Skrill kokemuksia (2022) – Kokeilin käyttää sitä itse

Artikkeli päivitetty 17. Helmikuu, 2022

Skrill on virtuaalinen lompakko / luottokortti, joka toimii täysin verkossa. Skrill on turvallinen rahoitusratkaisu verkossa maksamiseen, sillä tilille on ladattava erikseen saldoa.

Tätä korttia voidaan siis verrata esimerkiksi Mastercard prepaidiin, jolla voi maksaa samalla tavalla kuin millä tahansa kortilla.

Poikkeuksena kuitenkin on, että Skrill ei pääse suoraan pankkitiliisi, jonka takia vain tilille ladattu saldo on käytössä. Näin ollen myöskään huijarit eivät pääse käsiksi muuta kuin Skrillille ladattuun saldoon, mikäli näin pääsee käymään.

Virtuaaliset luottokortit ja lompakot ovat suosittuja maailmalla, mutta ilmiö vasta hiljalleen rantautumassa Suomeen, vaikka maksutapoina nämä ovat olleet suomalaisissakin kaupoissa käytössä jo pitkään.

Siirrytään tarkastelemaan Skrilliä hieman tarkemmin.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Mihin Skrilliä voi käyttää?

Skrill -tiliä voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, jossa aikomuksena on maksaa nettiostokset tai tehdä talletuksia virtuaalisen luottokortin avulla.

Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi verkkoshoppailu, tilisiirrot tai vaikkapa matkustaminen.

Verkkokaupat: verkkokaupat ovat olleet uutisissa jo pitkään, mutta eivät aina niin positiivisessa mielessä. 

Verkossa rikollisuus on lisääntynyt merkittävästi ja mikä sen helpompi, kuin yrittää puijata käyttäjän luottokorttitiedot ja siirtää rahaa käyttäjän huomaamatta.

Tähän tarkoitukseen Skrill on alun perin tarkoitettukin. Vältät mahdolliset huijausyritykset, sillä huijarit voivat parhaimmillaan päästä käsiksi Skrill -tilisii, jonka saldo näyttää 0 euroa.

Tilisiirrot: Skrill on suosittu etenkin yksinyrittäjien, verkkoyrittäjien ja freelancerien keskuudessa. 

Palvelu on maksuton tapa siirtää rahaa suoraan toisen pankkitilille. Skrilliä on myös pidetty parempana maksuvaihtoehtona, kuin PayPalia etenkin freelancerien kohdalla.

PayPal saattaa pidättää saldoa, kunnes riittävä selvitys tulojen alkuperästä on tehty. Valuutanvaihdosta, sen sijaan peritään hinnaston mukainen palkkio.

Maksaminen ulkomailla: matkustamisen yhteydessä tapahtuvat varkaudet, jotka liittyvät nimenomaan luottokorttien käyttämiseen pelottavat turisteja. 

Skrill -palvelun tarjoama Mastercard on täsmälääke tähän ongelmaan. Kortille voi etukäteen ladata matkalla tarvitsemansa summan ja maksaa sillä samalla tavoin, kuin esimerkiksi Visalla tai muulla luottokortilla.

Jos kortti varastetaan, on ainoa riski menettää tilille ladattu saldo, eikä koko pankki- tai luottotiliä.

Miten Skrilliä käytetään?

Skrill -palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Voit aloittaa palvelun käytön luomalla maksuttoman tilin Skrillin verkkosivuilla.

Tunnusten luomisen jälkeen voit aloittaa heti palvelun käytön kirjautumalla ja siirtämällä rahaa Skrill tilillesi. Voit myös maksaa Skrill -maksutapana verkko-ostoksia siten, että Skrill toimii laskuttajana.

Voit halutessasi tilata fyysisen Skrill Mastercard luottokortin, joka toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa, mutta tilataksesi kortin, sinun on talletettava Skrill -tilillesi vähintään 10 euron alkusaldo.

Skrill tarjoaa myös mobiilisovelluksen, jonka avulla tiliä voi hallita, siirtää ja nostaa rahaa. Saat ladattua sovelluksen Skrillin sivuilta, Anroid- tai Apple storesta.

Onko Skrillin käyttö turvallista?

Skrill on turvallinen maksujenvälitykseen erikoistunut yhtiö, joka kulki alun perin nimellä Moneybookers. 

Kortin saavat myös henkilöt, joilla on maksuhäiriömerkintä, pienet tulot tai heikko taloudellinen asema, sillä kortilla ei ole luotto -ominaisuutta.

Kortin etuina on se, että sinua ei voida huijata ja samalla voit käyttää prepaid luottokorttia, kuten mitä tahansa maksutapaa. Toimii paremmin, kuin käteinen.

Rahat Skrill tililtä on mahdollista kotiuttaa ainakin seuraaviin pankkeihin: OP, Nordea, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki.

Kokemuksia Skrill -tilin käyttämisestä

Käytän itse aktiivisesti Skrill tiliä erilaisten nettiostosten yhteydessä. Olen todennut sen olevan huomattavasti parempi, kuin vanhanaikainen ja byrokraattinen Paypal.

Paras prepaid-kortti ulkomailla

Skrillin Mastercardia on myös tullut testattua matkustellessa. Tilille on helppo tallettaa ruokarahat ja käydä syömässä ja ravintoloissa ulkomailla, ilman pelkoa siitä, että kortti tulee varastetuksi.

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti