Lainaa 4000 € - tee maksuton vertailu ja valitse edullisin laina

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

Edullinen 4000 euron laina ilman vakuuksia löytyy kilpailutuksen avulla. Vertaile useita lainatarjouksia ja valitse itsellesi edullisin sekä paras 4000 euron laina.

Lainan hakeminen ja lainahakemuksen täyttäminen on uskomattoman helppoa. Nopeimmillaan voit saada ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi minuuteissa.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • Miten voin saada lainaa 4000 euroa nopeasti ja ilman vakuuksia?
 • Lainalaskuri auttaa sinua selvittämään sopivan laina-ajan
 • Lainojen kilpailuttamisella löydät edullisimman lainan
 • Kuinka paljon voin hakea lainaa?
 • Näin voit hakea 4000 euron lainaa
 • Käytä Luottopalveluiden lainavertailua ja löydä edullinen 4000 € laina
 • Lainaa 4000 € päätös heti
 • Näin voit saada lainaa nopeasti tilille
 • Usein kysytyt kysymykset 4000 euron lainasta 

Miten voin saada lainaa 4000 euroa nopeasti ja ilman vakuuksia?

Nykypäivänä lainanhakuprosessi on hyvin yksinkertainen ja nopea. Sivustoltamme löytyvästä listauksesta voit valita itsellesi parhaimman lainantarjoajan ja parhaimmillaan voit saada 4000 euron lainan nopeasti ja ilman vakuuksia.

Kilpailutetun 4000 euron lainan voit käyttää esimerkiksi veneen ostoon tai uusien huonekalujen hankintaan.

Huonekalut saattavat ajan kuluessa haurastua tai yksinkertaisesti ne eivät ole enää mieleiset. Tällaisessa tilanteessa voit myydä vanhat huonekalusi ja tarvittaessa rahoittaa uudet huonekalut vakuudettomalla lainalla.

4000 eurolla pystyy ostamaan jo hienoja sekä moderneja huonekaluja. Vaihtoehtoisesti voit myös panostaa yhteen kalliimpaan huonekaluun.

Vakuudettoman 4000 euron lainan voi myös käyttää remonttiin. Voit käyttää kyseisen lainasumman myös useampaan hankintaan eikä jokainen tarvitse erillistä uutta hakemusta.

Vakuudettomia lainoja voidaan käyttää myös nykyisten lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on useita kulutusluottoja, osamaksuja tai luottokorttilaskuja, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä, jonka avulla voi säästää kuukausitasolla huomattavia summia rahaa.

Yhdistämällä lainat maksat kuukaudessa vain yhden lainan korkoa ja kuluja. Tämä tapa tulee paljon halvemmaksi mitä useiden lainojen samanaikainen maksaminen.

Lainalaskuri auttaa sinua selvittämään sopivan laina-ajan

Lainalaskuria käyttäen saat suuntaa antavan tiedon haluamasi lainasumman korosta sekä kuluista. Laskurin avulla selvität myös mikä olisi sopiva laina-aika.

Luottopalvelut suosittelee käyttämään Omalainan tarjoamaa lainalaskuria. Lainalaskurin löydät helposti joko kyseisen luotonantajan tai lainan kilpailuttajan sivuilta.

Lainalaskuri laskee puolestasi lainan kokonaiskustannukset. Säätämällä lainasummaa sekä takaisinmaksuaikaa, näet kaikki tarvittavat speksit lainaan liittyen.

Esimerkiksi 4000 euron lainalle 5 vuoden takaisinmaksuajalla tulisi kuukausieräksi noin 86 euroa.

Huomioithan, että laskurin näyttämä kuukausierä on vain suuntaa antava arvio. Se ei siis välttämättä tarkoita lopullisen kuukausierän summaa. Kuukausierään vaikuttaa lainan todellinen vuosikorko, joka määräytyy aina asiakaskohtaisesti.

Todellinen vuosikorko määräytyy antamisesi tietojen perusteella. Tästä syystä lainatarjouksiin kannattaa tutustu huolellisesti.

Lainojen kilpailuttamisella löydät edullisimman lainan

Jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen tarjoamien lainojen koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin eroja. Tästä syystä ei ole suositeltavaa allekirjoittaa ensimmäistä vastaan tulevaa tarjousta, sillä se ei välttämättä ole se kaikista edullisin.

Käyttämällä hieman enemmän aikaa lainojen vertailemiseen, voit löytää edullisemman vaihtoehdon. Jos pienemmässä lainasummassa on suuri korko, voit joutua maksamaan jopa kymmeniä euroja enemmän.

Netissä toimivien lainapalveluiden myötä sinun ei tarvitse enää lähettää jokaiselle pankille tai rahoituslaitokselle erillistä hakemusta. Luottopalvelut tarjoaa nopean ja yksinkertaisen lainavertailun.

Tehtäväksesi jää vain valita lainalistaltamme sellainen palvelu, joka tarjoaa yhdellä hakemuksella useiden pankkien tarjoukset.

Parhaimmillaan hakemuksesi voi tavoittaa jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset.

Nopeimmillaan ensimmäiset tarjoukset voidaan lähettää jo muutamissa minuuteissa. Esimerkiksi lainojen kilpailutukseen erikoistunut Omalaina.fi voi parhaimmillaan antaa yhdellä hakemuksella jopa 30 erilaista tarjousta.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksien vastaanottaminen on ilmaista ja ei-sitovaa.

Etenkin lainatarjouksista löytyvää korkoja ja kustannuksia kannattaa verrata keskenään. Tutustu huolellisesti kaikkiin saamiisi tarjouksiin ennen lainapäätöksen tekemistä.

Jos löydät tarjonnasta riittävän edullisen ja tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksia käyttäen.

 Voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Hakemastasi lainasummasta riippumatta kaikki lainat kannattaa aina vertailla. Vertaileminen on nopea prosessi ja se on mahdollista suorittaa silloinkin, jos tarkoituksenasi saada lainaa mahdollisimman nopeasti.

Kaikki mahdolliset asiat kannattaa aina kilpailuttaa, mukaan lukien myös lainat. Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Sivustoltamme löytyvien lainapalveluiden kautta voit hakea 500 – 70 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomalle lainalle ei ole määritelty mitään tarkkaa käyttökohdetta, vaan sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Vakuudeton laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia, mutta jokainen lainanmyöntäjä on asettanut lainan saamiseksi tietyt ehdot.

Pienemmät vakuudettomat lainat käytetään usein äkillisten tarpeiden rahoittamiseen. Esimerkiksi sellaisissa tapauksissa, jossa rahat ovat loppu ja maksettavaksi tulee yllättäviä kuluja.

Pienen lainan voi käyttää esimerkiksi laskujen maksamiseen tai ruoan ostamiseen. Sillä on myös mahdollista rahoittaa juhlien järjestämisen tai pieni lomamatkan. Pienikin laina voi olla helpottava tekijä. Maksamalla lainan takaisin nopealla aikataululla, voit säästää huomattavan summan rahaa korkokuluissa.

Suuremmat lainasummat taas puolestaan käytetään harkittujen hankintojen rahoittamiseen. Sillä pystyy esimerkiksi ostamaan uuden auton tai edullisen asunnon. Sen voi myös käyttää remonttiin tai sen avulla voi rakennuttaa kesämökille huvimajan.

Kuka voi saada lainaa 4000€?

Kaikilla lainantarjoajille on omanlaiset ehdot, joiden täyttämistä edellytetään.

Lainaa on mahdollista hakea, kunhan täytät ainakin seuraavat perusehdot:

 • Olet vähintään täysi-ikäinen
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Saat säännöllistä palkkaa tai eläketuloa
 

Edellä mainitut asiat lukeutuvat perusehtoihin ja jotkut palvelut ovat voineet asettaa hakijalle vielä tiukemmat ehdot. Esimerkiksi korkeampi ikävaatimus tai suuremmat tulot.

Näin voit hakea 4000 euron lainaa

Voit hakea 4000 euron lainaa helposti ja nopeasti. Käytä apunasi Luottopalveluita ja tee lainanhakuprosessista mahdollisimman helppoa.

 1. Valitse yläpuolella olevasta lainalistauksesta itsellesi paras lainantarjoaja
 2. Jos haluat saada yhdellä kertaa useita lainatarjouksia, valitse lainojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu. Esimerkiksi Omalaina.fi
 3. Siirry hakemuksen täyttämiseen
 4. Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset muutamissa minuuteissa
 5. Saatuasi kaikki tarjoukset, vertaile niitä keskenään
 6. Valitse edullisin lainavaihtoehto ja allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi

Laina voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana. Joissain tapauksissa lainasumma voi näkyä tililläsi 1-2 arkipäivän kuluessa.

Käytä Luottopalveluiden lainavertailua ja löydä edullinen 4000 € laina

Suomessa on useita vakuudettomia lainoja tarjoavia pankkeja sekä rahoituslaitoksia. Sivustomme avulla pystyt kaikkien pankkien joukosta löytämään ne parhaimmat ja edullisimmat.

Luottopalvelut on poiminut lainalistaukseen mukaan markkinoiden parhaimmat ja edullisimmat toimijat.

Jos haluat löytää mahdollisimman edullisen 4000 euron lainan, siirry tarkastelemaan lainalistaustamme.

Valitse kaikkien palveluiden joukosta sellainen toimija, jonka kautta voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Parhaimmassa tapauksessa yksi hakemus voi tavoittaa jopa 30 eri pankin tarjoukset.

Vakuudettoman lainan hakemiseksi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainahakemukset käsitellään yleensä nopeasti, joten voit saada rahat tilillesi jopa muutamien tuntien kuluessa.

Voit hakea vakuudetonta lainaa mihin tahansa tarkoitukseen 500 – 70 000 euroa. Lainallesi voit valita 1-20 vuoden takaisinmaksuajan.

4000 eurolla pystyt hyvin rahoittamaan esimerkiksi uuden puhelimen sekä koneen oston. Usein tämä rahoitustapa tulee paljon edullisemmaksi mitä osamaksuvaihtoehdot. Useimmat pienelektroniikkaa myyvät liikkeet tarjoavat asiakkaille maksutavaksi osamaksua.

Osamaksu voi kuitenkin tulla yllättävän kalliiksi ja se voi sisältää korkeat tilinhoitomaksut. Vertaile osamaksusta aiheutuvia kustannuksia vakuudettoman lainan kustannuksiin. Näin löydät itsellesi parhaimman ja edullisimman maksutavan.

Lainaa 4000 € päätös heti

Vakuudettoman lainan hakemiseen ei tarvita vakuutta pantiksi tai erillistä henkilötakaajaa. Nopea lainapäätös on mahdollista saada heti, kunhan täytät hakemuksen huolellisesti ja oikein. Huonosti tai osittain täytetty hakemus johtaa aina lainapäätöksen hylkäämiseen.

Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa eikä sen täyttäminen velvoita vielä mihinkään. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksien pyytäminen on siis täysin riskitöntä.

Lähetettyäsi hakemuksen, voit saada ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutamissa minuuteissa. Yleensä loput lainatarjoukset tulevat viimeistään saman päivän aikana.

Kannattaa odottaa niin kauan, että olet saanut kaikki saatavilla olevat tarjoukset eteesi. Näin pystyt vertailemaan niitä keskenään ja löytämään edullisimman lainan.

Lainatarjouksien vertailemiseen kannattaa käyttää riittävästi aikaa, jotta ei tule tehtyä hätiköityjä tai huonoja päätöksiä. Lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu näppärästi verkkopankkitunnuksilla.

Hae lainaa helposti ja nopeasti maksuttoman sekä ei-sitovan hakemuksen avulla. Jos haluat saada useita lainatarjouksia ja päätöksen heti, niin siirry täyttämään Omalainan hakemus. Omalainan avulla lainasi kilpailutetaan useiden lainantarjoajien kautta. 

Näin voit saada lainaa nopeasti tilille

Jossain tapauksissa sinulta saatetaan vielä lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen pyytää joitain liitteitä, jotta lopullinen lainapäätös voidaan antaa. Vaadituilla liitteillä pystytään varmistumaan, että selviydyt lainan takaisinmaksusta ongelmitta.

Liitteet voivat olla esimerkiksi viimeisin tiliote tai palkkakuitti.  

Liitteiden lähettämisen jälkeen saat lopullisen lainapäätöksen, ja laina voidaan siirtää tilillesi jo saman päivän aikana.

Sekä pienet että suuret lainat kannattaa kilpailuttaa. Kilpailutus kannattaa toteuttaa kerran vuodessa, jotta lainasi korkotaso pysyy edullisena ja kilpailukykyisenä.

Luottopalvelut tarjoaa luotettavan lainavertailun ja listauksestamme löydät edulliset sekä parhaat lainantarjoajat.  

Usein kysytyt kysymykset 4000 euron lainasta

Kuka voi hakea 4000 euron lainan?

Lainaa voi hakea, kunhan on iältään vähintään täysi-ikäinen, luottotiedot ovat puhtaat ja palkka- tai eläketulot ovat säännölliset.

Minkälaisella korolla voin saada lainaa?

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti asiakkaan antamien tietojen pohjalta. Lainatarjouksien pyytäminen on hyvä tapa tarkistaa oma korkotaso. Tyypillisesti lainan korko voi olla minimissään 4 % ja maksimissaan 20 %.

Miten pitkän takaisinmaksuajan voin saada lainalleni?

Lainan takaisinmaksuajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Halutessaan lainan voi maksaa takaisin myös nopeammassa aikataulussa. Tällaisissa tilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Vakuudetonta lainaa voi hakea täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuuksien sijaan säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot ovat tärkeämpiä asioita.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti