Anyfin kokemuksia - katso rehellinen mielipide

Artikkeli päivitetty 10. Helmikuu, 2023

Anyfin perustamisen missiona oli auttaa ihmisiä kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta.

Tänä päivänä se tarjoaa useita erilaisia palveluita, joiden tarkoitus on auttaa sinua päivittäisessä taloudenhallinnassa sekä saamaan enemmän irti omasta taloudesta.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saat tarjouksen 30 muulta luotonantajalta, kun kilpailutat lainasi Omalainalla.

Tietoa Anyfinistä
Lainasumma
10 - 20.000€
Korko (alk)
3,95%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Anyfin taustatiedot

Anyfin -palvelu jälleenrahoittaa vanhat kalliit kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat.

Palvelun tarkoitus on siis auttaa maksamaan nämä pois yhdellä, edullisemmalla lainalla.

Anyfiniä käyttäneet asiakkaat ovat sanoneet palvelun olevan helppokäyttöinen ja toimivan myös älypuhelimella sekä tietokoneella.

Palvelu kertoo sivustollaan madaltaneen suomalaisten asiakkaiden luoton kustannuksia keskimäärin 41 prosenttia.

Palvelu kuulostaa erittäin houkuttelevalta, mutta mahtaakohan se ihan seistä sanojensa takana? Halusimme ottaa tästä ja monesta muusta askarruttavasta asiasta selvää.

Tästä kirjoituksesta löydät rehellisen mielipiteen Anyfin- palvelusta, siihen liittyvistä ehdoista ja loppuun keräsin vielä asiakkaiden jättämiä kokemuksia sekä arvosteluja.

Myöntääkö Anyfin lainaa?

Anyfinin toiminta ei perustu uusien lainojen myöntämiseen, vaan se jälleenrahoittaa vanhat lainat.

Palvelu ei siis maksa perinteisen lainanmyöntäjän tapaisesti rahaa tilillesi, vaan laina siirtyy Anyfinille ilman, että rahat käyvät tililläsi.

Anyfinin kautta voit saada jälleenrahoitusta 10 eurosta jopa 20 000 euroon asti.

Jälleenrahoituksen takaisinmaksuaika vaihtelee 2 kuukaudesta 10 vuoteen. Halutessaan lainan voi maksaa nopeamminkin takaisin.

Lainan nopeampi takaisinmaksaminen ei Anyfinin mukaan pidennä alkuperäistä laina-aikaa.

Palvelun avulla voit siis jälleenrahoittaa korkeakorkoiset osamaksusopimukset sekä kulutusluotot. Tämänkaltainen kulutusluotto voi olla mm. autolaina.

Kuka voi hakea lainaa Anyfinin kautta?

Halusin tehdä tämän Anyfin kokemuksia kirjoituksen, sillä mielestäni palvelun omilta sivuilta löytyy liian vähän tietoa. Palvelu sanoo olevansa läpinäkyvä, mutta se ei kyllä sivuston perusteella pidä paikkansa.

Sivustolla vain ilmoitetaan korkeakorkoisten lainojen ja osamaksujen koron madaltamisesta. Siellä ei kuitenkaan kerrota palvelun toiminnasta tai siitä, miten se käytännössä toimii.

Anyfin ei esimerkiksi tuo riittävän selkeästi esille vaatimiaan ehtoja. Löysin kuitenkin sivustolta kohdasta ”Anyfin.fi sivuston ehdot”, jossa kerrotaan, että palvelunkäyttäjän tulee olla vähintään 18-vuotias.

Ikävaatimuksen lisäksi käyttäjän luottotiedot tulee olla puhtaat.

Anyfinin pitäisi ehdottomasti lisätä sivustolleen selkeästi näkyville käyttäjältä vaaditut ehdot. Esimerkiksi en löytänyt sivustolta ollenkaan suuntaa antavaa korkohaitaria tai tietoja siitä kenen kanssa Anyfin tekee yhteistyötä.

Minkälainen on Anyfin yhdistelylainan korkotaso?

Anyfinin sivustolta löytyy ainoastaan korkolaskuri, johon asiakas voi täyttää lainasumman, koron, takaisinmaksuajan, kuukausikulut ja aloitusmaksun, jonka jälkeen alapuolelle ilmestyy Anyfinin todellinen vuosikorko, kuukausimaksu, korko ja kulut.

Esimerkiksi jos nykyinen lainasumma on 1000 euroa, korko 10%, laina-aika 12 kk, kuukausikulut 3,90 € ja aloitusmaksu 0 €. Tällaiselle lainalle Anyfin tarjoaa kuukausimaksuksi 91,90€, Todelliseksi vuosikoroksi 19,91 % ja korko sekä kulut olisivat 102,00€.

