Nordea

Nordea

Nordea laina - vakuudettomat lainat

Nordea tarjoaa asiakkailleen joustavia lainaratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Aloita unelmiesi toteuttaminen jo tänään ja hae itsellesi sopivaa kulutusluottoa tai joustoluottoa 2000 – 50 000 euroa alhaisella korolla ilman vakuuksia tai takaajia.

Nordean lainat

Nordea ei ole halvin ja helpoin vaihtoehto hakea lainaa, mutta kilpailutettuna voit saada erittäin kilpailukykyisellä hinnalla edullista lainaa. Nordean tarjoama joustoluotto voi olla 2000 – 50 000 euroa jonka hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Luottorajaa on myös mahdollista nostaa kesken lainakauden esimerkiksi jos alkuperäinen luottorajasi oli 10000 euroa voit hakea sen nostamista 20 000 euroon.

Luoton hakeminen Nordealta tapahtuu täysin samalla tavalla kuin mistä tahansa rahoitusyhtiöltä suoraan verkosta. Muiden rahoitusyhtiöiden tavoin myös Nordea tarjoaa laina-asiakkailleen mahdollisuuden pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Nordean lainojen hinta

Nordean tarjoamassa joustoluotossa käytetään 3 kuukauden euribor-korkoa ja siihen listänään 8 prosentin lainamarginaali. Tämä tarkoittaa, että lainan nimelliskorko voi jo sopimuksen alkuhetkellä olla yli 8 prosenttia vaikka Euribor olisikin miinuksella. Marginaalikorko asetetaan vain sen takia, että pankit tekisivät voittoa se on ikäänkuin pankin oma voittomarginaali lainalle.

Kuluja on myös muita, sillä Nordea perii asiakkailtaan luoton avausmaksun ja tilinhoitokustannukset jotka nostavat todellisen vuosikoron jo reilusti yli 10 prosentin.

Alhaisin korko

Vaikka vakuudettomissa lainoissa korot ovat yleensä suurempia kuin perinteisissä vakuuksia vaativissa lainoissa on silti mahdollisuuksia itse vaikuttaa korkotasoon. Kun lainaa haetaan yhteishakijan kanssa saadaan nostettua luottokelpoisuusarvioita ja riskiluokitusta pankin silmissä, joka puolestaa mahdollistaa edullisemmat korot ja suuremmat lainasummat.

Jos haluat varmistaa, että saat varmasti alhaisimman koron lainallesi muista kilpailuttaa lainahakemuksesi palvelussamme täysin ilmaiseksi. Kilpailutuksessamme on mukana myös Nordean joustoluotto ja kulutusluotto.

Ongelmatilanteet

Jos lainan lyhentämisen tai takaisinmaksun suhteen ilmenee ongelmia Nordea kehottaa olemaan yhteydessä mahdollisimman nopeasti. Yhdessä Nordean kanssa etsitään ratkaisu taloudellisen tilanteen vakauttamiseksi. Tällaisissa tapauksissa Nordea voi myöntää tarvittaessa maksuvapaita tai lyhennysvapaita kuukausia tai tarvittaessa räätälöidään uudestaan maksusuunnitelmaa.

Jos ongelmatilanteisiin ei heti löydä ratkaisua voi se pahimmillaan johtaa holtittomaan velkaantumiseen jossa lopputuloksena on maksuhäiriömerkintä ja ulostotto. Merkintä näkyy omissa tiedoissa 2 – 4 vuotta ja tuona aikana luottokelpoisuutesi Suomessa on instituutioiden silmissä lähes 0.

Usein kysyttyä lainapalvelusta

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

Nordean vakuudettomia lainoja voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö, jonka takaisinmaksukyky haetulle lainalle on riittävä.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Lainaa voi hakea kaikkiin tarpeisiin, eri rahoitustuotteita on useita joista voit itse valita parhaimman.

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Suurin Nordean myöntämä vakuudeton laina on 50 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada 15 vuotta ja mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen vuodessa.

Miksi valita Nordea?

Haluatko edullista pankkilainaa alhaisella korolla? Haluatko nopeaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, siirry lähettämään lainahakemus lainojen kilpailutus palvelussamme ja saat tarjoukset myös Nordealta.

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina maksetaan ilmoittamallesi tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, kun olet tehnyt luottosopimuksen.