Luottonetistä.fi

Perustiedot:

Luottonetistä.fi tarjoaa lainaa ilman vakuuksia 100 – 60 000 euroa joka tarpeeseen. Voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa lainatarpeesi yli 30 pankissa ja rahoituslaitoksessa. Yhteistyökumppanit näet heidän sivuiltaan.

Palvelu on 100% Suomalainen, luotettava, nopea ja turvallinen. Kaikki lainatarjoukset jotka saat eteesi ovat sitomattomia, eli voit rauhassa tutustua lainoihin ennen kuin päätät hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Vaatimukset:

Palvelun käyttö edellyttää, että olet täysi-ikäinen oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla ei ole heikkoa maksuhistoriaa tai näyttöä maksuhäiriömerkinnöistä. Lainallesi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Jos haluat hakea suurempaa lainasummaa on järkevää hankkia lainallesi yhteishakija, joka paranaa lainansaanti mahdollisuuksia, sekä alentaa lainan kokonaiskustannuksia kun luottokelpoisuusarvio paranee.

Hakeminen:

Lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Siirry palveluun ja täytä lyhyt lainahakemus. Saat heti hakemuksen lähetettyäsi eteesi useita lainatarjouksia, parhaimmillaan jopa 25+ pankilta. Tutustu lainatarjouksiin rauhassa ja valitse mielestäsi paras laina. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.