Sivustolla on myös kohta ”vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot”. Sitä klikkaamalla löytää lainojen tarkemmat korkotiedot.

Näissä tiedoissa Anyfin ilmoittaa, että lainan nimelliskorko on 3,95%-19,90%. Tämän lisäksi tilinhoitomaksut ovat 0-5€ kuukaudessa.

Anyfin tekee jokaiselle hakijalle riskiarvio, jonka takia oman korkotason saa tietää vasta hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Kannattaako lainat yhdistää Anyfin -palvelussa?

Pääpiirteittäin Anyfin -palvelu on hyödyllinen ja varmasti monelle asiakkaalle ehdoton.

Useilla Anyfiniä harkitsevilla asiakkailla voi herätä kysymys siitä, että onko Anyfin huijaus. Kyseinen palvelu ei ole huijausta, mutta joissain tapauksissa on olemassa myös parempia vaihtoehtoja.

Anyfin ei omien sanojensa mukaan tarjoa lainojen yhdistämistä. Usein sen tarjoama jälleenrahoituspalvelu sekoitetaan lainojen yhdistämiseen, sillä sen kautta saadut hyödyt ovat pitkälti samat mitä yhdistelylainassa, eli säästäminen korko- ja kokonaiskustannuksissa. 

Lainojen uudelleenrahoittamiseen tai järjestelemiseen kannattaa Anyfinin sijaan harkita kilpailutussivustoa.

Kokemuksien perusteella voisimme suositella Anyfinin sijaan juuri kyseisten kilpailutussivustojen käyttämistä.

Miksi kilpailutussivusto Anyfinin sijaan? 

 • Kilpailuttajien toiminta on läpinäkyvää
 • Kilpailuttaja yhdistää oikeasti kaikki lainat, kun taas Anyfin ainoastaan madaltaa korkotasoa
 • Kilpailuttaja yhdistää myös isommat lainat
 • Valittavanasi on pidempi takaisinmaksuaika
 

Ilmeisesti Anyfinin tarjoamassa jälleenrahoituksessa on mukana vain yksi yhteistyöpankki. Kun taas kilpailuttajalla yhteistyökumppaneita voi olla jopa 30.

Suuri yhteistyökumppanien määrä takaa paremmat mahdollisuudet saada useita lainatarjouksia kilpailukykyisellä korkotasolla.

Jos haluat Anyfinin sijaan yhdistää nykyiset lainasi, suosittelen sinulle Omalaina.fi-palvelua.

Omalaina on erikoistunut kilpailutukseen ja se tekee tiivistä yhteistyötä luotettavien pankkien sekä rahoituslaitoksien kanssa.

Palvelu on myös tuonut läpinäkyvästi ilmi sen kanssa yhteistyötä tekevät toimijat sekä tarjolla olevan korkotason.

Omalaina kilpailuttaa 100 – 60 000 euron lainat 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Tässä vielä kuva Omalainan kanssa yhteistyötä tekevistä palveluista:

Omalaina yhteistyökumppanit

Omalainan kautta tehtävä lainahakemus on nopea ja yksinkertainen. Sen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Tarjouksien pyytäminen on ilmaista eikä se sido vielä lainan ottamiseen.

Jos et saanut Omalainalta riittävän edullista lainatarjousta, voit päättää kilpailutuksen siihen eikä sinun ole pakko ottaa yhtäkään tarjousta vastaan.

Kilpailutukseen erikoistuneet palvelut ovat hyvä tapa alentaa nykyisiä lainakustannuksia sekä parhaimmillaan jopa korkotasoa.

Jos sait hyvän lainatarjouksen Omalainalta ja päätät ottaa sen vastaan, nopeimmillaan rahat maksetaan tilillesi saman päivän aikana.

Käytännössä kilpailutussivustojen toimintamalli on samankaltainen Anyfinin kanssa. Mutta kun Omalaina lähettää hakemuksesi niin usealle luotonantajalle, niin parannat mahdollisuuksiasi saada paljon edullisemman lainan nykyisten velkojesi maksuun.

Anyfin erottuu muista rahoituslaitoksista ainoastaan siten, että se mainostaa palveluaan lainakulujen alentajana. Se myös käyttää markkinointiin apuna sosiaalisenmedian vaikuttajia.

Anyfin ei ole mitenkään sen spesiaalimpi palvelu mitä muut. Sitä kannattaa enemmänkin pitää vain yhtenä potentiaalisena vaihtoehtona.

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada edullista järjestelylainaa, siirry täyttämään Omalainan nopea lainahakemus.

Omalainan hakemus ei sido sinua mihinkään, vaan voit kätevästi tarkistaa ilmaiseksi oman korkotasosi.

Jos saat palvelun kautta potentiaalisia lainatarjouksia, hyväksyä yhdistelylaina edullisimman korkotason perusteella. Korkotason lisäksi tarkista lainan kokonaiskustannukset, jotta varmistut siitä, että lainojen yhdistäminen on kannattavaa.

Onko Anyfin turvallinen?

Anyfinin käyttäminen on täysin turvallista. Epäilen kuitenkin hieman palvelun läpinäkyvyyttä.

Anyfin ei esimerkiksi kerro tarkemmin sivustollaan sitä kenen kanssa se tekee yhteistyötä. Eli mistä rahat tulevat tai mikä on lainan korko?

Palvelun toiminta on kuitenkin lähes identtinen mitä lainankilpailutussivustot eli palvelun taustalla on jokin pankki, joka myöntää mahdollisuuksien mukaan hakijalle edullisemman yhdistelylainan.

Mielestäni palvelu on yrittänyt brändätä toimintansa joksikin muuksi mitä se oikeasti on.

Anyfin lainahakemuksen täyttäminen

Anyfin saa plussaa yksinkertaisesta ja nopeasta lainahakemuksesta.

Palvelun lainanhakuprosessi tapahtuu seuraavanlaisesti:

 • Avaa Anyfin sovellus puhelimellasi tai selaimessa
 • Valitse listasta jokin ehdotetuista palveluista tai valitse muu lainanantaja
 • Ota kuva kaikista laskuista ja lataa ne hakemukseen
 • Ilmoita myös kuukausittainen bruttopalkkasi
 • Anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumero. Tämän lisäksi anna palvelulle lupa tarkistaa luottotietosi
 • Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, Anyfin maksaa puolestasi aikaisemmat velkasi pois
 • Kun kaikki velkasi on kuitattu, jatkossa maksettavanasi on yksi laina
 

Jos kyseessä on esimerkiksi luottokorttilasku, lähettämässäsi kuvankaappauksessa tulee näkyä nimelliskorko, velkasumma ja muut lainaan liittyvät kustannukset.

Huomioithan, että Anyfinin käyttäminen ei tarkoita sitä, että luoton tai luottokortin sopimus päättyisi automaattisesti.

Anyfin hakemus

Anyfin kokemuksia löytyy keskustelufoorumeilta sekä somesta

Mahdollisesti olet törmännyt esimerkiksi somessa Anyfinin mainontaan vaikuttajien toimesta.

Anyfin on tehnyt useamman somevaikuttajan kanssa yhteistyötä.

Näiden maksullisten mainosten lisäksi Anyfin kokemuksia löytyy myös useammilta arvostelusivustoilta.

Esimerkiksi useammat Anyfinin käyttäjät ovat jättäneet Trustpilot sivustolle omia kokemuksiaan sekä arvosteluja.

Tässä muutamia Anyfin kokemuksia ja arvosteluja, jotka löysin Trustpilot sivustolta sekä tunnetulta Suomi24 foorumilta:

Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua”

”Palvelu on helppo käyttää ja erittäin selkokielinen. Luin sopimustekstin läpi, ei piilota kuluja tai muutakaan lakijargonin keskelle. Teki mitä lupasi, eli madalsi luoton korkoa, erittäin nopeasti (n. 2 pankkipäivää hakemuksesta)”

”Nopeaa toimintaa ja kilpailukykyinen”

Joukkoon mahtuu myös muutamia negatiivisia palautteita:

Lainani hinta kasvoi yhteensä noin 400e ja asian selvittämiseen meni noin 5 kuukautta. Minkäänlaista hyvitystä tästä ei tullut ei edes hyvitystä menetetyistä koroista, joita jouduin maksamaan kuitenkin toiseen paikkaan koko ajan. Erittäin huono” 

”Todella ikävää, että mainostatte lainojen yhdistämistä ja että näin saat kuukausierät pienemmiksi ja rajaa olette nostanut 20 000e mutta silti en saa yhdistettyä kahta lainaa, jotka tekevät reilusti alle 20 000e. Koen todella ikäväksi tämän sillä nyt olen saanut apua vain yhden lainan lyhentämiseen, joka ei juurikaan ole lainojen yhdistämistä…”

Sehän on ihan itsestään selvää, että ei kaikki Anyfin-palvelua käyttäneet asiakkaat ole saaneet toivomaansa palvelua.

Useammat käyttäjät ovat myös kyllästyneet siihen, että Anyfin on tehnyt yhteistyötä melkein jokaisen tunnetun somevaikuttajan kanssa. Liiallinenkaan mainostaminen ei ole hyväksi.

Kuitenkin Anyfinin kaltaisille palveluille on kysyntää, sillä useilla suomalaisilla on kalliita luottokorttisopimuksia tai lainoja, joiden maksaminen tulee kalliiksi.

Anyfin trustpilot arvostelu

Entä mikä on meidän mielipiteemme tästä palvelusta? 

Vaikka Anyfin onkin kohtalaisen hyvä palvelu, mielestäni Anyfin ei ole se paras mahdollinen olemassa oleva palvelu.

Markkinoilla on olemassa sellaisia palveluita, jotka tarjoavat Anyfiniä edullisempaa yhdistelylainaa.

Tästä syystä suosittelen, että ennen yhdistelylainan ottamista vertailet tarjolla olevat vaihtoehdot.

Jos haluat saada mahdollisimman monta yhdistelylainatarjousta, suosittelen, että lähettäisit lainahakemuksen esimerkiksi Omalainalle.

Omalainan kautta tavoitat jopa 30 pankkia ja luotonantajaa. Tämänkaltaisten palveluiden avulla parannat lainamahdollisuuksiasi ja edullisen lainan löytäminen helpottuu.

Anyfinin taustalla operoi Anyfin AB filial i Finland

Anyfin taustalla operoiva yritys Anyfin AB filial i Finland on toiminut vuodesta 2019 lähtien. Kyseisen yrityksen toiminta tapahtuu Etelä-Suomen aluehallintoviraston alaisuudessa.

Anyfin-palvelun on perustanut Mikael Hussain, Filip Polhem ja Svea Perkmann.

Anyfin yhteystiedot:

 • Osoite: Bulevardi 21, 00120 Helsinki
 • Puhelin: +358 9 42458800 (arkisin 8.00 – 17.00
 • Sivustolla on myös Chat-palvelu, joka auttaa asiakkaita arkisin 8.00 – 22.00 ja viikonloppuisin 10.00 – 16.00
 • Sähköposti: hello@anyfin.fi

Anyfin UKK

Millainen on Anyfin perintä?

Jos velallinen ei maksa tai ole maksanut erääntynyttä velkaansa, velat voivat siirtyä perintään. Käytännössä sen tarkoitus on saada velallinen maksamaan velkansa vapaaehtoisesti. Velkoja voi suorittaa perinnän itse tai siirtää sen perintäyhtiölle.

Kuka voit käyttää Anyfin-palvelua?

Anyfin palvelua voi käyttää henkilö, joka on vähintään täysi-ikäinen puhtaat luottotiedot omaava. Näiden lisäksi hakijalla tulee olla tuloja.

Mikä on Anyfin sovellus?

Anyfin tarjoaa järkevää taloudenhallintasovellusta, jonka avulla oman talouden kontrolloiminen on helpompaa. Sovelluksen kautta pystyt mm. madaltamaan kulutusluottojesi korkoa ja halutessasi voit osallistua talouden bootcampiin. 

Minkälaista lainaa Anyfiniltä voi saada?

Anyfinin toiminta perustuu siihen, että pyrkii löytämään asiakkaalle edullisen järjestelylainan, joka käytetään aikaisempien velkojen maksuun.

Palvelun avulla pystyt yhdistämään aikaisemmat osamaksusopimukset, luottokorttilaskut tai pikavipit. Anyfiniltä voit saada enintään 20 000 euron järjestelylainaa.

Minkälainen on Anyfinin korkotaso?

Anyfin on ilmoittanut sivustollaan korkohaitariksi 3,95 – 19,95%. Koron lisäksi lainasta peritään kuukausittain tilinhoitomaksuja. Jos Anyfin ei pysty alentamaan lainojesi korkoa, jäät ilman lainatarjousta.

Palvelu antaa lainatarjouksen vain siinä tapauksessa, jos se on aikaisempia lainojasi edullisempi.

Tarkistaako Anyfin luottotiedot?

Anyfin tarkistaa jokaisen hakijan luottotiedot hakemuksen yhteydessä.

Onko Anyfin luotettava?

Anyfin on luotettava palvelu, mutta sen sijaan suosittelemme, että käytät lainojen kilpailutukseen erikoistunutta Omalainaa, jonka kautta voit saada huomattavasti edullisempia lainavaihtoehtoja. 

Mitä Anyfin maksaa?

Anyfinin omien sanojensa mukaan sovelluksen käyttäminen on maksutonta. Anyfin kertoo, että he tienaavat rahaa jälleen rahoittamiensa luottojen koroilla.

Mihi Anyfin perustuu?

Anyfinin tarjoaman palvelunsa avulla kuluttajat voivat hakea olemassa olevalle luotolleen edullisempaa korkoa.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti