Lainaa kodinkoneisiin

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Kodinkone laina on edullinen kulutusluotto, johon et tarvitse omaisuusvakuutta tai henkilötakaajaa. Kodinkonelainaa on mahdollista hakea aina 60 000 euroon asti. 

Seuraavat vakuudettomat lainat ovat edullisempia rahoitusvaihtoehtoja, kuin esimerkiksi osamaksulla hankitut.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Mikä on kodinkone laina?
  • Lainaa kodinkoneisiin netistä
  • Yhteenveto artikkelista

Mikä on kodinkone laina?

Kodinkone laina on edullinen vakuudeton kulutusluotto, jolla voit rahoittaa esimerkiksi uuden pesukoneen, astianpesukoneen tai muun kotiin tarvittavan hankinnan.

Koska perinteiset osamaksuvaihtoehdot ovat erittäin kalliita ja raskaita taloudelle, voi olla järkevää vertailla sopivia nettilainoja ennen perinteisen osamaksun harkitsemista.

Usein edullisimmatkin kodinkoneet saattavat maksaa jopa tuhansia euroja. Siksi on tärkeää löytää sopiva rahoitusvaihtoehto, koska muuten maksat parhaimmillaan melkein kaksinkertaisen summan.

Jos verrataan perinteistä osamaksua, jonka korko on 20% ja maksu-aika on 2 vuotta. Maksat lähes kahden kodinkoneen hinnan.

Jos tämä sama laina olisi haettu verkosta, olisit saattanut saada sen 4-10% korolla ja samalla maksuajalla. Näin kuluja rahoituksesta olisi kertynyt vain reilu sata euroa.

Lue myös: onko sinulla liikaa osamaksuja?

kodinkone laina

Lainaa kodinkoneisiin netistä

Internetissä toimii tällä hetkellä useita lainan kilpailuttajia jotka tarjoavat mahdollisuuden maksuttomaan lainavertailuun siten, että jokainen lainatarjous on laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle.

Itse en ainakaan jättäisi kiveä kääntämättä, jos se vie vain muutaman minuutin, on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

Jos muutaman minuutin vaivalla voi säästää jopa kodinkoneen hinnan on se ehdottoman järkevää.

Netistä haettu laina on mahdollista saada käyttöönsä paljon nopeammin mitä perinteinen pankkilaina. Pankkilainojen käsittelyajat voivat venyä jopa useisiin viikkoihin, kun taas nettilainoissa käisttely voidaan hoitaa jopa saman päivän aikana. 

Näin haet lainaa kodinkoneisiin:

Katsele ensin rauhassa minkälaista kodinkonetta olet ostamassa ja mistä. Tarkista mitä kyseinen mööpeli maksaa ja siirry valitsemaan sopiva luotonantaja. Yläpuolelta löydät suosituimmat Suomessa toimivat rahoittajat.

Täytä lainahakemus ja saat eteesi vertailtavaksesi useita rahoitustarjouksia. 

Kun hetken silmäilet tarjouksia huomaat, miten paljon halvempi verkosta haettu laina voi olla, kuin perinteinen liikkeen tarjoama osamaksuvaihtoehto.

Lainapäätös annetaan heti ja rahat maksetaan välittömästi kun olet valinnut lainatarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen. Siksi nämä nettilainat soveltuvat hyvin myös akuutteihin tilanteisiin joissa kodinkone on hajonnut.

Lue myös: akuutti hätälaina

Yhteenveto artikkelista

Kuten varmasti huomaat painotamme netistä haettavia lainoja juuri siksi, että lainatarjousten pyytäminen on maksutonta ja saat yhtäaikaisesti jopa 30 pankilta sopivan lainatarjouksen joista voit valita parhaimman. Pienikorkoinen laina on ehdottomasti järkevämpi tapa rahoittaa kodinkone hankinta. 

Toki voit valita perinteisen osamaksuvaihtoehdon, mutta todennäköisesti saat maksaa tuplasti enemmän. 

Lainojen vertaileminen ja kilpailuttaminen kannattaa siis aina ja se vie vain muutaman minuutin.

Hae vakuudetonta lainaa kodinkoneisiin helposti jonkun lainalistauksesta löytyvän palvelun avulla. Voit myös käyttää lainojen kilpauluttajaa, jonka avulla saat yhdellä hakemuksella useiden pankkien ja rahoituslaitoksien tarjoukset. 

Lue myös: lainaa remonttia varten

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti