Moottoripyörälaina

Moottoripyörä on monelle suomalaiselle se päivän kohokohta arjen keskellä. Moottoripyöriä on monenlaisia kuten on kuljettajiakin, jotkut tykkäävät erilaisista pyöristä. Toiset pitävät hienoista, toiset nopeista.

Suomessa talvetkin ovat muuttuneet niin leudoiksi, että moottoripyörä voi olla sopiva menopeli ympäri vuoden.

Me kuitenkin olemme täällä vertailemassa sinulle parasta moottoripyörälainaa. Sinä itse saat valita sekä rahoituksen, että pyöräsi me vain autamme sinut alkuun.

Lainasumma
100 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,19% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,25% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,56% – 20%

Lainaa moottoripyörään

Koska moottoripyörä on osalle se juttu, halusimme laatia tämän kirjoituksen juuri heitä prätkä ihmisiä varten.

Moottoripyörät eivät ole pääosin yhtä kalliita kuin autot, mutta silti ne maksavat sen verran, että välttämättä säästöistä tarvittavaa rahaa ei löydy.

Kulutusluotto on sellainen lainamuoto, joka soveltuu niin autolainaksi kuin moottoripyörälainaksi. Edullinen pitkäaikainen kulutusluotto alhaisella korolla on paras mahdollinen tapa rahoittaa prätkä.

Jos tarvitse vain pienen lainasumman, voi olla että et tarvitse rahoitusta olleenkaa. Riippuen tietysti siitä, saatko kauppaan sovittua riittävän osamaksun seuraavaan palkkapäivään mennessä.

Sinua saattaa kiinnostaa: voinko saada lainaa autoa vastaan?

On joitakin tapauksia joissa moottoripyörä rahoitus 0% korolla on ollut mahdollinen. Sopimus on kuitenkin pitänyt sisällään muita pykäliä jotka pyyhkivät täysin hyödyn tästä 0 prosentin rahoituksesta.

Kilpailuttaminen on ainoa oikea keino saada moottoripyörä mahdollisimman halvalla. Listasimme kaikki Suomessa toimivat lainan kilpailuttajat jotka tarjoavat lainaa moottoripyörää varten.

Rahoitusta voi hakea jopa 60 000 euroon asti, mutta aikamoinen pyörä saa olla jos tuollaista rahoitusta siihen tarvitsee. Tyypillisimmät moottoripyörälainat ovat liikkuneet 5 – 15 000 euron kupeessa.

lainaa moottoripyörään

Miten rahoittaa moottoripyörä järkevästi?

Moottoripyörän rahoittaminen on yhtä iso kysymys kuin auton rahoittaminen. Jotkut ottavat jopa lainaa sen verran, että saavat nämä molemmat yhdellä kertaa.

Paras tapa rahoittaa mikä tahansa ostos on kuitenkin omat säästöt. Omat säästöt eivät kasva kuluja, mutta säästäminen ei herkkua ole kenellekkään.

Järkevin tapa ilman säästöjä

Järkevin tapa rahoittaa moottoripyörä ilman säästöjä on lainaaminen. Lainojen kanssa on oltava tarkkana, sillä huolimattomasti haettu laina voi olla erityisen kallis.

Suosittelemmekin, että haet lainaa Omalainalta tai Rahalaitokselta, jotka tarjoavat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Tarjoukset eivät sido ja palvelu on maksuton, joten voit koska tahansa pyytää lainatarjoukset.

Jos sinulla on jo tietty moottoripyörä kiikarissa, kokeile kilpailuttamista heti ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset. Voi olla, että ajat jo tänään tai huomenna uuden prätkän kuumaan kesäpäivään 😉

Moottoripyörän voi rahoittaa myös luottokortilla

Luottokorttien käyttö lainojen korvikkeena on yleistynyt merkittävästi viime vuosina. Syynä ehkä lakimuutokset kuluttajaluottoihin.

Esimerkiksi Bank Norwegian tarjoaa luottokorttiinsa 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa luoton nostoille ja suurin luottomäärä on jopa 10 000 euroa.

10000 eurolla saa jo siistin prätkän jo uutenakin. Mikäli tehoja kuitenkin haikailee on hyvä varautua ostamaan käytetty pyörä tai pienempitehoinen uusi pyörä.

Oletko muuten harkinnut sähköllä toimivaa moottoripyörää? Edullinen ajaa ja erittäin tehokas, mutta maksimikilometrit jäävät kuitenkin vain 150 per latauskerta.

Lue myös: Miten rahoittaa veneen osto, onko venelaina hyvä ratkaisu?

Muista kokonaiskulut

Jos päätät rahoittaa moottoripyöräsi netistä haettavalla lainalla: pidä silmällä lainan kokonaiskustannuksia ja lainalyhennyksiä.

Liian suuret lainalyhennykset aiheuttavat stressiä ja kuormittavat omaa taloutta liikaa. Sovita siis lainasumma ja takaisinmaksuaika siten, että lainalyhennykset eivät vie yli 30 prosenttia kuukausittaisista nettotuloistasi.

Tiestikö muuten, että Nordean ja Santanderin moottoripyörälaina on mukana myös OmaLainan kilpailutuksessa?