eivätkä ne salli lainavelkojen lisäämistä laskuihin.

Muutkin maksutavat ovat yhtä helppoja, mikset suoraan ota pikavippi laskua sähköpostiin tai maksa suoraan verkkopankissasi lainaa takaisin. 

Tai miksi et saman tien aseta automaattista e-laskua,  jokaiselle lainalyhennyserälle jotta sinun ei tarvitse huolehtia joka kerta erikseen, että laina varmasti tulee maksetuksi.

Vai oletko kenties liian nuori hakemaan lainaa tai asut vanhempien taloudessa jolloin ajattelet, että laina tässä yhteydessä olisi parempi. 

On turha kaunistella asiaa, jos otat lainaa hoidat sen takaisinmaksun myös vastuullisesti häpeilemättä.

Voiko luottotiedoton maksaa lainat puhelimella

Suomessa kukaan luottotiedoton ei voi edes saada lainaa, joten turha suunnitella tällaisia optioita. 

Lainaa kyllä pystyy hakemaan puhelimella samoin joustoluottotileiltä voi tehdä nostoja suoraan kaikilla mobiililaitteilla.

Lue myös: tarkista luottotiedot ilmaiseksi

Jotkut maksuhäiriömerkinnän omaavat lainanhakijat ovat saaneet lohtua ulkomaisista lainantarjoajista, joille luottotietojen menestys ei merkitse mustaa leimaa.

Mikä sitten on SMS-laina?

SMS-lainalla vain viitataan tapaan hakea tai nostaa lainaa suoraan tekstiviestillä luotonantajan ilmoittamilla yhteystiedoilla. 

Älä anna termin hämätä, sillä et voi yhdistää lainaa puhelinlaskuun.

Tekstiviestillä rahaa tilille voi siis hakea kun joustoluotto tai lainatili on jo avattu, ei ennen sitä.

Koska lainanmaksutapoja on nykyään useita, on helppoa hakea lainaa suoraan joltakin suuremmalta lainapalvelulta jolta saa useita tarjouksia. 

Hae lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia suosittelemistamme lainapalveluista, ne saattavat sallia tekstivipit.

Lue lisää: näin haet pikavippiä puhelimella

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti