Eurovippi

Eurovippi on pieniin pikavippieihin erikoistunut palvelu, josta on voi hakea lainaa tarpeensa mukaan. Lainattavat summat liikkuvat 20 euron ja 2250 euron välillä. Lainat maksetaan nopealla aikataululla heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, usein jopa minuuteissa.

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Eurovippi taustaa

Eurovippi on joustava lainapalvelu, josta kuka tahansa voi hakea itselleen sopivaa rahoitusta nopealla aikataululla. Sivusto on yksinkertainen ja helppokäyttöinen ja laadittu siten, että kuka tahansa asiakas osaa navigoida itsensä hakeakseen lainaa.

Valitettavasti kuitenkin lainapalvelu on sittemmin lopettanut toimintansa, ainakin väliaikaisesti joka tarkoittaa, että uusia lainoja ei voida myöntää.

Jos tarvitset turvallista ja nopeaa vastaavanlaista lainaa suosittelemme valitsemaan yläpuolelta jonkin muun lainantarjoajan.

Etenkin nopeudesta on annettava maininta Eurovipille, sillä lainat maksettiin usein 15 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä olipa lainasumma mikä tahansa.

Eurovippi

Eurovippi lainaehdot

Lainaehdot Eurovipin lainapalvelussa ovat hyvin suotuisat lainanhakijaa kohtaan. Voit itse valita sopivasti joustavan takaisinmaksuajan aina 7 vuorokauden ja 90 vuorokauden välillä.

Valittavissa on lainalaskurin mukaan 7,14,30,60 ja 90 vuorokauden lainasuunnitelma, kuten kuvastakin näkyy.

Lainan hakeminen on turvallista ja luotettavaa, sillä näet valmiiksi lainalaskurista, mitä tarvitsemasi laina tulee todennäköisesti maksamaan.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen tapahtuu samalla tavalla kuin muissakin vastaavissa lainapalveluissa. Eli tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla palveluun, jonka jälkeen täytät lainahakemuksen.

Pienlainoissa lainahakemuksen täyttäminen vie vain noin minuutin, koska tulotietojasi ei tarvitse tarkemmin tarkistaa. Monesti nämä pienemmät lainapalvelut käyttävät Instantor-palvelua joka nopeuttaa lainapäätöksen antamista entisestään tehden siitä lähes täysin automatisoidun.

Näin luottopäätöksen voidaan antaa samantien ja laina voidaan maksaa jopa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Vaatimukset:

Vaatimukset lainan saamiselle on 18 vuoden ikä ja Suomen kansalaisuus, jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä Asiakastiedolla tai Bisnodella.

Kokemuksia Eurovippi lainapalvelun toiminnasta

Netistä on luettavissa runsaasti kokemuksia Eurovippi -lainapalvelusta. Olemme myös itse testanneet tätä palvelua vuosia takaperin jolloin se toimi moitteettomasti.

Tuolloin korot olivat myös merkittävästi kalliimmat, joka tarkoitti että laina todellakin kannatti maksaa ajallaan takaisin. Tuohon aikaan netissä liikkui runsaasti keskustelua siitä onko palvelu huijaus, koska korot olivat korkeita.

Voimme kuitenkin todeta, että Eurovippi ja huijaus eivät sovi samaan lauseeseen, mutta valitettavasti palvelu on tauolla tällä hetkellä, jonka takia suosittelemmekin vilkaisemaan muita palveluntarjoajia.

Eurovippi asiakaspalvelu

Eurovipin asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostilla tai puhelimella palvelunaukioloaikoina. Tähän kohtaan mainittakoon, että palvelusta voidaan myöntää lainaa kello 7:00 – 23:00 välisenä aikana.

Asiakaspalvelu on ystävällinen ja vastaa nopeasti, muutaman kymmenen minuutin kuluessa. Ongelmat saadaan ratkaistua pikaisella aikataululla.

Harvemmin kuitenkana tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, sillä UKK eli usein kysytyt kysymykset -osio on hyvin kattava.