Lainaa tänään - rahat tilille samana päivänä

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Etsitkö nopeaa rahoitusta? Tulit juuri oikeaan paikkaan, sillä hyvän ja nopean rahoituksen löytäminen on monelle kuluttajalle tärkein asia lainan hakemisessa. 

Tutustuimme eri lainapalveluihin, jotka lupaavat maksaa lainat käyttöön jo saman päivän aikana. Toisin sanoen, voit saada lainaa tänään ilman liitteitä.

Vertailussa esiintyvät lainapalvelut ovat Suomen nopeimpia. Kun haet lainaa nyt varmistat, että laina on tililläsi jo tänään.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Pikavippi samana päivänä
  • Kulutusluottoa samana päivänä
  • Joustoluotto samana päivänä
  • Mistä halvin laina?
  • Kaikkia esiteltyjä palveluita yhdistää seuraavat asiat

Pikavippi samana päivänä

On sanomattakin selvää, että pikavipit ovat maailman nopeimpia rahoitustuotteita, jotka perustuvat pelkästään siihen, että niiden hakeminen ja maksaminen on älyttömän nopeaa. 

Jos verrataan näitä pikalainoja muihin tuotteisiin huomataan, että hohto nopeudesta on jo hieman hävinnyt, sillä suurin osa lainapalveluista lupaa maksaa rahat tilille jopa saman päivän aikana. 

Itse asiassa jopa moni yrityslainoja tarjoava palvelu voi maksaa jopa satojen tuhansien eurojen luottoja samana päivänä kun lainahakemus on jätetty. Uskomatonta, eikö?

Lue myös: hätä lainaa netistä akuuttiin rahantarpeeseen

Lainaa tänään

Kulutusluottoa samana päivänä

Samana päivänä lainan saaminen kun sen hakeminen tuntuu uskomattomalta, mutta se on totta. 

Kaikki lainapalvelut jotka lisäsimme vertailuun on kerätty maksunopeuden mukaan. Kaikista lainapalveluista on mahdollista saada kulutusluotto samana päivänä lainahakemuksessa ilmoittamallesi tilille.

Lue myös: kulutusluotto vertailu auttaa löytämään nopea ja edullisen kulutusluoton

Joissakin tapauksissa on kuitenkin mahdollista, että lainan saamisessa voi kestää muutama päivä. 

Jos haluat varmistaa, että juuri sinä saat lainan saman päivän aikana tilille tarkista vielä luotonantaja kohtaiset tiedot. 

Koska vertailussa esiintyy myös lainan kilpailuttajia, voivat lainan maksunopeus ja maksuajat määräytyä luotonantajakohtaisesti.

Joustoluotto samana päivänä

Joustoluotto on yhtä nopea kuin mikä tahansa muu lainatuote. Joustoluotoissa on kuitenkin yksi poikkeus, joka on se että lainoja voidaan maksaa käyttöön myös yöllä.

 Ehtona on kuitenkin se, että lain mukaisesti ensimmäisen nostosuorituksen on tapahduttava kello 7 ja 23 välisenä aikana, jonka jälkeen vasta voi pikavippiä nostaa myös yö-aikaan.

Lue myös: joustoluottojen välillä on suuria eroja – vertaile joustoluotot

Joustoluottoja haetaankin juuri niiden joustavuuden takia. Joillakin saattaa oikeasti olla rahan tarvetta myös yö-aikaan varsinkin jos on vuorotyöläinen tai yö-työläinen.

Mistä halvin laina?

Halvimman lainan löytämiseen kannattaa käyttää apuna lainojen kilpailuttamista. Kilpailuttamalla lainat voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. 

Kilpailutukseen erikoistuneet palvelut siivilöivät markkinoilta sellaiset lainapalvelut, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle mahdollisimman edullisen lainan, jossa on tilanteeseesi sopiva korkotaso. 

Suosittelemme käyttämään kilpailutukseen erikoistunutta Omalaina.fi -palvelua, joka tekee tiivistä yhteistyötä lainamarkkinoiden suosituimpien ja tunnetuimpien palveluiden kanssa. Parhaimmillaan hakemuksesi voi tavoittaa jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen tarjoukset. 

Kaikkia esiteltyjä palveluita yhdistää seuraavat asiat

Kaikki esitellyt palvelut lukeutuvat Suomen tunnetuimpiin luotonantajiin ja lainayhtiöihin jotka ovat toimineet alalla jo kauan, siksi lainan hakeminen on täysin turvallista ja luotettavaa. 

Esitellyissä palveluissa on myös hyvä piirre se, että sinun ei tarvitse toimittaa erikseen liitteitä ja odottaa niiden manuaalista käsittelyä, sillä luottokelpoisuuden arviointi tapahtuu välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Laina tänään - UKK

Mistä vakuudeton laina heti tilille?

Lähes jokainen verkossa toimiva lainapalvelu pyrkii tarjoamaan asiakkailleen aina vakuudettomia lainoja, jotka on mahdollista saada tililli jopa saman päivän aikana. Pankista ja lainapalvelusta riippuen rahojen pitäisi näkyä tililläsi viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. 

Onko halpa laina heti tilille mahdollinen? 

Halpa laina on mahdollista saada tilille heti, etenkin jos haettava lainasumma on pieni. Hae lainaa nopeasti ja yksinkertaisesti Omalainan kautta. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti