Nordax Bank kokemuksia - lue päivitetty arvio

Artikkeli päivitetty 9. Helmikuu, 2023

Nordax Bank tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Lainoille on mahdollista saada 1-15 vuoden takaisinmaksuaika. Kuluttajalainojen lisäksi löydät palvelusta myös kilpailukykyisen säästötilin, jossa on 0,40 % korko.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saat tarjouksen Nordax Bankilta ja 30 muulta luotonantajalta, kun kilpailutat lainasi Omalainalla.

Tietoa Nordax Bankista
Lainasumma
1000 - 60.000€
Korko (alk)
4,9%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Nordax Bank taustatiedot

Nordax Bank on tarjonnut kuluttajalainoja ja säästötilejä jo vuodesta 2004 lähtien. Palvelu kertoo olevansa Pohjoismaisilla markkinoilla yksi johtavimmista toimijoista, jolla on 300 000 asiakasta Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa ja Saksassa.

Kyseinen pankki on ruotsalaisomisteinen ja muihin kilpailijoihin verrattuna se tarjoaa kohtalaisen suurta kulutusluottoa.

Perinteisten kulutusluottojen lisäksi voit avata Nordax Bankille säästötilin, johon voit laittaa säästösi kasvamaan.

Nordax Bank kokemuksien lisäksi tämä tietopaketti käsittelee kaikkia palvelun tärkeimpiä elementtejä. Löydät tästä mm. palvelun käyttöehdot, lainanhakuprosessin ja ohjeet miten voit kilpailuttaa parhaimmat lainatarjoukset.

Nordax Bank kokemuksia

Minkälaista lainaa voin saada Nordax Bankin kautta?

Nordax Bank tarjoaa kulutusluottoa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Kyseistä lainatuotetta voit hakea kätevästi ilman vakuuksia tai takaajia.

Palvelun kautta haetuille lainoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1-15 vuotta.

Nordax Bankin lainan voit käyttää harkittuihin hankintoihin tai yksinkertaisesti nimensä mukaisesti kulutukseen.

Lainaa ei kuitenkaan koskaan kannata ottaa äkkipikaisesti ilman huolellista harkitsemista.

Nordax Bank lainatuotteet

 Nordax Bank lainahinnasto

 • Lainan nimelliskorko: 4,9 – 19,9%
 • Avausmaksu: 29-80 €
 • Tilinhoitomaksu: 2-8,90 €
 

Seuraavaksi näet Nordax Bankin sivustolta napatun lainaesimerkin, joka helpottaa lainakustannuksien ymmärtämistä.

Esimerkissä on kyseessä vakuudeton 10 000 euron laina, jonka takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 € ja esimerkkikorko 15,90 %. Tällöin todelliseksi vuosikoroksi tulee 18,74 %. Näillä tiedoilla kuukausieräksi tulee 250 € ja takaisinmaksettavaksi summaksi yhteensä 15 000 euroa.

Nodax Bankilta voit tarvittaessa turvata lainasi takaisinmaksun ottamalla maksullisen lainaturvavakuutuksen.

Nordax Bank ei palvele pelkästään laina-asiakkaita, vaan löydät valikoimasta myös säästötilin. Palvelu tarjoaa säästötilin talletuksille 0,40 % talletuskoron. Sen lisäksi saat Ruotsin valtion talletussuojan 100 000 euroon asti.

Tililtä voit tehdä maksimissaan 12 maksutonta nosto vuodessa.

Nordax Bankilta saat myös tarvittaessa maksuvapaata

Jos tarvitset lainasi takaisinmaksuun hieman joustoa, voit saada Nordax Bankilta maksuvapaata. Sinun on mahdollista ottaa maksuvapaa kuukausi kolmesti kalenterivuoden aikana.

Kun tarvitset lainallesi maksuvapaata, voit kirjata sen itse Omilla Sivuillasi tai soittaa Nordax Bank asiakaspalveluun.

Huomioithan, että maksuvapaan voit kirjata vasta haluamallesi kuukaudelle saman kuun laskutuksen jälkeen (15. päivä).

Näin kilpailutat parhaat lainatarjoukset Nordax Bankilta

Nordax Bankin tarjoama minimi 4,9 % nimelliskorko on aika hyvä.

Tutustuessani Nordax Bank asiakkaiden kokemuksiin ja omiini veikkaan, että harva asiakas kuitenkaan saa näin alhaista korkoa lainalleen.

Joten tässä kohtaa voit miettiä, että pystyykö Nordax Bank tarjoamaan markkinoiden edullisinta lainaa?

Sen sijaan, että lähettäisit hakemuksen palvelun omien sivujen kautta, suosittelen kilpailuttamaan lainan maksuttomasti Omalaina.fi-palvelun avulla.

Kun kilpailutat lainasi Omalainalla, saat vertailtavaksesi useiden pankkien tarjoukset. Ja mikä parasta, voit saada Omalainalta muiden pankkien lisäksi myös Nordax Bankin tarjoukset.

Omalainan avulla voit parhaimmassa tapauksessa säästää huomattavasti aikaa sekä valitessasi alhaisimmalla korolla varustetun lainan, säästät myös rahaa.

Jos et saanut Omalainalta riittävän edullista lainaa, voit hylätä kaikki sinulle esitetyt tarjoukset. Tästä toimenpiteestä ei veloiteta mitään, vaan kilpailutus on sinulle täysin maksutonta.

Nordax Bankin lisäksi Omalaina kilpailuttaa mm. seuraavat lainapalvelut:

Omalaina yhteistyökumppanit

Omalainan lisäksi voin suositella, että kilpailutat lainasi esimerkiksi Rahoitu.fi tai Zmartan avulla.

Myös näiden edellä mainittujen palveluiden yhteistyökumppaneihin lukeutuu Nordax Bank. Myös Rahoitu.fi ja Zmarta kilpailuttavat lainasi ilmaiseksi ilman sitoumuksia.

Markkinoilta löytyvien palveluiden tarjoamien lainojen koroissa voi olla suuriakin eroja, tästä syystä suosittelen kääntymään kilpailutuspalveluiden puoleen.

Kilpailutukseen erikoistuneiden palveluiden avulla varmistat lainallesi edullisen koron ja parhaimmat ehdot.

Millaiset lainavaatimukset Nordax Bank on asettanut hakijalle?

Voit saada Nordax Bankin kautta lainaa, kunhan täytät seuraavat vaateet:

 • Sinun on oltava yli 20-vuotias
 • Vakituiset vuositulosi tulee olla vähintään 15 000 euroa
 • Sinun on oltava asunut Suomessa vähintään kolmen vuoden ajan
 • Luottotietosi tulee olla puhtaat
 

Nordax Bankin asettamat lainavaatimukset ovat aika perinteiset. Palvelun vaatimat vuositulot ovat vähän yli 1200 euroa kuukaudessa.

Jollekin hakijalle palvelun asettama ikävaatimus voi olla este. Jos ikäsi ei ole riittävä, niin esimerkiksi Omalaina.fi vaatii hakijalta vähintään täysi-ikäisyyttä.

Nordax Bank lainanhakuprosessi on yksinkertainen

Nordax Bankin kautta voit hakea lainaa nopealla ja yksinkertaisella hakemuksella. Seuraavaksi käymme Nordax Bankin lainahakuprosessin vaihe vaiheelta läpi:

 1. Siirry täyttämään lainahakemus Nordax Bankin sivuston kautta. Verkkolomake on selkeä viisivaiheinen, jossa pyydetään perustietojasi. Tietojen perusteella palvelu arvioi taloudellisen tilanteesi ja niiden pohjalta päätetään lainanmyöntäminen.
 2. Lähetä hakemus eteenpäin
 3. Nordax Bank käy läpi lähettämäsi hakemuksen, tarkistaa luottotietosi ja arvioi taloudellisen tilanteesi. Tämän jälkeen palvelu arvioi voidaanko sinulle myöntää lainaa ja millaisen koron voit saada lainallesi
 4. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, saat tiedon siitä sähköpostiisi ja tekstiviestillä. Sähköpostista löydät linkin verkkosivuille, jossa voit hyväksyä palvelun ehdot ja allekirjoittaa lainasopimuksesi verkkopankkitunnuksillasi. Tässä kohtaa lähetä myös tarvittavat liitteet
 5. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja Nordax Bank on tarkistanut sopimuksen ja lähettämäsi liitteet, rahat maksetaan tilillesi.
 

Tyypillisesti Nordax Bank käsittelee lainahakemukset 1-3 arkipäivän kuluessa.

Nordax Bankin tarjonnasta löydät myös säästötilin hyvällä korolla

Nordax Bankin tarjoama säästötili tarjoaa hyvän koron ilman määräaikaisuutta. Voit tallettaa säästötilille jopa 100 000 euroa. Tili on Ruotsin finanssihallinnon hyväksymä ja se kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.

Tästä syystä säästörahasi ovat turvassa Nordax Bankin palvelussa.

Nordax Tuottotili 

 • Säästösumma: jopa 100.000 €
 • Korko: 0,40 % (vaihtuva)
 • Nostojen lukumäärä: 12 maksutonta nostoa/vuosi, sen jälkeen palvelu veloittaa 1% noston määrästä, kuitenkin vähintään 12 €.
 

Karttuva korko lasketaan toteutuneista päivistä ja se perustuu 365 päivää sisältävään vuoteen. Korko maksetaan tilillesi vuoden lopussa tai tilin lopettamisen yhteydessä.

Nordax Bank säästötili

Nordax Bankin taustalla operoi Nordax Bank AB

Nordax Bank tunnetaan pohjoismaisena pankkina, joka tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisiä kulutusluottoja sekä säästötilejä.

Nordaxin viidellä perustajalla on vankka kokemus luotonannosta. Kymmenen vuoden aikana Nordax Bank on rakentanut organisaation, jonka kulmakivinä toimii osaaminen ja sitoumus.

Palvelu toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa sekä toiminta kuuluu valtion talletussuojan piiriin, samalla tavalla miten kaikki muutkin ruotsalaiset pankit.

Vuonna 2021 Nordax päätti ostaa tunnetun norjalaispankin Bank Norwegianin. 2021 marraskuun alussa Nordaxista tuli Bank Norwegianin yksinomistaja.

Nordax Bank kokemuksia ja meidän arviomme

Tätä tietopankkia kirjoittaessani halusin tutustua Nordax Bankin asiakkaiden aitoihin ja rehellisiin kokemuksiin sekä arvosteluihin. Täten päätin tuoda ne myös tähän artikkeliin mukaan.

Monet lainanhakijat olivat saaneet lähetetyn hakemuksen jälkeen hylätyn lainapäätöksen, vaikka olisivatkin täyttäneet palvelun vähimmäisvaateet.

Netistä löytyvät negatiiviset arvostelut ovat kuitenkin tyypillisesti vain yksittäistapauksia. Vaikka näin olisikin, niin kannattaa ne kuitenkin ottaa huomioon omassa lainanhaussa tai ainakin luikaista läpi ennen lainahakemuksen täyttämistä.

Joukkoon mahtuu myös tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat saaneet toivotunlaisen lainan Nordax Bankin kautta.

Jos olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja taloudellinen tilanteesi on vakaalla pohjalla, on sinulla hyvä sauma saada Nordax Bankin kautta edullista lainaa.

Useimmat suomalaiset kuluttajat ovat olleet tyytyväisiä ruotsalaisten pankkien tarjontaan. Hyvä palaute koskee lähinnä edullisen yhdistelylainan saamista, jolla on pystytty maksamaan vanhat kalliit lainat kerralla pois.

Varsinkin ruotsalaisten ja norjalaisten pankkien lainavaihtoehdot ovat kasvaneet hurjaa vauhtia Suomen markkinoilla. Niitä pidetäänkin kovana kilpailijana suomalaisille pankeille.

Tässä muutamia konkreettisia Nordax Bank asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja, jotka löysin erinäisiltä arvostelusivustoilta:

”Minä laitoin netistä hakemuksen 10t lainalle ja seuraavana päivänä tuli tekstiviesti, jossa kerrottiin, että laina on myönnetty ja luottoluokitukseni mukaan saisin heiltä enemmänkin. Pyydettiin soittamaan ja sopimaan, jos haluan enemmän, Eli aikas helposti näköjään antavat lainaa.”

”Kätevästi meni ..hakemus,päätös ja rahat tilille, kun liitteet toimitettu. Korkokaan ei paha.”

”No minulla on Nordaxin laina. En pidä sitä kalliina. No tietysti voi sanoa, että mitäs on – mutta minulla se kuitenkin pelasti pahasti sotkeutuneen taloustilanteeni. Pankki ei ollut tässä tapauksessa se halvempi ratkaisu.”

”Minulla on hyvä kokemus Nordaxista mutaman vuoden ajalta.Jos et pysty maksamaan sovittuna päivänä, voit siirtää. En voi moittia.Hyvä ja ystävällinen palvelu.”

”Hain vaimon kanssa 30000 euroa ja tuli myöntävä päätös,paperit tuli kotiin jossa korko 12.25%,soitin että en ota tuollaisella korolla niin seuraavana päivänä tiputtivat koron 9,25 joten en voi moittia ainakaan tässä kohtaa vielä.”

”Kuinka kauan teillä on oikein kestänyt lainan myöntäminen liitteiden toimittamisen jälkeen. Minä olen jo viikon odottanut sen jälkeen kun he ovat vastaanottaneet minun liitteeni ja ei ole vieläkään mitään kuulunut. Mitä ne tekee niille liitteille kun näin kauan kestää?”

”EI saa täältä lainaa kukaan. Ihmetyttää kyllä miksi edes mainostavat”

Näissä hylätyissä lainapäätöksissä kannattaa ottaa huomioon se, että useammilla hakijoilla voi olla esimerkiksi aikaisempia avoimia lainoja tai yksinkertaisesti tulot ovat riittämättömät. Usein nämä asiat johtavat kielteiseen luottopäätökseen.

Nordax Bank on saanut positiivista palautetta myös ystävällisestä ja mutkattomasta asiakaspalvelusta.

Moni asiakas on myös kehunut palvelua joustavaksi, joka luultavasti juontaa juurensa Nordax Bankin tarjoamasta maksuvapaasta.

Nordax Bankin minimi kuukausierä on vain 15 €, joka voi kuulostaa mielettömältä diililtä. Tässä kuitenkin kannattaa huomioida se, että jos lainaa maksaa vain 15 euroa kuukaudessa, nostaa se huomattavasti lainan kokonaiskustannuksia.

Yhteenvetona voin todeta, että Nordax Bank vaikuttaa luotettavalta ja perinteiseltä ruotsalaiselta digipankilta.

Harva hakija kuitenkaan saa lainaa Nordax Bankin tarjoamalla minimikorolla. Tästä syystä suosittelenkin, että kilpailutat lainasi Omalainalla. Se antaa paremmat mahdollisuudet saada lainaa pienellä korolla ja mikä parasta, pääset vertailemaan useiden pankkien tarjouksia.

Nordax Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

 • Nordax Bank AB (publ) Box 23124 SE-104 35 Stockholm, Sweden
 • Vierailuosoite: Gävlegatan 22 113 30 Tukholma, Ruotsi
 • Laina-asiakkaat: 030 – 603 6060 ma-to klo.9-18, pe klo. 9-16
 • Talletusasiakkaat: 030 – 603 6070 ma-pe klo. 9-16
 

Jos olet jo Nordax Bank asiakas ja sinulla ilmenee kysymyksiä lainoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä palveluun sähköpostilla: info@nordax.fi

Jos taas haluat lisätietoja säästötiliisi liittyen, voit ottaa Nordax Bankiin yhteyttä seuraavalla sähköpostiosoitteella: talletus@nordax.fi

Usein kysytyt kysymykset Nordax Bank

Nordax Bank koska rahat tilillä?

Jos olet saanut Nordax Bankilta hyväksytyn lainapäätöksen, rahat maksetaan tilillesi 1-4 pankkipäivän kuluessa.

Kuka voi hakea lainaa?

Nordax Bankin kautta on mahdollista hakea lainaa kunhan on vähintään 23-vuotias henkilö, joka omaa puhtaat luottotiedot ja jolla on  ollut viimeiset 3 vuotta pysyvä osoite Suomessa. Näiden ehtojen lisäksi hakijan vakituiset vuositulot tulee olla minimissään 15 000 euroa. 

Onko Nordax huijaus?

Nordax Bank on luotettava ja turvallinen digipankki. Kyseinen pankki ei siis ole huijaus, vaan voit käyttää sitä turvallisin mielin.

Millainen on Nordax käsittelyaika?

Nordax Bankin tyypillinen käsittelyaika on 1-3 päivää.

Mikä on Nordax Bank tarjoamien lainojen korko?

Palvelun kautta haettujen lainojen korkotaso vaihtelee 4,90 ja 19,90 % väliltä. Pääsääntöisesti lainan korkotaso määräytyy asiakaskohtaisesti. 

Millainen on Nordax lainan takaisinmaksu?

Nordax Bankin kautta voit saada kulutusluotollesi 1-15 vuoden takaisinmaksuajan. Tarvittaessa voit maksaa lainasi myös nopeammalla aikataululla takaisin.

Entä Nordax perintä?

Jos et maksa Nordax Bank lainaasi ajallaan takaisin huomautuksista huolimatta etkä ota maksuvaikeuksien ilmetessä yhteyttä asiakaspalveluun, voi he laittaa laskusi perintään. Otathan tällaisissa tilanteissa heti yhteyttä Nordax Bankiin.

Onko Nordax luotettava?

Nordax Bankin toimintaa pidetään luotettavana ja turvallisena. 

Minkä maalainen on Nordax Bank?

Nordax Bank on Pohjoismainen pankki, jonka toimintaa johdetaan Tukholmasta käsin.

 Mistä saa ison yhdistelylainan?

Monet digipankit tarjoavat yhdistelylainaa. Nordax Bankin kautta voit saada vakuudetonta yhdistelylainaa jopa 60 000 euroa. Jos kuitenkin haluat saada yhdellä kertaa useita lainatarjouksia, niin suosittelemme kääntymään Omalainan puoleen. 

Miten yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen on hyvin yksinkertainen ja suhteellisen nopea prosessi. Alkuun sinun tulee laskea nykyiset lainasi yhteen ja tarkastella niiden korkotasoa. Tämän jälkeen hae tarpeeksi suurta yhdistelylainaa, joka kattaa nykyiset velkasi. Ota uusi yhdistelylaina vain silloin, jos se on edullisempi mitä nykyiset lainasi. 

Mitä näen Nordax omat sivut -osiosta?

Nordax Bankin omilla sivuilla näet kaikki lainaasi liittyvät tiedot. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti