Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

Kaikki lainaajat jotka etsivät suurempaa laina haluavat aivan varmasti löytää sen oikean edullisen lainan jossa on pitkä maksuaika. 

Ongelma on, että tällaisia lainoja on vaikea tavoittaa varsinkin jos ei ole aikaa tutustua verkon tarjontaan tai internetin käyttö tuntuu hankalalta. 

Me etsimme edullisimmat lainat pitkällä maksuajalla 2024. Sinun ei tarvitse kuin valita itseäsi kiinnostava luotonantaja ja lähettää hakemus.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Lainaa pitkällä maksuajalla
  • Edullinen laina pitkällä maksuajalla
  • Lainaa pitkällä maksuajalla netistä

Lainaa pitkällä maksuajalla

Nykyään suuremmat lainat ovat kasvattaneet suosiotaan verrattuna pikalainoihin, koska yksinkertaisesti pidemmät takaisinmaksuajat saattavat joissakin tapauksissa olla jopa edullisempia kuin lyhyet takaisinmaksuajat. 

Jokaisen suurempaa luottoa etsivän on mahdollista saada lainaa pitkällä maksuajalla, jossa on edullinen hinta. 

Tämä on mahdollista, koska luotonantajien määrä on kasvanut, sekä kilpailu laina-asiakkaista on kasvanut räjähdysmäisesti viimevuosina.

Suosiota lainojen suhteen on nostanut myös korkojen laskeminen lain säädännöllisistä syistä. 

Lainaa voi nykyään saada jopa 4 prosentin korolla, joka ei aikaisemmin tullut kuuloonkaan edes perinteisiltä suurilta pankeilta, kuten Op, Nordea, Danske bank ja niin edelleen.

Lue myös: näistä palveluista myös eläkeläiset saavat lainaa

Vielä vuonna 2018 tällaiset lainat eivät olleet kovassa huudossa, koska niiden hinta oli erittäin korkea. 

Nyt tänä päivänä ne kilpailevat markkina-asemastaan jopa perinteisten pankkien kanssa yhä useammin tarjoten jopa parempia ja edullisempia ratkaisuja myös pidempiaikaisille lainoille.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

No miksi kukaan haluaisi kallista lainaa lyhyellä maksuajalla? 

Etenkin suurempien lainojen suhteen pitkät maksuajat ovat entuudestaan korostuneet, koska lainan hinta on ennätysmäisen edullista. 

Jos otetaan lainalle vielä yhteishakija voidaan yksityisiltä rahoituslaitoksilta saada luotonantajasta riippuen jopa edullisempaa pitkää lainaa kuin pankeilta.

Laina-ajan suhteen on kuitenkin löydettävä sopiva balanssi. Ei kannata sitouttaa itseään lainaan turhan pitkäksi aikaa jos ei ole tarpeen. 

Kannattaa muistaa, että mitä pidempi laina-aika on sitä suuremmat kokonaiskulut lainalle muodostuvat vuosien saatossa vaikka lainan korko olisikin alhainen.

Lue myös: mitä tarkoittaa lainan pääomittaminen?

Nykyään myös perinteiset pankit tarjoavat lainoja todella pitkillä maksuajoilla, johtuen siitä että pidemmistä lainan takaisinmaksuajoista saadaan enemmän voittoa. 

Itselle parhaiten sopiva laina-aika ja lainasumma on helppo selvittää. 

Ota huomioon omat ja puolisosi tulot, jonka jälkeen laske paperille paljonko teillä jää kuukausittain ylimääräistä ja kuinka paljon tästä ylimääräisestä voidaan laittaa sivuun lainalyhennyksiin. 

Näin pystyt järkevästi laskemaan minkälainen laina on sopiva omalle taloudelle eikä kuormita sitä liikaa.

Moni menee myös helposti illuusioon edullisesta lainasta pitkällä maksuajalla kun korko on alhainen, mutta laina-aika pitkä. 

Edelleen mitä pidempi laina-aika sitä kalliimmaksi kokonaiskustannukset muuttuvat.

edullinen laina pitkällä maksuajalla

Lainaa pitkällä maksuajalla netistä

Netti on täynnä lainoja, mutta osa niistä on toinen toistaan kalliimpia. Tutustu tarkasti lainalistaukseemme ja katso mikä luotonantaja sopii sinulle. 

Kuten huomaat, suosittelemme todellakin lainojen kilpailuttajia johtuen siitä, että lopullinen henkilökohtaisten lainatarjousten vertailu on helpompi tehdä, kun ei ole tarvinnut lähettää satoja hakemuksia eri lainayhtiöihin.

Lue myös: näin saat lainaa pienellä korolla

Esimerkiksi Omalainalla on tällä hetkellä, mukana kilpailutuksessa myös perinteisiä pankkeja, joten parhaimmat tarjoukset löydät varmasti juurikin tuosta palvelusta. Lopullisessa vertailussa, joka saadaan lainahakemuksen jälkeen näkyy sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyt lainatarjoukset kuluerittelyineen. 

Näiden joukosta sinun on huomattavasti helpompi valita, minkälainen laina olisi parhaiten tarpeisiin sopiva.

Ota siis käteen kynää ja paperia tai käytä konetta ja laske kuinka paljon pystyt suorittamaan lainalyhennyksiä kuukausittain. 

Tämän arvioin pohjalta sinun on helppo siirtyä esittelemiimme lainapalveluihin ja katsomaan keneltä irtoaisi edullisin laina jossa on pitkä maksuaika.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti