Lainaa 19 vuotiaalle

Lainaa 19 vuotiaalle myöntää tällä hetkellä useita eri lainapalveluita. Lähes kaikkia näitä lainapalveluita yhdistää se, että ne ovat joustoluottoja. Voit kuitenkin nostaa minkä tahansa summan tilillesi heti lyhyen lainahakemuksen jälkeen. Hae lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia ja toteuta haaveesi!

Omalaina logo

Lainaa:
100 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
50 – 4000€

Maksuajat:
3 – 36kk

Ikävaatimus:
19 vuotta

Lainaa:
50 – 4000€

Maksuajat:
3 – 36kk

Ikävaatimus:
19 vuotta

Lendo logo

Lainaa:
500 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Jos haluat löytää itsellesi mahdollisimman edullisen lainan nuoresta iästä huolimatta, voit kokeilla maksutonta lainojen kilpailutus palveluamme. Toimitamme lainahakemuksesi eteenpäin kaikille mahdollisille luotonantajille jotka voivat myöntää lainaa sinulle. Saat siis useita tarjouksia yhdellä ainoalla hakemuksella.

Usein kysyttyä 19v lainoista:

Mitä lainan saaminen vaatii?

Lainan saaminen vaatii hakijoilta puhtaita luottotietoja ja hyvin hoidettua omaa taloutta. Eli raha-asiat on oltava kunnossa jotta laina voidaan myöntää.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Nämä lainat eivät vaadi vakuuksia ja takaajia sillä ne kuuluvat vakuudettomiin lainoihin.

Koska laina maksetaan tilille?

Lainat maksetaan tilille heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Voit odottaa saavasi rahat 15 minuutin kuluessa hyväksytytstä luottohakemuksesta.

Kulutusluotto vai joustoluotto?

Lainatarpeen mukaan kannattaa valita kulutusluotto jos tarvitset kerralla suuremman summan lainaa tilillesi tai vastaavasti joustoluotto jos tarvitset aina rahaa käyttöösi silloin tällöin.

Mikä on paras laina 19 vuotiaille?

Paras laina 19 vuotiaalle on sellainen jonka itse miellät parhaaksi. Siihen voi vaikuttaa kustannukset, joustavuus tai käyttökokemus.

Mikä on halvin laina 19 vuotiaille?

Kuten aikaisemmin mainittu: edullisin laina selviää vain kilpailuttamalla / pyytämällä lainatarjoukset kaikilta mahdollisilta luotonantajilta.

19v ja opiskelija - onko lainaaminen järkevää?

Lainaaminen on järkevää tässä iässä vain jos se tulee oikeaan käyttötarkoitukseen. Opiskelijoilla saattaa kuitenkin olla parmepia ja edullisempia lainaratkaisuja esimerkiksi opintolaina. Vasta jos perinteinen opintolaina ei ole mahdollinen kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.

Pikavippi vai joustoluotto?

Nämä lainatuotteet ovat nykyään hyvin samanlaisia. Suurin osa joustoluoton käyttäjistä mieltää lainatuotteensa pikavipiksi. Ainoa ero näiden kahden lainatuotteen välillä on se, että joustoluotto tarjoaa joustavaa lainaa pitkällä takaisinmaksuajalla, kun taas pikavippi on kerralla tilille maksettava pieni laina.