Rahoitu.fi kokemuksia - lue aito arvostelumme

Artikkeli päivitetty 3. Tammikuu, 2024

Rahoitu.fi auttaa kuluttajia kilpailuttamaan vakuudettomat lainat aina 60 000 euroon asti. Palvelun pienin kilpailutettava lainasumma on tällä hetkellä 1000 euroa. Tyypillisesti tällaisille pienemmille lainoille on enemmän tarvetta kuin esimerkiksi monen kymmenen tonnin kulutusluotoille.

Rahoitu.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää helposti yhdellä hakemuksella parhaimmat vakuudettomat lainatarjoukset. Palvelun kautta pystyt hakemaan lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Pyydä henkilökohtaiset lainatarjoukset Rahoitu.fi:ltä. Tarjousten pyytäminen vie vain muutaman minuutin, eikä sido ottamaan lainaa.

Tietoa Rahoitu.fi:stä
Lainasumma
1000 - 60.000€
Korko (alk)
4,5%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Rahoitu.fi taustatiedot

Rahoitu.fi toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen ja nopea. Se on suomalainen lainavertailupalvelu, jonka tarkoituksena on pyrkiä löytämään asiakkaalle omiin tarpeisiin sopiva lainavaihtoehto.

Palvelun kautta voit hakea lainaa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Tarjottavat laina-ajat vaihtelevat 1–15 vuoden väliltä.

Alapuolelta löydät kaikki tärkeimmät tiedot rahoitu.fi-palvelusta ja asiakkaiden kokemukset palvelun käyttämisestä. Olemme helpottaneet lainan hakemista ja koonneet tähän sivulle kaikki polttavimmat kysymykset Rahoitu.fi:stä.

Rahoitu lainahakemus

Palvelu kilpailuttaa lainasi aina 60 000 € asti ilmaiseksi

Rahoitu.fi on yksi helpoimmista ja kätevimmistä tavoista kilpailuttaa laina. Useiden hakemusten täyttämisen sijaan on paljon helpompi, kun täytettävänäsi on vain yksi hakemus. 

Yhden hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat vastaukseksi yhdellä kerralla useita lainatarjouksia.

Rahoitu.fi lainan perustiedot:

Lainasumma – 1000–60 000 €

Laina-aika – 1–15 vuotta

Korko – Hakijan tilanteesta riippuen korko on tyypillisesti 4,5 % – 20 % väliltä

Lainan maksu – Laina maksetaan tilille joko saman päivän aikana tai viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa

Yhteistyökumppanit – Lähettämäsi hakemus kilpailutetaan jopa 24 eri pankin ja rahoituslaitoksen toimesta

Rahoitu.fi tarjoaa vakuudetonta lainaa nopealla hakemuksella

Rahoitu.fi-palvelun kautta pystyt hakemaan vakuudetonta lainaa 1000–60 000 euroa. Lainoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa enimmillään jopa 15 vuotta.

Lainojen takaisinmaksuajat ja summa voi vaihdella hakemukseen ilmoitetuista, sillä lopullinen lainatarjous määräytyy sinulle tehdyn luottoarvion perusteella.

Pelkän hakemuksen täyttäminen ei sido vielä lainan ottamiseen. Siitä syystä kannattaakin kokeilla minkälaisia tarjouksia sinun on mahdollista saada.

Mikä on lainanvälityspalvelu?

Lainanvälityspalvelun tarkoituksena on kilpailuttaa lainat puolestasi. Rahoitu.fi tekee tiivistä yhteistyötä useampien luotettavien rahoituslaitoksien ja pankkien kanssa. Tämä ominaisuus antaa loistavan tilaisuuden saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta.

Kaikki palvelun tarjoamat lainat ovat vakuudettomia lainoja.

Hinnasto, korot ja kulut

Rahoitu.fi kautta lainatarjouksien pyytäminen on täysin maksutonta. Kun taas lainan sisältämät kulut ja korot määräytyvät valitun pankin mukaan.

 Näihin asetettuihin kustannuksiin sekä korkoon Rahoitu.fi ei pysty itse vaikuttamaan, vaan ne ovat kyseisen pankin asettamia säädöksiä. Osakseen myös korkoon ja kustannuksiin vaikuttaa hakijan oma taloudellinen tilanne.

Rahoitu.fi kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee hakijan tilanteesta riippuen 4,5–20 % väliltä.  

Rahoitu.fi asettamat vaatimukset lainan saannille

Rahoitu.fi kilpailuttaa lainat puolestasi, kunhan täytät seuraavat perusvaateet:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Omaat säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Luottotiedoissasi ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 

Rahoitu.fi palvelua ei kannata käyttää, jos tarkoituksena on hakea lainaa alle 20-vuotiaalle myöntävän pankin kautta. Vaikka täyttäisitkin edellä mainitut perusvaatimukset, et välttämättä saa lainatarjousta kaikilta Rahoitu.fi yhteistyöpankeilta.

Jotkut Rahoitu.fi yhteistyökumppaneista on asettanut lainan saamiselle tiukemmat kriteerit. Esimerkiksi Bigbank vaatii, että lainanhakijan tulee olla vähintään 22-vuotias, jonka kuukausittaiset nettotulot ovat vähintään 1200 €.

Nordax Bank taas vaatii, että hakijan on oltava yli 20-vuotias, vakituisten vuositulojen on oltava vähintään 15 000 euroa sekä henkilön on oltava asunut Suomessa vähintään kolmen vuoden ajan.

Jos kuitenkin täytät Rahoitu.fi-palvelun asettamat peruskriteerit, voit lähettää hakemuksen ja katsoa miten monelta yhteistyöpankilta saat lainatarjouksen.  

Rahoitu.fi tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa lainat

Palvelun kautta lainojen kilpailuttaminen on erittäin nopeaa ja yksinkertaista.

Parhaimmassa tapauksessa voit saada lainatarjouksen kaikilta Rahoitu.fi yhteistyökumppaneilta. Hae lainaa Rahoiut.fi palvelusta seuraavin ohjein:

 1. Tutustu palvelun käyttöehtoihin ja täytä lainahakemus.
 2. Hakemukseen tulee täyttää henkilötiedot ja muutama perustieto lainan käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta yhteishakijasta.
 3. Hakemuksesi lähetetään kilpailutettavaksi Rahoitu.fi yhteistyökumppaneille, jonka jälkeen kirjaudu Rahoitu.fi-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset. 
 4. Käy saamasi tarjoukset huolellisesti läpi, valitse paras ja siirry hyväksymään se.

Onko Rahoitu.fi tarjoama lainojen kilpailutus ilmaista?

Rahoitu.fi palvelun käyttäminen on sinulle täysin ilmaista, riippumatta siitä hyväksytkö vaiko hylkäätkö lainatarjouksen. Tämä ominaisuus saattaakin ihmetyttää useita lainahakijoita. Jos palvelu ei saa kilpailuttamisen tekemisestä tuloa, niin mistä sitten?

Palvelu saa tulonsa yhteistyökumppaneilta välityspalkkioiden muodossa. Eli käytännössä jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista, saisi Rahoitu.fi välityspalkkion kyseisen luotonantajan toimesta. Vastaavia malleja on myös monissa muissa toimialoissa.

Mitkä asiat vaikuttavat lainatarjouksien korkotasoon?

Käytännössä jokaisesta hakijasta tehdään riskiarvio ja jos esimerkiksi jollekkin hakijalle lainan myöntäminen sisältää alhaisen riskin, niin voi hän saada matalakorkoisen lainan. 

Luotonantoon liittyvät riskit voidaan määritellä esimerkiksi seuraavien asioiden perusteella: 

 • Hakijan ikä ja tulotaso
 • Mahdollisten nykyisten velkojen määrä ja niiden kuukausierät
 

Jos mahdollista, kannattaa hakemukseen ottaa mukaan rinnakkaishakija, joka voi parantaa riskiarviota. Yhteislainalle on myös paljon todennäköisempää saada alhaisempi korko ja joustavammat ehdot. 

Rahoitu.fi palvelun avulla voit vertailla korkoja helposti, sillä saat useita lainatarjouksia ja niiden vertaileminen on helppoa OmaRahoitu -palvelussa. 

Rahoitu.fi lisäksi kannattaa harkita muita suosittuja ja hyviä lainankilpailutuspalveluita. Esimerkiksi tämän hetken suosituimpia ovat Omalaina, Rahalaitos ja Zmarta. 

Voinko yhdistää nykyiset lainani Rahoitu.fi-palvelussa?

Lainojen, osamaksujen ja luottokorttien yhdistäminen on järkevää vain siinä tapauksessa, jos uusi laina on huomattavasti edullisempi ja matalakorkoisempi. Parhaimmillaan se voi auttaa parantamaan taloudellista tilannetta huomattavasti.

