lisää tuloja

Lisää tuloja - näin hankit lisää varallisuutta

Artikkeli päivitetty 3. Tammikuu, 2023

Pankkitilin avaaminen on nykyään helppoa kuin heinänteko. Parhaimmillaan uusi pankkitili on avattu muutamassa minuutissa ilman paperisotaa tai ylimääräistä byrokratiaa. 

Helpoiten uuden pankkitilin avaaminen onnistuu pankissa, jossa olet jo asiakkaana sillä sinun ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä liitteitä tai tietoja.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Tuntuuko sinustakin välillä siltä, että rahat loppuvat ennen aikojaan? Me keräsimme netistä löytyviä hyviä tapoja hankkia lisää tuloja. 

Löysimme tolkuttoman paljon materiaalia aiheeseen liittyen ja poimimme niistä parhaimmat.

Löysimme erilaisia keinoja lisätienesteihin joita voi alkaa ansaitsemaan heti ja pitkäntähtäimen lisätulostrategioita. Sen pidemmittä puheitta siirrytään suoraan asiaan.

Mistä lisää tuloja?

Internetti on pullollaan erilaisia rahan saanti vinkkejä ja muita oppaita, joista osa saattaa ensisilmäyksellä haiskahtaa huijaukselle ja varmasti näin onkin.

Siksi me testasimme itse ensin näitä toimiviksi todettuja keinoja, jotta et menisi halpaan ja voit aloittaa tilipussin kartuttamisen välittömästi.

Muista, että ansaitut lisätulot menevät verotuksessa sivutulojen mukaisesti jos ne ylittävät tietyn rajan. Voit lukea lisää sivutolojen verotuksesta Verottajan sivuilta.

Aloitetaan ensin helpoimmista keinoista joita ovat:

Tienaat enemmän kun teet pidempiä vuoroja

Riippuen työpaikasta sinulla voi olla mahdollisuus tehdä pidempiä työvuoroja jos neuvottelet työnantajasi kanssa ylimääräisistä tunneista. Tämä pätee niin myyntihommiin kuin muihinkin ammatteihin joissa ekstratunnit tietävät rahaa.

Lue myös: muita talousaiheisia blogikirjoituksia

Myy ylimääräisiä tavaroita

Sinulla on varmasti nurkissa tai varastossa lojumassa sälää josta olisit valmis luopumaan, varsinkin jos siitä maksetaan.

Verkossa toimivat ilmoituspalstat ja myyntisivustot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden käydä kauppa ylimääräisestä irtaimistosta.

Säästäminen ja sijoittaminen

Pitkäjänteisen säästämisen lopputuloksena lisätienistien tarve ei tule koskaan yllättämään. 

Jos yhdistät vielä säästämisen sijoittamiseen voit jopa ansaita merkittäviä lisätuloja vuosittain pääomatulojen muodossa.

Rahan saanti vinkit

Parhaimmat vinkit oikeasti rahan tekemiseen verkosta löytyvät alapuolelta. Voit ansaita oikeita lisätuloja vaikka se kuulostaakin monen korvaan uskomattomalta.

Seuraavaksi mainitut keinot vaativat täysi-ikäsyyttä tai ainakin vanhempien lupaa jotta niitä voi tehdä.

Maksetut kyselyt

Verkosta löytyy useita sivustoja jonne rekisteröitymällä saat päivittäin vastata kyselyihin eri yrityksiltä joista sinulle maksetaan hyvä korvaus.

Monet ovat ilmoittaneet tienanneensa tällä tavalla jopa 300 – 1000 euroa kuukaudessa ihan ylimääräistä rahaa.

Rahaa kirjoittamalla

Maksettujen kyselyiden tavoin verkossa voi ansaita myös kirjoittamalla. Voit joko itse julkaista omia E-kirjojasi esimerkiksi Amazonissa tai muissa verkkoalustoissa.

Tai voit vaihtoehtoisesti rekisteröityä palveluihin, joissa saat toimeksiantoja kirjoittaa tietyn sanamäärän aiheeseen liittyen.

Tämä kuitenkin vaatii pitkäjänteisyyttä ja hyvää kielitaitoa, jotta ulosanti on oikeasti palkan arvoista.

Tällä tavoin voi tienata, jopa lähes normaalin leipätyön verran jos on ahkera ja ammattitaitoinen kirjoittaja.

Nämä edellä mainitut keinot sopivat erinomaisesti esimerkiksi kotiäidille, jolla on ylimääräistä aikaa. Voit aloittaa heti ylimääräisen rahan tienaamisen verkossa näiden vinkkien avulla.

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti