LuottoRaha

LuottoRaha etusivu

LuottoRaha on moderni joustavaa rahoitusta tarjoava luotonantaja. Jos etsit lainaa pitkällä tai joustavalla maksuajalla olet löytänyt juuri etsimäsi. Voit hakea jatkuvaa luottoa jopa 2000 euron luottorajalla. Saat vastauksen heti lähetettyäsi lainahakemuksen, jos päätös on positiivinen rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa. LuottoRaha on yksi tämän hetken suosituimmista lainatuotteista ja päihittää useat muut luotonantajat nopeudellaan. Jos tarvitset rahaa heti, kokeile LuottoRahaa.

Tärkeät tiedot LuottoRahasta

Palvelun takana on C Finance Oy, joka on helpottanut rahantarpeessa olevien kuluttajien arkea jo vuodesta 2005. C Finance Oy on rekisteröity luotonantaja, joka kuuluu Etelä-Suomen Aluehallintoviraston rekisteriin. Yritys tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Heidän tavoitteenaan on kasvaa ja kehittyä kuluttajaluottomarkkinoilla palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin.

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

Lainaa hakevan henkilön tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus. Tunnusta tarvitaan Instantor tarkistukseen, joka mahdollistaa reaaliaikaiset luottopäätöksen ja rahan maksamisen tilille mahdollisimman nopeasti ilman tositteita tai muita liitteitä.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Voit käyttää lainasi ihan mihin itse haluat. Voit nostaa juuri tarvitsemasi summan luottorajasi puitteissa aina 50 eurosta jopa 2000 euroon kerralla.

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainaa voi nostaa kerralla enintään 2000 euroa. Takaisinmaksuaikataulu joustaa taloudellisen tilanteesi mukaan.

Miksi valita LuottoRaha?

LuottoRaha on erittäin asiakasorientoitunut yritys. Jos kaipaat lainaa nopeasti ja turvaa arkeen, kokeile palvelua. Luoton hakeminen on täysin maksutonta. Maksat vasta jos nostat luottoa käyttöösi.

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat luottopäätöksen välittömästi. Jos luottopäätös on positiivinen maksetaan rahat tilillesi heti.

Lainaesimerkki: Vuotuinen nimelliskorko on 49,88 %. Lisäksi perimme 14 % nostoprovision nostetusta summasta. Teemme aina 2000 euron luottosopimuksen. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 108,51 %.

Yhteystiedot:

C Finance Oy

Annankatu 16 B, 00120 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Sähköposti: Asiakaspalvelu@luottoraha.fi

Puhelinnumero: 09 315 77610 (Ma – Pe 9:00 – 22:00), (La 11:00 – 18:00), (Su 14:00 – 17:00)

www.luottoraha.fi

Anna arvosanasi yrityksestä LuottoRaha:

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]