Lainaparkki

Lainaparkki on lainapalvelu internetissä, jossa kuka tahansa yli 20-vuotias voi hakea lainaa ilman takaajia ja vakuuksia.

Palvelu nimensä mukaisesti soveltuu mihin tahansa tarkoitukseen aina moottoripyörälainoista ja autolainoista lomalainoihin ja uudelleen rahoitukseen.

Lainasumma
100 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,19% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,25% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,56% – 20%

Lainaparkin perustiedot

Lainaparkki on lainojen kilpailutuspalvelu netissä, jossa voi vertailla ja kilpailuttaa yli 20 luotonantajaa ja pankkia yhden hakemuksen avulla.

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Suuremmat lainat vaativat usein yhteishakijan, jotta korkotaso ja muut kulut ovat kohtuullisia.

Lainanhakijan on oltava vähintään 20-vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee haettavan lainasumman mukaan. Takaisinmaksuaika voi olla mitä tahansa 1 ja 15 vuoden väliltä.

Jokainen palvelusta saatu lainatarjous on henkilökohtainen ja riippuu monista tekijöistä. Me saimme seuraavanlaisen lainatarjouksen palvelusta.

lainaparkki

Lainaparkin avulla onlainaparkki logo mahdollista saada erittäin edullist alainaa. Tämä johtuu siitä, että lainapalvelussa on mukana yli 20 yhteistyökumppania jotka löydät lainapalvelun verkkosivuilta.

Lähetät yhden hakemuksen lainapalveluun joka toimitetaan eteenpäin näille yhteistyökumppaneille, jotka tekevät sitten lainatarjoukset lähettämäsi hakemuksen perusteella.

Lue myös: näillä vinkeillä saat halvimman lainan heti

Voit saada jopa yli 15 tarjousta yhden hakemuksen avulla, joten pääset heti vertailemaan eri lainatarjouksia keskenään.

Kiinnitä erityistä huomiota lainalyhennyksiin ja lainan takaisinmaksuaikaan. Jos lainalyhennykset ovat liian suuria voi taloudellinen kuorma olla liian suuri toimeentulon kannalta.

Laina-aika kannattaa siis laskea jo etukäteen tai vähintäänkin suunnitella siten, että lainalyhennykset eivät vie yli 40% kotitalouden tuloista.

Lainaparkista voi saada erityisen edullista lainaa

Lainaparkin omistaa Salus Group Oy

Tunnettu lainanvälittäjä Salus Group Oy omistaa lainaparkin. Salus on varmasti tuttu lainanvälittäjä monelle Rahoitu.fi brändin avulla.

Molemmilla brändeillä on täysin samat yhteistyökumppanit, joka tarkoittaa että haetpa kummasta tahansa lainaa, saat samat tarjoukset.

Lainaparkista tekee erityisen hyvän käyttää sen nopeus. Luottohakemuksen täyttäminen on mukavaa, nopeaa ja helppoa koska se on valmiiksi luoto asiakasystävälliseksi.

Jokainen kohta on helppo täyttää, eikä ylimääräisiä liitteitä tarvitse lainkaan toimittaa. Kun lainahakemus on lähetetty saat ensimmäiset lainatarjoukset jo heti kättelyssä.

Voi olla kuitenkin järkevää odottaa vielä 24 tuntia, sillä viimeisimmätkin lainatarjoukset saapuvat tuona aikana. Joskus viimeisten lainatarjousten joukossa saattaa olla se edullisin laina.

Refinancing eli jälleenrahoitus

Lainaparkin avulla on myös mahdollista yhdistää lainat. Lainojen uudelleenjärjestely on tehokas tapa saada aikaan merkittäviä säästöjä ilman vaivaa.

Voit lähettää nyt heti hakemuksen Lainaparkille, jossa pyydät tarjousta lainojen yhdistämisestä. Voit saada tuhansia euroja säästävän tarjouksen vaikka heti.

Salus Group on kuitenkin erittäin tarkka lainanhakijoiden laadun suhteen, joka tarkoittaa että lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan huolellisesti.

Lue myös: pikavipeistä eroon – keskitä lainat yhdellä hakemuksella

Palvelu ei siis välttämättä ole paras paikka kokeilla onneaan lainan suhteen, jos luottotiedoista löytyy merkintä.

Omat luottotietosi voit itsekkin etukäteen tarkistaa Suomen Asiakastiedon sivuilta. Omien luottotietojen tarkistaminen onnistuu maksutta yhden kerran 12 kuukauden aikana.

Esimerkki lainan hakemisesta

Siirryt lainaparkki.fi verkkosivustolle, jossa näet selkeän lainahakemuksen. Aloitetaan lainahakemuksen täyttämien.

Näet selkeästi lainahakemuksen neljä vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa kysytään lainan perustiedot, kuten lainasumma ja takaisinmaksuaika sekä lainanhakijan yleiset yhteystiedot.

Seuraavassa osiossa kysytään onko lainalla yhteishakija ja hieman lisätietoja.

Kolmannessa osiossa sinun tarvitsee ilmoittaa nykyiset ja aikaisemmat lainasi jos olet hakenut lainojen yhdistämistä. Tämä optio aukeaa vain jos olet yhdistämässä lainojasi.

Neljännessä osiossa tarkistat, että lainahakemuksessa ilmoittamasi tiedot pitävät paikkansa eikä sinulle ole käynyt inhimillisiä virheitä hakemuksessa.

Kun painat lähetä hakemus painiketta, sinut ohjataa suoraan taulukkoon johon lainatarjoukset pikkuhiljaa ilmestyvät.

Lainatarjoukset ilmestyvät aina sen mukaisesti online-palveluun kun ne lähetetään. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan online-palvelussa johon lainatarjoukset saapuivat.

Jos ehdit jo sulkea hakemus-ikkunan, saat samat tarjoukset myös sähköpostilla, josta pääset ne myös allekirjoittamaan.

Lainaa netistä vakuudettomasti

Lainaparkki auttaa sinua kilpailuttamaan myös pienemmät pikalainat. Pikalainoja varten sinun ei tarvitse lähettää mitään lisäselvityksiä eikä sinun tarvitse ilmoittaa vakuuksia lainoillesi.

Kaikki Lainaparkin yhteistyökumppanit myöntävät vakuudettomia lainoja, joka tarkoittaa että ne eivät myöskään vaadi takaajia.

Kun haetaan lainaa netistä vakuudettomasti pieniä määriä ei juurikaan tarvitse tietää mitään erityistä. Saadut lainatarjoukset ovat niin edullisia kuin sinulle vain voidaan myöntää.

Suurempien lainojen kohdalla kannattaa aina ottaa lainahakemukseen mukaan yhteishakija jos se on vain mahdollista. Näin luotonantajan luottoriski pienenee ja he pystyvät tarjoamaan entistä alhaisemman koron lainoja.

Moni nuori pariskunta hakee mökkilainoja perinteistä pankeista vain ymmärtääkseen, että netistä haettu laina olisi ehkä ollut se halvempi vaihtoehto.

Kun muistat kilpailuttaa hakemuksen Lainaparkilla varmistat, että ainakin sinä olit tietoinen nettilainoista.

Lainaparkki kilpailuttaa kaikki lainatarpeet maksuttomasti ja ilman sitoutumista. Voit siis koska tahansa päättää lähettää lainahakemuksen ja katosa mihin hintaan sinä saisit lainaa.

Miten lainapalvelu voi olla kannattava?

Lainavertailupalvelut ovat kaikki maksuttomia kuluttajille. Tämä johtuu siitä, että luotonantajat maksavat palkkion jokaisesta lainanhakijasta tai lainahakemuksesta joka heille palvelun kautta tulee.

Salus Group toimii samalla konseptilla. Jos lainanhakija valitsee jonkin lainatarjouksista, maksavat he Salukselle palkkion asiakkaasta.

Lue lisää: etsitkö lainaa mahdollisimman pienellä korolla?

Mukana on useita tunnettuja luotonantajia kuten: Resurs Bank, Collector Bank, GF Money, Laina.fi, Balanzia, Kaarna, Halino, Fellow Finance, Lainaamo, Komplett bank, Credento, Bigbank, Euroloan, Ostosraha, Surimo, Cashbuddy, Monobank ja monta muuta!

Lähetä lainahakemus lainaparkkiin ja tavoita kaikki nämä pankit. Saat heiltä lainatarjoukset jo tänään! Saamasi lainatarjoukset eivät ole sitovia ennen kuin allekirjoitat luotonantajan kanssa sopimuksen.

Sopimuksen allekirjoittamisen voi tehdä suoraan sähköisesti, jonka jälkeen laina maksetaan tilillesi välittömästi.

Jos et halua käyttää Lainaparkkia, voit lähettää jokaiselle luotonantajalle erikseen lainatarjouksen ja katsoa kun laina onkin kalliimpi mitä olisit kilpailuttamalla saanut.

Lainaparkki yhteystiedot:

  • Oy Salus Group Ab
  • Cygnaeuksenkatu 8, 00100 helsinki
  • Sähköposti: info@salusgroup.fi, puhelin: +358923163052

Muista tarkistaa lainaehdot huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat peruuttaa lainan ota ennen 14 vuorokauden kulumista yhteyttä asiakaspalveluun ja pyydä peruutusta. Asiakaspalvelun tavoitat arkisin 9 – 16.