Arkadia Rahoitus kokemuksia - lue perinpohjainen arvostelumme

Artikkeli päivitetty 5. Kesäkuu, 2023

Arkadia Rahoitus tunnetaan lainojen kilpailutussivustona, jonka kautta voit tehdä kilpailutuksen 2000 – 60 000 euron lainoihin.

Takaisinmaksuajaksi voit valita 1-15 vuoden väliltä. Arkadia Rahoituksella on jopa 20-30 luotonantajaa yhteistyökumppaninaan.Suuri yhteistyökumppaneiden määrä parantaa edullisen ja oikean lainan löytämistä. Otimme seurantaan Arkadia Rahoituksen toiminnan ja kokosimme tähän kattavan tietopankin, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot palvelun käyttämisestä. Lopusta löydät asiakkaiden antamia aitoja arvosteluja ja kokemuksia Arkadia Rahoituksesta.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Pyydä henkilökohtaiset lainatarjoukset Arkadia Rahoitukselta. Tarjousten pyytäminen vie vain muutaman minuutin, eikä sido ottamaan lainaa.

Tietoa Arkadia Rahoituksesta
Lainasumma
2000 - 60.000€
Korko (alk)
4,99%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Arkadia Rahoitus taustatiedot

Arkadia Rahoitus tarjoaa asiakkailleen maksuttoman lainojen kilpailutuksen useiden yhteistyöpankkien avulla. Se on saanut käyttäjiltään positiivista palautetta nopeasta ja selkeästä lainanhakuprosessista.

Se pyrkii parantamaan hakijoiden lainamahdollisuuksia tarjoamalla asiakkailleen useita tarjouksia. Arkadia Rahoitus on 100 % kotimainen palvelu.

Sillä on 4 markkinoiden tunnettua lainanvälittäjää ja jokaisella lainanvälittäjällä on jopa 20–30 luotonmyöntäjää yhteistyökumppaninaan. Arkadia Rahoituksen lainanvälittäjiin lukeutuu muun muassa Rahalaitos, Freedom Rahoitus, Omalaina.fi ja Rahoitu.fi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat nähtävillesi kaikkien niiden yhteistyökumppaneiden lainatarjoukset, joiden ehdot täytät.

Arkadia Rahoitus kokemuksia

Miksi hakisin lainan Arkadia Rahoituksen kautta?

Arkadia Rahoituksen tapaisia kilpailutussivustoja on kannattavaa käyttää, jotta voit saada useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta tarjouksia.

Kaikkien lainantarjoajien koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin vaihteluita. Tästä syystä lainan hakeminen kannattaa toteuttaa mahdollisimman monen eri luotonantajan kautta.

Mitä jos voisitkin saada useita ei-sitovia lainatarjouksia vain yhden hakemuksen avulla?

Tämä skenaario on mahdollista digitaalisesti toimivien lainankilpailuttajien ansiosta. Tämän kaiken voit saada Arkadia Rahoituksen avulla.

Arkadia Rahoitus tarjoaa mahdollisuuden löytää markkinoiden alhaisimmat lainatarjoukset.

Mitkä ovat Arkadia Rahoituksen asettamat vaateet lainan saamiselle?

Arkadia Rahoitus on asettanut lainan saamiseksi muutamia vaateita, jotka tulee täyttää ennen palvelun käyttämistä. Voit hakea lainaa palvelun kautta, kunhan täytät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Omaat säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Luottotietosi ovat puhtaat
 

Jotkut Arkadia Rahoituksen kanssa yhteistyötä tekevät pankit ovat voineet asettaa tätäkin tiukemmat ehdot lainan saamiselle. Tästä seikasta ei kannata huolestua, sillä saat lainatarjoukset ainoastaan niiltä yhteistyökumppaneilta, joiden ehdot täytät.

Kilpailuta 2000–60 000 euron lainat Arkadia Rahoituksen avulla

Arkadia Rahoituksen tarjoama kilpailutussivusto on luotu auttamaan sinua lainanhaussa. Käyttämällä palvelua et joudu manuaalisesti lähettämään lainahakemusta jokaiselle pankille tai rahoituslaitokselle.

Arkadia Rahoitus ei toimi itse lainanmyöntäjänä, vaan se välittää sinun lähettämäsi lainahakemuksen yhteistyöpankeilleen. Palvelu kilpailuttaa vakuudettomat kulutusluotot 2000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee 1–15 vuoden väliltä etkä tarvitse lainan hakemiseen vakuuksia tai takaajia.

Hakemasi lainan voit käyttää mihin tahansa tarpeeseen. Useimmiten vastaavia kulutusluottoja haetaan auton ostamiseen, remonttiin tai muihin arkipäiväisiin hankintoihin.

Kulutusluoton lisäksi voit myös hakea palvelun kautta joustoluottoa. Tililuotto on toiminnaltaan samankaltainen kuin luottokortti. Sen avulla pystyt tekemään nostoja tarpeen mukaan oman luottorajan puitteissa.

Täyttämällä ilmaisen hakemuksen, voit parhaimmillaan säästää jopa tuhansia euroja koroissa ja kuluissa.

Kaikki Arkadia Rahoituksen yhteistyökumppanit ovat luotettavia ja vakavaraisia lainantarjoajia sekä heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti tarjoukset sähköpostiisi. Palvelun käyttäminen on maksutonta ja hakemus on ei-sitova, joten voit testata minkälaisen lainatarjouksen saat.

Palvelu pyrkii tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuksien mukaan lainaa pienellä korolla.

Lainahakemuksen tekeminen ja tarjouksien vertaileminen

Sivuston ansiosta lainan hakeminen on hyvin simppeliä. Tässä osiossa kerromme vaihe vaiheelta, miten lainanhakuprosessi tapahtuu ja miten pääset vertailemaan saamiasi tarjouksia.

Aloita lainan hakeminen Arkadia Rahoituksen sivustolta seuraavasti:

 • Siirry Arkadia Rahoituksen sivustolle
 • Valitse etusivulta löytyvästä taulukosta itsellesi tarvittava lainasumma ja takaisinmaksuaika
 • Tämän jälkeen sinut ohjataan varsinaiseen hakemuslomakkeeseen, johon täytät henkilötietosi, tulosi ja asumismenosi
 • Tuo hakemuksessa ilmi myös aikaisemmat lainasi ja ilmoita jos tarkoituksenasi on yhdistää lainat
 • Lähetä hakemuksesi eteenpäin kilpailutettavaksi
 • Saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi sähköpostiisi ja loput viimeistään 24 h kuluessa
 • Saatuasi kaikki tarjoukset, vertaa tärkeimpiä elementtejä keskenään ja hyväksy paras tarjous pankkitunnuksillasi
 • Jotkut pankit voivat pyytää lisäselvityksiä esimerkiksi tuloistasi. Tässä tapauksessa toimita vaaditut liitteet sähköisesti
 • Parhaimmillaan laina voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana
 

Kun teet lainavertailua, ota vertailun kohteeksi tärkeimmät elementit. Tärkein vertailunkohde on ehdottomasti todellinen vuosikorko, sillä se kätkee sisälleen kaikki lainaan liittyvät kulut.

Tämän lisäksi ota vertailuun mukaan myös kuukausierät ja lainojen kokonaiskustannukset. 

Arkadia Rahoitus tekee yhteistyötä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa

Kerrataanpas vielä! Eli Arkadia Rahoitus ei siis ole lainanmyöntäjä, vaan se toimii hakijan ja lainanantajan välikätenä. Palvelu siis toimittaa sinun täyttämäsi hakemuksen kilpailutettavaksi yhteistyökumppaneilleen.

Arkadia Rahoituksen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa: Nordax Bank, Resurs Bank, Instabank ja monta muuta luotettavaa toimijaa. Alapuolelta löydät päivitetyn listauksen kaikista Arkadia Rahoituksen yhteistyökumppaneista.

Lähettämäsi lainahakemus käy läpi erittäin suuren prosessin ennen kuin saat tietojasi vastaavat lainatarjoukset. Suuri yhteistyökumppaneiden määrä parantaa lainamahdollisuuksiasi ja parhaimmassa tapauksessa voit saada yhdellä kertaa useita tarjouksia vertailtavaksesi. 

Vastaavia hakemuksienvälittäjiä tulee markkinoille jatkuvasti. Esimerkiksi loistava vastaavanlaisen toimintatavan omaava Lendo on myös varteen otettava vaihtoehto.

Arkadia Rahoitus yhteistyökumppanit

Minkälainen on Arkadia Rahoituksen tarjoamien lainojen korko?

Arkadia Rahoituksen kautta voit saada kohtuullisen koron omaavia lainoja. Tarjottavien lainojen korko vaihtelee 4,99 % – 20 % väliltä. Lain mukaisesti lainaan liittyvät kulut voivat olla maksimissaan 150 euroa vuodessa.

Arkadia Rahoitus esimerkkilaskelma

Lainaan korkoon vaikuttaa suuresti sinun taloudellinen tilanteesi, sillä sen avulla pankit arvioivat lainankantokykysi. Tyypillisesti korko määräytyy sen mukaan, miten hyvin pankki arvioi sinun luottokelpoisuutesi.

Näiden vaikuttavien tekijöiden lisäksi lainan koolla on myös merkitystä. Usein iso laina ilman vakuuksia on matalakorkoisempi.

Jokaisella pankilla on omat toimintatavat hakijan luottokelpoisuuden arvioimiseen. Vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa hakijan ikä, työtilanne sekä tulojen ja menojen välinen suhde. 

Arkadia Rahoitus uudelleenrahoittaa myös nykyiset lainasi

Arkadia Rahoitus tarjoaa sinulle myös vanhojen kulutusluottojen, osamaksusopimuksien tai luottokorttivelkojen uudelleen rahoittamista. Voit siis kätevästi yhdistää lainasi ja saada yhden edullisemman lainan.

Palvelu tarjoaa tätä vaihtoehtoa jo hakemuslomakkeessa. Merkitse lainahakemukseen ne haluamasi lainat, jotka haluat jälleenrahoittaa.

Yhdistelylaina on saanut useilta sitä käyttäneiltä asiakkailta positiivista palautetta. Uudelleenrahoitus sisältää muun muassa seuraavia hyötyjä:

 • Isommalle lainalle on suurempi mahdollisuus saada matalampi korko
 • Kuukausittaiset maksut pienenevät
 • Säästät kuukausittaisissa lainanhoitokuluissa, kun maksettavanasi on vain yhden lainan tilinhoitomaksu
 • Oman talouden seuranta on helpompaa, kun kuukausieriä on vain yksi
 • Suuremmalle lainalle voidaan myöntää jopa 15 vuotta takaisinmaksuaikaa

Lainojen yhdistäminen on tällä hetkellä erityisen järkevää, kun useampien lainojen korot puolittuivat korkokaton myötä.

Perustuuko Arkadia Rahoituksen toiminta lainanvälittämiseen?

Kyllä perustuu. Käytännnössä kun täytät Arkadia Rahoituksen maksuttoman hakemuksen, niin palvelu toimittaa sen yhteistyökumppaneilleen. Saat lainatarjouksia vain sellaisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joiden ehdot täytät. 

Parhaimmillaan hakemuksesi voi tavoittaa jopa kaikkien yhteistyökumppaneiden tarjoukset, joka lisää tarpeisiisi vastaavan lainan löytämistä. Voit itse päättää otatko jonkin saamistasi tarjouksista vastaan. Lainatarjous kannattaa ottaa vastaan vain, jos se sisältää riittävän edullisen koron. Vaihtoehtoisesti voit myös jättää ottamatta lainaa vastaan, jolloin tarjoukset vanhentuvat tietyn ajan kuluessa. 

Onko Arkadia Rahoituksen tarjoama kilpailutus ilmaista?

Arkadia Rahoituksen tarjoama kilpailutus on asiakkaalle täysin ilmaista. Palvelu pystyy tarjoamaan sinulle maksuttoman kilpailutuksen, sillä se saa palkkionsa siltä luotonantajalta, jonka lainatarjouksen päätät hyväksyä.

Vaikka et hyväksyisi yhtäkään lainatarjousta, ei sinulta peritä kilpailutuksen tekemisestä ylimääräisiä kustannuksia.

Lainojenkilpailutussivustot ovat pankeille ja rahoituslaitoksille loistava tapa saada uusia potentiaalisia asiakkaita.

Onko palvelun käyttäminen turvallista?

Arkadia Rahoituksen käyttäminen on täysin turvallista ja sivuston toiminta tapahtuu suojatun SSL-salauksen alla.

Kaikki tietosi ovat siis täysin turvassa, ja hakemuksen käsittelee vain sellaiset kumppanit, jotka ovat luvanvaraisia lainanvälittäjiä.

Mikä yritys toimii Arkadia Rahoituksen taustalla?

Arkadia Rahoituksen taustalla toimii luotettava ja vakavarainen yhtiö Draivi Media Oy.

Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja se on erikoistunut auttamaan yrityksiä löytämään uusia asiakkaita verkosta. Yrityksen toimintaa on Suomen lisäksi myös muualla.

Arkadia Rahoituksen asiakaspalvelu auttaa asiakkaitaan sähköpostitse lainanhakuun liittyvissä ongelmatilanteissa ja kysymyksissä. Arkadia Rahoituksen puhelinnumeroa ei ole tiedossa, sillä asiakaspalvelu auttaa asiakkaita ainakin toistaiseksi vain sähköpostitse. 

Arkadia Rahoitus yhteystiedot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi

Arkadia Rahoitus arvostelut ja yhteenveto

Käytännössä Arkadia Rahoituksen toimintamalli on aika yksinkertainen ja helppo. Sen kautta pystyt kilpailuttamaan lainahakemuksesi useiden pankkien ja rahoituslaitoksien avulla.

Se hyödyntää palvelussaan useampaa lainanvälittäjää, jotta parhaan lainan löytäminen olisi helpompaa.

Useimmat palvelun käyttäjät tykkäävät Arkadia Rahoituksen konseptista. Sen käyttäminen ei sitouta sinua mihinkään. Voit itse päättää hyväksytkö vaiko hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Halusimme tuoda tähän osioon Arkadia Rahoituksen aitoja ja rehellisiä arvosteluja. Siitä syystä lähdimmekin tarkastelemaan verkosta löytyviä keskustelupalstoja ja arvostelusivustoja.

Nämä asiakkaiden jättämät arvostelut ovat todellisia ja aitojen ihmisten antamia kommentteja.

Huomasimme, että netin keskustelu- ja arvostelusivustoille on jätetty iso kasa hyviä kokemuksia Arkadia Rahoituksen käyttämisestä. Esimerkiksi Trustpilot sivustolle asiakkaat ovat antaneet Arkadia Rahoitukselle arvosanaksi ”Erinomainen” ja se on saanut 4,5 tähteä mikä on parempi kuin loistava. 

Palvelunkäyttäjät ovat todenneet, että Arkadia rahoitus on nopea, loistava, helppo ja tehokas palvelu.

Halusimme myös itse tarkistaa näiden arvosteluiden paikkaansa pitävyyttä ja testasimme palvelua. Huomasimme, että Arkadia Rahoituksen etusivu on hyvin selkeä, lainasumman ja takaisinmaksuajan valitsemien oli helppoa.

Tykkäsimme myös erityisen paljon siitä, että palvelu oli läpinäkyvästi ilmoittanut heti etusivulla lainan esimerkkilaskelman, joka sisälsi koron, tilinhoitomaksun ja muut lainaan liittyvät tärkeät elementit.

Tässä muutamia asiakkaiden jättämiä kommentteja Arkadia Rahoituksesta:

”Nopea ja tehokas palvelu!”

”Erittäin toimiva systeemi. Sain kilpailutettua tarjoukseni nopeasti ja helposti”

”Hakemuksen täytön jälkeen tuli lainatarjous aika nopeasti”

”Nopea ja helppo tapa selvittää eri lainat”

Otimme myös tähän arvosteluun mukaan Arkadia Rahoituksen plussat ja miinukset:

Arkadia Rahoitus plussat:

 • Nopea ja hyvä asiakaspalvelu
 • Useita luotettavia yhteistyökumppaneita
 • Selkeä hakemus
 • Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jopa sekunneissa
 

Arkadia Rahoitus miinukset:

 • Asiakaspalvelun tavoittaa vain sähköpostitse
 • Alhaisin kilpailutettava lainasumma on 2000 euroa

Usein kysytyt kysymykset Arkadia Rahoituksen käyttämisestä

Tarjoaako Arkadia Rahoitus vain vakuudetonta luottoa?

Arkadia Rahoituksen kautta pystyt kilpailuttamaan vain vakuudettomat lainat. Voit siis kätevästi saada lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti.

Voinko hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Voit hakea. Arkadia Rahoituksen kautta pystyt hakemaan lainaa yhteishakijan kanssa. Löydät tämän kohdan lainahakemuksesta. Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, tarvitset myös toisen osapuolen tiedot lainahakemukseen. Useimmat pankit tai rahoituslaitokset myöntävät helpommin ja pienemmällä korolla varustetun lainan, kun mukana on rinnakkaishakija.

Minkälaista lainaa Arkadia Rahoitus myöntää?

Arkadia Rahoituksen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Palvelun lainatuotteina toimii kulutusluotto, joustoluotto, pikalaina, yhdistelylaina, remonttilaina ja autolaina.

Kuka voi hakea lainaa Arkadia Rahoituksen kautta?

Voit hakea lainaa Arkadia Rahoituksen kautta, kunhan olet vähintään 20-vuotias. Sinulla tulee olla myös säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Mitä hyötyä Arkadia Rahoituksesta on minulle?

Arkadia Rahoitus on ilmainen palvelu, joka auttaa sinua selviytymään lainanhaussa. Palvelu hyödyntää toiminnassaan useita lainanvälittäjiä, jotta sinä löytäisit tarpeisiisi sopivimman lainan.

Muut kysymykset liittyen Arkadia Rahoitukseen:

Mistä saa lainaa heti tilille?

Lainan maksuaikatauluun vaikuttaa suuresti kyseisen lainapalvelun maksupolitiikka. Etenkin pienet lainasummat voi saada tilille jopa heti. Lainan pitäisi näkyä tilillä viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Miten yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen on kokonaisuudessaan hyvin yksinkertainen prosessi. Alkuun laske kaikki nykyiset lainasi yhteen sekä tarkista lainojesi korko ja muut kustannukset. Tämän jälkeen hae yhdistelylainaa vain siinä tapauksessa, että se on nykyisiä lainojasi edullisempi vaihtoehto. Käytä saamasi yhdistelylaina nykyisten velkojesi maksamiseen.

Mistä laina, joka myönnetään kaikille? 

Valitettavasti ei ole olemassa sellaista lainaa joka 100 % varmuudella myönnettäisiin kaikille. Lainan myöntäminen edellyttää lainaehtojen täyttämistä sekä sitä, että lainanantaja katsoo hakijan selviytyvän lainan takaisinmaksmaisesta ilman ongelmia. 

Tarjoaako Arkadia Rahoitus vakuudellista luottoa?

Arkadia Rahoituksen tarjonnasta löydät vain vakuudettomia luottoja, joiden hakeminen ei edellytä vakuuksien käyttämistä. Joissain tapauksissa vakuudeton luotto voi olla vakuudellista lainaa parempi, sillä se sisältää nopeat käsittelyajat ja usein laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti