Lainaa 100 euroa - tee vertailu ja löydä edullinen 100€ laina

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

100 euron lainalla pystyt kätevästi rahoittamaan arjen äkilliset menot. Kyseisen pienlainan hakemus on nopeasti täytettävä, luottopäätöksen saat usein heti ja nopeimmillaan rahat voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana. 

Tee maksuton vertailu ja löydä paras lainanatarjoaja, jonka kautta voit saada 100 euron lainan edullisesti. 

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • 100 euron lainat kannattaa myös kilpailuttaa
 • 100 € pikavippi nopeasti tilille
 • Luottopalvelut auttaa sinua löytämään 100 € lainat
 • Mistä 100 euroa kannattaa hakea?
 • Voinko saada 100 euron lainan ilman liitteitä?
 • Näin voit hakea 100 e pikalainan helposti
 • Pikalaina 100 euroa heti tilille – poimi nämä vinkit lainanhakuusi
 • 100 euron laina yhteenveto
 • Usein kysytyt kysymykset 100 euron lainasta

100 euron lainat kannattaa myös kilpailuttaa

Tarvitsetko pienen laina rahoittamaan arjen äkillisiä kuluja? Lähestyykö laskun eräpäivä, mutta palkkapäivä ei? Lainaa 100 euroa on hyvä vaihtoehto rahoittamaan edellä mainittuja pieniä tarpeita.

100 euron pienlainaa ei välttämättä kannata hakea perinteisestä pankista, sillä niissä käsittelyajat voivat venyä jopa viikkojen mittaisiksi.

Kun taas täysin verkon välityksellä pienlainan voi hakea nopealla hakemuksella. Usein lainapäätös annetaan välittömästi ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Tästä syystä sinun ei kannata tuhlata aikaasi juoksemalla perinteisten pankkien vaatimissa neuvotteluissa. Netistä haetun pienlainan avulla säästät aikaasi.

Joskus aikoinaan 100 euron pikavippejä oli mahdollista saada täysin korottomasti. Tämä tarjous on kuitenkin jo historiaa.

Myös 100 euron kaltaiset pikalainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta varmistut edullisen koron ja hyvien ehtojen saamisesta.

Kilpailuta 100 e lainat ilmaiseksi ja parhaimmillaan voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

100 € pikavippi nopeasti tilille

Nopea 100 euron laina voi olla loistava ratkaisu esimerkiksi arjen äkillisiin menoihin.

Voit tarvita lisärahoitusta hajonneen kodinkoneen ostoa varten tai laskujen maksamiseen. 100 euron pienlaina kannattaa maksaa takaisin mahdollisimman nopealla aikataululla, jotta kustannukset pysyvät maltillisina.

Luottopalvelut auttaa sinua löytämään 100 euron lainan helposti ja nopeasti. Yllä olevasta taulukosta huomaatkin, että esimerkiksi Omalaina.fi palvelun kautta on mahdollista saada lainaa 100 euroa.

Omalaina kilpailuttaa lainasi ja antaa sinulle mahdollisuuksien mukaan useita lainatarjouksia.

Jotkut lainapalvelut tarjoavat mahdollisuuden saada lainaa heti tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Pienlainojen siirtoaikoihin voit vaikuttaa seuraavilla asioilla:

 • Tarkista tekeekö lainantarjoaja yhteistyötä oman pankkisi kanssa
 • Katso, että olet täyttänyt hakemukseen ajantasaiset tiedot
 • Pyri hakemaan lainaa lainantarjoajan aukioloaikojen puitteissa
 

Olipa tarkoituksenasi hakea pienlainaa tai suurempaa luottoa, lainaehtoihin ja lainan todelliseen vuosikorkoon tutustuminen on erityisen tärkeää

Luottoehtoihin tutustumisella vältät ikävät yllätykset.

Luottopalvelut auttaa sinua löytämään 100 € lainat

Luottopalvelut tekee yhteistyötä useiden lainapalveluiden kanssa, joten voit helposti löytää useita erilaisia lainatarjouksia sekä vertailla keskenään niiden korkotasoja.

Parhaimmillaan voit saada nostettua 100 euron lainan heti tilillesi.

Sivustomme tarjoama lainavertailu on todella yksinkertainen. Tehtäväksesi jää täyttää ilmainen ja muutaman minuutin pituinen lainahakemus. Lainapalvelusta riippuen, voit hakea 100 euron lainaa tai suurempaa luottoa täysin ilman vakuuksia.

Hakuprosessi tapahtuu täysin sähköisesti ja useimmat palvelut tarjoavat rahansiirron välittömästi hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Se miten nopeasti rahat näkyvät tililläsi, riippuu täysin pankistasi.

Luottopalvelut-sivuston käyttäminen on ilmaista emmekä veloita lainavertailun tekemisestä mitään.

Mistä 100 euroa kannattaa hakea?

Omalaina.fi kautta voit hakea 100 euron pienlainaa nopeasti. Palvelu kilpailuttaa lainan puolestasi ja saat aina edullisen lainan. Omalainan avulla voit saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.

Kyseessä on 100 % suomalainen ja turvallinen palvelu, jolla on Suomessa yli 300 000 asiakasta.

Luotopalvelut on tehnyt tiivistä yhteistyötä Omalainan kanssa jo useamman vuoden ajan, joten voimme lämmöllä suositella sen käyttämistä. Palvelu on nimenomaan erikoistunut kilpailuttamaan asiakkaiden lainat.

Voinko saada 100 euron lainan ilman liitteitä?

Liitteiden tarvitseminen osaksi lainahakemusta riippuu täysin luotonantajan toimintatavoista. Jotkut pankit haluavat saada varmistuksen asiakkaan lainankantokyvystä esimerkiksi viimeisimmän palkkakuitin muodossa.

Harvat lainapalvelut kuitenkaan vaativat hakijoilta liitteitä varsinkaan pienemmissä lainasummissa, joten on hyvin mahdollista, että saat 100 euron lainan ilman liitteitä.

Jos et ole varma voitko saada lainaa ilman liitteitä, suosittelemme, että täytät hakemuksen ja katsot pyytääkö lainantarjoaja jotakin liitteitä.

Näin voit hakea 100 e pikalainan helposti

Ennen kun päätät lainanhaustasi, kannattaa vertailla mahdollisimman monta lainatarjousta, jotta saat kokonaiskuvan tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Tämä kannattaa toteuttaa myös hakiessasi 100 euron lainaa.

Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa suuresti korko ja muut mahdolliset kustannukset. Lainoista voidaan koron lisäksi periä myös muita kuluja, joita voivat olla mm. avaus- ja kuukausimaksut.

Lainan takaisinmaksuaikataulu määräytyy aina lainapalvelun mukaan. Tästä syystä lainaehtoihin tutustumista ei kannata skipata. Sen avulla saat selkeän käsityksen lainakustannuksistasi.

Jos olet hakenut lainaa ilman, että olet tutustunut lainaehtoihin voi ongelmaksi koitua se, ettet pystykään maksamaan lainaasi ajallaan takaisin. Tämä taas voi aiheuttaa lainakustannuksien järjettömän nousun ja pahimmillaan lainasi tulee maksamaan jopa tuplasti enemmän.

Esimerkiksi Omalainan etusivulta löytyvän hakemuksen tiedoista käy ilmi, että 100 euron lainalle, jossa on 1 vuoden takaisinmaksuaika, tulisi kuukausieräksi 9 euroa ja koroista sekä kuluista veloitettaisiin 8 euroa. Huomioithan, että tämä laskelma on vain suuntaa antava ja palvelu neuvottelee puolestasi aina parhaan mahdollisen kuukausierän.

Pikalaina 100 euroa heti tilille – poimi nämä vinkit lainanhakuusi

Tee tarkka budjetointi

Ennen lainan hakemista kannattaa tehdä tarkka budjetointi, jotta saat todenmukaisen kuvan menoistasi, tuloistasi sekä niiden välisestä suhteesta. Laadi oma budjetti, jotta varmistut ettei lainan takaisinmaksaminen tuota ongelmia. Laina on aina velkarahaa ja se tulee maksaa ajallaan takaisin.

Harkitse tarkasti lainan hakemista

Lainaa ei kannata koskaan hakea turhaan tai ilman tarkkaa harkitsemista. Jos tiedät jo valmiiksi ennen lainan hakemista, ettet välttämättä selviydy takaisinmaksamisesta, kannattaa lainan ottaminen unohtaa. Takaisinmaksamatta jätetty laina viedään perintään ja pahimmillaan korko sekä kustannukset voivat nousta äärimmäisyyksiin.

Muista kilpailuttaa edullisin laina

Myös pienet 100 euron lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Pystyt vertailemaan sivustomme kautta useiden pankkien ja rahoituslaitoksien tarjoukset vain yhdellä hakemuksella. Tämän avulla säästät aikaasi ja pääset helposti sivuiltamme valitun lainapalvelun hakemuksen täyttämiseen.

Emme voi liikaa painottaa sitä miten tärkeää on tutustua huolellisesti lainaehtoihin ja korkoon, sillä näissä voi olla suuriakin eroja luotonantajien välillä.

Älä hamstraa useita lainoja

Jos päätät hakea useita lainoja samanaikaisesti, huomioithan, että saatat joutua maksamaan jokaisesta lainasta avausmaksun ja mahdollisesti myös kuukausittaiset tilinhoitomaksut.

Jos olet jo ehtinyt ottamaan useita lainoja ja niiden takaisinmaksaminen aiheuttaa ongelmia, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Yhdistelylainassa maksat vain yhden luoton kustannukset.

100 euron laina yhteenveto

Muista suunnitella ja harkita lainan ottamista äläkä ota lainaa ensimmäisestä vastaan tulevasta lainapalvelusta.

Mieti myös haluatko antaa lainalle jonkin vakuuden vai olisiko lainaa ilman vakuutta parempi vaihtoehto. Vakuudettomat lainat sisältävät aina korkeamman koron.

Pyri vertailemaan useita lainatarjouksia ja tutustu tarkasti lainaehtoihin. Tarkista lainatarjouksesta todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut kuten nostopalkkion ja mahdolliset tilinhoitopalkkiot. Pelkkä nimelliskorko ei kerro lainan lopullista hintaa.

Saamaasi lainasummaan ja korkoon vaikuttaa maksukykysi, ikäsi ja valitsemasi laina-aika.

Vakuudeton 100 euron laina on mahdollista saada nopeimmillaan tilille jopa muutamissa minuuteissa tai tunneissa. Jos haluat varmistua, että saat lainaa nopeasti tilille, kannattaa lainahakemus lähettää lainapalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Pyri suunnittelemaan lainan takaisinmaksu jo ennen hakemista sekä laadi maksusuunnitelma. Suunnitelman kannattaa olla realistinen, jotta selviydyt takaisinmaksamisesta ongelmitta.

Oikein käytettynä 100 euron laina voi tuoda helpotusta arkeesi ja estää esimerkiksi sen, että jokin laskuistasi joutaisi perintään.

Usein kysytyt kysymykset 100 euron lainasta

Onko 100 laina luottotiedottomalle mahdollinen?

Lainaa ilman luottotietoja ei ole mahdollinen. Lainantarjoaja nimenomaan haluaa varmistua puhtaitten luottotietojen avulla asiakkaan maksukyvystä. Jos olet menettänyt luottotietosi, odota niiden palautumista ja testaa uudelleen harkitun lainan hakemista.

Onko pikavippi 100e 60pv maksuajalla saatavilla?

Useat lainapalvelut tarjoavat lainaa minimissään 1 vuoden takaisinmaksuajalla. Halutessasi voit kuitenkin maksaa lainasi toimijan mukaan takaisin nopeammallakin aikataululla.

Näissä tilanteissa suosittelemme, että otat lainantarjoajaan yhteyttä ja tiedustelet, onko lainan ennenaikainen maksaminen mahdollista ja peritäänkö siitä jotain lisäkuluja.

Tarjoaako jokin lainapalvelu vielä 50€ lainaa?

Useampien lainapalveluiden minimilainasumma on 100 euroa. Halutessasi voit kuitenkin tiedustella olisiko joltain palvelulta mahdollista saada 50€ lainaa.

Kannattaa kuitenkin miettiä, että olisiko järkevämpää hakea suoraan 100 euron lainaa, jossa voi olla huomattavasti alhaisempi korko.

Voiko 18-vuotias saada 100 euron lainan?

Voi saada. Esimerkiksi Omalaina.fi vaatii lainanhakijoiltaan täysi-ikäisyyttä, eli palvelun kautta voit hakea lainaa 18-vuotiaana.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainan hakeminen edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias ja luottotietosi ovat puhtaat. Näiden kriteereiden lisäksi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa.

Nämä edellä mainitut kriteerit lukeutuvat niihin yleisimpiin, mutta jotkut palvelut ovat voineet asettaa lainan saamiseksi esimerkiksi korkeamman iän tai suuremmat tulot.

Kuinka nopeasti saan 100€ tililleni? 

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen 100 euron laina voidaan maksaa tilillesi jopa heti tai saman päivän aikana. Lainahakemuksen käsittelemiseen kuluvaan aikaan vaikuttaa kyseinen luotonantaja. Nopeimmillaan lainapäätös voidaan antaa heti ja rahat voidaan maksaa tilillesi sen jälkeen, kun olet vastaanottanut lainatarjouksen.

Mistä lainaa 100 €?

Harvat lainanantajat tarjoavat näin pientä lainasummaa, mutta 100 euron lainan voi saada esimerkiksi Omalainalta.

Mistä 100 e laina heti tilille?

Tyypillisesti pienemmät lainasummat voidaan maksaa hakijan tilille jopa heti tai viimeistään saman päivän aikana. Lainanmaksuaikatauluun vaikuttaa kyseisen luotonantajan tai pankin lainahakemuksien käsittelyaika.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti