POP Pankki

POP Pankki

POP pikalaina sivu

POP Pankki tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia rahoitusratkaisuja. Voit hakea asuntolainaa, kulutusluottoa tai pikalainaa oman tarpeesi mukaan jopa ilman vakuuksia tai takaajia. Haluat varmasti vertailla POP Pankkien tarjoamia lainoja muiden pankkien vastaaviin lainoihin. Nyt se on mahdollista, voit kilpailuttaa kaikki lainatarpeesi maksuttomasti palvelussamme ilman sitoutumista. Saat kaikki parhaat lainatarjoukset eteesi muutamassa minuutissa!

Myös POP Pankki on siirynyt digiaikaan

Aikaisemmin vähemmän tunnettu pankki on siirtynyt digiaikaan, joka tarkoittaa että myös POP Pankin lainoja voi hakea verkosta ilman vakuuksia. Mikä sitten erottaa POP Pankin muista vastaavista perinteisistä digipankeista?

POP Pikalainaa voi hakea kuka tahansa riippumatta siitä minkä pankin asiakas on. Tällä pankilla ei kuitenkaan ole käytössä automatisoitua luottoarvio järjestelmää, joka tarkoittaa että lainatarjouksen saaminen vie odotettua kauemmin.

Lisäksi valmistaudu lainan hakemiseen hyvissä ajoin, sillä he saattavat pyytää sinulta tositteita liittyen taloudelliseen tilanteeseesi kuten palkkatodistus, eläketulotodistus tai viimeisin verotuspäätös.

Jos haluat välttyä kaikelta tositteiden rumbalta voit kilpailuttaa myös POP Pankin lainatarjoukset palvelussamme. Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä ylimääräisiä tositteita tarvita ellei myönteiselle luottopäätökselle nähdä estettä.

Lainojen yhdistäminen, remonttilaina, mökki

POP Pikalaina sopii moneen käyttötarkoitukseen. Koska pikalaina on suuruudeltaan 2000 – 20 000 euroa maksimissaan 10 vuoden takaisinmaksuajalla se soveltuu myös suurempaan rahoituksen tarpeeseen kuten uuteen autoon tai kesämökin remontointiin.

Muiden pankkien tapaan myös POP Pankki tarjoaa lainojen yhdistämistä, joka on oiva tapa säästää ylimääräisissä lainakustannuksissa. Älä allekirjoita yhdistelylainaa ennen kuin varmistat, että laina on edullisempi.

POP Pankin laina ei välttämättä ole halvin

POP pikalainan kulut muodostuvat korosta, avausmaksusta sekä kuukausittain perittävästä tilinhoitokulusta. Lainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti.

Alin lainalle saatava korko on 6,9 prosenttia, joka on sidottu euribor-viitekorkoon.

Luotonavauspalkkio on 12 – 85 euroa riippuen lainamäärästä. Yli 4000 euron lainoissa avauskustannus on 85 euroa ja alle 2500 euron lainoissa avausmaksu on 12 euroa.

Todellista vuosikorkoa nostaa kuitenkin lainasta perittävä kuukausittainen 5 euron tilinhoitopalkkio, joka nostaa todellisen vuosikoron enintään 28,76 prosenttiin.

Älä anna pikalainan hämätä POP Pankki tarjoaa myös muita rahoitusvaihtoehtoja

Pikalainan lisäksi POP Pankki tarjoaa samat rahoitusvaihtoehdot kuin mikä tahansa perinteinen pankki. Toinen vakuudeton rahoitusvaihtoehto jota POP Pankilta voi hakea on POP jousto. POP joustossa laina myönnetään kerralla, jonka jälkeen asiakas voi nostaa aina rahaa käyttöönsä oman luottorajan sallimissa puitteissa.

Joustoluotot muistuttavat läheisesti luottokorttia, mutta saattavat olla huomattavasti kalliimpi vaihtoehto rahoittaa pienet tarpeet. Jos luottokortti on hakusessa suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Bank Norwegianin tarjoamaan luottokorttiin.

Myös opiskelijoille löytyy POP opintolaina

Muiden suurempien pankkien tavoin myös POP Pankista voi hakea opintolainaa heti kun olet saanut päätöksen opiskelupaikasta. POP opintolainaa hakevan henkilön on kuitenkin oltava POP pankin asiakas. Tämän jälkeen opintolainahakemuksen vieminen loppuun on helppoa ja nopeaa.

Hae ensin opintotukea kelalta, jonka jälkeen kun olet saanut hyväksytyn opintoraha ja takaus päätöksen voit hakea POP opintolainaa suoraan verkossa POP pankin sivuilta.

Opintolainaa voi nostaa aina tarpeen mukaan, mutta sitä ei kannata käyttää turhuuksiin sillä opintolainanmaksu suoritetaan kaksi kertaa vuodessa Elokuussa ja Tammikuussa.

Voit halutessasi lukea lisää POP Pankin opintolainasta ja valtiontakauksesta POP Pankin sivuilla.

Kokemuksia POP Pankin myöntämistä lainoista

Verkosta löytyy runsaasti kokemuksia POP pankista ja sen myöntämistä lainoista. Kokemukset ovat positiivisia joista käy ilmi, että kyseinen pankki on erittäin nopea lainapäätöksissään ja lainan maksuissaan. Yksi asia kuitenkin saa osan lainan hakijoista kääntymään muualle, sillä melko usein kuten muutkin perinteiset pankit myös POP pankki vaatii useita liitteitä ennen varsinaisen lainapäätöksen antamista. Löydät kaikki plussat ja miinukset joita keräsimme POP pankista sivun yläosasta.

Usein kysyttyä lainapalvelusta

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

POP Pankin lainoja voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt. Eri lainatuotteiden välillä on kuitenkin eroja myös lainaehtojen suhteen.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Lainaa voi hakea mihin tahansa käyttötarkoitukseen aina kulutuslainoista ja autolainoista asuntolainaratkaisuihin.

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Suurin laina jota POP Pankki vo myöntää on 500 000 euron asuntolaina, joka vaatii yleensä yhteishakijan. Näin suuret lainasummat tulee ehdottomasti kilpailuttaa ennen varsinaista lainapäätöstä.

Miksi valita POP Pankki?

POP Pankki on erittäin asiakaslähtöinen pankki joka keskittyy nimenomaan palvelemaan asiakkaidensa tarpeita. POP Pankki on yhteistyökumppanimme tarjoamassamme lainojen kilpailutus palvelussa, joten kun lähetät lainahakemuksesi meille myös POP Pankki vastaa lainatarjouspyyntöösi.

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina voidaan parhaimmillaan maksaa jopa saman päivän aikana jos lainasumma on pienempi kuin 40 000 euroa.