Moottoripyörälaina

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Moottoripyörä on monelle suomalaiselle se päivän kohokohta arjen keskellä. Moottoripyöriä on monenlaisia kuten on kuljettajiakin, jotkut tykkäävät erilaisista pyöristä. Toiset pitävät hienoista, toiset nopeista.

Suomessa talvetkin ovat muuttuneet niin leudoiksi, että moottoripyörä voi olla sopiva menopeli ympäri vuoden.

Me kuitenkin olemme täällä vertailemassa sinulle parasta moottoripyörälainaa. Sinä itse saat valita sekä rahoituksen, että pyöräsi me vain autamme sinut alkuun.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Lainaa moottoripyörään
  • Mistä edullinen rahoitus moottoripyörään?
  • Miten rahoittaa moottoripyörä järkevästi?
  • Moottoripyörän voi rahoittaa myös luottokortilla
  • Muista kokonaiskulut

Lainaa moottoripyörään

Koska moottoripyörä on osalle se juttu, halusimme laatia tämän kirjoituksen juuri heitä prätkä ihmisiä varten.

Moottoripyörät eivät ole pääosin yhtä kalliita kuin autot, mutta silti ne maksavat sen verran, että välttämättä säästöistä tarvittavaa rahaa ei löydy.

Kulutusluotto on sellainen lainamuoto, joka soveltuu niin autolainaksi kuin moottoripyörälainaksi. 

Edullinen pitkäaikainen kulutusluotto alhaisella korolla on paras mahdollinen tapa rahoittaa prätkä.

Jos tarvitse vain pienen lainasumman, voi olla että et tarvitse rahoitusta olleenkaan. Riippuen tietysti siitä, saatko kauppaan sovittua riittävän osamaksun seuraavaan palkkapäivään mennessä.

Sinua saattaa kiinnostaa: voinko saada lainaa autoa vastaan?

On joitakin tapauksia joissa moottoripyörä rahoitus 0% korolla on ollut mahdollinen. Sopimus on kuitenkin pitänyt sisällään muita pykäliä jotka pyyhkivät täysin hyödyn tästä 0 prosentin rahoituksesta.

Kilpailuttaminen on ainoa oikea keino saada moottoripyörä mahdollisimman halvalla.

 Listasimme kaikki Suomessa toimivat lainan kilpailuttajat jotka tarjoavat lainaa moottoripyörää varten.

Rahoitusta voi hakea jopa 60 000 euroon asti, mutta aikamoinen pyörä saa olla jos tuollaista rahoitusta siihen tarvitsee. 

Tyypillisimmät moottoripyörälainat ovat liikkuneet 5 – 15 000 euron kupeessa.

Mistä edullinen rahoitus moottoripyörään?

Nykypäivänä on useita lainapalveluita, joiden kautta on mahdollista saada rahoitusta moottoripyörän ostoon. Käydäänpäs seuraavaksi muutamia lainantarjoajia, jotka tarjoavat moottoripyörälainaa.

Santander moottoripyörä rahoitus

Santanderin kautta voit saada vakuudetonta rahoitusta moottoripyörän hankintaa varten 2000 – 50 000 euroa. Lainan korkotaso vaihtelee haetun lainasumman mukaan, mutta tyypillisesti se on 6,19 – 11,09 % väliltä. Voit saada moottoripyörälainallesi takaisinmaksuaikaa 2-15 vuotta.

Santanderin avulla voit saada myös joustoa lainasi takaisinmaksulle lyhennysvapaiden kuukausien avulla. Halutessasi voit myös lyhentää lainaasi yhdellä kertaa enemmän ilman lisäkuluja.

Svea moottoripyörä rahoitus

Svea tunnetaan tehokkaana ja yksilöllisiä ratkaisuja tarjoavana toimijana, jonka kautta voit saada perintään, reskontrahallintaan, maksuratkaisuihin ja rahoitukseen liittyviä palveluita. Svea helpottaa myös moottoripyörän hankintaa tarjoamalla rahoitusta ja se on erikoistunut myös rahoittamaan käytetyt moottoripyörät.

Svea rahoitus moottoripyörän hankintaa varten on mahdollista saada suoraan moottoripyöräliikkeestä oston yhteydessä.  

Nordea moottoripyörälaina

Nordean kautta voit hakea vakuudetonta moottoripyörälainaa 2000 – 50 000 euroa ilman avausmaksua. Lainahakemuksen tekeminen onnistuu verkossa Nordean pankkitunnuksia käyttäen. Lainasumma maksetaan tilillesi hyväksytyn luottopäätöksen ja lainanmyöntämisen jälkeen.

Moottoripyörälainallesi voit saada takaisinmaksuaikaa jopa 1-10 vuotta. Voit myös tehdä ylimääräisiä maksueriä tai maksaa luoton kokonaisuudessaan pois ilman lisäkuluja. Nordea tarjoaa myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Näiden edellä mainittujen palveluiden sijaan voit myös harkita kilpailuttavasi moottoripyörälainan Omalainan avulla. Omalainan kautta voit parhaimmillaan saada jopa 30 eri pankin lainatarjoukset vertailtavaksesi. Palvelun kautta voit kilpailuttaa 100 – 60 000 euron lainat maksuttomasti. Takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä.

lainaa moottoripyörään

Miten rahoittaa moottoripyörä järkevästi?

Moottoripyörän rahoittaminen on yhtä iso kysymys kuin auton rahoittaminen. Jotkut ottavat jopa lainaa sen verran, että saavat nämä molemmat yhdellä kertaa.

Paras tapa rahoittaa mikä tahansa ostos on kuitenkin omat säästöt. Omat säästöt eivät kasva kuluja, mutta säästäminen ei herkkua ole kenellekkään.

Järkevin tapa ilman säästöjä

Järkevin tapa rahoittaa moottoripyörä ilman säästöjä on lainaaminen. Lainojen kanssa on oltava tarkkana, sillä huolimattomasti haettu laina voi olla erityisen kallis.

Suosittelemmekin, että haet lainaa Omalainalta tai Rahalaitokselta, jotka tarjoavat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Tarjoukset eivät sido ja palvelu on maksuton, joten voit koska tahansa pyytää lainatarjoukset.

Jos sinulla on jo tietty moottoripyörä kiikarissa, kokeile kilpailuttamista heti ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset. Voi olla, että ajat jo tänään tai huomenna uuden prätkän kuumaan kesäpäivään 😉

Moottoripyörän voi rahoittaa myös luottokortilla

Luottokorttien käyttö lainojen korvikkeena on yleistynyt merkittävästi viime vuosina. Syynä ehkä lakimuutokset kuluttajaluottoihin.

Esimerkiksi Bank Norwegian tarjoaa luottokorttiinsa 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa luoton nostoille ja suurin luottomäärä on jopa 10 000 euroa.

10000 eurolla saa jo siistin prätkän jo uutenakin. Mikäli tehoja kuitenkin haikailee on hyvä varautua ostamaan käytetty pyörä tai pienempitehoinen uusi pyörä.

Oletko muuten harkinnut sähköllä toimivaa moottoripyörää? Edullinen ajaa ja erittäin tehokas, mutta maksimikilometrit jäävät kuitenkin vain 150 per latauskerta.

Lue myös: Miten rahoittaa veneen osto, onko venelaina hyvä ratkaisu?

Muista kokonaiskulut

Jos päätät rahoittaa moottoripyöräsi netistä haettavalla lainalla: pidä silmällä lainan kokonaiskustannuksia ja lainalyhennyksiä.

Liian suuret lainalyhennykset aiheuttavat stressiä ja kuormittavat omaa taloutta liikaa.

 Sovita siis lainasumma ja takaisinmaksuaika siten, että lainalyhennykset eivät vie yli 30 prosenttia kuukausittaisista nettotuloistasi.

Tiesitkö muuten, että Nordean ja Santanderin moottoripyörälaina on mukana myös OmaLainan kilpailutuksessa?

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti