Cashbuddy

Cashbuddy on vanhanliiton rahoituskaveri, joka auttaa kuluttajia tilanteissa joissa rahaa ei muutoin ole heti saatavilla. Palvelusta voi hakea rahoitusta 1000 – 3000 euroa melko pitkällä takaisinmaksuajalla.

Valitettavasti nykyään yrityksen toiminta on jäissä ja kehotammekin katsomaan muita vastaavia tai jopa edullisempia lainapalveluita.

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Cashbuddy - minkälainen lainapalvelu on kyseessä?

Cashbuddy on Cashbuddy Oy:n omistama lainatuotemerkki, joka toimi aktiivisesti Suomen lainamarkkinoilla useita vuosia niittäen yhä kasvavaa asemaa suomalaisten lainanhakijoiden keskuudessa.

Palvelusta on mahdollista hakea lainaa ilman liitteitä ja vakuuksia 1000 eurosta 3000 euroon. Takaisinmaksuaika riippuen lainasummasta on 12 – 60 kuukautta siten, että 1000 euron lainalle saa maksuaikaa vuoden, 2000 eurolle kaksi vuotta ja 3000 eurolle yli kolme vuotta.

Yritys markkinoi palveluaan aktiivisesti sloganilla “unohda kalliit pikavipit”, joka viittasi lainan pikavippiä edullisempiin kustannuksiin.

Katso myös: mikä on pikavippi

Palvelun toiminta oli hyvin ketterää, sillä nopeimmillaan rahat voitiin maksaa asiakkaan tilille 15 minuuttia sen jälkeen kun lainahakemus oli toimitettu heille.

Lue myös: mitä lainapäätöksessä huomioidaan

Cashbuddy

Lainan hakeminen ja korotus

Kun lainahakemus on palvelu verkkosivuilla lähetetty saat sähköpostiisi tunnukset Cashbuddyn Omabuddy palveluun eli toisin sanoen omatiliin, jossa voit hallinoida avoinna olevaa lainaasi kun klikaat sivuilla kirjaudu.

Omabuddystä lainaa voi lyhentää tai korottaa tarpeen mukaan muutamalla klikkauksella. Omabuddyyn pääsee myös mobiililaitteilla verkko-yhteyden avulla.

Lainan korotus on erinomainen vaihtoehto sille, että uutta lainaa ei tarvitse toisesta palvelusta hakea. Jos otit 1000 euroa lainaa voit hakea itsellesi lainan korotusta pyytäen suurempaa esimerkiksi 2000 euron lainasaldoa.

Lainan korotuksen yhteydessä ei tarvitse toimittaa uusia liitteitä tai hakemuksia vaan päätös annetaan jo saaduilla tiedoilla ja nykyisellä lainan takaisinmaksukyvyllä.

Lue myös: näin saat lainaa tänään

Kokemuksia Cashbuddy -lainapalvelusta

Kokemuksia Cashbuddyn kulta-ajalta löytyy paljon. Kokemukset ovat lähes poikkeuksetta positiivisia ja ylistävät palvelun nopeutta ja helppoutta.

Asiakaspalvelu on ystävällinen ja vastaa nopeasti, palvelussa ei vaadita turhia liitteitä jonka ansiosta lainat voidaan maksaa hakemuksessa ilmoitetulle tilille jopa vartissa.

Maksuvaikeus tilanteissa Cashbuddy auttaa asiakasta parhaansa mukaan laatimalla uuden maksusuunnitelman tai antamalla lyhennysvapaata. Monet kehuivat myös miten hyvä on kun Omabuddyn avulla voi suorittaa ennenakaisen takaisinmaksun jo ennen kuin lasku sähköpostiin saapuu.

Perintä

Perintä on aina hyvin ikäväjuttu ja siihen tilanteeseen ajautuu vain harvat jotka ovat usein niitä ketkä eivät tarttuneet toimeen jo siinä vaiheessa kun velka huomattiin.

Onneksi Cashbuddy tukee asiakkaitaan auttamalla järjestemään takaisinmaksua siten, että maksukyky säilyisi ilman maksuhäiriömerkintää.

Lue myös: maksuhäiriömerkinnän saaminen

Aina sekään ei kuitenkaan riitä ja niissä tilanteissa kehoitammekin ottamaan rohkeasti yhteyttä velkaneuvontaan, joka voi auttaa sinua selviämään tilanteesta ilman merkintöjä asiakasrekistereihin.

Laskutuksen ja velat hoitaa Cashbuddy Oy. Tosin nykyään ei kumpaakaan, koska yritys on lopettanut toimintansa ja vanhat asiakkaat ovat suorittaneet lainasaldonsa maksut.

Cashbuddy asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Cashbuddy lainatuotemerkistä vastaa Cashbuddy Oy (y-tunnus: 2660334-4). Yrityksellä ei ole kiinteää toimipaikkaa vaan se operoi osoiteesta PL 32, 00101 Helsinki.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa sekä puhelimella, että sähköpostilla tiedoilla asiakaspalvelu@cashbuddy.fi ja 010 802 252.

Jos kokeilet vierailla Cashbuddy.fi verkkosivuilla huomaat, että palvelu on lopettanut toimintansa.

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta