Veronpalautus Ennakkoon 2018

Veronpalautus Ennakkoon 2018

Muista, että veronpalautuksia ei ole mahdollista saada verohallinnon kautta ennakkoon. Lue alta ohjeet siitä miten voit hakea veronpalautusta heti

Veronmaksajan kuuluu ilmoittaa tilinumeronsa verohallinnolle jonka jälkeen veronpalautukset maksetaan 11.12.2018 tilille. Jos kuitenkin unohdat ilmoittaa tilinumerosi verottajalle, niin veronpalautukset tulevat rahalähetyksenä, eli sinun tulee noutaa palautukset pankista ilmoituskirjeellä. Kyseiset rahalähetykset voi noutaa pankista puolessa välissä Joulukuuta. Veronpalautuksien minimiraja on aina 5 euroa.

 

On suositeltavaa tarkistaa ajoissa, että olet ilmoittanut verottajalle oikean tilinumerosi, näin maksu ei viivästy ja mene rahalähetyksenä. Pystyt tarkistamaan tietosi verohallinnon sivuilta.

“Voit saada veronpalautukset kokonaan ilman kuluja ja korkoja jos toimit heti! Sillä luottopalvelut.fi sivujen kautta haettu laina on kuluton ja koroton ensimmäisen kuukauden ajan.”

Veronpalautus heti 2018 

Tuleeko sinulle äkillisiä kuluja tai sinulla on tarve ostaa joululahjat ajoissa etkä pysty odottamaan päivään jolloin veronpalautukset maksetaan? (11.12.2018). Ei hätää! Voit hakea veronpalautukset ennakkoon kauttamme. Voit saada veronpalautukset kokonaan ilman kuluja ja korkoja jos toimit heti! Sillä luottopalvelut.fi sivujen kautta haettu laina on kuluton ja koroton ensimmäisen kuukauden ajan. Veronpalautukset ennakkoon haetaan samalla tavalla kuin mitä tahansa lainaa. Sivuiltamme lainan hakeminen onnistuu kätevästi helpon ja ilmaisen luottohakemuksen ansiosta!

Miten veronpalautukset ennakkoon? 

  1. Mene verohallinnon sivuille ja kirjaudu omavero-palveluun.
  2. Kirjautumalla näet suoraan verotietosi ja pystyt tarkistamaan onko tilinumerosi oikein, samalla näet summan ja maksupäivän.
  3. Siirry luottohakemukseen ja hae veronpalautus ennakkoon sivuiltamme.
  4. Kun olet saanut 11.12.2018 tilillesi veronpalautukset, maksat veronpalautusrahoilla lainasi heti takaisin.

Veronpalautus määrä?

Maksettavat veronpalautukset määräytyvät verokortin ja tulojen mukaan. Jos veroprosenttisi on korkeampi kuin verotettava määrä, niin sinulle on luvassa muhkeat veronpalautukset. Suositeltavaa on laittaa veroprosentti aina hieman yläkanttiin. Näin vältyt turhilta mätkyiltä.

Maksamatta jääneet verot

Jos sinulle tuleekin veronpalautuksien sijasta mätkyjä maksettavaksi ja verojen maksaminen myöhästyy, tulee sinulle Verohallinnolta maksukehotus. Pystyt myös hakemaan Verohallinnolta maksujärjestelyä, jos et pysty maksamaan veroja maksukehotuksen eräpäivään mennessä.

Rahalähetyksen lunastus

Jos et ole ilmoittanut tilinumeroasi verottajalle, niin voit lunastaa veronpalautukset jälkikäteen rahalähetyksen ansiosta. Monilla pankeilla on mahdollista lunastaa rahalähetys myös verkkopankkitunnuksilla verkossa tai vaihtoehtoisesti suoraan pankin konttorista viimeiseen lunatuspäivään mennessä.

Jos et itse pääse noutamaan lähetystäsi, voit valtuuttaa jonkun hakemaan sen puolestasi allekirjoitetulla valtakirjalla.

Lunastamatta jätetty rahalähetys toimitetaan pankin toimesta takaisin sen maksajalle viimeisen lunastuspäivän jälkeen. Suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä Verohallintoon jos näin käy.

[yasr_visitor_votes size=”small”]