Tyypillisesti isompi laina tulee edullisemmaksi ja sen korko on usein paljon maltillisempi mitä pienen lainan. Lainojen yhdistäminen on etenkin nyt erityisen järkevää, sillä useampien luottojen korot ovat laskeneet korkokaton myötä.

Korkojen ja kustannuksien lisäksi säästyt myös ylimääräisten tilinhoitomaksujen maksamiselta. Nykyisissä osamaksusopimuksissa, luottokorttilaskuissa tai lainoissa joudut maksamaan useampia tilinhoitomaksuja. Kun taas järjestelylainan avulla maksat vain enää yhden lainan tilinhoitomaksua.

Saamiasi yhdistelylainatarjouksia kannattaa vertailla samalla tavalla kuin mitä tahansa muita lainatarjouksia. Ota vertailun kohteeksi todellinen vuosikorko, lopullinen maksettava summa ja lainaehdot.

Ota tarkastelussa huomioon myös se, että maksetaanko laina suoraan tilillesi, jolloin itse kuittaat aikaisemmat velkasi vai sisältääkö hinta takaisinmaksupalvelun.

Takaisinmaksupalvelun toimintaperiaate on se, että kyseinen luotonantaja lyhentää puolestasi aikaisemmat velkasi. Tämä on helpoin tapa päästä eroon korkeakorkoisista kulutusluotoista ja pikavipeistä.

Parhaimmillaan yhdistelylaina auttaa laskemaan kuukausierääsi ja näin sinulle jää enemmän rahaa käyttöön.

Tämä voi kuulostaa mahtavalta asialta, mutta huomioithan sen, että alhaiset kuukausierät tarkoittavat pidempää laina-aikaa. Jotta luottojen yhdistämisestä saa kaiken tarvittavan irti, ei laina-aikaa kannata turhaa pidentää.

Jos et saanut haluamasi yhdistelylainaa, kokeile vaihtaa lainasummasi pienemmäksi, jotta saisit jälleen rahoitettua edes kalliimmat luotot. 

Tämän lisäksi voit myös hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa saatu lainasumma on usein suurempi ja matalakorkoisempi.

Rahoitu.fi on suomalaisen Oy Salus Group Ab:n ylläpitämä

Rahoitu.fi on suomalaisen Oy Salus Ab:n omistama. Se on 100 % suomalainen lainankilpailutuspalvelu. Palvelun on perustettu vuonna 2016 palvelemaan suomalaisia kuluttajia.

Palvelu noudattaa jatkuvasti tietosuojaa koskevia lakeja, määräyksiä ja vaatimuksia.

Rahoitu.fi tekee tiivistä yhteistyötä tunnettujen luotonantajien kanssa

Rahoitu.fi tekee tiivistä yhteistyötä vain tunnettujen ja luotettavien luotonantajien kanssa. Yhteistyöpankeilla tulee olla Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Jotkut rahoituslaitokset eivät ainakaan toistaiseksi ole Finanssivalvonnan hyväksymiä, tästä syystä Rahoitu.fi ottaa vain sellaiset, joilla tämä hyväksyntä on. 

Rahoitu.fi kilpailuttaa lainat jopa yli 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen avulla. Alapuolella muutama listaamamme yhteistyöpankki:

 • Instabank
 • Bigbank
 • Nordax Banl
 • Komplettbank
 • Lainasto

Loput Rahoitu.fi yhteistyöpankeista näet helposti sivuston ”yhteistyökumppanit” kohdasta.

Rahoitu.fi käyttäjien kokemuksia

Rahoitu.fi kokemuksia

Luottopalvelut.fi on tehnyt tiivistä yhteistyötä Rahoitu.fi-palvelun kanssa ja kokemuksien perusteella palvelu on luotettava, hakemus on hyvin selkeä ja nopeasti täytettävä.

Rahoitu.fi tekee yhteistyötä yli 20 tunnetun lainanantajan kanssa. Yhteistyökumppanien määrä on suuri kilpailuetu Rahoitulle. Se antaa myös sinulle paremmat mahdollisuudet saada useampia lainatarjouksia.

Me emme ole saaneet tietoomme palvelunkäyttäjiltä mitään puutteita tai muita ongelmia. Asiakkaiden negatiiviset kokemukset liittyvät enemmänkin sivuston lähettämiin useisiin sähköpostiviesteihin hakemuksen tekemisen jälkeen.

Seuraavaksi muutamat plussat ja miinukset Rahoitu.fi palvelusta:

Rahoitu.fi plussa: Palvelulla on monta tunnettua ja luotettavaa yhteistyöpankkia sekä sen käyttäminen on asiakkaalle täysin maksutonta. Voit kilpailuttaa lainan tai hakea yhdistelylainaa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Rahoitu.fi miinukset: Hakemuksen lähettämisen jälkeen palvelun kautta saattaa tulla paljon sähköpostia sekä lainamainoksia. 

Asiakkaiden kokemuksien ja meidän tekemän yhteistyön pohjalta voimme suositella Rahoitu.fi-palvelua kaikille lainaa hakeville. Lainojen kilpailutuksen tekeminen on nopeampaa, kun apuna on luotettava välittäjä. Sen avulla saat varmasti parhaat lainatarjoukset. 

Rahoitu.fi asiakaspalvelu

Rahoitu.fi:llä on käytössään suomalainen asiakaspalvelu, joka auttaa kaikissa lainan hakemiseen liittyvissä ongelmissa tai kysymyksissä. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin 09.00–16.00 puhelimitse numerosta 045 493 3200.

Soittamisen sijaan voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkkosivustolta löytyvästä ”ota yhteyttä”- kohdasta. Kirjoita viestisi kenttään ja lisää loppuun sähköpostiosoitteesi.  Rahoitu.fi vastaa kysymykseesi sähköpostitse mahdollisimman pian. 

Rahoitu.fi asiakaspalvelu

Rahoitu.fi usein kysytyt kysymykset ja yhteenveto

Mitä hyötyä on käyttää Rahoitu.fi palvelua?

Rahoitu.fi sivuston käyttämisen isoimmat hyödyt ovat halvimman lainan löytäminen nopeasti ja helposti. Sinun ei tarvitse kuin täyttää yksi maksuton ja ei-sitova hakemus niin Rahoitu.fi lähettää sen useille yhteistyöpankeilleen. Tämän jälkeen pääset vertailemaan saamiesi lainatarjouksien korkoja ja ehtoja vain minuuttien kuluessa siitä, kun olet tunnistanut tarpeesi kilpailuttaa lainan.

Miten hyödyn siitä, että Rahoitu.fi tekee useiden pankkien kanssa yhteistyötä?

 Rahoitu.fi:llä on jopa yli 20 yhteistyökumppania, joista jokainen toimii Suomen Finanssivalvonnan alaisena. Osa listalta löytyvistä pankeista on sataprosenttisesti suomalaisia luotonantajia. Mitä enemmän välittäjällä on yhteistyökumppaneita, sitä todennäköisemmin voit saada useita loistavia lainatarjouksia. Rahoitu.fi yhteistyökumppaneina on muun muassa suosittu digitaalisia rahoituspalveluja tarjoava Bigbank, kivijalkapankkina tunnettu POP Pankki, pohjoismainen kuluttajarahoitukseen erikoistunut TF Bank sekä monta muuta luotettavaa toimijaa.

Voinko kilpailuttaa lainani ilmaiseksi?

Rahoitu.fi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kilpailuttaa lainat täysin ilmaiseksi. Jos päätät allekirjoittaa jonkin saamistasi lainatarjouksista, saa Rahoitu.fi välityspalkkion lainan myöntämisestä yhteistyökumppaniltaan.

Kuinka paljon voin saada lainaa Rahoitu.fi-palvelusta ja mikä on lainan korko?

Rahoitu.fi sivuston kautta voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 1–15 vuoden väliltä. Tarjottavien lainojen korot ovat minimissään 4 % ja maksimissaan 20 %.

Kaikkien Rahoitu.fi yhteistyöpankkien suuntaa antava korkohaitari on nähtävillä verkkosivustolla, mutta lopullinen korkotaso määräytyy vasta lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos pankki kokee, että lainan myöntäminen sisältää vähäisen riskin, voi se tarjota sinulle lainaa pienellä korolla.

Rahoitu.fi on tehnyt korkojen vertailemisesta erityisen simppeliä, sillä sen avulla voit saada useita lainatarjouksia. Löydät kaikki lainatarjoukset helposti Oma Rahoitu -palvelusta. Saat tunnukset hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Kuka voi hakea lainaa?

Rahoitu.fi palvelun kautta on mahdollista pyytää lainatarjouksia, kunhan hakija on vähintään 20-vuotias ja omaa säännölliset palkka- tai eläketulot. Jos täytät kaikkien yhteistyökumppaneiden vähimmäiskriteerit, on sinun mahdollista saada jopa 20 lainatarjousta.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti