Credigo

Credigo kokemuksia - katso 15 merkittävää faktaa

Artikkeli päivitetty 8. Helmikuu, 2023

Credigo tarjoaa yksinkertaisen tavan saada avun väliaikaiseen rahantarpeeseen. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat Credigolta lainatarjouksen, joka voi sisältää 500 – 10 000 euron lainasumman.

Kulutusluotolle voit saada takaisinmaksuaikaa 2-15 vuotta. Palvelun tarjoaman kulutusluoton hinnoittelu on selkeä eikä hakeminen vaadi erillisiä liitteitä.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saat tarjouksen Credigolta ja 30 muulta luotonantajalta, kun kilpailutat lainasi Omalainalla.

Tietoa Credigosta
Lainasumma
500 - 10.000€
Korko (alk)
6,9%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Credigo lyhyesti

Credigo on tarjonnut monenlaisia lainoja jo vuodesta 2006 saakka. Sen tavoitteena on Suomessa muuttaa pienlainamarkkinoita tarjoamalla selkeitä lainavaihtoehtoja, senpä takia sen lainatuotteena toimii lyhytaikaiseen rahatarpeeseen tarkoitettu kulutusluotto.

Credigo on 15 vuoden kokemuksella oppinut kuuntelemaan ja tunnistamaan asiakkaidensa tarpeet ja sen mukaan tehnyt tarvittavia parannuksia. Palvelu on myös ehtinyt auttamaan yli 200 000 Pohjoismaista asiakasta.

Heidän kulmakivenään toimii vastuullisuus, joten he huolehtivat asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta ja he pyrkivät jatkuvasti panostamaan asiakaspalveluunsa.

Lainahinnoittelu on myös tehty mahdollisimman selkeäksi, jotta asiakas tietää tasan tarkkaan jo ennen lainahakemuksen lähettämistä mikä on lainan lopullinen hinta.

Credigo kokemuksia

Voiko Credigon kautta kilpailuttaa edullisimman lainatarjouksen?

Tyypillisesti edullisimman lainatarjouksen löytää lainankilpailuttajan avulla ja pääset vertailemaan Credigon ja useiden muiden pankkien parhaat lainatarjoukset.

Kilpailuttajan avulla saat selkeän kuvan siitä, tarjoaako Credigo oikeasti markkinoiden halvimman lainatarjouksen.

Kun pyydät useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, näet jokaisen luotonantajan tarjoaman korkotason.

Pelkkä sivustolla esitetty korkohaitari ei anna tarkkaa kuvaa siitä millä korolla voit saada lainaa. Esimerkiksi Credigon sivustolla esitetty korkohaitari on vain suuntaa antava ja lopullinen korkotaso määräytyy henkilökohtaisesti.

Sinulle annettu lainan korko määräytyy lainahakemukseesi täyttämiesi tietojen perusteella.

Esimerkiksi luotettava ja yksi markkinoiden tunnetuin kilpailuttaja Omalaina.fi antaa sinulle mahdollisuuden selvittää yli 25 luotonantajan tarjoaman henkilökohtaisen korkotason.

Sinun ei tarvitse kuin täyttää yksi hakemus Omalaina.fi sivuston kautta ja se lähetetään kilpailutettavaksi yli 25 luotettavalle toimijalle.

Omalainan lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sillä ole lainanottopakkoa. Joten se on hyvä vaihtoehto selvittää oma korkotaso.

Alapuolelta löydät kuvan Omalainan yhteistyökumppaneista, johon lukeutuu myös Credigo.

Omalaina yhteistyökumppanit

Omalainan kaltaisia muita luotettavia kilpailuttajia ovat myös Rahoitu.fi, Sortter ja Rahalaitos.

Kuinka paljon lainaa Credigon kautta voi saada?

Credigon kautta pystyt hakemaan edullista 500 – 10 000 euron lainaa. Tarjottava laina-aika on 2-15 vuotta.

Palvelu myös lupaa, että nopeimmillaan voit saada rahat tilillesi jopa 10 minuutissa. Luoton hinnoittelu on myös selkeä, jotta lainasi kustannukset eivät pääse yllättämään.

Huomioithan kuitenkin, että Credigon tarjoama kulutusluotto on vakuudeton mikä voi tarkoittaa korkeampaa korkotasoa. Tämän takia lainaa kannattaa hakea vain tarvittava summa, jotta se ei heikennä taloudellista tilannettasi.  

Maksuajan valinnassa kannattaa kiinnittää huomio seuraaviin asioihin

Laina-aikaa miettiessäsi ole tarkkana ja valitse se omien tarpeiden mukaan. Jos taloudellinen tilanteesi on heikohko tai tiukka, voi pidempi maksuaika olla järkevämpi, jotta lainan takaisinmaksu ei rasita liikaa lompakkoasi.

En välttämättä suosittele valitsemaan lainalle liian tiukkaa maksuaikaa, jotta et joudu taloudelliseen ahdinkoon tai päädy ottamaan lisälainaa vanhan lainan maksamiseen.

Joissain tapauksissa myös useiden avoimien lainojen kuittaamiseen kannattaa harkita yhdistelylainaa.

Valitessasi oikeaa maksuaikaa, kiinnitä huomiosi ainakin näihin seikkoihin: 

 • Millainen on maksukykysi?
 • Lainasumman suuruus
 • Talouteesi sopivat kuukausierät

Minkälaiset ovat Credigon asettamat lainavaatimukset?

Voit hakea Credigon tarjoamaa vakuudetonta kulutusluottoa jopa 10 000 euroon asti, kunhan täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Omaat säännölliset tulot ja luottotietosi ovat puhtaat
 

Palvelu tekee jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen luottoarvion, jonka perusteella tehdään päätös lainan myöntämisestä.

Palveluun tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, joka takaa nopeat lainapäätökset.  

Credigon kautta pystyt hakemaan lainaa helposti

Credigon lainanhakuprosessi on erityisen helppo ja nopea. Maksuttoman hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja nopeimmillaan saat lainan tilillesi jopa 10 minuutissa. 

Credigon lainanhakuprosessi vaihe vaiheelta:

 • Ennen lainan hakemista suosittelemme vertailemaan kaikki tarjolla olevat kulutusluotot
 • Siirry Credigon verkkosivustolle ja valitse itsellesi sopiva lainasumma sekä takaisinmaksuaika
 • Siirry virallisen lainahakemuksen täyttämiseen
 • Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
 • Hakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat maksetaan tilillesi heti tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos haet lainaa palvelun aukioloaikojen sisällä voit saada rahat tilillesi jopa 10 minuutin kuluessa
 

Credigon lainahakemuksessa vaaditaan tulojesi tiedot, joka vaikuttaa suoraan saamaasi lainapäätökseen. Tulotasosi vaikuttaa myös lainasumman suuruuteen.

Alhaisemmat tulot voivat tarkoittaa sitä, että et välttämättä saa hakemaasi lainasummaa. Tässä tapauksessa Credigo voi tarjota sinulle pienempää lainaa, jos taloudellinen tilanteesi on kuitenkin hyvä.

Credigon lainaa lyhennetään takaisin kuukausittain. Kuukausittainen minimilyhennys määräytyy valitsemasi lainasumman ja maksuajan perusteella.

Tilanteestasi riippuen voit kuitenkin maksaa lainan takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin tai joko suuremmissa erissä.

Palvelu maksaa hakemasi lainasumman kerralla tilillesi ja lainapäätöksen jälkeen pääset kirjautumaan Credigo omat sivut- osioon, josta löydät tärkeät tiedot lainaasi liittyen. Kirjautumalla palvelun omille sivuille näet laskusi ja pystyt hakemaan lisää lainaa. 

Jos kuitenkin haluat saada Credigon ja useamman muun luotettavan pankin lainatarjoukset, suosittelemme, että haet lainasi Omalainan kautta.

Omalainan ansiosta lainatarjouksien korkotason ja hinnoittelun vertaileminen on paljon helpompaa.

Minkälainen on Credigon tarjoaman kulutusluoton korkotaso ja hinnoittelu?

Niin kuin jo aikaisemmin totesinkin, että Credigon tarjoaman lainan hinnoittelu on tehty selkeäksi.

 • Lainan nimelliskorko: 6,9 – 19,8 %
 • Lainan todellinen vuosikorko: 9,45 – 28,64 %
 • Kuukausittainen tilinhoitokulu: 1,40 – 12,5 €
 • Avausmaksu: 0 €
 

Lainaesimerkki 1000 €: 1000 euron lainalle saat maksuaikaa 2-5 vuotta. Tällöin lainasi korko on 7,5 – 19,8 % ja todellinen vuosikorko 13,99 – 28,64 %. Tämän lisäksi sinun tulee maksaa lainanlyhennysten yhteydessä tilinhoitokulua, joka on 1000 euron lainasummalla 2,80 euroa kuukaudessa.

Hakiessasi lainaa Credigon kautta saat nähtävillesi lainasi kokonaiskustannukset ja kuukausierän jo ennen lainahakemuksen lähettämistä.

Credigo kertoo sivustollaan tarjoavan asiakkailleen vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja.

Credigo on osa ruotsalaista Northmill Oy:tä

Credigo ja tunnettu Easycredit on Northmill Bank AB:n rinnakkaistoiminimi. Toiminimen avulla se tarjoaa Suomessa vakuudettomia kulutusluottoja.

Credigolla on vankka kokemus, sillä se on toiminut Ruotsissa jo vuodesta 2006 lähtien. Northmill Bank on pankki, jonka tavoitteena on kehittää turvallisia ja helposti lähestyttäviä rahoituspalveluita kuluttajille.

Credigo noudattaa Suomen lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen asettamia kulutusluottojen markkinoinnin perussääntöjä.

Myös ruotsalaisella emoyhtiö Northmill AB:lla on Ruotsin Finanssivalvonnan pankkilisenssi ja se noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Minkälaisia kokemuksia Credigosta löytyy?

Tätä Credigo opasta kirjoittaessani tutustuin myös netistä löytyviin asiakaskokemuksiin. Suurimmaksi osaksi suomalaiset asiakkaat ovat antaneet hyviä Credigo kokemuksia, varsinkin lainanhakuprosessin nopeuteen liittyen.

Tämän lisäksi asiakkaat ovat kehuneet Credigon asiakaspalvelua nopeaksi. Kokemuksien perusteella Credigon lainan hinnoittelu luokitellaan markkinoiden selkeimmäksi ja läpinäkyväksi.

Seuraavaksi näet asiakkaiden antamia Credigo arvosteluja ja kokemuksia:

”Valitsin Credigon sen ansiosta, että se on suomalainen ja luotettava”

”Otin tonnin lainan eilen suht iisisti. Hyvät nettisivut niil ainaki on”

”Toimii! :)”

Joo hyvin nopeasti laina pärähti tilille. kuhan ei vaan yöllä hae. Ei tarvinnu yhtään laskea paljon saa tilillle rahaa tai kuinka suuri lasku on tulossa. Tää menee mun listan kärkipäähän”

”Ystävällinen asiakaspalvelu ja rahojen siirto tapahtuu seuraavana päivänä (vaikka pienikin summa 200e. En sitten tiedä onko kaikissa tapauksissa näin:) ”

”Otin pienen vipin (300e) muutama kuukausi sitten ja minulla kaikki mennyt hyvin ilman yllätyksiä. Olen lyhentänyt lainaa nopeammin kuin piti, kuukausierä oli niin pieni. Kohta velka maksettu ja voisin ottaa uudelleen, jos tarve tulee, vaikka tätä en toivo. =)”

 Toki joukkoon mahtuu myös muutamia negatiivisia palautteita, jotka halusin myös tuoda tähän osioon.

Miten kauna yleensä joutuu odottamaan rahojen ilmestymistä tilille? Tässä on nyt 2 tuntia kulunu eikä rahaa näy”

Tämän kommentin antanut asiakas on esimerkiksi voinut hakea lainaa Credigon aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin rahat maksetaan tilille vasta seuraavana arkipäivänä.

Myös Credigon tarjoamien lainojen korkotasoa on sanottu kohtuuttomaksi, mikä voi osakseen olla täysin totta.

Usein lainaa voi saada matalalla korolla vain sellaiset hakijat, joiden tulotaso on hyvä ja taloudellinen tilanne vakaalla pohjalla.

Tästä syystä Credigon kautta ei kannata hakea lainaa ilman, että on tutustunut muiden palveluiden tarjoamiin lainavaihtoehtoihin.

Useat negatiiviset palautteet koskevat myös sitä, että asiakkaat eivät ole saaneet hakemaansa lainasummaa ja tilalle on tarjottu pienempää vaihtoehtoa.

Suosittelemmeko Credigoa? 

Kokonaiskuvaa katsellessani Credigo saa plussaa mahdollisuudesta hakea lainaa pitkällä maksuajalla. Sen lisäksi se tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen hinnoittelun sekä laina on mahdollista saada tilille nopeallakin aikataululla.

Miinusta Credigo saa kohtalaisen korkeasta korosta ja siitä, että se sei sovellu isompaa lainaa tarvitseville asiakkaille.

Credigo on erittäin varteen otettava vaihtoehto varsinkin pienempää lainasummaa tarvitseville hakijoille. Itse ehkä kuitenkin kääntyisin Omalainan puoleen ja yhden lainatarjouksen sijaan pyytäisin heidän kauttaan useiden pankkien tarjoukset.

Vaikka tarkoituksenasi olisikin saada juuri Credigon tarjous, niin se ei haittaa, sillä saat sen ja yli 25 pankin lainatarjoukset Omalainalta.

Credigo asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Credigon asiakaspalvelu pyrkii auttamaan sinua kaikissa lainaan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai Chatissa. Halutessasi voit myös jättää yhteydenottopyynnön verkkosivustolta löytyvän lomakkeen avulla.

Credigo aukioloajat:

Arkisin kello 9.00 – 17.00

Viikonloppuisin suljettu

Asiakaspalvelu palvelee laskutusasioissa arkisin kello 9.00 – 16.30

Credigo yhteystiedot:

 • Puhelin: 09 4272 0663 (ppm/mpm)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi

Credigo UKK

Millainen on Credigon käsittelyaika?

Credigon tarjoamien lainojen käsittelyaika on nopea. Lainapäätöksen saat heti lainahakemuksen yhteydessä sähköisen tunnistautumisen jälkeen.

Onko Credigo huijaus?

Credigo ei ole huijaus, vaan se on erittäin luotettava ja turvallinen lainapalvelu. Palvelulla on kuitenkin lainojen myöntämisestä jo yli kymmenen vuoden kokemus.

Mikä on Credigo lasku?

Credigo lasku sisältää lainasi tiedot ja lyhennyksen. Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse tai valintasi mukaan. Halutessasi voit vaihtaa laskutustapaa Omat sivut -palvelussa tai asiakaspalvelun kautta.

Uusi lasku muodostuu kuukauden 14. päivänä ja siinä on 14 päivän maksuaika. Laskusta löydät aina jäljellä olevan velkasaldon. Halutessasi voit myös maksaa velkaasi nopeammin pois.

Entä Credigo perintä?

Jos laiminlyöt maksujasi useamman kerran, on sillä seurauksia. Jos et maksa laskujasi muistutuksesta huolimatta, ne siirretään perintätoimistolle.

Jos et ole maksanut laskuasi Credigolle 2 viikon kuluttua laskun erääntymisestä, saat palvelun kautta maksumuistutuksen. Maksumuistutuksessa alkuperäiseen summaan lisätään myös viiden euron muistutusmaksu.

Jos et ensimmäisestä maksumuistutuksesta huolimatta maksa laskuasi lähetetään sinulle neljän viikon kuluttua toinen maksumuistutuskirje, josta tulee myös uusi viiden euron muistutusmaksu. Myöhästyneestä maksusta peritään myös viivästyskorkoa, joka lisätään seuraavaan avoimeen laskuun.

Jos maksumuistutuksista huolimatta et maksa laskujasi, lainasopimus siirtyy tietyn ajan kuluttua perintään. Credigo lasku siirretään perintään siinä tapauksessa, jos se on ollut erääntymisen jälkeen 75 päivää maksamatta.

Voinko hakea lainaa, vaikka käytössäni on prepaid- tai salainen liittymä?

Kyllä voit. Hakijan henkilöllisyys varmennetaan ensisijaisesti sähköisellä tunnistautumisella. Hakija siis todistaa henkilöllisyytensä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Millainen on Credigo lainan maksu?

Hakiessasi Credigon kautta lainaa voit itse päättää takaisinmaksusta. Palvelu tarjoaa lainoilleen 2-15 vuoden laina-ajan. 

Voinko saada Credigo lainaa ilman liitteitä?

Credigo ei vaadi hakemuksen yhteydessä minkäänlaisia liitteitä. Hakemuksen tekemistä varten tarvitset ainoastaan nettiyhteydellä toimivan laitteen sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Millainen on Credigo pikavippi? 

Vaikka Credigo tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta lainaa, kyseessä ei kuitenkaan ole pikavippi. 

Onko Credigo luotettava?

Credigo on luotettava ja useimmat sitä käyttäneet asiakkaat ovat saaneet sen avulla edullisen lainan. 

Entä onko Credigo turvallinen?

Kyseinen palvelu on myös erittäin turvallinen ja sivusto käyttää SSL-salausta. 

Voiko Credigo lainaa korottaa?

Valitettavasti Credigon myöntämät lainat ovat kertaluonteisia eikä kyseistä lainasummaa ole mahdollista korottaa. Voit kuitenkin hakea uutta lainaa sen jälkeen kun olet maksanut nykyisen lainasi kokonaisuudessaan pois. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti