Suomen tililuotto

Suomen tililuotto on ollut erittäin suosittu lainapalvelu, mutta valitettavast toiminta on jo hävinnyt historina havinaan. Käymme kuitenkin tällä sivulla läpi Suomen tililuoton toimintaa ja muiden asiakkaiden kokemuksia palvelun toiminnasta.

Monelle palvelu oli luottokortin korvike, jolta he pystyivät nostamaan rahaa käyttöönsä aina kun sitä tarvitsi. Palvelu sopi erinomaisesti esimerkiksi laskujen maksamiseen tai pieniin elektroniikka investointeihin.

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Suomen tililuotto - minkälainen palvelu on kyseessä?

Suomen tililuotto on suuruudeltaan 20 – 2000 euron luottotili, jossa asiakas saa käyttöönsä tilin jolta voi nostaaa rahaa tekstiviestillä tai omat sivut -palveluun kirjautumalla.

Lainaa pystyi hakemaan jos henkilö oli 21-vuotta täyttänyt luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö joka asui vakituisesti Suomessa. Maksuhäiriömerkintöjä ei luonnollisesti sallittu, koska kyseessä oli suomalainen rahoitustuote.

Luottotilin koko porrastettu

Luottotilin maksimisaldo annettiin asiakkaille ikäporrastuksena, eli yli 20 vuotiaat saivat 250e lainaa ja yli 24 vuotiaat saivat 500 euroa lainaa. Tämän porrastuksen ansiosta riskit pystyttiin minimoimaan ja korot pitämään maltillisina.

Lainahakemus täytetään netissä, jonka jälkeen luottopäätös annetaan muutaman minuutin kuluessa. Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri, mutta ensimmäinen luotto voidaan myöntää vain 7-23 välisenä aikana.

Lue myös: mikä on tililuotto?

Suomen tililuotto

Takaisinmaksu ja omat tiedot

Suomentililuotto.fi sivuilla kohdasta omat tiedot pystyy maksamaan lainaa takaisin etuajassa ja tarkistamaan nykyisen velkasaldon.

Lainan lyhentäminen ja takaisinmaksu tapahtuu aina seuraavan kuukauden lopussa. Asiakkaille tarjotaan myös mahdollisuutta maksaa laina osamaksulla, jolloin lyhentää tarvitsee vain minimisumma.

Minimisumma lasketaan siten, että alle 700 euron lainoissa kuukausierä on 100 euroa ja 700 – 1400 euron lainoissa kuukausierä on 200 euroa. Yli 1400 euron lainoissa vastaavasti minimilyhennys on 300 euroa kuukaudessa.

Lainaa on mahdollista nostaa käyttöönsä tekstiviestillä á hintaan 2€ kappale. Tekstiviesti koskee kuitenkin vain uusinta nostoja. Ensimmäinen hakemus on tehtävä verkkopankkitunnuksilla.

Muista tarkistaa voimassa olevat lainaehdot ennen lainasopimuksen allekirjoittamista kaikissa lainoissa.

Lue myös: vippi puhelimella

Suomen tililuotto kokemuksia

Kokemuksia Suomen tililuotosta löytyy runsaasti netistä, mutta lopullinen testi kannatta aina suorittaa itse. Palvelu on saanut runsaasti kehuja nopeasta palvelusta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Valitettavasti kuitenkin nykyään palvelun toiminta on jouduttu lopettamaan, koska lainsäädännölliset muutokset ovat aiheuttaneet lainatuotteiden menemisen ristiin lainsäädösten kanssa.

Positiivista palautetta on annettu myös joustavasta maksusuunnitelmasta ja toimenpiteistä eräpäivän siirtämiseksi tai voimassa olevan lainan uudelleen järjestelystä.

Nykyään Suomen tililuotolla ei siis ole lainatoimintaa, vaan etusivulla ammottaa ilmoitus “toiminta lopetettu”.

Perintä

Jos taloudellinen tilanteesi on heikko ja se heikentyy lainaamisen takia. Kokeile ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja sopia uudet takaisinmaksuajat lainallesi tai jos tilanne on erittäin huolestuttava, ota yhteyttä suoraan maksuttomaan velkaneuvontaan.

Jos lainan takaisinmaksut myöhästyvät joudut maksamaan 5 euron muistutusmaksun ja viivästyskorkona saman kuin lainan varsinainen nimelliskorko. Lainan takaisinmaksun kanssa hidasteleminen voi siis johtaa velkaongelmiin.

Voit olla suoraan yhteydessä laskutus -osastoon lainan maksusuunnitelman uusimisessa. Perinnän ja laskut hoitaa Arvato Finance.

Lue myös: luottotietojen menettäminen

Asiakaspalvelu yhteystiedot

Suomen tililuoton omistaa NDN-yhtiö Oy (y-tunnus:1511214-4), joka sijaitsee osoitteessa Helsingintie 1, 49460 Hamina.

Asiakaspalvelun tavoitat osoitteesta asiakaspalvelu@suomentililuotto.fi tai puhelimesta numerolla 0290 300 340.

Silloin tällöin palvelu järjesti asiakkailleen mahdollisuuden saada lainaa edullisemmin käyttämällä saatu kampanjakoodi.