lainaa autoa vastaan

Lainaa autoa vastaan

Artikkeli päivitetty 3. Tammikuu, 2023

Rahoitusvaihtoehtojen kirjo on laaja voit helposti hakea lainaa autoa vastaan netistä. Et tarvitse muita vakuuksia lainalle, sillä auto käy lainan vakuutena. 

Vaikka lainan hakeminen auto vakuutena onkin helppoa, se on silti huomattavasti kalliimpaa kuin kilpailuttaa esimerkiksi kulutusluotot.

Suosittelemme hakemaan lainaa vertailussa esitellyiltä lainapalveluilta sillä ne tarjoavat edullisempaa rahoitusta, joka maksetaan tilille jo tänään ja vieläpä ilman vakuuksia!

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Lainaa autoa vastaan heti

Lainaa voi helposti hakea myös omistusautoa vastaan. 

Jos haluat käyttää autoa lainan vakuutena ja silti maksaa enemmän kuin moni muu lainanhakija voit vapaasti valita sellaisen yhtiön joka tarjoaa tällaista autorahoitusta.

 Rahoituksen hintaan vaikuttaa kuitenkin auton arvon ja iän lisäksi myös hakijan ikä sekä tulot.

Lue myös: moottoripyörälaina on mahdollista saada osamaksulla

Auton tulee tietysti olla vakuutettu asianmukaisesti ja katsastettu (viimeisin katsastuspäätös ei saa olla vanha). 

Lainaa voidaan myöntää aina 50 prosenttiin asti ajoneuvon nykyisestä arvosta, joka tarkoittaa käytetyissä autoissa melko pientä lainapääomaa.

SAV-rahoitus Oyj myöntää lainaa autoa vastaan

SAV-rahoitus on yhtiö, joka on autolainojen pioneeri siinä suhteessa, että se myöntämille lainoille kelpaa auto vakuudeksi. 

On kuitenkin tiettyjä edellytyksiä joiden täytyy täyttyä: Hakijan tulee olla täysi-ikäinen eikä hänellä saa olla ilman luottotietoja. 

Lisäksi ajoneuvon on tietenkin oltava rekisteröity lainan hakijan nimiin ja hakijan on oltava vakituisessa työsuhteessa. On huomioitavaa myös, että ajoneuvoveron on oltava maksettu kokonaan.

Lue myös: lainavertailulla selvitä parhaimman rahoitusvaihtoehdon

Moni mieltää tämän tavan lainata parhaimmaksi mahdolliseksi tavaksi saada nopeaa rahoitusta, mutta se on tosiasiassa kuitenkin melko kallis verrattuna internetin muihin pikalainoihin. 

Laina saatavat voivat kuitenkin jäädä melko pieneksi jos auton markkinahinta arvotetaan alakanttiin. 

Voit joka tapauksessa kuitenkin pyytää lainatarjouksen jos haluat nähdä kuinka paljon lainaa saisit ja mihin hintaan, sillä tarjoukset eivät ole sitovia. 

Monet autoliikkeet käyttävät tätä rahoitusvaihtoehtoa esimerkiksi autojen vaihdossa.

Jos haluat lukea lisää SAV-rahoitus kokemuksia löydät niitä runsaasti internetin eri keskustelupalstoilta. 

Mikäli kiinnostuit voit vierailla heidän verkkosivustollaan ja olla suoraan yhteydessä heihin lisätietoja varten.

Autolaina ilman vakuuksia - suosituksemme

Suosittelemme kuitenkin pyytämään lainatarjoukset mahdollisimman monelta rahoitusyhtiöltä, joka onnistuu vaivattomasti autolainavertailussa esittelemissämme palveluissa

Sinun tarvitsee lähettää vain yksi lainahakemus ja saat pian hakemuksen lähettämisen jälkeen tarjouksen autolainastasi jopa yli 20 rahoitusyhtiöltä. 

Kustannusten tarkasteleminen on helppoa sillä tarjoukset on taulukoita siten, että pystyt vertailemaan esimerkiksi kokonaiskustannuksia, lyhennyseriä tai kuukausikustannuksia keskenään.

Sinua saattaa kiinnosta: hae vakuudeton venelaina heti tilille

Laina autoa vastaan on siis yksi parhaimmista tavoista saada pikarahoitusta heti, mutta ei se kuitenkaan halvinta ole ja lisäksi joudut antamaan autosi vakuutena. 

Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et maksa lainalyhennyksiäsi ajallaan voidaan vakuudeksi asettamasi auto lunastaa pois luottotappioiden korvaamiseksi.

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti