Tunninlaina

Tunninlaina on luottotili netissä, johon saat tunnukset ja vapaan pääsyn allekirjoitettuasi lainasopimuksen verkossa. Kun lainasopimus on tehty saat iästäsi riippuen käyttöösi 20 – 2000 euron luottotilin, jolta voit nostaa rahaa omalle käyttötilillesi.

Lainan nostot voi tehdä tekstiviestillä tai omat tiedot -osiosta tunninlaina.fi verkkosivuilla.

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Tunninlaina - minkälainen lainapalvelu on kyseessä?

NDN-yhtiöillä on ollut tapana rakentaa hyvin samanlaisia lainatuotteita eri brändeillä. Näitä brändejä on useampia, mutta lainatuotteet ovat samanalaisia, eli 20 – 2000 euron tililuottoja, joilta voi nostaa rahaa käyttöönsä aina tarpeen mukaan.

Lainan nostot on helppo tehdä tekstiviestillä, jotka maksavat 2e kappaleelta tai vaihtoehtoisesti puhelimella kirjautumalla palvelun verkkosivuille ja siirtämällä rahaa käyttötilille.

Lue myös: lainaa tekstiviestillä

Samasta Omat sivut osiosta on nähtävillä nykyinen velkasaldo ja seuravaan takaisinmaksun eräpäivä.

Takaisinmaksut suoritetaan aina seuravaan kuukauden viimeisenä päivänä joko kerralla tai omavalintaisella lyhennyksellä, minimissään 100,200 tai 300 euroa riippuen lainatusta summasta.

Nykyään vierailu tunninlaina.fi osoitteessa uudelleenohjaa Suomen tililuoton sivuille vain törmätäkseen ilmoitukseen joka kertoo palvelun olevan lopetettu.

Lue myös: näin tililuotto toimii

Tunninlaina

Lainaehdot ja käyttö

Aina kun olet hakemassa lainaa muista lukea lainaehdot huolellisesti. Lainaehdoissa kerrotaan tarkemmin lainankustannuksista ja tulevasta takaisinmaksupolitiikasta, kuten muun muassa siitä onko palvelussa mahdollista pitää maksuvapaata ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan.

Lainaehdoista myös näet maksavatko nostot erikseen jokaisella kerralla, jotta tiedät kannattaako suurempi summa nostaa tilille kerralla.

Tunninlaina.fi palvelussa on onnistuttu luomaan erinomainen ja helppokäyttöinen lainapalvelu, jolta kuka tahansa voi nostaa rahaa aina käyttöönsä.

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti yksinkertaisella hakemuslomakkeella joka on nähtävillä palvelun verkkosivuilla. Ensimmäisellä haku kerralla tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Jatkossa lainaa voi nostaa käyttöön tekstiviestillä tai kirjautumalla verkkopalveluun. Ensimmäinen nosto on tehtävä 7 – 23 välisenä aikana. Nostoista saatetaan periä kuluja.

Lue myös: lainaa ilman nostokuluja

Kokemuksia Tunninlaina.fi palvelusta

Tunninlaina -lainapalvelu on jäänyt pienelle huomille, sillä suuremmat ja tunnetumaat NDN-yhtiöiden lainabrändit ovat nauttineet suuremmasta huomiosta.

Vaikka palvelun toiminta on jo lopetettu on silti verkossa nähtävillä runsaasti kokemuksia Tunninlaina -palvelusta ja sen toiminnasta.

Silmiin pistäneitä asioita ovat keskustelufoorumeilla esiintyvät takaisinmaksupolitiikkaan liittyvät ongelmat, joissa mainitaan Arvato Finance.

Muistetaan kuitenkin, että ongelmia ei aiheudu jos lainat maksaa aina ajallaan ilman hidastelua.

Postiviisia kokemuksia löytyy enemmän kuin negatiivisia ja ne liittyvät palvelun helppokäyttöisyyteen ja maksunopeuteen. Lainat ovat tilillä vain minuuteissa kun hakemus on lähetetty.

Perintä

Tilanteissa joissa lainaajan takaisinmaksukyky heikentyy on on vaara saada maksuhäiriömerkintä, etenkin jos maksut viivästyvät liikaa.

Lue myös: rahat tiukilla, mitä tehdä

Se mitä ensimmiseksi kannattaa tehdä on ottaa yhteyttä luotonantajaan ja kertoa rehellisesti tilanne siitä, että rahat eivät yksinkertaisesti riitä. Näin luotonantaja voi antaa tarvittaessa maksuvapaata tai laatia uuden maksusuunnitelman.

Jos tästä toimenpiteestä huolimatta lainaa ei saada maksettua takaisin on järkevämpää olla suoraan yhteydessä velkaneuvontaan.

Laskut ja perinnän hoitaa Arvato Finance.

Lue myös: miten luottotiedot voi menettää

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Tunninlaina -lainapalvelun omistaa NDN-yhtiö Oy, jonka y-tunnus on 1511214-4. Yrityksen toimisto sijaitsee osoiteessa Helsingintie 1, 49460 Hamina.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostilla asiakaspalvelu@tunninlaina.fi tai puhelimella numerosta 0290 300 340.