MyLender kokemuksia - millaisia arvosteluja asiakkaat ovat antaneet?

Artikkeli päivitetty 22. Kesäkuu, 2023

MyLender tunnetaan suomalaisena rahoitusalan kasvuyhtiönä, joka tarjoaa suomalaisille kuluttajille kertalainaa.

Yhtiö on palvellut jo yli 50 000 suomalaista asiakasta. MyLenderin kautta voit hakea vakuudetonta 2000 – 30 000 euron kertalainaa. Tarjottava laina-aika on tyypillisesti 1-7 vuotta, mutta joissain tapauksissa takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada jopa 12 vuotta.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saat tarjouksen MyLenderiltä ja 25 muulta luotonantajalta, kun kilpailutat lainasi Omalainalla.

Tietoa MyLenderistä
Lainasumma
2000 - 30.000€
Korko (alk)
8,9%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

MyLender taustatiedot

MyLender on luotettava suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoituspalveluita. Palvelun tarjoamien rahoitustuotteiden tarkoituksena on helpottaa suomalaisten arkea. 

MyLenderin käyttäminen on nopeaa ja mutkatonta sekä heillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Lainan hakeminen on helppo prosessi ja voit tehdä hakemuksen nopeasti koska tahansa.

MyLenderin paikallinen osaaminen yhdistettynä kansainvälisen toimijan tuomaan vakauteen luo palvelusta haastajan olemassa oleville toimijoille lainamarkkinoilla.

MyLenderin toiminta perustuu heidän yhteisiin arvoihinsa, jotka ovat ihmisläheisyys, huolellisuus, ratkaisukeskeisyys, idearikkaus sekä asiantuntevuus.

Millainen korkotaso MyLenderin tarjoamissa lainoissa on? Entä millaisia kustannuksia lainasta peritään? Mitä kokemuksia asiakkaat ovat antaneet MyLenderistä? Nämä ja paljon muuta löydät tästä kirjoittamastani kattavasta oppaasta.

Mylender kokemuksia

Millaiset ovat palvelun tarjoamat lainavaihtoehdot?

Pääasiassa MyLender-palvelusta löydät vakuudettomia rahoitusvaihtoehtoja. Palvelun tarjoama laina on 2000 – 30 000 euron kertalaina, johon on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1 vuodesta jopa 12 vuoteen asti.

Takaisinmaksuaika on suositeltavaa valita omaan talouteen sopivaksi. Huomioithan, että mitä pidemmän takaisinmaksuajan valitset, sitä korkeammaksi lainakustannuksesi nousevat.

Palvelun kautta voit hakea perinteisen kulutusluoton lisäksi myös yhdistelylainaa.

Tyypillisesti tämän suuruisia kulutusluottoja haetaan auton ostoon, asunnon remontointiin tai vain arkisten asioiden rahoittamiseen.

Palvelun kautta haettua yhdistelylainaa taas puolestaan käytetään nykyisten pikalainojen, luottokorttivelkojen tai osamaksujen yhdistämiseen. Eli käytännössä voit siis maksaa MyLenderin yhdistelylainalla kaikki aikaisemmat velkasi kerralla pois.

Lainojen yhdistäminen auttaa pitämään talouden tasapainossa ja helpottaa lainan takaisinmaksua, kun muistettavanasi on enää yhden luoton eräpäivä.

Usein myös yhdistelylainan korko on paljon maltillisempi mitä pikalainoissa. Suosittelemme kuitenkin ennen yhdistelylainan hakemista laskemaan kaikki nykyiset velat ja kulut yhteen. Näin varmistut, että yhdistelylaina on oikeasti edullisempi ja järkevämpi ratkaisu.

MyLender palvelut

MyLender Onlinen kautta voit helposti tutkia asiakassivustoasi. Asiakassivuilta näet lainasi tiedot, voit hakea lainan korotusta, tehdä tarvittavia muutoksia lainaasi tai hakea lyhennysvapaata.

MyLenderin avulla voit hakea yksinkertaisesti ja nopealla hakuprosessilla lainaa jopa 30 000 euroa. Täyttämällä maksuttoman ja ei-sitovan hakemuksen voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Millaisia ovat MyLenderin tuotteet ja palvelut?

MyLenderin kautta saat alustavat lainapäätöksen välittömästi ja voit saada enimmillään lainallesi 12 vuoden takaisinmaksuajan sekä edullisen korkotason.

Lainaa on mahdollista hakea joko yksin tai vaihtoehtoisesti rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija parantaa hyväksytyn päätöksen saamista ja todennäköisesti saat suuremman lainan helpommin. MyLender on suomalainen yritys ja he palvelevat asiakkaitaan tehokkaasti sekä ystävällisesti.

MyLenderin korkotaso määräytyy hakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella ja halutessasi voit hakea yhdistelylainaa, maksuvapaata kuukautta, laatia uuden maksusuunnitelman tai muuttaa lainasi kuukausierää.

Millaiset ovat MyLenderin tarjoaman kertaluoton korko ja kustannukset?

MyLenderin tarjoaman kertaluoton alhaisin korkotaso on 8,90 %. Korkeimmillaan lainan korko voi olla 20 prosenttia.

Vertaillessasi MyLenderin tarjoamien lainatarjouksien korkotasoa, suosittelen että kiinnität huomiosi todelliseen vuosikorkoon. Lainan todellinen vuosikorko kätkee sisälleen kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

MyLender esimerkkilaskelma: Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 9,17%, olettaen, että lainankorko on 7,0%, lainan avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 9€/kk ja maksuaika 7 vuotta. Luoton kokonaismäärä on korkoineen ja kuluineen 13 434,12€, josta 2678,12€ on korkokuluja, olettaen, että luotto maksetaan takaisin 84 tasaerässä 159,93€ kuukaudessa. Luoton nimelliskorko on 7,0%. Luottokustannukset ovat yhteensä 3434,12€.

Kaikki lainakustannukset eivät välttämättä sisällä avaus- tai tilinhoitomaksuja. Avausmaksu voi 0-150 euron väliltä. Tyypillisesti lainojen tilinhoitomaksut ovat 0-12 euroa kuukaudessa.

Lainan korkotasoa ei ole mahdollista määrittää ennen kuin olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen. Tarkka korkotaso määräytyy antamiesi tietojen pohjalta.

Jokaisella pankilla ja rahoitusyhtiöllä on omanlaiset lainanmyöntökriteerit. Lainan korkotasoon vaikuttavia tekijöitä ovat mm. haettu lainasumma, laina-aika, hakijan tulotaso, tulojen ja menojen välinen suhde, elämäntilanne, työsuhde ja nykyisten velkojen määrä.

Jos pankki arvioi, että sinun lainankantokykysi on keskivertoa parempi, niin voit saada hakemallesi lainalle paremmat ehdot sekä korkotason.

MyLender hinnasto: 

 2000 – 30 000 euron laina, takaisinmaksuaika 1-12 vuotta

 • Lainan avausmaksu 0-150 €
 • Lainan tilinhoitomaksu 0-9€/kk
 

MyLenderi hyväksyy yhdisteltäviksi lainoiksi kulutusluoto, pikavipit, osamaksut, luottokorttivelat ja pankkilainat.

Palveluhinnasto:

 • Lainan korotuspalkkio: 49-99€
 • Kuukausierän muuttaminen: 5€
 • Lyhennysvapaa kuukausi: 5€
 • Huomautusmaksu viivästyneistä maksuista: 5€/huomautus
 • Asiakkaan muuttuneen yhteystiedon hankkiminen: 15€/kerta
 • Korko- tai saldotodistus kerran vuodessa 0€, seuraavat 70€/tunti/todistus tai vähintään 35€/todistus
 

Asiakkaan pyynnöstä tehtävä kirjallinen selvitys 70€/tunti tai vähintään 35€/selvitys

MyLender lainatarjouksien kilpailuttaminen ja vertaileminen

Ikinä ei kannata ottaa vastaan ensimmäistä lainatarjousta. Jos kyseessä on isolla lainasummalla varusteltu kulutusluotto, kilpailutuksen tärkeys kasvaa.

On hyvin mahdollista, että voisit saada vastaavan lainan edullisemmin joltain toiselta lainantarjoajalta.

Voit myös käyttää ilmaista kilpailutuspalvelua, joka kilpailuttaa puolestasi MyLenderin ja useamman muun toimijan lainatarjoukset.

MyLenderin hakemuksen sijaan suosittelemme, että lähetät lainahakemuksesi Omalaina.fi-palvelulle kilpailutettavaksi.

Omalainan avulla saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia. Palvelun avulla pääset vertailemaan MyLenderin lainatarjouksien lisäksi myös useiden muiden toimijoiden tarjouksia.

Alapuolelta löydät Omalainan kattavan yhteistyökumppanuuslistauksen.

Omalaina yhteistyökumppanit

Käyttämällä Omalainan kilpailutusta, säästät ajan lisäksi myös rahaa, jos esimerkiksi joku muu pankki tarjoaakin paljon edullisemman lainavaihtoehdon.

Vaikka mikään saamistasi lainatarjouksista ei vastannut odotuksiasi, voit hylätä ne kaikki ilman, että siitä koituu ylimääräisiä kustannuksia.

Omalaina on yksi verkon tunnetuimmista ja luotettavista lainanvälittäjistä. Se on vuosien saatossa kerännyt itselleen tyytyväisiä asiakkaita.

Omalaina lähettää hakemuksesi MyLenderin lisäksi mm. seuraaville toimijoille: Ferratum, Resurs Bank, Bigbank, Avida.

MyLenderin lainanhakuprosessi on helppo, nopea ja luotettava

MyLenderin lainanhakuprosessi on erittäin simppeli. Voit hakea lainaa täysin verkon välityksellä ja saat lainatarjoukset sähköisesti.

Palvelun lainanhakuprosessi tapahtuu seuraavanlaisesti:

 1. Siirry MyLenderin verkkosivustolle
 2. Täytä lainahakemus (valitse myös, jos tarkoituksenasi on hakea lainaa yhteishakijan kanssa)
 3. Saat lainapäätöksen välittömästi – Täytettyäsi lainahakemuksen, MyLender antaa sinulle alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisen lainapäätöksen saat sen jälkeen, kun olet lähettänyt kaikki tarvittavat liitteet. Saat liitteiden lähettämisestä toimintaohjeet sähköpostiisi sen jälkeen, kun olet täyttänyt hakemuksen.
 4. Rahat nopeasti tilille – Siirry allekirjoittamaan lainasopimus. Ennen lopullista lainapäätöstä, MyLender tarvitsee sinulta tulotositteen. Lopullinen päätös lähetetään sähköpostiisi. Saat myös sähköpostilla tiedon, kun maksusuoritus on kirjattu maksuun.
 

Palvelu tarvitsee palkansaajilta kopion edellisestä palkkalaskelmasta sekä veroilmoituksen erittelyosasta. Lainaa hakevan yrittäjän tulee lähettää tuloslaskelma ja viimeisin tilinpäätös joka sisältää taseen.

Eläkeläisen taas puolestaan tulee lähettää kopio eläkepäätöksestä. Löydät kaikki tarvittavat lisätiedot liitteiden lähettämisestä MyLenderin verkkosivuilta.

Mylender lainanhakuprosessi

Kuka voi hakea lainaa MyLenderin kautta?

MyLenderin kautta pystyt hakemaan lainaa, kunhan täytät seuraavat palvelun asettamat minimivaatimukset:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Vakituinen osoitteesi on Suomessa
 • Säännölliset bruttotulosi ovat vähintään 1000€/kk
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasi
 • Luottotietosi ovat puhtaat
 

Voit olla joko palkkatöissä, yrittäjä tai eläkkeellä. Palvelu ei myönnä lainaa työttömälle tai opiskelijalle.

Ennen lainahakemuksen hyväksymistä luottotietosi ja muut tiedot haetaan Suomen Asiakastieto Oy:n järjestelmästä. Tämän avulla MyLender saa kokonaiskuvan siitä, miten olet hoitanut raha-asiasi.

Käyttämällä lainanvälittäjää, saat myös niiden rahoituslaitoksien tarjoukset, joilla on MyLenderiä löyhemmät ehdot.

MyLenderi tarjoaa myös maksuvapaata

MyLender maksuvapaa on tarkoitettu paikkaamaan esimerkiksi taloudellisesti tiukempia kuukausia. Palvelun tarjoamaa lyhennysvapaata on mahdollista hakea ilman lisämaksua.

MyLenderin maksuvapaata voit hakea Online-palvelusta. MyLender online -palvelun avulla voit myös hallinnoidan lainaasi liittyviä asioita. Näet sieltä myös lainasi tiedot ja voit hakea sen avulla myös lisälainaa, muuttaa eräpäivääsi tai hakea kuukausierän muutosta.

Minkälainen on MyLenderin kanta-asiakkuus?

MyLenderin kanta-asiakkaana käytössäsi on kätevä Online-palvelu. Palvelun avulla pystyt tarvittaessa korottamaan lainaasi, nostaa rahaa tilillesi tai ottaa käyttöösi muita palveluita.

Halutessasi voit siis esimerkiksi muuttaa lainasi eräpäivää, maksuerää tai hakea lyhennysvapaan kuukauden.

MyLenderin kanta-asiakkaana pääset käsiksi rahanarvoisiin etuihin ja saat loistavia tarjouksia.

Online-palvelussa pystyt helposti hoitamaan sopimukseesi liittyviä asioita missä ja milloin tahansa. Pääset kirjautumaan palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Mylender online-palvelu

Mikä yritys omistaa MyLenderin?

MyLenderin taustalla on kokeneita rahoitusalan ammattilaisia. Palvelun tavoitteena on kasvaa keskeiseksi toimijaksi Suomessa. MyLender on perustettu vuonna 2015 ja sen merkittävänä omistajana on kansainvälinen JZ International Ltd.

MyLender Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin.

MyLender asiakaspalvelu ja yhteystiedot 

MyLenderin asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse tai sähköpostilla.

 • Puhelin: 0800 92202 (Avoinna ma-pe 9-16)
 • Sähköposti: lainahakemus@mylender.fi
 • Osoite: Pohjoisesplanadi 35 E, 00100 Helsinki (ei asiakaspalvelua)

MyLender asiakkaiden kokemukset ja meidän yhteenvetomme

Kirjoittaessani tätä tietopankkia, löysin verkosta MyLender positiivisia sekä negatiivisia kokemuksia.

Usein asiakkaat jakavat yrityksestä negatiivisia arvosteluja, jotka pohjautuvat esimerkiksi asiakkaan saamaan huonoon korkotasoon tai kohtuuttoman korkeaan hinnoitteluun. Huono korkotaso tai korkea hinnoittelu taas voi johtua hakijan heikosta taloudellisesta tilanteesta.

MyLender on saanut negatiivisten kokemuksien lisäksi myös paljon kiitosta. Se taas puolestaan tarkoittaa sitä, että MyLender on kokeilemisen arvoinen rahoituslaitos.

Seuraavaksi näet poimintojani MyLender asiakkaiden kokemuksista:

”Etsin lainaa netistä ja löysin MyLenderin. Sain välittömän päätöksen hyväksynnästä ja maksun tililleni muutamassa tunnissa. Suosittelen MyLenderiä ehdottomasti vakuudettoman lainan hakemiseen.”

”Hain MyLenderin kautta 15 000 euron yhdistelylainaa. Kokemus oli hyvä, pavelu ystävällistä ja maksu tililleni tuli nopeasti. Voin suositella My Lenderiä ja niin tulen tekemäänkin.”

”Miellyttävä ja yllättävän nopea lainan hakuprosessi. Tein hakemuksen aamulla ja saman päivän iltapäivällä rahat olivat tililläni. Voi mikä helpotus, kiitos My Lenderille avusta.”

”Olen ollut My Lenderin asiakas jo vuosia, ja palvelu on aina toiminut ilman ongelmia. Erityisesti pidän suomalaisesta asiakaspalvelusta ja totta kai edullisesta hinnoittelusta.”

Löydät myös hakukoneista MyLender Suomi24 arvosteluja ja kokemuksia. Itse en kuitenkaan välttämättä tekisi johtopäätöksiä pelkästään näiden keskustelujen perusteella.

MyLenderin palvelua käyttäneet asiakkaat ovat erityisesti kehuneet joustavaa takaisinmaksuaikaa, helppokäyttöisiä verkkosivuja ja simppeliä lainahakemusta.

Plussaa palvelu saa siitä, että se tarjoaa asiakkaille maksuttoman asiakaspalvelun puhelimitse.

Miinusta se taas saa siitä, että lainojen minimikorkotaso on aika korkea. Kaikilla ei välttämättä ole edes mahdollisuutta saada lainaa 8,9% minimikorolla.

Korkotaso on aina asiakaskohtainen ja se määräytyy pankin tekemän luottoanalyysin mukaan.

Yhteenvetona voin todeta, että MyLender on tutustumisen arvoinen palvelu. Jos kuitenkaan yksi lainatarjous ei ole riittävä, niin suosittelen käyttämään Omalainan ilmaista lainojen kilpailutusta. Omalainan kilpailutettavien lainojen joukossa voi olla jopa paljon edullisempia vaihtoehtoja.

Mylender arvostelut

MyLender usein kysytyt kysymykset

Lopuksi halusin vielä tiivistää tähän osioon kaikki yleisimmät MyLenderistä esitetyt kysymykset sekä vastaukset.

Mitkä ovat palvelun asettamat lainavaatimukset?

Jotta voit saada lainatarjouksen MyLenderiltä, tulee sinun täyttää palvelun asettamat minimivaatimukset.

Voit käyttää palvelua, kunhan olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, vakituinen osoitteesi on Suomessa ja olet joko työsuhteessa, yrittäjä tai eläkeläinen. MyLenderin minimi-ikäraja on 18 vuotta.

Sen lisäksi bruttotulosi tulee olla säännölliset vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Palvelun tekee lainapäätöksen kokonaisarvioinnin pohjalta. Siihen vaikuttaa edellä mainittujen minimivaatimuksien lisäksi myös kaikki lainanhakuhetkellä saadut tiedot.

Miten voit muuttaa MyLender hakemusta tai perua sen?

Voit muuttaa lainahakemusta tai peruuttaa sen ottamalla yhteyttä MyLenderin asiakaspalveluun joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot yläpuolelta olevasta ”MyLender asiakaspalvelu ja yhteystiedot” -kohdasta.

Minulla on jo MyLender laina. Voinko hakea lisälainaa?

Jos olet hoitanut lainasi hyvin, voit tehdä nostoja ja hakea MyLender lainan korotusta. MyLender on asiakkaisiin yhteydessä, kun tämä mahdollisuus aktivoituu.

Haluan peruuttaa MyLender lainani. Miten se onnistuu?

Lainansaajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus ilmoittamalla siitä kirjallisesti 14 päivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on hyväksytty ja myönnetty lainan määrä on maksettu lainansaajan pankkitilille.

Ilmoitus peruuttamisesta tulee tehdä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla tai postitse. Ilmoituksessa tulee olla hakijan henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta sekä hakijan kokonimi.

Onko MyLenderin käyttäminen turvallista?

MyLender on luotettava ja turvallinen lainapalvelu. Yhtiö on myös rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin.

Minkälaista lainaa voin saada MyLenderin kautta?

MyLenderin kautta voit saada vakuudetonta 2000 – 30 000 euron kertalainaa. Lainan takaisinmaksuajaksi voit valita joustavasti 1-12 vuotta.

Millainen on MyLenderin kautta haettavan lainan korkotaso?

MyLenderin kautta voit hakea lainaa, jonka korkotaso on 8,9-20 % väliltä. Huomioithan, että korkotaso on asiakaskohtainen ja et välttämättä saa lainallesi pientä mahdollista korkoa.

Voinko yhdistää lainani MyLenderin avulla?

Kyllä voit! MyLenderin kautta voit hakea yhdistelylainaa, jonka avulla voit maksaa aikaisemmat pikalainat, osamaksut, kulutusluotot tai luottokorttivelat.

Usein yhdistelylainan korkotaso on huomattavasti maltillisempi mitä pikalainoissa.

Maksaako MyLenderin hakemuksen täyttäminen jotain?

MyLenderin lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista. Voit siis esimerkiksi tarkistaa voisitko saada palvelun kautta edullisen ja kilpailukykyisen koron.

Miten MyLender laina maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain ja saatavilla oleva takaisinmaksuaika vaihtelee 1 vuodesta 12 vuoteen asti. Palvelun kautta saatava korkotaso määräytyy haetun lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Tarvittaessa lainan eräpäivää on mahdollista muuttaa MyLender omat sivut – palvelun avulla ja eräpäivän muuttamisesta peritään 5 euroa. Vaihtoehtoisesti eräpäivän voi muuttaa soittamalla asiakaspalveluun, jolloin muutoksesta peritään 24 euron maksu.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti