Lainaa ulkomailta - huomioi nämä asiat

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Oletko kyllästynyt hylättyihin lainapäätöksiin ja monimutkaisiin prosesseihin suomalaisissa lainoissa? Oletko harkinnut lainan hakemista ulkomaisista pankeista?

Lainan hakeminen ulkomailta kuulostaa mahdottomalta, mutta ei se sitä ole. Itse asiassa moni tällä hetkellä Suomessa toimiva luotonantaja on peräisin ulkomailta, kuten esimerkiksi Norjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Virosta.

Me annamme omat vinkkimme lainaan ulkomailta, jotta sinä et hae rahoitusta epäluotettavalta rahoittajalta.Siitä huolimatta kannattaa aina tarkistaa, että valitsemasi luotonantaja on turvallinen ja luotettava. 

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • Lainaa ulkomailta – koska se on hyvä ratkaisu?
 • Laina ulkomailla toimivasta pankista
 • Suomessa toimivat ulkomaiset lainanmyöntäjät
 • Lainaa Norjasta
 • Lainaa Saksasta
 • Lainaa Virosta
 • Lainaa Ruotsista
 • Lainaa Tanskasta
 • Espanjalaiset lainantarjoajat
 • Lähetä yksi lainahakemus ja kaikki nämä palvelut vastaavat
 • Lainaa ulkomailta – UKK

Lainaa ulkomailta - koska se on hyvä ratkaisu?

Monesti suomalaiset ajattelevat jostakin syystä, että ulkomailta haettu laina on edullisempi kuin Suomessa. 

Toisinaan tämä pitää paikkansa, mutta harvemmin edullisempaa lainaa myönnetään rajan taakse.

Lainan hakemisessa ulkomailta on aina riskejä, saatat joutua huijarin kynsiin tai lähettää tietosi epäluotettavalle toimijalle, joka myy ne eteenpäin.

Siksi me halusimme kirjoittaa tästä aiheesta, jotta sinun ei tarvitse joutua huijatuksia ja saat haettua haluamasi lainan ulkomaiselta rahoitusyhtiöltä.

Osa lainanhakijoista käyttää ulkomailta lainaa viimeisenä oljenkortena, kun Suomessa luottotiedot ovat menneet ja maksuhäiriömerkinnät puskevat päälle.

On osittain totta, että jotkut luotonantajat Suomen ulkopuolella saattavat myöntää lainaa myös Suomessa “luottokelvottomiksi” katsotuille.

Ennen kun päätät hakea lainaa ulkomailta, kilpailuta vielä suomalaiset pankit viimeisen kerran ja katso saatko sopivaa lainaa.

Nykyään myös suomalaiset lainankilpailuttajat tarjoavat ulkomaisia rahoitusyhtiöitä, sillä he ovat laajentaneet yhteistyökumppanuuksiaan.

lainaa ulkomailta

Laina ulkomailla toimivasta pankista

Tässä kohtaa olet todennäköisesti tehnyt päätöksen lainan hakemisesta ulkomailta. Käydään tässä läpi mistä maasta löytyy mitäkin lainapalveluita joilta uskaltaa hakea lainaa.

Esimerkiksi Euroopan alueella lainan ulkomaisesta pankista uskaltaa kyllä hakea, koska lähes kaikki ovat poikkeuksetta valvonnan alaisia.

Muistutuksena, että emme ole vastuussa jos päätät hakea lainaa ulkomailta yhtiöltä, joka ei ole rekisteröity Suomeen. 

Ulkomailta lainaamisessa piilee aina riskejä ja tämän kirjoituksen tarkoituksena on auttaa sinua välttämään niitä.

Kauhutarinoita ulkomailla toimivista huijarifirmoista löytyy pilvin pimein. Jos päätät lähteä itse seikkailulle etsimään sopivaa lainaa, muista ainakin edes lukea ehdot huolellisesti läpi.

Jos yritys on vähemmän tunnettu tai siitä ei löydy nopealla etsinnällä muuta tietoa, on siinä todennäköisesti jotakin hämärää.

Suomessa toimivat ulkomaiset lainanmyöntäjät

Suomessa toimivat ulkomaille rekisteröidyt yhtiöt toimivat Suomen lain valvonnan alaisena ja kuuluvat myös Etelä-Suomen aluehallintoviraston vaikutuspiiriin, joka tarkoittaa että kaikki ulkomaiset lainanmyöntäjät Suomessa noudattavat vastuullista luotonantoa, ammattieettisiä käytäntöjä ja toimivat lain puitteissa.

Suosituksemme onkin, käyttää ulkomaalaista lainapalvelua, jolla on toimintaa tai tytäryhtiö Suomessa.

Listasimme tähän alapuolelle kaikki sellaiset yhtiöt, joiden alkuperämaa ei ole Suomi, mutta toimivat Suomessa.

Nämä listauksessa esiintyvät digipankit toimivat Suomessa, Suomen lainsäädännön alaisuudessa. 

Jos haet lainaa ulkomailta, kokeile ensin hakea lainaa näiltä luotettavilta toimijoilta.

Lainaa Norjasta

Norjalaisista lainapalveluista voimme lämpimästi suositella Bank Norwegiania, Komplett Bankia ja Lendoa jotka ovat myös Suomessa saavuttaneet vakituisen aseman yksityisinä lainanmyöntäjinä.

Lendo on näistä ainoa lainojen kilpailutusta tarjoava yhtiö, joka on verrattavissa hyvin samankaltaiseen suomalaiseen yritykseen OmaLainaan.

Bank Norwegian puolestaan on kaikkein suosituin rahoitusyhtiö koko pohjoismaissa ja on mittakaavaltaan suurin yritys, joka tarjoaa kuluttajaluottoja pohjoismaissa.

Norja on vahvasti tullut näkyväksi Suomen lainamarkkinoilla viimeisten vuosien aikana. Jostakin syystä he pystyvät tarjoamaan jopa edullisempia lainoja kuin suomalaiset pankit.

Lainaa Saksasta

Valitettavasti Suomessa ei tällä hetkellä toimi yhtäkään saksalaista pankkia tai rahoituslaitosta. 

Voit sen sijaan hakea lainaa esimerkiksi Suomessa toimivista norjalaisista tai ruotsalaisista pankeista. 

Lainaa Virosta

Virolaiset pikavippifirmat ovat aina olleet legendaarisessa maineessa, etenkin pienituloisempien tai vähemmän luottokelpoisien ihmisten keskuudessa.

Jotkut lainaajat ovat raportoineet, että Virosta voisi saada lainaa jopa ilman luottotietoja. Emme kuitenkaan löytäneet tarkempia perusteluja väitteelle.

Virolaisista lainafirmoista tunnetuimpia ovat Bigbank ja Bondora joista Bigbank on perinteinen digipankki ja Bondora vertaislainapalvelu, jossa lainataan sijoittajien omia rahoja.

Lainaa Ruotsista

Myös ruotsalaiset ovat rantautuneet Suomen lainamarkkinoille norjalaisten tapaan. Ryminällä, edullisilla lainoilla ja ennen kaikkea joustavilla ehdoilla.

Tunnettuja Suomessa toimivia ruotsalaisia rahoitusyhtiöitä ovat pikalainaa ulkomailta tarjoava Credigo ja perinteiset digipankit Svea, Swedbank ja Resurs Bank.

Ainakin autoja sai tuotua edullisesti Ruotsista vuosia takaperin, ehkä nyt sama temppu on toteutumassa lainojen suhteen. Mene ja tiedä, kokeilemalla se selviää.

Lainaa Tanskasta

Löysimme yhden hyvin hiljaisessa maineessa olevan rahoituspalvelun joka toimii Suomessa ja on juuriltaan Tanskalainen. 

Kyseinen yhtiö on Lunar Credit, josta voi hakea pienempään tarpeeseen pikalainoja edullisella, kilpailukykyisellä korolla.

Tanska ei kuitenkaan ole vielä merkittävästi näyttäytynyt Suomen lainamarkkinoilla, mutta katsotaan mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan.

Ehkä seuraava uusi läpimurto ovat juurikin tanskalaiset pankit.

Espanjalaiset lainantarjoajat

Näiden edellä mainittujen palveluiden lisäksi Suomessa on myös muutamia espanjalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. 

Näistä tunnetuimpia ovat esimerkiksi Santander, joka tarjoaa suomalaisille hakijoille vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroon asti. 

Lähetä yksi lainahakemus ja kaikki nämä palvelut vastaavat

Mitä jos kertoisimme, että voit yhdellä lainahakemuksella tavoittaa kaikki nämä edellä mainitut ulkomailla toimivat rahoitusyhtiöt ja pankit.

Se on mahdollista, sivustomme yläosasta löytyy lainavertailu, jossa on esiteltynä Suomen suosituimpia lainanvälittäjiä, jotka kilpailuttavat myös ulkomaiset pankit.

Sinä voit vain istua ja katsoa, kun lainatarjoukset saapuvat eteesi tarkasteltaviksi.

Mikään saamistasi lainatarjouksista ei ole sitova ja voit koska tahansa päättää olla hyväksymättä yhtäkään lainatarjousta. 

Voit saada tällä tavoin lainaa jopa pienemmällä korolla, kuin normaalisti hakemalla yksitellen jokaisesta näistä pankista.

Lainaa ulkomailta - UKK

Onko lainaa Virosta ilman luottotietoja mahdollinen? 

Todennäköisesti jos haet lainaa Virosta ja luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä, johtaa se automaattisesti kielteiseen lainapäätökseen. 

Entä vertaislaina ulkomailta?

Vertaislainaa voi hakea esimerkiksi tunnetun lainapalvelu Bondoran kautta. Jos kuitenkin haluat varmistua lainatarjouksen saamisesta, suosittelemme kilpailuttamaan lainat Omalainalla. 

Voinko saada lainaa ulkomailta ilman luottotietoja?

Jokainen etenkin Suomessa toimiva lainantarjoaja edellyttää hakijalta puhtaita luottotietoja, jonka takia lainaa ilman luottotietoja ei ole mahdollinen. 

Voiko ulkomailta ottaa lainaa?

Useat lainapalvelut tekevät yhteistyötä myös ulkomaisten lainanantajien kanssa. Lainan hakeminen on siis mahdollista ulkomailta. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti