Kokemuksia Credit24 joustolimiitistä ja sen käyttämisestä

Credit24 kokemuksia joustoluotosta ja sen käyttämisestä

Olet varmasti monesti kuullut radiossa mainoksen jossa kerrotaan Credit24 tarjoamasta joustoluotto lainatuotteesta jota voi hakea arjen tarpeisiin jopa 4000 euron luottorajalla. Mainoksissa painotetaan helppoutta toteamalla palvelun olevan parempi kuin pankki. Pitääkö väite oikeasti paikkansa? Onko lainaa helppo käyttää ja kuka sitä voi hakea? Lue esittelymme palvelusta.

Mikä on Credit24 tarjoama joustolimiitti ja kenelle se voidaan myöntää?

Joustoluotot ovat olleet jo useamman vuoden yksi Suomen suosituimmista lainatuotteista. Joustoluotot toimivat täysin samalla periaatteella kuin luottokortit, mutta käytössä ei ole varsinaista fyysistä luottokorttia jolla ostokset maksetaan.

Digipankkien tarjoamat joustoluotot ovat verkossa toimivia tilejä jotka voidaan avaa muutamassa minuutissa. Käyttäjälle myönnetään luottoarvion perusteella määritelty luottoraja, jonka saldon puitteissa rahaa voi siirtää aina omalle käyttötililleen.

Credit24 on oma näkemyksenä lainaamisen helppoudesta. He tarjoavat asiakkailleen joustolimiitti lainatuotetta, jonka maksimi luottoraja voi olla 4000 euroa. Credit24:n joustolimiittiä voivat hakea ja käyttää kaikki 19-vuotta täyttäneet joilla ei ole aikaisempia merkintöjä maksuhäiriöistä.

Miten netissä toimivaa joustolimiittiä oikein käytetään?

Joustolimiitti tai nykyään Credit24 kutsuu luottoaan Mastercardiksi. Mastercard on helppokäyttöinen verkossa toimiva luottotili, jonka käyttäminen on tehty asiakkaiden kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi. Nostosummia ei ole rajoitettu, mutta pienin luottoraja joka voidaan myöntää on 100 euroa. Luottorajaa voi kuitenkin tarvittaessa korottaa josta löydät lisää tietoa alapuolelta.

Pääpiirteissään lainan myöntämisen jälkeen luottoa käytetään näin:

 1. Kirjaudu Credit24 omille sivuille etusivulta oikeasta yläkulmasta. Saat tunnukset Credit24 Omatili-palveluun lainapäätöksen yhteydessä.
 2. Kun olet kirjautuneena sisään sinulle avautuu luoton hallinointi valikko josta näet nykyisen luottosaldosi, luottorajasi ja kentän jossa lukee tee nosto.
 3. Voit tehdä nostoja koska tahansa kellonajasta riippumatta (*myös yöllä). Nosto maksetaan tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

*Lainahakemuksen yhteydessä tehdyn ensimmäisen noston rahansiirto on tehtävä kello 07:00 – 23:00 välisenä aikana, jos se halutaan käyttöön heti. Ensinoston jälkeen rahaa voi nostaa käyttöönsä kellonajoista riippumatta myös viikonloppuisin.

Miksi valita juuri Credit24:n joustoluotto kaikista vaihtoehdoista?

Yksi Suomen suurimmista ellei suurin joustoluottojen tarjoaja on juuri Credit24. Yritys on myöntänyt luottotilejä jo yli 700 000 suomalaiselle.

Credit24:n tarjoaman joustoluoton hinnat ovat nykyään markkinoiden kilpailukykyisimmät johtuen vuonna 2019 Syyskuussa voimaan astuneesta korkokattomuutoksesta.

Palvelu soveltuu myös hyvin nuoremmille lainanhakijoille jotka ovat rahoituksen tarpeessa, mutta eivät halua sitoutua suurempaan lainaan. Moni valitsee verkossa toimivan joustoluoton myös siitä syystä, että perinteiset pankit ovat nihkeämpiä myöntämään luottokortteja nuorille, jotka saattavat vielä opiskella tai ovat vasta aloittaneet työ-elämän.

Nyt kun kilpailukykyisestä hinnoittelusta tuli puhe – siirrytään tarkastelemaan lähempää mitä laina oikeasti maksaa.

Credit24 tarjoaa myös asiakkailleen mahtavia lisäpalveluita joilla he voivat hallita paremmin talouttaan. Esimerkiksi 20 euron lisämaksusta eräpäivää voi siirtää tarvittaessa. Jos lainaa tarvitaankin odotettua enemmän ja luottorajaa pitäisi korottaa, onnistuu se täysin ilman kustannuksia.

Mitä Credit24 joustoluotto maksaa, mikä on lainan korko?

Tyypillisesti joustoluotoissa kulut muodostuvat tilinhoitopalkkioista, avausmaksuista ja muista palkkioista joita luoton yhteydessä peritään. Credit24 kuitenkin mainostaa itseään piilokuluttomana lainapalveluna.

Credit24 on hyvin avoin lainan kustannusten suhteen ja verkkosivuilta löytyykin selkeä hinnasto, jossa käydään läpi kaikki mahdolliset perittävät kustannukset lainasta.

Joustolimiitin / Mastercardin nimellinen vuosikorko on 19,92 prosenttia johon lisätään 0,75 – 12 € kuukausittainen tilinhoitomaksu. Tilinhoitomaksun suuruus riippuu käyttöön nostetusta lainan määrästä, jos koko luottoraja 4000 euroa on käytössä on tilinhoitopalkkio 12 euroa kuussa.

Palvelu ei peri palkkioita tilanteissa jossa et nosta rahaa käyttöösi tai jos olet maksanut nostamasi luoton takaisin. Luotossa ei siis makseta vain siitä, että sinulla on luottotili – toisinsanoen luottotili on ilmainen.

Credit24-lainan maksimi todellinen vuosikorko on 29,97 prosenttia 1500 euron nostetulle luotolle, kun huomioon otetaan kaikki kulut.

Nykyään yritys mainostaa pilkottuja hintoja jolla viitataan korkokattouudistuksen vaikutusta Credit24:n toimintaan. Aikaisemmin palvelun lainojen todellinen vuosikorko oli 50 prosentin luokkaa, joten kyseinen slogan sopii hyvin markkinointiin.

Kuvankaappaus Credit24:n hinnastosta 1/2020

Miten luoton hakeminen käytännössä tapahtuu?

Joustoluoton hakeminen toimii täysin samalla tavalla kuin muillakin digipankeilla. Credit24 kuitenkin pyytää verkkopankkitunnistautumista ennen kuin pääset täyttämään lainahakemuksen. Näin lainahakemus voidaan pitää mahdollisimman pelkistettynä ja lainan hakeminen pysyy nopeana.

Luoton hakeminen Credit24:ltä:

 1. Siirry palvelun verkkosivuille ja valitse vierityspalkista ensin tarvitsemasi lainasumma ja paina hae luottoa. Laina-aikaa ei tässä yhteydessä tarvitse valita sillä saat itse päättää sen 3 – 36 kuukauden väliltä.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja täytä lyhyt hakemus.
 3. Luottopäätös annetaan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, jonka yhteydessä saat ohjeet mobiilisovelluksen lataamiseen.
 4. Rekisteröityminen luotto-asiakkaaksi hoidetaan loppuun puhelimella, seuraa saamiasi ohjeita.

Vaikka mobiilisovelluksesta puhutaan voi luottoa silti käyttää myös suoraan verkkosivuilta ilman sovellusta. Rahansiirtoja voi siis tehdä myös normaaliin tapaan tietokoneella.

Mobiilisovelluksen on kuitenkin tarkoitus helpottaa lainan hallinointia sillä suurin osa meistä kulkee puhelin taskussa koko päivän ajan. Perinteisiä tekstiviestillä tehtäviä nostoja ei siis enää tarvita, riittää että käytössä on toimiva internet-yhteys.

Kokemuksia Credit24 lainasta löytyy yli 700 000 suomalaiselta

Credit24-palvelusta löytyy runsaasti kokemuksia. Monet asiakkaista ovat kiitelleet palvelun nopeutta, koska laina on myönnetty kättöön samana päivänä. Credit 24 on juuri sen tyylinen lainapalvelu, että se soveltuu äkillisiin tilanteisiin jossa rahaa tarvitaan oikeasti heti. Koska palvelu kuulostaa niin uskomattoman yksinkertaiselta jotkut pitivät sitä aluksi jopa huijauksena.

Vietimme useita tunteja etsien kokemuksia ja arvosteluja verkosta ja teimme niistä yhteenvedon. Löydät myös asiakaskokemuksia Credit24 etusivulta.

Hyvää:
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Maksat vain jos käytät.
 • Edullinen korko.
 • Nostoja voi tehdä koska tahansa.
Huonoa:
 • Kallista jos tekee useita pieniä nostoja.
 • Harvoin kampanjatarjouksia nykyisille asiakkaille.

Joustava luoton irtisanominen ongelmatilanteissa

Kuluttajansuojalain mukaan jokaisella kuluttajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä luottosopimus ilman velvoitteita 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen tekemisestä.

Jos yli 14 vuorokautta on kulunut on jatkuva luoton irtisanominen silti helppoa. Voit koska tahansa irtisanoa minkä tahansa jatkuva luoton. Luoton irtisanomisaika on tyypilliesti yksi kuukausia, eikä siltä ajalta saa periä maksua. Ennen irtisanomista kertyneet maksut on kuitenkin maksettava.

Peruutus tai irtisanomistapauksissa on luotonantajalle ilmoitettava kirjallisesti luoton irtisanomisesta esimerkiksi sähköpostilla.

Ketkä ovat Credit24-palvelun taustalla?

Lainapalvelu ja lainatuotemerkki Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n omistama, joka on vuosien varrella tullut hyvinkin tutuksi Suomen lainamarkkinoilla vahvojen markkinointiponnistelujen jälkeen.

IPF Digital Finland Oy on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia, jonka palveluksessa työskentelee yli 7000 ihmistä 13 eri maassa, pohjoismaissa Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomeen palvelu rantautui vuonna 2011 mullistaen lainamarkkinat uudella lainatuotteellansa.

Credit24 asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Suomen pääkonttori sijaitsee Helsingissä osoitteessa Hämeentie 15. Credit24:n luottopalvelun kautta tavoitat asiakaspalvelun palvelun aukioloaikoina 8 – 22.

 • Puhelimitse numerosta 0800 144 344
 • Sähköpostilla asiakaspalvelu@ipfdigital.com
 • Palvelun aukioloaikoina myös Chat käytössä

Ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun voit lukea verkkosivuilta löytyvän FAQ-osion johon on kerätty kaikki yleisimmät kysymykset palvelun käyttöön liittyen.