Herttavippi

Herttavippi on hyvin perinteikäs vanhanliiton pikalaina-palvelu, joka uusien lakimuutosten myötä on joutunut lopettamaan toimintansa. Pikalainoja oli mahdollista hakea aina 100 eurosta jopa muutamaan tuhanteen euroon asti ilman, että hakija tarvitsi vakuuksia.

Onneksesi me kuitenkin esitämme sinulle parhaimmat korvikkeet tälle legendaariselle pikalainalle.

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Herttavippi - mikä se on?

Herttavippi on vähemmän tunnettu J.W-yhtiöiden lainabrändi, joka voidaan lukea samaan kategoriaan kuin Suomilimiitti, Ekstraluotto ja Eurolimiitti joista jokainen on jo lopettanut toimintansa.

Herttavipin ominaisuuksiin kuului 12 kuukauden laina-aika, joka oli mahdollista maksaa takaisin kerralla tai sopivissa erissä vähintään 4% avoinna olevasta lainasaldosta.

Laina saattoi olla siis hyvin edullinen ja järkyttikin aikanaan pikavippimarkkinoita suuresti, kun lainanhakijat ymmärsivät, että laina kannattaa maksaa takaisin taktikoidulla aikataululla. Näin saatiin maksimaalinen hyöty ja hinta suhde.

Lue myös: parhaat lainan lyhennystavat

Ainoita negatiivisia kokemuksia on saatu korkeasta ikärajasta, joka pienistä lainasummista ja lyhyistä takaisinmaksuajoista huolimatta oli 21 vuotta.

herttavippi

Voit kokeilla käydä katsomassa, jos palvelu on jo avattu uudestaan osoitteessa herttavippi.fi. Vaihtoehtoisesti kokeile muita luotonmyöntäjiä, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Lainan hakeminen Herttavipiltä

Valitettavasti lakimuutosten myötä Herttavipin hakeminen ei ole enää mahdollista. Yläpuolella oleva kuvankaappaus on otettu Herttavipin sivuilta Heinäkuussa 2020, joka tarkoittaa että palvelun on kokonaan lopettanut toimintansa.

Nähtäväksi jää palautuuko tämä vähemmän tunnettu lainapalvelu enää perinteiseen loistoonsa vai onko aika jo ohi.

Lue myös: vähemmän tunnetut pikavipit

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta kuten pikalainapalvelulta voi odottaa. Lyhyt lainahakemus, jonka yhteydessä tehdään verkkopankkitunnistautuminen riittää lainan hakemiseen. Päätös annetaan heti, jonka jälkeen laina maksetaan asiakkaan tilille muutamassa minuutissa.

Herttavippi oli tunnettu lainapalvelu siitä, että lainoja myönnettiin melko avokätisesti, koska lainattavat summat olivat melko pieniä ja laina-ajat lyhyitä. Tästä syystä myös luotonantajan luottotappioriski oli pieni.

Lue myös: lainapäätös

Eräpäivän siirtäminen

Monella pieniä lainoja myöntävällä yrityksellä on erinomainen politiikka eräpäivänsiirtojen suhteen. Jos asiakkaalla on tiukkaa omassa taloudessa ja yllättäviä menoja on ilmestynyt, voi pientä lisämaksua vastaan pyytää eräpäivän siirtoa siten, että lainaa lyhennetään vasta seuraavassa kuussa.

Pienlainoissa ei kuitenkaan eräpäiviä kannata loputtomasti siirtää sillä kustannukset nousevat melko reippaastikkin. Tosin nykyisen 10% korkokaton ansiosta ei tätä ongelmaa taida enää olla, sillä moni ei saa edes pientä lainaa luoton riskisen luonteen takia.

Paras mahdollisuus saada lainaa netistä on hakea suoraan OmaLainalta, joka kilpailuttaa lainapalvelut puolestasi, sitten että hakemuksesi päätyy kaikille verkossa toimiville pankeille.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Herttavippi logoKuten mainittu Herttavippi -lainapalvelun takana on J.W. -yhtiöt Oy, joka omistaa myös muita hyvin tunnettuja lainatuotemerkkejä Suomessa. Lakimuutokset ovat kuitenkin pakottaneet myös J.W.-Yhtiöt päivittämään tuotteensa strategisesti ja osa on pois käytöstä lopullisesti ja osa väliakaisesti.

Asiakaspalvelu vanhoille asiakkaille on todennäköisesti toiminnassa tiedoilla asiakaspalvelu@herttavippi.fi ja numero 03 3399 3602.

Lue myös: lainojen korkokatto 2020 – uudet lakimuutokset