Suomi24

Suomi24 on koko kansan rakastama keskustelupalsta, jossa voit jutella anonyymisti tai nimimerkillä kenen tahansa kanssa koko Suomen alueella. Suosittuja alueellisia keskusteluja palvelusta löytyy paikkakunnilta Jämsä ja Kotka.

Vaikka yleensä foorumeilla keskustellaan vain joutavista asioista, löytyy sieltä runaasti auttavia käsiä jotka tarjoavat tukeaan ja tietoaan apuna mihin tahansa asiaan. Tässä kirjoituksessa keskitymme suunnattomaan apuun, joka kohdistuu velkaantuneille.

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Mikä on Suomi24?

Suomi24 on suomalainen keskustelufoorumi verkossa, jonka lähes kaikki suomalaiset tuntevat nimeltä ja ovat vierailleet siellä vähintäänkin kerran.

Palvelussa tartutaan usein hyvin keskeisiin yhteiskunnallisiin ongelmiin kuten ilmastonmuutokseen tai halutaan järjestää treffit.

Palvelua pääsee käyttämään täysin anonyymisti rekisteröitymättä tai vaihtoehtoisesti käyttämällä Suomi24 sähköpostia siten, että postin avulla kirjaudutaan jatkossa palveluun antamallasi nimimerkillä.

Keskitymme kuitenkin tässä aiheessa vain apuun jota velkaantuneet voivat saada käyttämällä Suomi24 foorumia.

Vierailimme lainat ja velka kategorian alla ja lueskelimme useita viikkoja sinne ilmestyneitä keskusteluja ja huomasimme miten paljon apua velkaantuneet voivat saada täysin tuntemattomilta ihmisiltä.

Suomi24

Suomi24 velkaantuneiden tukiverkosto

Velkaantuminen on harvoin itse aiheutettua ja johtaa taloudellisiin tappioihin ja pahimmillaan jopa vuosia kestävään masennukseen. Siksi vertaistuki on hyvin tärkeää.

Tuntemattomat ihmiset jotka ovat käyneet koko tunneskaalan läpi painiessaan velkaongelmien kanssa pystyvät kertomaan kokemuksistaan muille.

He voivat myös tarjota ratkaisuja henkilöille jotka saattavat olla vaarassa velkaantua. Huomasimme etenkin lainojen yhdistämisen eli niin sanotun velkojen uudelleen järjestelyn hyvin ajankohtaiseksi aiheeksi.

Lue myös: osamaksujen yhdistäminen

Valitettavasti lainojen yhdistäminenkään ei aina onnistu jos velkataakka on kasvanut liian suureksi. Tälläisissa tapauksissa kannattaa vertaistuen lisäksi hakea apua muunmuassa esimerkiksi Takuusäätiöltä tai maksuttomasta velkaneuvonnasta.

Lue myös: miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu

Monesti saatat eksyä sattumalta

Koska suomalaiset tykkäävät keskustella anonyymisti lähes kaikesta on hyvin mahdollista, että päädyt nettiä selaillessasi suoraan Suomi24 sivuille, joka koukuttaa sinut mukaansa.

Monesti onkin henkisesti hyvin tärkeää saada vertaistukea muilta saman tilanteen kanssa painivilta ihmisiltä. Saataa jopa olla, että pahin velkaantuminen on estettävissä tai onnistut saamaan taloutesi kuteen pienellä velkajärjestelyllä.

Heikoimmissa tapauksissa tilanne saattaa kärjistyä ulosottoon ja maksuhäiriömerkintöihin, joiden takaisin saaminen voi kestää pitkän tovin.

Lue myös: luottotietojen palautuminen

Saatat jopa parhaimmassa tapauksessa keskustella anonyymisti ammattiauttajan kanssa, joka tekee arvokasta työtä velkaantuneiden parissa.

Yhteenveto artikkelista:

Uskomme, että vertaistuki on velkaantuneille hyvin tärkeää. Haluamme ennaltaehkäistä velkaantumista kaikin mahdollisin keinoin. Älä hae ainaa holtittomasti äläkä kuormita talouttasi hankinnoilla joita et tarvitse.

Lainaamisen tarkoitus on olla fiksu apu talouden vahvistamiseen, tilanteissa joissa sitä oikeasti tarvitaan. Tälläisiä hankitoja voivat olla remontit, autot, koti tai muut akuutit rahoitustarpeet joiden paikaamisella on kiire.