pikasiirto ilmaiseksi

Pikasiirto

Artikkeli päivitetty 15. Helmikuu, 2022

Pikasiirto on tapa siirtää rahaa nopeasti pankkien välillä. Tavallisten siirtojen ollessa kyseessä, rahojen siirtyminen tililtä toiselle voi viedä jopa useamman arkipäivän.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Pikasiirto perinteisten pankkien toimesta on kallista

Vertailimme eri pankkien pikasiirto hinnastoja, jotta nähdään realistisesti kuinka paljon kuluja pienestäkin pikasiirrosta kertyy.

Jos olet Osuuspankin henkilöasiakas voit siirtää rahaa reaaliajassa ilmaiseksi OP:n ja Nordean välillä, muille pankeille viive on 1 – 2 päivää ellet halua maksaa ekstraa siirrosta.

Nordea tarjoaa myös vastaavanlaista pikasiirtoa ainakin OP:n tileille. Muille pankeille on 1 – 2 pankkipäivän viive ellei käytössä ole SEPA-maksut.

Danske Bank pyytää pikasiirto palvelustaan kiinteän 35 euroa + mahdollinen 10 euron käsittelykulu.

Kuten huomataan perinteiset pankit ovat auttamatta jäljessä pikasiirtojen maailmassa. Kaikille pankkitileille ei voi siirtää maksuttomasti rahaa pikasiirtona, mutta esittelemme palvelun joka helpottaa pikasiirtojen tekemistä jos käytössäsi on OP tai Nordea. 

Muussa tapauksessa joudut maksamaan kuluja siirroista jotka ovat yllättävän korkeita.

Maksuton pikasiirto

Pivo tarjoaa mahdollisuuden siirtää rahaa reaaliajassa muutamalla painalluksella.

 Puhelimella rahansiirto onnistuu sovelluksen avulla muutamassa sekunnissa. 

Voit myös helposti pyytää kaveriltasi rahaa ja hän näkee ilmoituksen heti näytöllään.

On monia tapoja siirtää rahaa nopeasti, mutta useimmiten kaikille tileille se ei ole mahdollista ellei maksa palvelusta ylimääräistä. 

Esimerkiksi Pikasiirto.fi palvelu veloittaa siirroista 2,9% siirtomaksun, joka on noin 30 euroa 1000 euron tilisiirrosta.

pikasiirto

Tarvitsetko rahaa heti?

Tarvitsetko rahaa heti ja kenties siksi etsit tietoa pikasiirrosta?

Me autamme sinua kun tarvitset rahaa heti

Kilpailutamme rahantarpeesi yli 30 pankissa ja rahoituslaitoksella, jotka lähettävät sinulle henkilökohtaiset tarjoukset. 

Voit vapaasti päättää minkä lainan valitset ja lisäksi palvelu on maksuton.

Pikasiirto kokemuksia

Olen itse siirtänyt rahaa pikasiirrolla kansainvälisesti ja kotimaisesti. 

Pikasiirto on ehdottoman toimiva tapa siirtää rahaa pankista toiseen tililtä toiselle. Kokemukset ovat olleet positiivisia aina. 

Toki, jos rahaa pitää siirtää useammin tai suurempia summia heti kokeilen järkeillä jonkun toisen tavan tai käytän Pivoa tai muita ilmaisia rahansiirtotapoja.

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti